Eh evo i NBA od mene... Dosta toga je vec receno , underi i samo underi

ali vazno je samo dobro posloziti odnosno bolje reci sretno posloziti
Tiket 1:
P.Pierce under 18,5 poena @ 1,85
Po meni zicer dana. Jednostavno odbrana 76ersa ima recept za Pierca a i osjecaju se i posljedice ozljede gleznja koju vuce duze vrijeme kroz sezonu tako da ga i to limitira da bude 100% fit.
LA Lakersi under 93,5 poena @1,85
Granica je povecana za 3 poena u odnosu na prvu tekmu medjutim okolnosti se nisu uopste promijenile. Oklahoma je sposobna limitirati umorne i u gostima uzasne Lakerse na 90ak poena maximalno.
Oklahoma -7,5 hendikep 1 @ 1,85
jednostavno su bolji, brži i jači od Lakersa.
Sumnjam da će opet bit 30-ak razlike za njih, al nekih 10+ bi vrlo lako moglo bit.
Westbrook ubija playeve Lakersa, Durant je uvijek na razini, Harden je nabrijan, Ibaka i Perkins se dobro drže protiv Bynuma i Gasola, Kobea isto vrlo dobro limitiraju... Jednostavan recept za laganu pobjedu.
Tiket 2 :
Philadelphia-Boston under 172,5 poena @1,85
Ovo je "ratnička" serija dviju vrhunskih obrana i utakmice odlučuje jedna lopta. Vidilo se to i u prve dvi koje su završile +1. Phila kuci igra još žešću obranu, sjetimo se samo utakmica s Bullsima gdje je padalo i ispod 150! Danas bi 80 (plus 2,3 koša) trebalo značit pobjedu.
Onako usput , ubijedjen sam da ce u seriji meceva izmedju ova dva tima se jednom ici u produzetke. Mozda bude i veceras. Pokusat singlirati na manji ulog.
Garnett over skokova 10,5 @1,85
Garnett je igrac koji ima iskustvo i konstantu sto je pokazao i u ovogodisnjem play off-u gdje je podigao nivo svog ucinka na svim poljima (poeni, skokovi) u odnosu na regularni dio sezone. Moze se reci da on sada vuce ovu ekipu Bostona. Moguc je i over poena ali ipak 16,5 poena je skakljiva margina i izvjesniji mi je over u skokovima.
Sessions under 4,5 assist. @1,85
pored Bryanta koji je najbolji dodavac u ekipi tesko da ce preko ove brojke u 30min koliko u prosjeku igra,vecinom se vrtio oko 3 assista po utakmici
Bynum over skokova 11,5 @1,85
Bynum bi uz eventualni izostanak Perkinsa ima veliku slobodu pod kosem, i ovako nije toliko dobro pokriven. Vrlo dobro suradjuje sa Gasolom koji je los na gostovanjima sto se tice skokova a i zabijanja poena.
Tiket 3 :
Gasol under 9,5 skokova @1,85
prevelika granica s obzirom da bolje skace na domacem parketu,zadnje 2 u gostima kod OKC(7 i 9 skokova)
Philadelphia under 87,5 poena @1,85
sve receno i poznato...
Igoudala over 4,5 assist. @1,85
Iggy preko 4,5 asistencije, prošlu je imao 7 činii mi se, i ovo je još jedan poklon jer im je on glavni asistent u ekipi
Bryant under 27,5 poena @ 1,85
Jednostavno , Durant i drustvo imaju recept za Bryanta koji svakako i nije bas uspio tempirati formu za play off