Mislim da zajebaješ jer nigdje ništa ne piše niti se govori o tome i toliko novaca.PapeSusic wrote:3,5 miliona je mu godisnja platafortaleza wrote:Zar nije trebalo biti 3.5 milijuna?PapeSusic wrote: Gaziantepspor, transfer 8 miliona eura, bice jedan od najplaceniji igraca turske ligeAko je cifra veća od iznosa za koji je Hajduk prodao Ibričića (5.5 milijuna) Hajduk dobiva 20% od budućeg transfera, oko 1.6m, čisto sumnjam da su toliki novci u pitanju, dok se ne potvrdi ne vjerujem. To bi bilo odlično.
Hajduk dobija 20% od razlike, znaci 0,2*2,5 znaci 500 hiljada eura
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fortaleza
#3726 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- BHF_Manijak
#3727 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Majkemi mile kako lik lopatom uzima pola foruma!
Ne primajte se ba, samo jos jedan u nizu lozionicara...
Ne primajte se ba, samo jos jedan u nizu lozionicara...
- fosil
#3728 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije, nije. To je Selim ili Derim.Mobile_Disco wrote:PapeSusic wrote:Neznam sta vam je covjek skrivio, htjeli priznati ili ne on je poslije Edina Dzeke najbolji igrac kojeg je bosna proizvela poslijednih 5-6 godina.
Besime jes' to ti?
- luckylaka
#3729 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Na osnovu cega si ti zakljucio da je covjek ,,karina,,Momak koji je u Krajini do sada pokrenuo i pomogao na desetine humanitarni akcija,doveo Krajisnicima u goste Dzeku,Spahu je,,karina,,Ljubomora je cudo.Da nije neki fudbaler nije ali da je,,karina,,od covjeka nidze vezeganjeta wrote:http://www.youtube.com/watch?v=TsDB1Y5Hr78PapeSusic wrote:Neznam sta vam je covjek skrivio, htjeli priznati ili ne on je poslije Edina Dzeke najbolji igrac kojeg je bosna proizvela poslijednih 5-6 godina.
Pogledaj ovaj klip i shvatićeš da je to jedna obična karina od čovjeka.
Mada je najbolji BH proizvod od kraja rata![]()
.
- ganjeta
#3730 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neko je davno ovdje odlično napisao : Uz hajdučko srce najbolje mu pristaje bosanska karina
.
P.S Ljubomora je kurva, voliš nju jedinu, ljubomora je kurva....

P.S Ljubomora je kurva, voliš nju jedinu, ljubomora je kurva....
-
MightyMatch
#3731 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Lulic ce kako je i najavljeno od strane Petkovica u laziu da igra lijevog beka,sto znaci dobre zabrinute duse mogu da odahnu.
Nego @laka dobro rece
Nego @laka dobro rece
- libertyBiH
#3732 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kolasinac je buducnost odbrane neznam sta oklijeva glavonja, misli da nece uspijet a mali je beton armirani....
- luckylaka
#3733 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Za neupucene ova,,bosanska karina,,u dva poslednja transfera prodata je za oko 5-6 miliona eura koliko otprilike vrijedi kompletna Premijer liga al sto neko napisa nije iz carsije pa smeta.
-
MightyMatch
#3734 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
libertyBiH wrote:Kolasinac je buducnost odbrane neznam sta oklijeva glavonja, misli da nece uspijet a mali je beton armirani....
Nego jel Vedo pozvan?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3735 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
budi ozbiljanluckylaka wrote:Za neupucene ova,,bosanska karina,,u dva poslednja transfera prodata je za oko 5-6 miliona eura koliko otprilike vrijedi kompletna Premijer liga al sto neko napisa nije iz carsije pa smeta.
- Arteta
#3736 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U Engleskoj nema namjestanja?Korisničkoime wrote: Plus za ligu će biti kada se prestane sa namještanjem, kupovinom sudija, igrom 3 za 3 ali tu selektor ništa ne može.
-
MightyMatch
#3737 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Covijek mrtav ozbiljan,sto je najbitnije i u pravu je.leet wrote:budi ozbiljanluckylaka wrote:Za neupucene ova,,bosanska karina,,u dva poslednja transfera prodata je za oko 5-6 miliona eura koliko otprilike vrijedi kompletna Premijer liga al sto neko napisa nije iz carsije pa smeta.
Torcida sa kojom i jedan Inter nije ostao ravnodusan Ibru je drzala kao malo vode na dlanu.
Dok se kod nas posere i popisa za isti tren.
- Arteta
#3738 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma bjazi,i 3 miliona je puno za njeg.luckylaka wrote:Za neupucene ova,,bosanska karina,,u dva poslednja transfera prodata je za oko 5-6 miliona eura koliko otprilike vrijedi kompletna Premijer liga al sto neko napisa nije iz carsije pa smeta.
A Premijer Liga na transfermarktu vrijedi 46 000 000.
- Arteta
#3739 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nesto kontam,ovi fudbaleri iz Hrvatske lige su nam zadnjih godina bili najgori u reprezentaciji(da ne kazem samo smetali).
Tu mislim na Ibricica,Zeca i sad ovog Alispahica.
Tu mislim na Ibricica,Zeca i sad ovog Alispahica.
-
Fauja Singh
#3740 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
E jest taj neko rekao mudrost u pm, mogu samo zamisliti tog "intelektualca" i sta njemu pristaje.ganjeta wrote:Neko je davno ovdje odlično napisao : Uz hajdučko srce najbolje mu pristaje bosanska karina.
P.S Ljubomora je kurva, voliš nju jedinu, ljubomora je kurva....![]()
Jedne godine sam sasvim slucajno u Sanskom Mostu upoznao Ibriciceve prijatelje iz djetinjstva, do tada mi je Senijad bio samo obican igrac reprezentacija, medjutim malo je reci da mi je porastao u ocima i pored Vede mi je jedan od nasih najdrazih igraca. Ne bi sad da ofiram cime je dolazio po njih i vodio ih u Split, gdje su odsjedali, na koji ih je nacin u to vrijeme pomagao...
Samo vjerujem da mnogi od vas ovdje nemaju takvog prijatelja koji vas ne bi zaboravio da mu samo malo krene a da vi ostanete tu gdje jeste ili nedaj Boze postanete bijeda.
Ali dobro, najlakse je pljuvati po drugima, znam ja nas....
- Dr. Kuca
#3741 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A vama i dalje nije jasno da u repki igraju pojedini jer placaju mjesto?
- Muhamed Đakmić
#3742 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čisto sumnjam da bi pojedini imali mjesto zahvaljujući plaćanju, a da ga ne bi imao recimo Ibričić.
- elmirčo
#3743 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ha ljudiiii 
- buzzer
#3744 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako bude tako, super. igraci i trebaju u reprezentaciji igrati pozicije koje igraju u svojim klubovima. ali avaj, sta cemo ako se lulic povrijedi, prehladi, dobije crveni...? ne bi bilo lose imati rezervnog beka. ili ce strateg opet zavaliti nekoga na neprirodnu poziciju da se blamira.MightyMatch wrote:Lulic ce kako je i najavljeno od strane Petkovica u laziu da igra lijevog beka,sto znaci dobre zabrinute duse mogu da odahnu.![]()
Nego @laka dobro rece
- Infaze Studio
#3745 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nista licno protiv citiranog, ali ove price je puna kapa... Znaci, ako i ne racunas na igraca ozbiljno, pozovi ga jednom da zaigra, a poslije i ako ne bude vise igrao za nas, koga je.. ne mora ni za koga, upropasti mu reprezentativnu karijeru...Ne ide to...Tkd wrote:neka odigra 1 minutu, ali da ne može zaigrati za nikoga više osim za BiH.
- cyprus
#3746 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ozbiljno, nije mi jasno šta je Ibričić učinio toliko loše da mu se svi ovako naklate na kosti... 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3747 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
K'o da pratite 'ajdučko srce od jučer.. 
- hrastov žižak
#3748 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Valjda se navijači ljute što je opsovao navijače, a to je valjda smrtni grijeh za njih. A ima i ona da je namlatio nekog čovjeka u svojoj kafani.cyprus wrote:Ozbiljno, nije mi jasno šta je Ibričić učinio toliko loše da mu se svi ovako naklate na kosti...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3749 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zaboravljate i na onu prijateljsku.
A i igračina je, nema šta, 'ajduk konza.
- Arteta
#3750 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja nisam protiv njega zato sto je nesto ucinio nega zato sto nesto nije ucinio,velika razlikacyprus wrote:Ozbiljno, nije mi jasno šta je Ibričić učinio toliko loše da mu se svi ovako naklate na kosti...