Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Omerovim_Koracima
#3726 Re: Real Madrid C.F.
Znasli ti kakve si gluposti reko
postaj jos odlicno 
- ratata
#3727 Re: Real Madrid C.F.
u pravu si, dzaba pishemOmerovim_Koracima wrote:Znasli ti kakve si gluposti reko![]()
postaj jos odlicno
- Neelix
#3728 Re: Real Madrid C.F.
ratata wrote:bolje je i izgubiti utakmicu,i ne osvojiti nijedan trofej nego:
-ili pjevati menadzeru protivnickog tima da citiram "umre",kao sto to cine navijaci Atletika
-
krusty
#3729 Re: Real Madrid C.F.
vrijeme je da se kompletna fama oko famoznog Real Madrida malo smiri, od uprave tog kluba pa do navijaca... nezna se ko je gori, ovi prvi sto trose milione na igrace koje otjeraju nakon 2 sezone, ili ovi drugi sto ocekuju nemoguce
cuj molim te, Real mora pobjedjivati ali pritom i igrati atraktivno i zabavljati publiku itd, pa kome je do zabave nek ide u cirkus
lijepo je gledati Ronalda na svakoj utakmici kako daje neke pasove petom, kako dribla protivnike, kako se zabavlja, ali to ne donosi rezultate... hvala bogu sad ima Youtube pa kome je do atraktivnih poteza nek gleda snimke sa treninga, zvanicna utakmica je nesto drugo i tu se igra na rezultat a ne koliko ce Di Maria puta pokusavati nekog predriblati... glupiranje po terenu i pobjedjivanje ne ide jedno s drugim, ocigledno
Mourinho je tu najmanje kriv, jbg covjek jednostavno nije mogao to preko noci promjeniti, a izgleda da ni neko drugi jos zadugo nece moci...
cuj molim te, Real mora pobjedjivati ali pritom i igrati atraktivno i zabavljati publiku itd, pa kome je do zabave nek ide u cirkus
lijepo je gledati Ronalda na svakoj utakmici kako daje neke pasove petom, kako dribla protivnike, kako se zabavlja, ali to ne donosi rezultate... hvala bogu sad ima Youtube pa kome je do atraktivnih poteza nek gleda snimke sa treninga, zvanicna utakmica je nesto drugo i tu se igra na rezultat a ne koliko ce Di Maria puta pokusavati nekog predriblati... glupiranje po terenu i pobjedjivanje ne ide jedno s drugim, ocigledno
Mourinho je tu najmanje kriv, jbg covjek jednostavno nije mogao to preko noci promjeniti, a izgleda da ni neko drugi jos zadugo nece moci...
- Lakat Jebić
#3730 Re: Real Madrid C.F.
ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovo
i ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...
- fazer
#3731 Re: Real Madrid C.F.
Lakat Jebić wrote:ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovoi ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...
sine, sve je bilo gotovo i prije nego sto je pocelo
- ultima_palabra
#3732 Re: Real Madrid C.F.
Jao mudraca ovdjefazer wrote:Lakat Jebić wrote:ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovoi ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...
- Zatamnjena stakla
#3733 Re: Real Madrid C.F.
7 bodova, teško će biti Realu s tim da je u lošoj formi a Barsa rula 
- Lakat Jebić
#3734 Re: Real Madrid C.F.
izvini ajatollaše fudbalafazer wrote:Lakat Jebić wrote:ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovoi ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...
-
missko
#3735 Re: Real Madrid C.F.
Tacno tako i oni su pali prije nego sto je tekma pocela. Ko zna mozda se i igra na tu kartu da se oduzme char prvenstvu koje nece biti konkurentno i zanimljivo ako se vec na pola prvenstva zna prvak. Al jedino sto tjesi jeste da ovako nece biti vjecno.veljaca wrote:Ovo cesto pojedinci navode kao argument ....missko wrote:Ovo i nije tako los poraz trebalo je halalit ligu odmah poslije el klaisika i gurat LP i Kup kralja, jer opasno se svi naloze na Real jer je ipak najveca fora pobjedit Reala i tesko je svaku tekmu odigrat pod punim gasom a ovako gust raspored, dok se Barci pola klubova vec prije tekme naguzi. Jedina mana mi je za real ta sto su previse ovisni o Ronaldu, kad je on umoran il ga ne ide nema vise ko da preuzme i potegne za ekipu.
Gust raspored je i Barceloni ....
A ovo da se pola klubova Barceloni vec prije tekme naguzi - no comment - jedino: zasto je i Real takodjer to uradio zadnju tekmu sa Barcelonom ? Zar je i on u tih pola klubova ....
- veljaca
#3736 Re: Real Madrid C.F.
missko wrote:Tacno tako i oni su pali prije nego sto je tekma pocela. Ko zna mozda se i igra na tu kartu da se oduzme char prvenstvu koje nece biti konkurentno i zanimljivo ako se vec na pola prvenstva zna prvak. Al jedino sto tjesi jeste da ovako nece biti vjecno.veljaca wrote:Ovo cesto pojedinci navode kao argument ....missko wrote:Ovo i nije tako los poraz trebalo je halalit ligu odmah poslije el klaisika i gurat LP i Kup kralja, jer opasno se svi naloze na Real jer je ipak najveca fora pobjedit Reala i tesko je svaku tekmu odigrat pod punim gasom a ovako gust raspored, dok se Barci pola klubova vec prije tekme naguzi. Jedina mana mi je za real ta sto su previse ovisni o Ronaldu, kad je on umoran il ga ne ide nema vise ko da preuzme i potegne za ekipu.
Gust raspored je i Barceloni ....
A ovo da se pola klubova Barceloni vec prije tekme naguzi - no comment - jedino: zasto je i Real takodjer to uradio zadnju tekmu sa Barcelonom ? Zar je i on u tih pola klubova ....
Na zalost - ni nas nece biti vjecno ....
A kako ce biti kada mene ne bude - ni ne briga me ....
-
missko
#3737 Re: Real Madrid C.F.
Pa vec sljedece 2 godine nece biti ovako kako je sad garant.Peh i povrede ne mogu zaobici redovno ,a sreca da visi za kragnom nije ni to dugotrajno.
-
SKAFISKAFNJAK
#3738 Re: Real Madrid C.F.
sta benzema profula
ja ne kontam rade li oni sta da na treningu da sprijece ove lopte u prostor nakon kojih uglavnom primaju se golovi ove sezone, ovo vec postaje ozbiljan problem. carvalho k´o kornjaca. imam osjecaj da bi bili bolji od njeg i albiol i garay da su igrali utakmica k´o on
ja ne kontam rade li oni sta da na treningu da sprijece ove lopte u prostor nakon kojih uglavnom primaju se golovi ove sezone, ovo vec postaje ozbiljan problem. carvalho k´o kornjaca. imam osjecaj da bi bili bolji od njeg i albiol i garay da su igrali utakmica k´o on
- ratata
#3739 Re: Real Madrid C.F.
da nema Carvalha primali bi duplo visheSKAFISKAFNJAK wrote:sta benzema profula![]()
- ratata
#3740 Re: Real Madrid C.F.
Ozil !!! 1:0 
- RMD
#3741 Re: Real Madrid C.F.
Mesut Ozil
Finale je osigurano
Finale je osigurano
-
fixer
#3742 Re: Real Madrid C.F.
Jose Murinho, skandira stadion 
- ratata
#3743 Re: Real Madrid C.F.
fixer wrote:Jose Murinho, skandira stadion
-
fixer
#3744 Re: Real Madrid C.F.
Adebayor 
-
missko
#3746 Re: Real Madrid C.F.
Adebajor se izvuce iz supljak ekipe i sad je na konju a nas Dzekson s magarca opet na magarecu ekipu.
- ratata
#3747 Re: Real Madrid C.F.
missko wrote:Adebajor se izvuce iz supljak ekipe i sad je na konju a nas Dzekson s magarca opet na magarecu ekipu.
- ultima_palabra
#3748 Re: Real Madrid C.F.
Nervozno do jaja, ali na kraju par dobrih akcija i dva gola... Adebayor za 10tak minuta izbori crveni karton za Sancheza i zabi gol... cijenim Benzemin osjećaj za igru, ali napadač onako treba da završava akcije, ne da melja loptu pred golom
Ne bi bilo loše da Ade počne protiv Sociedada, možda još par rotacija napraviti... CR će se buniti ako ga se stavi na klupu, ali je večeras bio vrlo slab i umoran.
Finale je za dva i po mjeseca, vidjećemo ko će biti u kakvoj formi tada
Finale je za dva i po mjeseca, vidjećemo ko će biti u kakvoj formi tada
-
ek0
- fazer
#3750 Re: Real Madrid C.F.
ultima_palabra wrote:Finale je za dva i po mjeseca, vidjećemo ko će biti u kakvoj formi tada
dobice te jednu dobru petardu