Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Omerovim_Koracima

#3726 Re: Real Madrid C.F.

Post by Omerovim_Koracima »

Znasli ti kakve si gluposti reko :lol: :lol: postaj jos odlicno :D
ratata

#3727 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

Omerovim_Koracima wrote:Znasli ti kakve si gluposti reko :lol: :lol: postaj jos odlicno :D
u pravu si, dzaba pishem
Neelix

#3728 Re: Real Madrid C.F.

Post by Neelix »

ratata wrote:bolje je i izgubiti utakmicu,i ne osvojiti nijedan trofej nego:

-ili pjevati menadzeru protivnickog tima da citiram "umre",kao sto to cine navijaci Atletika
:-) :D jesil ti ikad u zivotu bio na utakmici
krusty

#3729 Re: Real Madrid C.F.

Post by krusty »

vrijeme je da se kompletna fama oko famoznog Real Madrida malo smiri, od uprave tog kluba pa do navijaca... nezna se ko je gori, ovi prvi sto trose milione na igrace koje otjeraju nakon 2 sezone, ili ovi drugi sto ocekuju nemoguce

cuj molim te, Real mora pobjedjivati ali pritom i igrati atraktivno i zabavljati publiku itd, pa kome je do zabave nek ide u cirkus

lijepo je gledati Ronalda na svakoj utakmici kako daje neke pasove petom, kako dribla protivnike, kako se zabavlja, ali to ne donosi rezultate... hvala bogu sad ima Youtube pa kome je do atraktivnih poteza nek gleda snimke sa treninga, zvanicna utakmica je nesto drugo i tu se igra na rezultat a ne koliko ce Di Maria puta pokusavati nekog predriblati... glupiranje po terenu i pobjedjivanje ne ide jedno s drugim, ocigledno

Mourinho je tu najmanje kriv, jbg covjek jednostavno nije mogao to preko noci promjeniti, a izgleda da ni neko drugi jos zadugo nece moci...
Lakat Jebić

#3730 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lakat Jebić »

ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovo :D i ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...
fazer

#3731 Re: Real Madrid C.F.

Post by fazer »

Lakat Jebić wrote:ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovo :D i ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...

sine, sve je bilo gotovo i prije nego sto je pocelo ;-)
ultima_palabra

#3732 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

fazer wrote:
Lakat Jebić wrote:ja odgovorno tvrdim da nista nije gotovo :D i ova barsina forma mora pocet padat, da li ce taj pad biti dovoljan da se stigne ovaj zaostatak, vidjecemo, al real je one godine kad je uzeo titulu zaostajao 12 bodova cini mi se...

Jao mudraca ovdje :-)
Zatamnjena stakla

#3733 Re: Real Madrid C.F.

Post by Zatamnjena stakla »

7 bodova, teško će biti Realu s tim da je u lošoj formi a Barsa rula :-D
Lakat Jebić

#3734 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lakat Jebić »

fazer wrote:

izvini ajatollaše fudbala
missko

#3735 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

veljaca wrote:
missko wrote:Ovo i nije tako los poraz trebalo je halalit ligu odmah poslije el klaisika i gurat LP i Kup kralja, jer opasno se svi naloze na Real jer je ipak najveca fora pobjedit Reala i tesko je svaku tekmu odigrat pod punim gasom a ovako gust raspored, dok se Barci pola klubova vec prije tekme naguzi. Jedina mana mi je za real ta sto su previse ovisni o Ronaldu, kad je on umoran il ga ne ide nema vise ko da preuzme i potegne za ekipu.
Ovo cesto pojedinci navode kao argument ....
Gust raspored je i Barceloni ....
A ovo da se pola klubova Barceloni vec prije tekme naguzi - no comment - jedino: zasto je i Real takodjer to uradio zadnju tekmu sa Barcelonom ? Zar je i on u tih pola klubova ....
Tacno tako i oni su pali prije nego sto je tekma pocela. Ko zna mozda se i igra na tu kartu da se oduzme char prvenstvu koje nece biti konkurentno i zanimljivo ako se vec na pola prvenstva zna prvak. Al jedino sto tjesi jeste da ovako nece biti vjecno.
veljaca

#3736 Re: Real Madrid C.F.

Post by veljaca »

missko wrote:
veljaca wrote:
missko wrote:Ovo i nije tako los poraz trebalo je halalit ligu odmah poslije el klaisika i gurat LP i Kup kralja, jer opasno se svi naloze na Real jer je ipak najveca fora pobjedit Reala i tesko je svaku tekmu odigrat pod punim gasom a ovako gust raspored, dok se Barci pola klubova vec prije tekme naguzi. Jedina mana mi je za real ta sto su previse ovisni o Ronaldu, kad je on umoran il ga ne ide nema vise ko da preuzme i potegne za ekipu.
Ovo cesto pojedinci navode kao argument ....
Gust raspored je i Barceloni ....
A ovo da se pola klubova Barceloni vec prije tekme naguzi - no comment - jedino: zasto je i Real takodjer to uradio zadnju tekmu sa Barcelonom ? Zar je i on u tih pola klubova ....
Tacno tako i oni su pali prije nego sto je tekma pocela. Ko zna mozda se i igra na tu kartu da se oduzme char prvenstvu koje nece biti konkurentno i zanimljivo ako se vec na pola prvenstva zna prvak. Al jedino sto tjesi jeste da ovako nece biti vjecno.
:lol:

Na zalost - ni nas nece biti vjecno ....
A kako ce biti kada mene ne bude - ni ne briga me ....
missko

#3737 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Pa vec sljedece 2 godine nece biti ovako kako je sad garant.Peh i povrede ne mogu zaobici redovno ,a sreca da visi za kragnom nije ni to dugotrajno.
SKAFISKAFNJAK

#3738 Re: Real Madrid C.F.

Post by SKAFISKAFNJAK »

sta benzema profula :shock:
ja ne kontam rade li oni sta da na treningu da sprijece ove lopte u prostor nakon kojih uglavnom primaju se golovi ove sezone, ovo vec postaje ozbiljan problem. carvalho k´o kornjaca. imam osjecaj da bi bili bolji od njeg i albiol i garay da su igrali utakmica k´o on
ratata

#3739 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

SKAFISKAFNJAK wrote:sta benzema profula :shock:
ja ne kontam rade li oni sta da na treningu da sprijece ove lopte u prostor nakon kojih uglavnom primaju se golovi ove sezone, ovo vec postaje ozbiljan problem. carvalho k´o kornjaca. imam osjecaj da bi bili bolji od njeg i albiol i garay da su igrali utakmica k´o on
da nema Carvalha primali bi duplo vishe
ratata

#3740 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

Ozil !!! 1:0 :thumbup:
RMD

#3741 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

Mesut Ozil :D :D

Finale je osigurano :thumbup:
fixer

#3742 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Jose Murinho, skandira stadion :D
ratata

#3743 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

fixer wrote:Jose Murinho, skandira stadion :D
:thumbup:
fixer

#3744 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Adebayor :D
RMD

#3745 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

Nego sta, prvijenac :thumbup:
missko

#3746 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Adebajor se izvuce iz supljak ekipe i sad je na konju a nas Dzekson s magarca opet na magarecu ekipu.
ratata

#3747 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

missko wrote:Adebajor se izvuce iz supljak ekipe i sad je na konju a nas Dzekson s magarca opet na magarecu ekipu.
:lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#3748 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Nervozno do jaja, ali na kraju par dobrih akcija i dva gola... Adebayor za 10tak minuta izbori crveni karton za Sancheza i zabi gol... cijenim Benzemin osjećaj za igru, ali napadač onako treba da završava akcije, ne da melja loptu pred golom :roll: Ne bi bilo loše da Ade počne protiv Sociedada, možda još par rotacija napraviti... CR će se buniti ako ga se stavi na klupu, ali je večeras bio vrlo slab i umoran.

Finale je za dva i po mjeseca, vidjećemo ko će biti u kakvoj formi tada 8-)
ek0

#3749 Re: Real Madrid C.F.

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 14:10, edited 1 time in total.
fazer

#3750 Re: Real Madrid C.F.

Post by fazer »

ultima_palabra wrote:Finale je za dva i po mjeseca, vidjećemo ko će biti u kakvoj formi tada 8-)

dobice te jednu dobru petardu :lol:
Post Reply