SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- karanana
#3726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zna li neko jeli se nesto desilo/desava na zapadnom izlazu iz grada? u smjeru prema ilidzi je nevjerovatna guzva.
ili zato sto je petak pa raja navalila na vikendice i more?
-
samo_ovaj_put
#3727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
il si ti prvi put krenuo prema ilidzi petkom poslijepodnekaranana wrote:zna li neko jeli se nesto desilo/desava na zapadnom izlazu iz grada? u smjeru prema ilidzi je nevjerovatna guzva.
- karanana
#3728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo_ovaj_put wrote:il si ti prvi put krenuo prema ilidzi petkom poslijepodnekaranana wrote:zna li neko jeli se nesto desilo/desava na zapadnom izlazu iz grada? u smjeru prema ilidzi je nevjerovatna guzva.
aha. e super da je samo to. pa gdje ce ovaj ovoliki narod?
- respo
#3729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
gdje mali karanana tu i ostali narod 
-
samo_ovaj_put
#3730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kuci moj karanana,kucikaranana wrote:samo_ovaj_put wrote:il si ti prvi put krenuo prema ilidzi petkom poslijepodnekaranana wrote:zna li neko jeli se nesto desilo/desava na zapadnom izlazu iz grada? u smjeru prema ilidzi je nevjerovatna guzva.
aha. e super da je samo to. pa gdje ce ovaj ovoliki narod?
- karanana
#3731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa gdje im je kuca?
sta, kao rade preko sedmice ovdje u sarajevu a kuci se vracaju vikendom a zive sirom BiH?
fakat nisam znao da ima ovoliko raje koja samo radi ovdje.
sta, kao rade preko sedmice ovdje u sarajevu a kuci se vracaju vikendom a zive sirom BiH?
-
samo_ovaj_put
#3732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a mozda se odrzava korida na stupukaranana wrote:pa gdje im je kuca?
- black
#3733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mali broj kuci a najveci put juga, jezero, more itd. i bezveze ti je to aludiranje na temu 'sarajevo vs. ostatak bosne' i ako se desi udes kriv je neki 'dosljo' koji je krenuo kuci..samo_ovaj_put wrote: kuci moj karanana,kuci
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#3734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sanabe wrote:e jbts, ja se ismijah na temi crna hronika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj onoga "Kuci moj karanana, kuci"![]()
![]()
![]()
![]()
"korida na Stupu"![]()
![]()
i meni evo, suza suzu stize.....
-
duboka_misao
#3735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
posto je izvrno ga lola zakljucano

-
maxell_sarajevo
#3736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
duboka_misao wrote:posto je izvrno ga lola zakljucano
Ovu su raskrsnicu lose uradili, stavili znak stop na ulici koja bi po mom misljenju trebala imati prvenstvo prolaza u odnosu na ovu koja ide od skole prema KJKP Rad-u.
-
Richard Peti
#3737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a Brazil?Šibicar wrote:Sad su na Balkanu izgleda svi počeli furati neku novu furku,pa izmišljaju neka ultra brutalna i bolesna ubistva od kojih ti se život smuči.Jebo Kolumbiju i Mexico.....
http://www.nationalturk.com/en/brazilia ... r-26246452
- alibaba_i_30_godina
#3738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Slazem se. Ne znam ko je to planirao, al' lose izvedeno a i sama cesta nije cemu, vec je upala kod sahtova.maxell_sarajevo wrote:duboka_misao wrote:posto je izvrno ga lola zakljucano
Ovu su raskrsnicu lose uradili, stavili znak stop na ulici koja bi po mom misljenju trebala imati prvenstvo prolaza u odnosu na ovu koja ide od skole prema KJKP Rad-u.
Nasi 'majstori'.
- metar_drva
#3739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo_ovaj_put wrote: kuci moj karanana,kuci
- Troll_Happens
#3740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovakvim bi trebalo zabraniti izac iz kuce a ne sjesti i voziti auto... retardirani idioti
Sarajevo: Nervoza u saobraćaju kulminirala tučom vozača
Dvojica vozača putničkih automobila bili su akteri tučnjave do koje je došlo danas u centru Sarajeva, najvjerovatnije zbog dešavanja u saobraćaju.
Kako je potvrđeno u MUP-u Kantona Sarajevo, do incidenta u kojem su dvije osobe pribjegle fizičkom razračunavanju došlo je u prijepodnevnim satima u Titovoj ulici u blizini tramvajske stanice Marijin Dvor, općina Centar Sarajevo.
Akteri događaja su K. D. (1984.), koji je bio za upravljačem "golfa" i D. E. (1968.), koji je upravljao putničkim vozilom marke "reno-megan".
Obojica su zadobili lakše tjelesne povrede, kako je konstatirano prilikom pregleda i medicinskog zbrinjavanja u Centru urgentne medicine (CUM).
Službenici policije obavili su uviđaj na mjestu događaja i bit će poduzete zakonom predviđene mjere.
Dvojica vozača putničkih automobila bili su akteri tučnjave do koje je došlo danas u centru Sarajeva, najvjerovatnije zbog dešavanja u saobraćaju.
Kako je potvrđeno u MUP-u Kantona Sarajevo, do incidenta u kojem su dvije osobe pribjegle fizičkom razračunavanju došlo je u prijepodnevnim satima u Titovoj ulici u blizini tramvajske stanice Marijin Dvor, općina Centar Sarajevo.
Akteri događaja su K. D. (1984.), koji je bio za upravljačem "golfa" i D. E. (1968.), koji je upravljao putničkim vozilom marke "reno-megan".
Obojica su zadobili lakše tjelesne povrede, kako je konstatirano prilikom pregleda i medicinskog zbrinjavanja u Centru urgentne medicine (CUM).
Službenici policije obavili su uviđaj na mjestu događaja i bit će poduzete zakonom predviđene mjere.
- terra_incognita
#3741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pušteni....Jedan001 wrote:ovakvim bi trebalo zabraniti izac iz kuce a ne sjesti i voziti auto... retardirani idioti![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pusteni...pa to je najveca tragedija cijeloga "sistema" .
Boli se nozevima,tukli se u sred Titove u pola bijela dana (mada je isto da je i noc
) i ovi ih pokrpe,popisu i puste ih kucama.
Pa hebo te...uzas uzasa.
Zatvore pravite idioti,ZATVORE!!!!!!!!!!!!!!!
Boli se nozevima,tukli se u sred Titove u pola bijela dana (mada je isto da je i noc
Pa hebo te...uzas uzasa.
- zecko_kupuz
#3743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U ovom gradu će ljudi sa čistim dosjeom postati rijetkost. 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Haj što će postati rijetkost već će se na njih gledati kao na gubavcezecko_kupuz wrote:U ovom gradu će ljudi sa čistim dosjeom postati rijetkost.
-
sofist
#3745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Malo nakon toga se otrgao vučjak iz obližnje kuće i napao neku djecu. Drotovi koji su bili na uvidjaju saobraćajke repetirali pištolje i zauzeli stav da pucaju u kera.NeyDan wrote:Slazem se. Ne znam ko je to planirao, al' lose izvedeno a i sama cesta nije cemu, vec je upala kod sahtova.maxell_sarajevo wrote:duboka_misao wrote:posto je izvrno ga lola zakljucano
Ovu su raskrsnicu lose uradili, stavili znak stop na ulici koja bi po mom misljenju trebala imati prvenstvo prolaza u odnosu na ovu koja ide od skole prema KJKP Rad-u.![]()
![]()
Nasi 'majstori'.
- Chami
#3746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
K.D. je zadrzan u PS Centar jer je u medjuvremenu utvrdjenio da za njim i njegovim bratom postoji potjernica od prije-LIBERO- wrote:Pusteni...pa to je najveca tragedija cijeloga "sistema" .
Boli se nozevima,tukli se u sred Titove u pola bijela dana (mada je isto da je i noc) i ovi ih pokrpe,popisu i puste ih kucama.
Pa hebo te...uzas uzasa.
p.s. ovo je info iz prve ruke
- Cholina_Lokica
#3747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
maloprije neko izdzeparen valjda u troli na mojmilu
dolazim kuci, policija stoji kod trolebuska, kako sam izasla iz auta pred ulazom, to drama gore iznad, vriska, dreka, svadja, cuke laju
komsija mi rece da je neko izdzeparen 
- haqqlberry
#3748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zbilja presmiješno.Dile wrote:maloprije neko izdzeparen valjda u troli na mojmiludolazim kuci, policija stoji kod trolebuska, kako sam izasla iz auta pred ulazom, to drama gore iznad, vriska, dreka, svadja, cuke laju
komsija mi rece da je neko izdzeparen
-
maxell_sarajevo
#3749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Izgleda da je bila pucnjava u kaficu Atilla, koliko sam uspio primjetiti vide se vise rupa od metaka na staklu, ako neko ima vise informacija nek napise.
Iskreno se nadam da ce nadlezni napokon zatvoriti ovaj turbo folk kafic.
Iskreno se nadam da ce nadlezni napokon zatvoriti ovaj turbo folk kafic.
- terra_incognita
#3750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onda će se razmiliti ko bubašvabe po gradu...