Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#3726 Re: Manchester United FC
Sta mislite, jel se deda nazvakao dovoljno zvaka ? 
- Bosanski_kralj
#3727 Re: Manchester United FC
Haj priznaj, da ti odavno teže nije bilo, a sve to pokušavaš prikriti sa nekakvim šalama na račun uniteda.L00d wrote:Sta mislite, jel se deda nazvakao dovoljno zvaka ?
- BHF_Manijak
#3728 Re: Manchester United FC
Ma ne vjerujem da ce i igrati to, izbacit ce deseti sastav i ekspresno ispasti, ipak nije to nivo Uniteda, bar ja mislim da ce biti tako, a sad da ce igrati sa punim sastavom i jebavat se, ne vjerujem!L00d wrote:A sadddd... nastavak horora u evropa ligi , ahhahah .
- skafiskafsnjak
#3729 Re: Manchester United FC
Ev brate, suze mi niz ledja. Ovo mi je trenutno jedina brigaBosanski_kralj wrote:Haj priznaj, da ti odavno teže nije bilo, a sve to pokušavaš prikriti sa nekakvim šalama na račun uniteda.L00d wrote:Sta mislite, jel se deda nazvakao dovoljno zvaka ?
- skafiskafsnjak
#3730 Re: Manchester United FC
Ahmmm Evropa liga jeste nivo ovog Uniteda....BHF_Manijak wrote:Ma ne vjerujem da ce i igrati to, izbacit ce deseti sastav i ekspresno ispasti, ipak nije to nivo Uniteda, bar ja mislim da ce biti tako, a sad da ce igrati sa punim sastavom i jebavat se, ne vjerujem!L00d wrote:A sadddd... nastavak horora u evropa ligi , ahhahah .
-
Baudelaire
#3731 Re: Manchester United FC
Nemojte forumaša pod imenom Lood puno zajebavati. On je daleko najpozitivniji lik na ovoj temi. I najrealniji naravno. Vidiš da se samo on i još dvojica ako sam dobro upratio javljaju ( teufik i alternativni ). Ostali kupuju dresove velikih evropskih ekipa Reala, Barcelone, Bayerna, Napolija, Basela...
- Bosanski_kralj
#3732 Re: Manchester United FC
Ma šteta je ovakvu priliku propustiti, da se malo ne zezamo.Baudelaire wrote:Nemojte forumaša pod imenom Lood puno zajebavati. On je daleko najpozitivniji lik na ovoj temi. I najrealniji naravno. Vidiš da se samo on i još dvojica ako sam dobro upratio javljaju ( teufik i alternativni ). Ostali kupuju dresove velikih evropskih ekipa Reala, Barcelone, Bayerna, Napolija, Basela...
Slažem se da je čovjek pozitivan lik, zna prihvatiti šalu.
- vaučer
#3733 Re: Manchester United FC
Nije neočekivano.
United je lošiji nego se misli a Basel uvijek nekome zapapri.
United je lošiji nego se misli a Basel uvijek nekome zapapri.
- skafiskafsnjak
#3734 Re: Manchester United FC
A gdje je tu City ?Baudelaire wrote:Nemojte forumaša pod imenom Lood puno zajebavati. On je daleko najpozitivniji lik na ovoj temi. I najrealniji naravno. Vidiš da se samo on i još dvojica ako sam dobro upratio javljaju ( teufik i alternativni ). Ostali kupuju dresove velikih evropskih ekipa Reala, Barcelone, Bayerna, Napolija, Basela...
- BHF_Manijak
#3735 Re: Manchester United FC
Ma covjek je odavno reko da ga boli qrac i da simpatise samo United, drago mu je kad pobjede a kad izgube nije apokalipsa, takodjer bih spomenuo i Teufika kao sasvim korektnog navijaca i realnog, a s vremena na vrijeme ima indijanaca koji se jave i samo sto ne pocnu bit raju jer je nesto rekla protiv Uniteda, ko da su odrasli pred Old Trafforda... 
-
Baudelaire
#3736 Re: Manchester United FC
Onaj Muflon je glavni. Pije garant tablete za smirenje 
Lood: City? Pa mi nikad nismo ni simpatisali taj klub. Mi navijamo za pravog šampiona, Apoel. Ne zato što tamo igra bh. reprezentativac Sanel Jahić, nego što smo inspirisani njihovim kvalitetom i pristupom igri.
Lood: City? Pa mi nikad nismo ni simpatisali taj klub. Mi navijamo za pravog šampiona, Apoel. Ne zato što tamo igra bh. reprezentativac Sanel Jahić, nego što smo inspirisani njihovim kvalitetom i pristupom igri.
- skafiskafsnjak
#3737 Re: Manchester United FC
Baudelaire wrote:Onaj Muflon je glavni. Pije garant tablete za smirenje
Hahahahahahahahahahahahahaha . Jebte ja zaboravio na Sancheta
-
BadBoy
#3738 Re: Manchester United FC
Ja imam možda jedan od glupljih razloga što navijam za United. Imao demo fife 99 nekada davno na provom kompu, to je jedina igra koja je mogla. I tu u demu mogao samo igrati United protiv Juventusa i to samo Uniteda uzeti. I tako sam ja danima i mjesecima to igrao i eto od tada mi oni ostali gotiva. Tako da se svrstavam u tu grupu simpatizera, čisto onako da se zezam sa rajom koja navija za Liverpool i ostale timove. Ali stvarno ne kontam ovoliko radovanje, na svim temama, tome što je United ispaoBHF_Manijak wrote:Ma covjek je odavno reko da ga boli qrac i da simpatise samo United, drago mu je kad pobjede a kad izgube nije apokalipsa, takodjer bih spomenuo i Teufika kao sasvim korektnog navijaca i realnog, a s vremena na vrijeme ima indijanaca koji se jave i samo sto ne pocnu bit raju jer je nesto rekla protiv Uniteda, ko da su odrasli pred Old Trafforda...
-
Baudelaire
#3739 Re: Manchester United FC
Svi pravi i iskreni ljubitelji slobodarske ekipe Apoela su dobrodošli među nas 
Badboy: Pao ja na kladari na Manchi. Doduše, ima još parova, pa neću samo njih da kritikujem
Badboy: Pao ja na kladari na Manchi. Doduše, ima još parova, pa neću samo njih da kritikujem
- skafiskafsnjak
#3740 Re: Manchester United FC
To su ti napaceni BOsnjaci... Vise voli tudju muku nego svoju radost 
EDIT: Kad Apeol ispadne ili osvoji LP , onda cu se vratiti za United
EDIT: Kad Apeol ispadne ili osvoji LP , onda cu se vratiti za United
-
BadBoy
#3741 Re: Manchester United FC
Ništa ni jedan od ovih većih timova (Man Utd uključen) nije uradio nama konkretno da ih se toliko mrzi. Znate ko ima pravo mrziti i pljuvati iz dna duše? Navijači Dinama. I Real i Lyon. To je prava šteta. Ovo sve ostalo je smiješno 
P.S. baudelaire - žao mi je fakat brate, al to je rizik klađenja
P.S. baudelaire - žao mi je fakat brate, al to je rizik klađenja
- skafiskafsnjak
#3742 Re: Manchester United FC
Odoh probati zaspiti .... 
-
Mustang1
#3743 Re: Manchester United FC
Ubuduce kad vam izvuku Benficu pripremajte se da ostanete bez Lige Prvaka
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 494936.stm
- erik2
#3744 Re: Manchester United FC
Ima li gdje Better Man - a ? 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3745 Re: Manchester United FC
loodara je ok lik, samo mu klub ne valja
fakat bruka, ovakvu grupu ne proći, užas
fakat bruka, ovakvu grupu ne proći, užas
- Mikado
#3746 Re: Manchester United FC
a Porto ?Bubalo1 wrote:Ubuduce kad vam izvuku Benficu pripremajte se da ostanete bez Lige Prvaka![]()
- just principe
#3747 Re: Manchester United FC
erik2 wrote:Ima li gdje Better Man - a ?
banovan
-
missko
#3748 Re: Manchester United FC
SAF nije nikada osvojio Evropa Ligu pa sada mu je to izazov, jebo vise lige prvaka to je vise za ove klubice kao Bayer, Bayern, Bazel, Apoel, Lil, Olimpiakos i Napoli. U EL su prvaci, United, Marselj, Steaua, City, Atletiko, Lazio i ostali. Dajte ba malo pozitive nije propo svijet sto je United ispao u grupi i Real je do skora tako pa sad razbijaju. Mislim dok je ovakve Barce dzabe je gurati LP jer na kraju opet nista ne osvojis osim finala kojih ManU ima u bruku u zadnjih 10 godina.
Zao meni Dzeke prava je desetka postao a doso je da igra ligu prvaka i jebase ga zabari.
Zao meni Dzeke prava je desetka postao a doso je da igra ligu prvaka i jebase ga zabari.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3749 Re: Manchester United FC
Real je prošao grupu u zadnjih 16 sezonaReal je do skora tako pa sad razbijaju.
-
LSD
#3750 Re: Manchester United FC
missko wrote:SAF nije nikada osvojio Evropa Ligu pa sada mu je to izazov, jebo vise lige prvaka to je vise za ove klubice kao Bayer, Bayern, Bazel, Apoel, Lil, Olimpiakos i Napoli. U EL su prvaci, United, Marselj, Steaua, City, Atletiko, Lazio i ostali. Dajte ba malo pozitive nije propo svijet sto je United ispao u grupi i Real je do skora tako pa sad razbijaju. Mislim dok je ovakve Barce dzabe je gurati LP jer na kraju opet nista ne osvojis osim finala kojih ManU ima u bruku u zadnjih 10 godina.