Matori imao sam sredinom 90ih u garaži isti takav crveni mustang iz '74.Muri wrote:
Na žalost, bio je u tako lošem stanju da jena kraju završio u rezervnim delovima kod nekog lika u Požarevcu
Moderator: _BataZiv_0809
Matori imao sam sredinom 90ih u garaži isti takav crveni mustang iz '74.Muri wrote:
sun56 wrote:moja Merc harringtonka je XL, znači ova mi treba XXL
i, ako se slažete, za juniora jedna XL, jer ste mu prejebena ekipa i samo o vama priča
suma sumarum:
meni XXL, junioru XL

Važi se , opušteno, ja sam još na poslu...Nice Guy Eddie wrote:Puštam ti sms predveče
Nick Drag wrote:OK......evo josh malo ideja:

Brate sprašila mi Slađa u grad a ja pičim baby sittingNick Drag wrote:Aj napravichemo!!!!
Nego jel idesh vecheras u TNT Cvecharu?

Omare nesrećo...imaš li ti kuću i okućnicu...o porodici da i ne pričamlab3352 wrote:Jutro ekipi ... svi sada spavaju, a ja samo pratim sta se desava na ovom topicu ... samo Vas pratim![]()
![]()
... i vidim progrese ... ja se slazem s bilo kojim logom i imenom. jer ce u svakom slucaju to me podsjecati na odlicna tri dana s Vama u Medulinu ...
Pozdrav iz Frankfurta (upravo sam pojeo kebab u "Fahri Baba", a sutra vecera kuci uz Dingach, pa Vi vidite) ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vas Europljanin![]()
![]()
![]()
ima, mislim da smo svi bili tu, u par mjeseci su u Kulušiću svirali Cavani, Matchbox i JetsiNice Guy Eddie wrote:Bok škvadro...ima li vas u publici![]()
![]()