Akcija je pocela i malo ranije.
Sad sam kupio iz CPH-SJJ u februaru, oko 250 KM!
Akcija je pocela i malo ranije.
misim da to nije po akcijskoj cijeni... ovo su povratni letovi za 139 EUR i karte se kupuju samo ova tri dana koja su naznacenaTimotije wrote:Akcija je pocela i malo ranije.
E ti sto "direktno" lete, su me spustali naknadno u Stockholm, Geteborg, pa malo pomijerali dane leta, pa malo otkazivali....pa....mozes kako hoces, ali ne mozes do kad hoces! I moj patriotizam ima granica, kostali su me i para i joz vise zivaca, nema tog Lijanovica koji bi me uspio ponovo nagovoriti......Koshpa wrote:A direktan let 295 KM
Jeste, jeste po akcijskoj, samo sto ja kupim kod drugih, pa bude jos malo jeftinije....rudy81 wrote:misim da to nije po akcijskoj cijeni... ovo su povratni letovi za 139 EUR i karte se kupuju samo ova tri dana koja su naznacenaTimotije wrote:Akcija je pocela i malo ranije.
misim da to nije po akcijskoj cijeni... ovo su povratni letovi za 139 EUR i karte se kupuju samo ova tri dana koja su naznacena[/quote]Timotije wrote:Akcija je pocela i malo ranije.rudy81 wrote:
akcija007 wrote:ovaj vikend akcije Croatia Airlines a za Evropu po 139 EUR a od ponedjeljka 01.10 akcije Turkish Airlinesa
Istanbul 99 EUR,
preko Istanbula do turskih gradova 179 EUR
NEW York 599 EUR
period putovanja: 01.11.2012 do 14.02.2012
period prodaje: 01.10 do 20.10 ili do popune raspolozivih mjesta
povoljan let mozes jos danas kupiti, po cijeni povratne karte od 139 EUR sa svim taxama na internet stranici croatia airlinesa za putovanje od 22.10 do 24.03.terremoto wrote:Jel ima neki povoljan let za Zagreb iz Sarajeva,ovo sto sam ja gledala je preskupo.
Uvijek sam zagovornik ideje da hala u avliji treba planutidrndalo wrote:Hajd' da malo pomognem kompaniju iz napacenog susjedstva, kupljeno par karata Croatie na ovoj 139 EUR akciji... Kad je dernek, nek' i hala gori.....
Jel' Chivas-a 0% ?Timotije wrote:Uvijek sam zagovornik ideje da hala u avliji treba planutidrndalo wrote:Hajd' da malo pomognem kompaniju iz napacenog susjedstva, kupljeno par karata Croatie na ovoj 139 EUR akciji... Kad je dernek, nek' i hala gori......
Jos kad stjuardesu zamolim,..., da mi donese dva mala chivasa i malo leda, onda ugodjaj bude potpun.
ako si kopirao broj vidi da ti nije ostalo onog 'praznog prostora' nakon zadnjeg broja (kao da je par puta space ukucan), najbolje ti je da prepises broj, ne copy/pasteEntropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
Ma nije... Sve je uredno napisano, ali ne može da ga nađe. Kad se logujem na THY websajtu, kaže da je karta confirmed, a na CMT ga nema. Mislio sam da možda THY ima neki specijalni način odobravanja karte?rudy81 wrote:ako si kopirao broj vidi da ti nije ostalo onog 'praznog prostora' nakon zadnjeg broja (kao da je par puta space ukucan), najbolje ti je da prepises broj, ne copy/pasteEntropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
cudnoEntropio wrote:Ma nije... Sve je uredno napisano, ali ne može da ga nađe. Kad se logujem na THY websajtu, kaže da je karta confirmed, a na CMT ga nema. Mislio sam da možda THY ima neki specijalni način odobravanja karte?rudy81 wrote:ako si kopirao broj vidi da ti nije ostalo onog 'praznog prostora' nakon zadnjeg broja (kao da je par puta space ukucan), najbolje ti je da prepises broj, ne copy/pasteEntropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
Naravno da je procenat alc.<0.1 %...u ledu naravnodrndalo wrote:Jel' Chivas-a 0% ?Timotije wrote:Uvijek sam zagovornik ideje da hala u avliji treba planutidrndalo wrote:Hajd' da malo pomognem kompaniju iz napacenog susjedstva, kupljeno par karata Croatie na ovoj 139 EUR akciji... Kad je dernek, nek' i hala gori......
Jos kad stjuardesu zamolim,..., da mi donese dva mala chivasa i malo leda, onda ugodjaj bude potpun.
Imao sam slican problem ovog ljeta na letu za Split. Kako sam letio SAS-om, a karte kupio preko drugog agenta odmah sam kontaktirao agenta. Uglavnom, poslali su mi skroz drugu stranicu gdje mogu provjeriti svoj let (ne mogu se sjetiti naziva, ali nije Checkmytrip.com), ni tu nisam mogao provjeriti...Na kraju su mi proslijedili skroz drugi bookings n.., navodno jedan je interni SAS-ov, drugi bla-bla...e sa tim drugim nije bilo problema da se checkiram on-line!Entropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
Kartu sam kupio direktno na THY.com. Ja svoj let vidim kao confirmed na njihovom sajtu, dobio sam confirmation mail... Samo mi je neobično da ne mogu provjeriti let na CMT, jer sam uvijek mogao. Doduše, ovo će biti prvi put da letim Turkish Airlinesom.Timotije wrote:Imao sam slican problem ovog ljeta na letu za Split. Kako sam letio SAS-om, a karte kupio preko drugog agenta odmah sam kontaktirao agenta. Uglavnom, poslali su mi skroz drugu stranicu gdje mogu provjeriti svoj let (ne mogu se sjetiti naziva, ali nije Checkmytrip.com), ni tu nisam mogao provjeriti...Na kraju su mi proslijedili skroz drugi bookings n.., navodno jedan je interni SAS-ov, drugi bla-bla...e sa tim drugim nije bilo problema da se checkiram on-line!Entropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
Prvo probaj copy/paste verziju....ako ne pomogne obrati se onima gdje si kupio kartu!
jel se radi o ovim promotivnim kartama? lupam, al mozda je i to razlog...Entropio wrote:Kartu sam kupio direktno na THY.com. Ja svoj let vidim kao confirmed na njihovom sajtu, dobio sam confirmation mail... Samo mi je neobično da ne mogu provjeriti let na CMT, jer sam uvijek mogao. Doduše, ovo će biti prvi put da letim Turkish Airlinesom.Timotije wrote:Imao sam slican problem ovog ljeta na letu za Split. Kako sam letio SAS-om, a karte kupio preko drugog agenta odmah sam kontaktirao agenta. Uglavnom, poslali su mi skroz drugu stranicu gdje mogu provjeriti svoj let (ne mogu se sjetiti naziva, ali nije Checkmytrip.com), ni tu nisam mogao provjeriti...Na kraju su mi proslijedili skroz drugi bookings n.., navodno jedan je interni SAS-ov, drugi bla-bla...e sa tim drugim nije bilo problema da se checkiram on-line!Entropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
Prvo probaj copy/paste verziju....ako ne pomogne obrati se onima gdje si kupio kartu!
Moguće da se radi o tome što si rekao -- da su poslali njihov interni kod, a ovaj "amadeus" nisu. Samo ne vidim razlog zašto ne bi poslali i taj... Poslao sam im mail još sinoć, ali nisu još odgovorili.
Onda nema druge nego ih zovi ili direktno u njihovu poslovnicu, ako si u mogucnosti...Entropio wrote:Kartu sam kupio direktno na THY.com. Ja svoj let vidim kao confirmed na njihovom sajtu, dobio sam confirmation mail... Samo mi je neobično da ne mogu provjeriti let na CMT, jer sam uvijek mogao. Doduše, ovo će biti prvi put da letim Turkish Airlinesom.Timotije wrote:Imao sam slican problem ovog ljeta na letu za Split. Kako sam letio SAS-om, a karte kupio preko drugog agenta odmah sam kontaktirao agenta. Uglavnom, poslali su mi skroz drugu stranicu gdje mogu provjeriti svoj let (ne mogu se sjetiti naziva, ali nije Checkmytrip.com), ni tu nisam mogao provjeriti...Na kraju su mi proslijedili skroz drugi bookings n.., navodno jedan je interni SAS-ov, drugi bla-bla...e sa tim drugim nije bilo problema da se checkiram on-line!Entropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.
Moguće da se radi o tome što si rekao -- da su poslali njihov interni kod, a ovaj "amadeus" nisu. Samo ne vidim razlog zašto ne bi poslali i taj... Poslao sam im mail još sinoć, ali nisu još odgovorili.
Entropio wrote:Kartu sam kupio direktno na THY.com. Ja svoj let vidim kao confirmed na njihovom sajtu, dobio sam confirmation mail... Samo mi je neobično da ne mogu provjeriti let na CMT, jer sam uvijek mogao. Doduše, ovo će biti prvi put da letim Turkish Airlinesom.Timotije wrote:Imao sam slican problem ovog ljeta na letu za Split. Kako sam letio SAS-om, a karte kupio preko drugog agenta odmah sam kontaktirao agenta. Uglavnom, poslali su mi skroz drugu stranicu gdje mogu provjeriti svoj let (ne mogu se sjetiti naziva, ali nije Checkmytrip.com), ni tu nisam mogao provjeriti...Na kraju su mi proslijedili skroz drugi bookings n.., navodno jedan je interni SAS-ov, drugi bla-bla...e sa tim drugim nije bilo problema da se checkiram on-line!Entropio wrote:Zna li neko zašto Turkish Airlines kartu ne mogu otvoriti na CheckMyTrip? Kaže da kod ne postoji, a samo sam taj kod dobio u mailu.