Napisi otvoreno pismo (ne anonimno) visokom (ne visockom) predstavnikuludost wrote:blablabla
E jadna zemljo...
Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
El-bosniaco
ludvig
jesi li ti iz visokog , kakvo je stanje tamo danas ima li raje, novinara
-
ludvig
Steta je danas ne biti u Visokom, podsjeca me na atmosferu pred utakmicu sa Danskom.El-bosniaco wrote:ludvig
Zlonamjernici ce sad reci da ce rezultat biti isti
Sto se tice novinara, svojim ocima sam vidio ekipe CNNa, BBCa, ZDFa.
-
ludost
Hajde više popij neki apaurin, papčino neviđena!ludvig wrote:Zasto tema mora biti zatrpana spamerima i trolovima? Moderatori, radite svoj posao! Brisite slike koje nemaju veze sa temom.
Jos bi, majketi, određivao ko šta smije ovjde staviti?! Slika koju je Fair Life stavio je komentar, kretenčno nepismena.
Idi, bolan, šetaj po 'piramidi', budalo jedna... Prihvati se lopate!
Last edited by ludost on 14/04/2006 12:58, edited 1 time in total.
-
El-bosniaco
http://www.visoko.co.ba/index.php?subac ... m=&ucat=10&
evo ga prvi rezultati stizu nakn 3 sata
, pronadjena organska materija
evo ga prvi rezultati stizu nakn 3 sata
-
ludvig
Moderatori, ovo je dozvoljeno?ludost wrote:Hajde više popij neki apaurin, papčino neviđena!ludvig wrote:Zasto tema mora biti zatrpana spamerima i trolovima? Moderatori, radite svoj posao! Brisite slike koje nemaju veze sa temom.
Jos bi, majketi, određivao ko šta smije ovjde staviti?! Slika koju je Fair Life stavio je komentar, kretenčno nepismena.
Idi, bolan, šetaj po 'piramidi', budalo jedna... Prihvati se lopate!
Inace na ovom postu si pokazao kome treba apaurin
-
ludost
Ludvig, ti si očito neki talibančić.
Jučer si počeo određivati ko šta smije pisati na ovoj temi i kakve slike smije postati. A sad bi slike i skroz zabranio, ha: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ht=#770772
Idi, bolan, tamo gdje muški haljine nosaju, pa tamo provodi!
Jučer si počeo određivati ko šta smije pisati na ovoj temi i kakve slike smije postati. A sad bi slike i skroz zabranio, ha: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ht=#770772
-
ludvig
Posto si vidim dosta neupucen, simpa si (rasturen, pa simpa), objasnicu ti:ludost wrote:Ludvig, ti si očito neki talibančić.
Niti na jednom ozbiljnom forumu nije dozvoljeno postanje slika jer jednostavno kvare preglednost diskusije. Posta se link, pa koga zanima moze da klikne. Jasno?
Ja vjerujem da tebi odgovara postanje slika jer se tako eventualno moze sakriti rasturacina koja ti je nanesena
-
Propast1
Mene samo interesuje sta ce biti sa ovim ljudima koji su se na sav glas derali piramida piramida, kad vide da nema nista od ovog
kad dodje dan i kaze se ljudi od ovog nema nista, ko ce biti kriv? i hoce li opet svi govoriti Osmanagic Osmanagic je kriv.
Trebalo bi organizovati nekakvu akciju, pa sve ove sto su bili aktivni zagovornici piramide imati na nekoj javnoj lisiti da se zna koja je to bagra.
ne mislim na raju s foruma, nego na 'novinare, naučnike, političare i zvadine uposlenike' koji su trosili uglavnom javni novac da narod zamlacuju glopistima oko piramide.
Iz tog razloga, zamolio bi vas piramidase da na svojoj stranici objavite kompletnu listu sa svim onim javnim licnostima koje podržavaju vasu pricu. I jos nesta, dobro bi bilo da stavite neke citate sta oni misle o piramidi. jer bagra je to, sutrace oni biti ti koji će se protiv vas okrenuti samo da bi svoju guzicu spasili.
A meni ste licno sve simpaticniji.
Idijotluk
kad dodje dan i kaze se ljudi od ovog nema nista, ko ce biti kriv? i hoce li opet svi govoriti Osmanagic Osmanagic je kriv.
Trebalo bi organizovati nekakvu akciju, pa sve ove sto su bili aktivni zagovornici piramide imati na nekoj javnoj lisiti da se zna koja je to bagra.
ne mislim na raju s foruma, nego na 'novinare, naučnike, političare i zvadine uposlenike' koji su trosili uglavnom javni novac da narod zamlacuju glopistima oko piramide.
Iz tog razloga, zamolio bi vas piramidase da na svojoj stranici objavite kompletnu listu sa svim onim javnim licnostima koje podržavaju vasu pricu. I jos nesta, dobro bi bilo da stavite neke citate sta oni misle o piramidi. jer bagra je to, sutrace oni biti ti koji će se protiv vas okrenuti samo da bi svoju guzicu spasili.
A meni ste licno sve simpaticniji.
Idijotluk
- kekec
Da li je moguce ????El-bosniaco wrote:http://www.visoko.co.ba/index.php?subac ... m=&ucat=10&
evo ga prvi rezultati stizu nakn 3 sata, pronadjena organska materija
Pronadjena ORGANSKA MATERIJA !!!
Svaka vam cast majstori. To je divno,
to je velicanstveno !!!
Sta, sta...?
Pa zar to nije izvjestaj NASE sa Marsa ?
Piramida u Visokom ?!?!
Ja profulio, mislio sam...
E moj El_bosniaco. Da imalo poznajes geologiju, geomorfologiju,
ne bi se toliko odusevljavao, a i vidio bi da je clanak pun gluposti.
-
ludvig
Naravno da bi Osmanagic bio kriv. Teza i jeste njegovaPropast1 wrote: Mene samo interesuje sta ce biti sa ovim ljudima koji su se na sav glas derali piramida piramida, kad vide da nema nista od ovog kad dodje dan i kaze se ljudi od ovog nema nista, ko ce biti kriv? i hoce li opet svi govoriti Osmanagic Osmanagic je kriv.
Propast1 wrote: Trebalo bi organizovati nekakvu akciju, pa sve ove sto su bili aktivni zagovornici piramide imati na nekoj javnoj lisiti da se zna koja je to bagra.
Slazem se, isto tako i sa protivnicima istrazivanja.
Prica nije nasa nego njihovaPropast1 wrote: Iz tog razloga, zamolio bi vas piramidase da na svojoj stranici objavite kompletnu listu sa svim onim javnim licnostima koje podržavaju vasu pricu.
-
ludost
e to s tom organskom materijom, to je stvarno spektakularno..
nedavno otkrili i ogroman oblak alkohola u svemiru.. nije sala, svega mi, pisali svjetski mediji:
http://news.yahoo.com/s/afp/20060404/sc ... NlYwMxNzAw
nedavno otkrili i ogroman oblak alkohola u svemiru.. nije sala, svega mi, pisali svjetski mediji:
http://news.yahoo.com/s/afp/20060404/sc ... NlYwMxNzAw
-
ludost
vrlo si suptilan, onako talibanskiludvig wrote:Izvini Ludost da te nesto pitam:
Bojis li se ti pistolja na vodu? Mislim, mogao bi doci na piramidu da se malo igramo pistoljimana vodu naravno
do kad ti je smjena ovdje? mislim, koliko danas moras na forumu patrolirati?
pozdravi raju i reci im - uzalud vam trud kopaci
-
ludvig
Nije bolan djaba, drzava to sve placaludost wrote: pozdravi raju i reci im - uzalud vam trud kopaci
Sad ozbiljno: Nisam taliban, nisam vezan sa fondacijom ni po kakvom osnovu
-
El-bosniaco
ovo mi govori da se ovi sto su protiv piramide isti oni koji su pravili peticiju, srbi i hrvativrlo si suptilan, onako talibanski
jer mi bosnjaci sebe ne nazivamo talibanima