Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3726 Re: Arsenal F.C.

Post by Velkoski »

Van Persie: Čast je potpisati za Manchester United

:dance:
Cienfuegos

#3727 Re: Arsenal F.C.

Post by Cienfuegos »

L00d wrote:Jao kako cu slatko citirati neke postove na kraju sezone ... :lol: :lol: :lol: :lol:

kakav kraj sezone, vec u prvih par kola kad robin ode na listu povrijedjenih ti ces biti predmet zajebancije :D

@leet

pa jarane sta je trebao reci kad je stavio potpis? da je to uradio onako preko qrtza? ne zajebaji.
skafiskafsnjak

#3728 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Cienfuegos wrote: kakav kraj sezone, vec u prvih par kola kad robin ode na listu povrijedjenih ti ces biti predmet zajebancije :D

@leet

pa jarane sta je trebao reci kad je stavio potpis? da je to uradio onako preko qrtza? ne zajebaji.
A sto si tako siguran ?
Isto Dzemila jbt.... Sto si siguran da nece zabiti 5 golova u prva tri kola ?

Normalno da mu je cast potpisati za jedan od najvecih engleskih klubova... Klub koji je puno veci od Arsenala :D
Cienfuegos

#3729 Re: Arsenal F.C.

Post by Cienfuegos »

ultima_palabra wrote:Čudno mi je da hoće prodati Songa... jedino da nisu šta dogovorili sa M'Vilom?
I meni je ovo bezze iako je i Song igrac kojeg nije nemoguce zamjeniti. Samo se nadam da tvrdoglavi francuz ne racuna da je ta zamjena Diaby. Mislim da ako dodje do te prodaje da ce lova otici u smjeru Sahina, M'Vile.
Chuckie

#3730 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Sto ne ignorisete ba ove provokacije? Ja ne znam sta moderatori rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Arteta

#3731 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Chuckie wrote:Sto ne ignorisete ba ove provokacije? Ja ne znam sta moderatori rade.

Ne treba nista ignorisati nego se samo truditi dok se RVP ne povrijedi,posto se nije povrijedjivao prosle sezone to bi moglo biti uskoro.
Kada se povrijedi onda se kolektivno svi prebacimo na temu o Unitedu. :mrgreen:
Cienfuegos

#3732 Re: Arsenal F.C.

Post by Cienfuegos »

Sta imas ignorisati, nakon sto su vene rezali u zadnjim minutama ( i sekundama) zadnje sezone kontaju da im je svanulo a nemaju pojma kakvu su pokretnu ambulantu kupili. :D
skafiskafsnjak

#3733 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Chuckie wrote:Sto ne ignorisete ba ove provokacije? Ja ne znam sta moderatori rade.

Pa da moderatori rade, ti bi u banovicima bio odavno :D

Na kraju krajeva, smijesna je prica da je RVP prosjecan igrac... sad kad je u ManUtd... a u Arsenalu bio bog i batina. I ne bio, Evropu im donio.
Chuckie

#3734 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

L00d wrote:

Zbog ?

Ti konstantno podjebavas na ovoj temi ovih par dana, dobro te je.
skafiskafsnjak

#3735 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Chuckie wrote:
L00d wrote:

Zbog ?

Ti konstantno podjebavas na ovoj temi ovih par dana, dobro te je.
Citiraj sve. ne podjebavam .

A ti si na temi Uniteda kad god izgube.
Sezam

#3736 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

aveos wrote:Image
Ova slika je najbolji dokaz kako je Arsenal mali klub.
Chuckie

#3737 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Jesi pametan jebote.
Chuckie

#3738 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Ćao Sonže.

I ovaj ide.
Sezam

#3739 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Chuckie wrote:Ćao Sonže.

I ovaj ide.
Mali klub.
skafiskafsnjak

#3740 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Sezam wrote:

I ovaj ide.
Mali klub.
ma ajd, i Song je potrosen igrac... iskoristili su max iz njega, sad ga prodaju 8-)
Logovan

#3741 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

I ovaj ide.
Jako dobar potez Wengera, zna čovjek šta radi. :thumbup: Prodaje istrošenog igrača a sigurno će za njega dobiti dobre pare, plus Song svaku dvadesetu utakmicu dobije prolaznu ocjenu a u ostalim je prava krampa. Onaj ko ga kupuje sigurno će pogriješiti, te će početi kukati da ne valja nakon par utakmica. Bezveze pare bacaju. Ovaj posao je još bolji od onog što je uradio sa van Persijem.
LSD

#3742 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Šta ste se navalili na Arsenal :? ljudi su doveli možda i bolje igrace (Cazorla je svakako pojacanje za svaki tim)....Wenger izvlaci maximume iz ovih transfera, matori škrtac je tome velemajstor (za ostale menagerske poslove je pregažen vremenom)....ne znam šta Barca hoce tog Songa :shock: nidje veze.... koji ce joj vrag, osim da ga placaju da sjedi na klupi
Herr Flick

#3743 Re: Arsenal F.C.

Post by Herr Flick »

Wenger godinama puni dzepove dionicara kluba a vjerovatno i svoje,j..e se njemu za Arsenal,ako Arsenal hoce da se bori za titulu mora se rjesit Wengera koji je vise i Bogu dosadio sa dovodjenjem ovih prosjecnih(francuskih igraca) jbg :-) :-) :-) .Navijaci Arsenala nemojte zamjerit sta na postu :lol: :lol:
Madrid

#3744 Re: Arsenal F.C.

Post by Madrid »

Aj RvP je bio u zadnjoj godini ugovora, pa se to moze i opravdat, ali ako proda i Songa :-)
Sezam

#3745 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Herr Flick wrote:Wenger godinama puni dzepove dionicara kluba a vjerovatno i svoje,j..e se njemu za Arsenal,ako Arsenal hoce da se bori za titulu mora se rjesit Wengera koji je vise i Bogu dosadio sa dovodjenjem ovih prosjecnih(francuskih igraca) jbg :-) :-) :-) .Navijaci Arsenala nemojte zamjerit sta na postu :lol: :lol:
Klub je toliko unazadjen politikom u zadnjih 6-7 godina, da sigurno barem narednih 20 godina nece prismrditi tituli.
Muhamed Đakmić

#3746 Re: Arsenal F.C.

Post by Muhamed Đakmić »

Madrid wrote:Aj RvP je bio u zadnjoj godini ugovora, pa se to moze i opravdat, ali ako proda i Songa :-)
Što ne bi prodavao Songa? Song definitivno nije nikakva klasa i M'vila bi kao moguća zamjena za Songa bio puno bolje rješenje na toj poziciji.
Madrid

#3747 Re: Arsenal F.C.

Post by Madrid »

Mozda, ako ga stvarno dovedu...
Ali ako planiraju ovu zaradu od RvP-a i mogucu od Songa ne trositi onda je to druga prica...
alijagoro

#3748 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Doveli Podolskog,Girouda,Santija negdje u blizini 40 miliona funti.Mozda dovedu Sahina(navodno on zeli u Arsenal,nista od Liverpoola)sad koliko je istina nemam pojma.Prodali Velu i Bartleya,govori se da su Bendtner,Skilaci i Park na izlaznim vratima.Nekim igracima poput Almunie su istekli ugovori,tako da ce vjerovatno ostati love za Sahinovu sedmicnu platu i mozda Mvillu(ili nekog slicnog igraca).Valjda ce Arshavin ostati,jer Arsenal ima samo tri prava krilna igraca,iako Podolski i Santi mogu igrati te pozicije.
Sneezy,Fabianski,Sagna,Jenkinson,Santos,Gibbs,Kos,Vermaelen,Mertesacker,Djuro,Arteta,Diaby(kloc :D ),Coquelin,Sahin mozda i Mvilla,Wallcot,Gervinho,Oxlade,Arshavin,Santi,Podolski,Giroud,Chamakh te povratak Rosickog i Wilshera.To je to sto se tice sastava,mozda Sahin i Mvilla,sumnjam da ce Arsene dovoditi jos jednog napadaca.Poslovanje na pozitivnoj nuli :D ,valjda sutra nece kiksati,ali imam neki los osjecaj.
adja28

#3749 Re: Arsenal F.C.

Post by adja28 »

Wenger pravi čifut, vadi mi živce :x par zadnjih godina.Namako pare vlasnicima a navijače ko šiša.Dosta ga je više trebao je otići s vanom persom. Meni ih nije žao sretno im bilo i postigli što manje golova-amin!!!I ove godine borba za 3 ili 4 mjesto maximalno fuj fuj fuj Arsene :evil: !!!!
Go Gunnersi!!!!
Jokericious

#3750 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Zna Wenger sta radi. :thumbup:

Ispred Uniteda sigurno na kraju!
Post Reply