Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skafiskafsnjak

#3726 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Sta mislite, jel se deda nazvakao dovoljno zvaka ? :lol:
Bosanski_kralj

#3727 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

L00d wrote:Sta mislite, jel se deda nazvakao dovoljno zvaka ? :lol:
Haj priznaj, da ti odavno teže nije bilo, a sve to pokušavaš prikriti sa nekakvim šalama na račun uniteda. :razz:
BHF_Manijak

#3728 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

L00d wrote:A sadddd... nastavak horora u evropa ligi , ahhahah .
Ma ne vjerujem da ce i igrati to, izbacit ce deseti sastav i ekspresno ispasti, ipak nije to nivo Uniteda, bar ja mislim da ce biti tako, a sad da ce igrati sa punim sastavom i jebavat se, ne vjerujem!
skafiskafsnjak

#3729 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Bosanski_kralj wrote:
L00d wrote:Sta mislite, jel se deda nazvakao dovoljno zvaka ? :lol:
Haj priznaj, da ti odavno teže nije bilo, a sve to pokušavaš prikriti sa nekakvim šalama na račun uniteda. :razz:
Ev brate, suze mi niz ledja. Ovo mi je trenutno jedina briga :lol:
skafiskafsnjak

#3730 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

BHF_Manijak wrote:
L00d wrote:A sadddd... nastavak horora u evropa ligi , ahhahah .
Ma ne vjerujem da ce i igrati to, izbacit ce deseti sastav i ekspresno ispasti, ipak nije to nivo Uniteda, bar ja mislim da ce biti tako, a sad da ce igrati sa punim sastavom i jebavat se, ne vjerujem!
Ahmmm Evropa liga jeste nivo ovog Uniteda....
Baudelaire

#3731 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Nemojte forumaša pod imenom Lood puno zajebavati. On je daleko najpozitivniji lik na ovoj temi. I najrealniji naravno. Vidiš da se samo on i još dvojica ako sam dobro upratio javljaju ( teufik i alternativni ). Ostali kupuju dresove velikih evropskih ekipa Reala, Barcelone, Bayerna, Napolija, Basela...
Bosanski_kralj

#3732 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

Baudelaire wrote:Nemojte forumaša pod imenom Lood puno zajebavati. On je daleko najpozitivniji lik na ovoj temi. I najrealniji naravno. Vidiš da se samo on i još dvojica ako sam dobro upratio javljaju ( teufik i alternativni ). Ostali kupuju dresove velikih evropskih ekipa Reala, Barcelone, Bayerna, Napolija, Basela...
Ma šteta je ovakvu priliku propustiti, da se malo ne zezamo. :D

Slažem se da je čovjek pozitivan lik, zna prihvatiti šalu. :thumbup:
vaučer

#3733 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Nije neočekivano.
United je lošiji nego se misli a Basel uvijek nekome zapapri.
skafiskafsnjak

#3734 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Baudelaire wrote:Nemojte forumaša pod imenom Lood puno zajebavati. On je daleko najpozitivniji lik na ovoj temi. I najrealniji naravno. Vidiš da se samo on i još dvojica ako sam dobro upratio javljaju ( teufik i alternativni ). Ostali kupuju dresove velikih evropskih ekipa Reala, Barcelone, Bayerna, Napolija, Basela...
A gdje je tu City ? :D
BHF_Manijak

#3735 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Ma covjek je odavno reko da ga boli qrac i da simpatise samo United, drago mu je kad pobjede a kad izgube nije apokalipsa, takodjer bih spomenuo i Teufika kao sasvim korektnog navijaca i realnog, a s vremena na vrijeme ima indijanaca koji se jave i samo sto ne pocnu bit raju jer je nesto rekla protiv Uniteda, ko da su odrasli pred Old Trafforda... :roll:
Baudelaire

#3736 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Onaj Muflon je glavni. Pije garant tablete za smirenje :D

Lood: City? Pa mi nikad nismo ni simpatisali taj klub. Mi navijamo za pravog šampiona, Apoel. Ne zato što tamo igra bh. reprezentativac Sanel Jahić, nego što smo inspirisani njihovim kvalitetom i pristupom igri. :D
skafiskafsnjak

#3737 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Baudelaire wrote:Onaj Muflon je glavni. Pije garant tablete za smirenje :D

Lood: City? Pa mi nikad nismo ni simpatisali taj klub. Mi navijamo za pravog šampiona, Apoel. Ne zato što tamo igra bh. reprezentativac Sanel Jahić, nego što smo inspirisani njihovim kvalitetom i pristupom igri. :D

Hahahahahahahahahahahahahaha . Jebte ja zaboravio na Sancheta :D hahaha . Mogu li i ja s vama za Apoel ? :lol:
BadBoy

#3738 Re: Manchester United FC

Post by BadBoy »

BHF_Manijak wrote:Ma covjek je odavno reko da ga boli qrac i da simpatise samo United, drago mu je kad pobjede a kad izgube nije apokalipsa, takodjer bih spomenuo i Teufika kao sasvim korektnog navijaca i realnog, a s vremena na vrijeme ima indijanaca koji se jave i samo sto ne pocnu bit raju jer je nesto rekla protiv Uniteda, ko da su odrasli pred Old Trafforda... :roll:
Ja imam možda jedan od glupljih razloga što navijam za United. Imao demo fife 99 nekada davno na provom kompu, to je jedina igra koja je mogla. I tu u demu mogao samo igrati United protiv Juventusa i to samo Uniteda uzeti. I tako sam ja danima i mjesecima to igrao i eto od tada mi oni ostali gotiva. Tako da se svrstavam u tu grupu simpatizera, čisto onako da se zezam sa rajom koja navija za Liverpool i ostale timove. Ali stvarno ne kontam ovoliko radovanje, na svim temama, tome što je United ispao :D Nikome to ni iz džepa ni u džep (čast onima što su pali na kladari, ali koliko sam upratio, niko se takav nije javio :D )
Baudelaire

#3739 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Svi pravi i iskreni ljubitelji slobodarske ekipe Apoela su dobrodošli među nas :D

Badboy: Pao ja na kladari na Manchi. Doduše, ima još parova, pa neću samo njih da kritikujem :D
skafiskafsnjak

#3740 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

To su ti napaceni BOsnjaci... Vise voli tudju muku nego svoju radost :D

EDIT: Kad Apeol ispadne ili osvoji LP , onda cu se vratiti za United :D
BadBoy

#3741 Re: Manchester United FC

Post by BadBoy »

Ništa ni jedan od ovih većih timova (Man Utd uključen) nije uradio nama konkretno da ih se toliko mrzi. Znate ko ima pravo mrziti i pljuvati iz dna duše? Navijači Dinama. I Real i Lyon. To je prava šteta. Ovo sve ostalo je smiješno :D

P.S. baudelaire - žao mi je fakat brate, al to je rizik klađenja :D
skafiskafsnjak

#3742 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Odoh probati zaspiti .... :-)
Mustang1

#3743 Re: Manchester United FC

Post by Mustang1 »

Ubuduce kad vam izvuku Benficu pripremajte se da ostanete bez Lige Prvaka :D
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 494936.stm
erik2

#3744 Re: Manchester United FC

Post by erik2 »

Ima li gdje Better Man - a ? :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3745 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

loodara je ok lik, samo mu klub ne valja :D

fakat bruka, ovakvu grupu ne proći, užas
Mikado

#3746 Re: Manchester United FC

Post by Mikado »

Bubalo1 wrote:Ubuduce kad vam izvuku Benficu pripremajte se da ostanete bez Lige Prvaka :D
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 494936.stm
a Porto ?

just principe

#3747 Re: Manchester United FC

Post by just principe »

erik2 wrote:Ima li gdje Better Man - a ? :D

banovan :roll: hoce on da ide na politiku :roll:
missko

#3748 Re: Manchester United FC

Post by missko »

SAF nije nikada osvojio Evropa Ligu pa sada mu je to izazov, jebo vise lige prvaka to je vise za ove klubice kao Bayer, Bayern, Bazel, Apoel, Lil, Olimpiakos i Napoli. U EL su prvaci, United, Marselj, Steaua, City, Atletiko, Lazio i ostali. Dajte ba malo pozitive nije propo svijet sto je United ispao u grupi i Real je do skora tako pa sad razbijaju. Mislim dok je ovakve Barce dzabe je gurati LP jer na kraju opet nista ne osvojis osim finala kojih ManU ima u bruku u zadnjih 10 godina.
Zao meni Dzeke prava je desetka postao a doso je da igra ligu prvaka i jebase ga zabari. :bih:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3749 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

Real je do skora tako pa sad razbijaju.
Real je prošao grupu u zadnjih 16 sezona ;-)
LSD

#3750 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

missko wrote:SAF nije nikada osvojio Evropa Ligu pa sada mu je to izazov, jebo vise lige prvaka to je vise za ove klubice kao Bayer, Bayern, Bazel, Apoel, Lil, Olimpiakos i Napoli. U EL su prvaci, United, Marselj, Steaua, City, Atletiko, Lazio i ostali. Dajte ba malo pozitive nije propo svijet sto je United ispao u grupi i Real je do skora tako pa sad razbijaju. Mislim dok je ovakve Barce dzabe je gurati LP jer na kraju opet nista ne osvojis osim finala kojih ManU ima u bruku u zadnjih 10 godina.
Zao meni Dzeke prava je desetka postao a doso je da igra ligu prvaka i jebase ga zabari. :bih:
:-) :mrgreen: bar si iskren.
Post Reply