AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
f1deL
#3726 Re: AC Milan
Zenit ozbiljna konkurencija..zna li neko koliko kosta ulazica,karta za neku utakmicu Milana?
-
Verocious
#3727 Re: AC Milan
Kad igrate s njima? Prva, druga, treca utakmica?burgundy wrote:Zenit je sada sa Hulkom i Witselomfavorit u grupi.
Boateng i Montolivo mjesec dana aut.
- burgundy
#3728 Re: AC Milan
Druga tekma sa njima 3 oktobar u Rusiji.I bez ove dvojice su jako kvalitetna ekipa sa njima ce biti strasni.
-
Verocious
#3729 Re: AC Milan
Drugu i zadnju igrate, do druge se mozda njih dvojica i nece uigrati a u zadnjoj ce vjerovatno biti rjeseno stanje u grupi pa vam ova dvojica i ne bi trebala praviti velike probleme. Mada kao sto i sam kazes i bez njih dvojice su jako kvalitetna ekipa.burgundy wrote:Druga tekma sa njima 3 oktobar u Rusiji.I bez ove dvojice su jako kvalitetna ekipa sa njima ce biti strasni.
- ultima_palabra
#3730 Re: AC Milan
Zar ne bi trebalo da je istekao rok za prijavu igrača za LP?
-
Verocious
#3731 Re: AC Milan
E nevjerujem da su toliki duduci da potrose 80 miliona € a da im igraci ne mogu igrati u LP 
- Ringhio
#3732 Re: AC Milan
Mogli bi nam ljudi lagano polomit zube jer su se opustili vec, a nisu ni poceli igrati LS. Vec smo mi favoriti, i vec cemo mi proci bez problema. Svi znamo da postanemo kanta za najbijanje cim se malo opustimo i utuvimo sebi da smo mi favoriti. Sjeti se Deportiva, sjeti se Liverpoola kad nam se za jedno poluvrijeme desilo nesto gore od Deportiva za 2 utakmice. Sjeti se utamica protiv Barija, Cagljarija, Brescie, i ostalih G klasa timova. Gdje god smo mi usli kao favoriti, opusteni, kao razvalit chemo ih, poderat chemo ih, primili smo po labrnji.
Bojim se da bi mogli primit po labrnji vec u sljedecoj utakmici LS.
No da se izjadam, naso dresove na engleskoj stranici, Gennara iz 2011 godine crveno crni, i Gennara u plavoj, kad je igrao zadnju sezonu za Azzure. Sve cekiro, dobio cak i neki kupon za popust na mail, od 5 posto, klap da kupim, banka blokira karticu, klap na amazon, transakcija prodje, zainatim se i napravim paypal account, i gle cuda, poslali su mi kod prije 3 dana, kao kad je transakcija sprovedena, pise u mailu da treba cekat dan-dva da bi se ta transakcija provukla kroz knjige i pojavila na mom bankovnom racunu, medjutim, ulazim i u cetvrti dan i toga jos uvjek nema.
Haman da cu morat u brzinsku ekspediciju San Sira i kupovine suvenira u oficalnim prostorijama.
Bojim se da bi mogli primit po labrnji vec u sljedecoj utakmici LS.
No da se izjadam, naso dresove na engleskoj stranici, Gennara iz 2011 godine crveno crni, i Gennara u plavoj, kad je igrao zadnju sezonu za Azzure. Sve cekiro, dobio cak i neki kupon za popust na mail, od 5 posto, klap da kupim, banka blokira karticu, klap na amazon, transakcija prodje, zainatim se i napravim paypal account, i gle cuda, poslali su mi kod prije 3 dana, kao kad je transakcija sprovedena, pise u mailu da treba cekat dan-dva da bi se ta transakcija provukla kroz knjige i pojavila na mom bankovnom racunu, medjutim, ulazim i u cetvrti dan i toga jos uvjek nema.
Haman da cu morat u brzinsku ekspediciju San Sira i kupovine suvenira u oficalnim prostorijama.
-
Verocious
#3733 Re: AC Milan
@Ringhio
Naleti danas na jedan intervju El Sharaawya u kojem stoji ovo a znam da ce tebi to svidjeti:

Naleti danas na jedan intervju El Sharaawya u kojem stoji ovo a znam da ce tebi to svidjeti:
“When Rino Gattuso noticed I used to shave my eyebrow he started to kick my ass and said 'you only must think to play, you understand?'
- burgundy
#3734 Re: AC Milan
Ova mu je isto jaka.Verocious wrote:@Ringhio
Naleti danas na jedan intervju El Sharaawya u kojem stoji ovo a znam da ce tebi to svidjeti:“When Rino Gattuso noticed I used to shave my eyebrow he started to kick my ass and said 'you only must think to play, you understand?'![]()
Conte seemed like Al Pacino talking to the team," Gattuso told reporters. "When I heard him, I jumped off the couch and started doing skip exercises.
Koja lujka.
- Ringhio
#3735 Re: AC Milan
Ma jedna je osmica 
Kako je vaspitnu otreso ibrahimovicu, onda protiv ajaxa, nema pobune, lezi valjaj se, i jos ono sminkerski kad mu pokaza sudija crveni, kao nije mu jasno zasto
hahahhah
Ako Bog da, da sve bude po planu i da uspijem zbaviti ove dresove, kontam posjetiti Sion, i uganjati autogram, mozda i fotografiju, i onda to uokviriti, i da se to prebacuje sa koljena na koljeno
Kako je vaspitnu otreso ibrahimovicu, onda protiv ajaxa, nema pobune, lezi valjaj se, i jos ono sminkerski kad mu pokaza sudija crveni, kao nije mu jasno zasto
Ako Bog da, da sve bude po planu i da uspijem zbaviti ove dresove, kontam posjetiti Sion, i uganjati autogram, mozda i fotografiju, i onda to uokviriti, i da se to prebacuje sa koljena na koljeno
- Ringhio
#3736 Re: AC Milan
Jooooooooooj ocaja, taman ih nabacio na gomilu, sve cekiro, platio, dosao mail da su pare primljene, da bi kroz 3 sata dosao novi da su pare vracene jer, dresova nema, dok na stranici uredno stoje. Fuj !
Onda upadnem u konflikt s ovim administratorima, sta su vec, kako sta gdje udri nedaj, kaze trenutno u ponudi imamo samo dresove iz ove sezone, od proslih nemamo nista, i sumnjamo da chemo nabavljati.
Ok, covjek bi i izvalio 90 modernih za dres aaaaaaaali !
Postavlja se pitanje jel ovo originalni dres, olitiga originalna adidas replika, zumiro sam ove cosove, sve pregledao, i nigdje ne vidim onaj njima svojstveni pecat u donjem desnom uglu, znak adidasa koji ima onih milion boja u sebi.
Oni se kunu na to da su dresovi originalni i oficialni ali ali...
Jel ko od vas narucivo iz ovih evropCkih zemlja dresove i s kojih stranica ?
I de bacite oko na ovaj, pa mi recite sta mislite ?
http://www.uksoccershop.com/p-25117/201 ... dd_product
Onda upadnem u konflikt s ovim administratorima, sta su vec, kako sta gdje udri nedaj, kaze trenutno u ponudi imamo samo dresove iz ove sezone, od proslih nemamo nista, i sumnjamo da chemo nabavljati.
Ok, covjek bi i izvalio 90 modernih za dres aaaaaaaali !
Postavlja se pitanje jel ovo originalni dres, olitiga originalna adidas replika, zumiro sam ove cosove, sve pregledao, i nigdje ne vidim onaj njima svojstveni pecat u donjem desnom uglu, znak adidasa koji ima onih milion boja u sebi.
Oni se kunu na to da su dresovi originalni i oficialni ali ali...
Jel ko od vas narucivo iz ovih evropCkih zemlja dresove i s kojih stranica ?
I de bacite oko na ovaj, pa mi recite sta mislite ?
http://www.uksoccershop.com/p-25117/201 ... dd_product
Last edited by Ringhio on 07/09/2012 13:10, edited 1 time in total.
-
f1deL
#3737 Re: AC Milan
ja bi reko da su ti ga malo shukanli 
- burgundy
#3738 Re: AC Milan

Imam osjecaj da ce Pippo biti sjajan trener.
- Ringhio
#3739 Re: AC Milan
Godinu ili dvije sa omladincima ce mu dati dovoljno iskustva da se uhvati A tima. Mislim da se na to i cilja, posto ce Allegri prije ili poslje nogu dobiti, hoce li to biti poslje ove sezone ili iduce nisam siguran, ali sam poprilicno siguran da trecu nece voditi on.
Pippo ce tu da uskoci. Kao sto rekoh ovo mu moze biti samo plus, veliki plus i trening prije no sto preuzme A tim.
Bio je klasa na terenu, bez obzira dali se gubilo ili dobijalo, volio klub cijelim svojim tijelom i dusom, i igrao za raju, kod njeg nije bilo kalkulacije, uvjek se islo na sve. Nadam se da ce takav biti i kao trener, i da ce preuzeti A tim sto prije.
Mozda navabe i Gennara da mu bude pomocnik
tek toliko da ne bude zabusavanja 
Pippo ce tu da uskoci. Kao sto rekoh ovo mu moze biti samo plus, veliki plus i trening prije no sto preuzme A tim.
Bio je klasa na terenu, bez obzira dali se gubilo ili dobijalo, volio klub cijelim svojim tijelom i dusom, i igrao za raju, kod njeg nije bilo kalkulacije, uvjek se islo na sve. Nadam se da ce takav biti i kao trener, i da ce preuzeti A tim sto prije.
Mozda navabe i Gennara da mu bude pomocnik
- burgundy
#3740 Re: AC Milan
Pa to je i cilj Milana.Za tri godine bice prvi trener.Allegriju je ovo vec treca sezona.Svaki trener ima svoj ciklus a on se u Milanu po pravilu mijenja svake 3-4godine.Jednostavno trebaju nove ideje.U fudbalu je samo jedan Ferguson koji ttraje vec 25 godina.Cak je i Pep sa onakvim timom bio zasicen.Po meni odlican potez sto su Inzaghiju dali sansu da bude trener,ima iza sebe blistavu karijeru,inteligentan je i trenirali su ga sjajni treneri.A sto se pomocnika tice tu je vjecni Tassotti
I da Inzaghijev debi sa omladincima je bio 5-1 protiv Bologne.
-
Casas
#3741 Re: AC Milan
Forza Milan ,Boateng bi trebao biti spreman za Atalantu
- burgundy
#3742 Re: AC Milan
Dobro je sto se vraca treba takav igrac,protiv Bolonje je bio jedan od najboljih,trco je za dvojicu.
Ova talijanka ima guzicu za 10.
Ova talijanka ima guzicu za 10.
- burgundy
#3743 Re: AC Milan
NIVEA FOR MEN, a prestigious brand of the Beiersdorf Group, renewed for the fifth consecutive year partnership with Milan as Top Sponsor.
-
Verocious
#3744 Re: AC Milan
Milanisti, znate li vi sta vise o ovome? Jesu li fakat ovako napeti odnosi?Allegri will get fired if he doesn't win the next 7 matches (or almost all of them). That's the ultimatum from Berlusconi. [Sky Italia].
If Milan hire a new coach, then the assistant coaches will be Tassotti and/or Pippo Inzaghi, according to Sky Italia. Sky Italia also reports that Baresi, Costacurta and Maldini could return and become a part of the board and/or the coaching staff.
Sky Sport: Berlusconi wants a Milanista or Guardiola to replace Allegri. If Allegri gets fired, then Tassotti will take over for the rest of the season.
- Petit_Beurre
#3745 Re: AC Milan
Mislim da su mediji prenapuhali to. Poznato je da bi Berlusconi rado vidio Pepa na klupi, ali mislim da bar do kraja sezone, u zavisnosti od rezultata, neće doći do smjene Allegrija.
U večerašnjoj emisiji Insajder
:
- Radamel Falcao dao zeleno svjetlo svom menadžeru da kontaktira Milan u vezi mogućeg transfera, navodeći da je to klub za koji bi volio igrati. Jedini problem bi mogao biti obeštećenje za Atletico.
U večerašnjoj emisiji Insajder
- Radamel Falcao dao zeleno svjetlo svom menadžeru da kontaktira Milan u vezi mogućeg transfera, navodeći da je to klub za koji bi volio igrati. Jedini problem bi mogao biti obeštećenje za Atletico.
- pussysmoke
#3746 Re: AC Milan
LEGENDA!!!burgundy wrote:
Imam osjecaj da ce Pippo biti sjajan trener.
-
Verocious
#3747 Re: AC Milan
Na ovo se ne treba uopste obracati jer talijanski klubovi ne zele/ne mogu davati tolike cifre za jednog igraca. To sam 100% siguran. Umjesto toga okrenut ce se "sebi" i stvariti i dalje prvake i ogromne timove.Petit_Beurre wrote:Mislim da su mediji prenapuhali to. Poznato je da bi Berlusconi rado vidio Pepa na klupi, ali mislim da bar do kraja sezone, u zavisnosti od rezultata, neće doći do smjene Allegrija.
U večerašnjoj emisiji Insajder:
- Petit_Beurre
#3748 Re: AC Milan
Do kad mu traje ugovor?Verocious wrote:Na ovo se ne treba uopste obracati jer talijanski klubovi ne zele/ne mogu davati tolike cifre za jednog igraca. To sam 100% siguran. Umjesto toga okrenut ce se "sebi" i stvariti i dalje prvake i ogromne timove.Petit_Beurre wrote:Mislim da su mediji prenapuhali to. Poznato je da bi Berlusconi rado vidio Pepa na klupi, ali mislim da bar do kraja sezone, u zavisnosti od rezultata, neće doći do smjene Allegrija.
U večerašnjoj emisiji Insajder:

- ultima_palabra
#3749 Re: AC Milan
Više od pola ugovora je u vlasništvu šatro investicijskog fonda kojeg kontroliše Jorge Mendes, tako da Falcaa niko neće dobiti ispod barem 60 miliona. A Milanu su i 3-4 puta jeftiniji igrači preskupi...
-
Verocious
#3750 Re: AC Milan
Ma kakav Falcao kakvi bakraci, niko nije lud toliko u Italiji da izdvoji tolike pare za njega.ultima_palabra wrote:Više od pola ugovora je u vlasništvu šatro investicijskog fonda kojeg kontroliše Jorge Mendes, tako da Falcaa niko neće dobiti ispod barem 60 miliona. A Milanu su i 3-4 puta jeftiniji igrači preskupi...