Ko ga ima, a znam neke, stavljaju jedan spric navecer. I to mirise sasvim solidno drugi dan. A ko ga ima ne bi trebao jesti meso.
Meni je gora vanilija u tom mirisu. Vanilija mi je najuzasniji dio svih parfema.
Moderator: anex
gdje se iz zafrkancije kupuje ovo slatko čudoMis mekinjas wrote:Iz zafrkancije kupljen. Odlican.![]()
Traje dosta dugo obzirom da u njemu nista dugotrajno nema.
Pa ja kupila na nekoj ponudi u Zg. A mozda u Sa ima u apotekama, bar ih kod se nas moze naci tu.upsy_daisy wrote:
gdje se iz zafrkancije kupuje ovo slatko čudo
tipican smrdljivac iz 80ih......ti mozda napadas ove sto su u osamdesetim bile jedva punoljetne, iako sumnjam da je i babarkama dobar...evo nekoliko zena ovde su samo potvrdile ono sto neki ne zele priznati, a njeguju kult kourosa kao najmirisa.....nekoad je i golf 2 bio super, a mnogim je i danas svetinja, nesto poput kourosa....KB9 wrote:zene ga ne vole
kakva greska u koracima
tinejdzerke i jedva punoljetne curice mozda
ne sumnjam da je vama, neodgojenoj djecurliji, kouros losnide veze wrote:tipican smrdljivac iz 80ih......ti mozda napadas ove sto su u osamdesetim bile jedva punoljetne, iako sumnjam da je i babarkama dobar...evo nekoliko zena ovde su samo potvrdile ono sto neki ne zele priznati, a njeguju kult kourosa kao najmirisa.....nekoad je i golf 2 bio super, a mnogim je i danas svetinja, nesto poput kourosa....KB9 wrote:zene ga ne vole
kakva greska u koracima

Probaj_BataZiv_0809 wrote:Odnedavno:
The one mi se dugo svidja, u svim verzijama (sport malo manje). I uzem ovaj edp.
Takodjer na konto nekadasnjeg koristenja Codea, dobijem ovaj, ali mi je ipak presladak:
Naravno Paco Rabane zeleni i Akva di Đo se podrazumjevaju, oni su standard kod mene.
Razmisljam i o Gucci Gilti
zagarantovan head-turner, da ne kažem šta bezobraznije JanuaryJones wrote: Probajzagarantovan head-turner, da ne kažem šta bezobraznije
I smrde mu noge!dječak sa šibicama wrote:Pravi muskarac mirise na luk i jagnjetinu!
nemam pojma koliko imas godina, ali sam siguran da ih imam vise od tebe....a sad ti kao veliki inviktus i million cupas iako ih niko nije spomenuo....ponovit cu, kouros pisoarski miris....sad sto si se ti nakacio na njega na osnovu prica starije raje....to je tvoj nedostatak ukusa i karaktera....KB9 wrote:ne sumnjam da je vama, neodgojenoj djecurliji, kouros losnide veze wrote:tipican smrdljivac iz 80ih......ti mozda napadas ove sto su u osamdesetim bile jedva punoljetne, iako sumnjam da je i babarkama dobar...evo nekoliko zena ovde su samo potvrdile ono sto neki ne zele priznati, a njeguju kult kourosa kao najmirisa.....nekoad je i golf 2 bio super, a mnogim je i danas svetinja, nesto poput kourosa....KB9 wrote:zene ga ne vole
kakva greska u koracima
zivot je pred vama a sad samo inviktus i milion

Pogledah sad na profilu parfemizavas, i naletim na acqua di gio essenza od 125 ml, zar postoji ovaj parfem u ovoj militrazi??? HmmKB9 wrote:itekako ako volis taj tip parfema
kvalitet je neosporan, tacnije ogroman kvalitet
Da. 40, 75, 125 i 180 koliko ja znamAdoxxx wrote:Pogledah sad na profilu parfemizavas, i naletim na acqua di gio essenza od 125 ml, zar postoji ovaj parfem u ovoj militrazi??? HmmKB9 wrote:itekako ako volis taj tip parfema
Na netu sam procitao da 3 boce imaju, 40, 75 i 170, zato me navelo na sumnjuDr Baltazar wrote:Da. 40, 75, 125 i 180 koliko ja znamAdoxxx wrote:Pogledah sad na profilu parfemizavas, i naletim na acqua di gio essenza od 125 ml, zar postoji ovaj parfem u ovoj militrazi??? HmmKB9 wrote:itekako ako volis taj tip parfema
Adoxxx wrote:
100 ml=105 KM
Vrijedi li ovih para?

Stvar ukusa, i mení licno ne lezi, ima mi taj neki kurosovski smek, sto rece nide veze.[emoji1]KB9 wrote:sta velis terre d'hermes hermes ne valja isto? [emoji38]
stvar ukusa je jedno a stvari koje pise ona neznalica su skroz nesto drugokonektovan wrote:Stvar ukusa, i mení licno ne lezi, ima mi taj neki kurosovski smek, sto rece nide veze.[emoji1]KB9 wrote:sta velis terre d'hermes hermes ne valja isto? [emoji38]
poslano sa Sonija Ze