Jaro ne opravdavam ga,malo je na svoju ruku al je veoma dobar djeciji kirurg..vjeruj mi
A sad to njegovo ponasanje druga stvar,.
Moderator: O'zone
Jaro ne opravdavam ga,malo je na svoju ruku al je veoma dobar djeciji kirurg..vjeruj mi
A šta je sa indivualnim trgovinama?
Ovo sam i ja čuo od kolege (koji ga isto ismijava radi ovoga i kritikuje radi puno stvari, ali stručnost mu neosporava). Kod nas počesto takve situacije, da sposobni ljudi svojim karakternim osobinama puno toga pokvare. Samo što onda takav ne treba biti na čelu jedne ustanove, ili barem da ne komunicira sa medijima.
ma zauhar i polovnjaČa u ovim sudnjim danima... svakako me ceka 70 djevica... ako predjesH na islam dam ti koju_BataZiv_0809 wrote: ↑18/03/2020 20:23Prebaci na FTV, vidi Herke sto se javlja iz Mostara, zahvali mi kasnije
Danas frajer iza mene nosi 30 domestosa, koji ce ti qrcTheRealist wrote: ↑18/03/2020 20:42 Ja se stvarno nadam da će ovo sa masovnom kupovinom više stati. Već nekoliko dan neke stvari ne mogu kupiti, jer dok dođem s posla, rasprodano sve. Moram čekati dežuru, da imam slobodno jutro, ili sutradan iz dežure da ujutro odmah nabavim stvari. Ljudi stvarno nemaju nikakvog osjećaja, ne znam gdje će sa silnim stvarima.
Ne kontam te ljude, jucer u trgovini komsija uzima 3 vrece brasna po 25 kg njih troje u kuci, on supruga i malo djete, reko komsija neces potrosit do decembra, kaze on meni molit ces ti mene za kilu, reko sumnjam.TheRealist wrote: ↑18/03/2020 20:42 Ja se stvarno nadam da će ovo sa masovnom kupovinom više stati. Već nekoliko dan neke stvari ne mogu kupiti, jer dok dođem s posla, rasprodano sve. Moram čekati dežuru, da imam slobodno jutro, ili sutradan iz dežure da ujutro odmah nabavim stvari. Ljudi stvarno nemaju nikakvog osjećaja, ne znam gdje će sa silnim stvarima.
L3D3NA wrote: ↑18/03/2020 20:48 Bosanci i Hercegovci na prozorima! Aplaudirali za sve koji se bore protiv koronavirusa
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanci ... tification
Osto strah iz rataKorisničkoime wrote: ↑18/03/2020 20:48Ne kontam te ljude, jucer u trgovini komsija uzima 3 vrece brasna po 25 kg njih troje u kuci, on supruga i malo djete, reko komsija neces potrosit do decembra, kaze on meni molit ces ti mene za kilu, reko sumnjam.TheRealist wrote: ↑18/03/2020 20:42 Ja se stvarno nadam da će ovo sa masovnom kupovinom više stati. Već nekoliko dan neke stvari ne mogu kupiti, jer dok dođem s posla, rasprodano sve. Moram čekati dežuru, da imam slobodno jutro, ili sutradan iz dežure da ujutro odmah nabavim stvari. Ljudi stvarno nemaju nikakvog osjećaja, ne znam gdje će sa silnim stvarima.
75 kg brasna na tri osobe, ulja, secera, sloli, konzervi jbt dvoja puna kolica ludilo, onda dodje tako covjek ko ti kome zaista treba i nema, ti nek nemas nikako ja nek imam da mi se i pokvari.
Jbg uzmes sebi ok obezbjedis se ali sta treba da uradi neko ko ima 5 ili 6 clanova porodice uzeti tonu brasna. Ludilo.
Strah ili prilika za biznis?sumirprimus wrote: ↑18/03/2020 20:50Osto strah iz rataKorisničkoime wrote: ↑18/03/2020 20:48Ne kontam te ljude, jucer u trgovini komsija uzima 3 vrece brasna po 25 kg njih troje u kuci, on supruga i malo djete, reko komsija neces potrosit do decembra, kaze on meni molit ces ti mene za kilu, reko sumnjam.TheRealist wrote: ↑18/03/2020 20:42 Ja se stvarno nadam da će ovo sa masovnom kupovinom više stati. Već nekoliko dan neke stvari ne mogu kupiti, jer dok dođem s posla, rasprodano sve. Moram čekati dežuru, da imam slobodno jutro, ili sutradan iz dežure da ujutro odmah nabavim stvari. Ljudi stvarno nemaju nikakvog osjećaja, ne znam gdje će sa silnim stvarima.
75 kg brasna na tri osobe, ulja, secera, sloli, konzervi jbt dvoja puna kolica ludilo, onda dodje tako covjek ko ti kome zaista treba i nema, ti nek nemas nikako ja nek imam da mi se i pokvari.
Jbg uzmes sebi ok obezbjedis se ali sta treba da uradi neko ko ima 5 ili 6 clanova porodice uzeti tonu brasna. Ludilo.
Lako je aplaudirati sa punim spajzima...MorningStar wrote: ↑18/03/2020 20:49L3D3NA wrote: ↑18/03/2020 20:48 Bosanci i Hercegovci na prozorima! Aplaudirali za sve koji se bore protiv koronavirusa
Bitka kod thermoplaye-a jbt![]()
Sad znam da sigurno nema vise ratova ovdje ... sve se sa**lo od bolesti koja ima smrtnost 5-6 procenata pozatvarali se po kucama , a ovamo nesto po internetu se rezi do prije mjesecstatixx wrote: ↑18/03/2020 20:57Lako je aplaudirati sa punim spajzima...MorningStar wrote: ↑18/03/2020 20:49L3D3NA wrote: ↑18/03/2020 20:48 Bosanci i Hercegovci na prozorima! Aplaudirali za sve koji se bore protiv koronavirusa
Bitka kod thermoplaye-a jbt![]()
![]()
Ne može to kod nas, ništa kompjuteri, nevalja to, a-a, a svijet debelo zagazio u doba interneta. Evo konkretno, koliko bi se muke i frke uštedilo da imaju kakvu aplikaciju za mobitele za ove recepte što se potpisuju, manje gužve po šalterima domova zdravlja i sve ostalo. Ali valja sačekat da se tri generacije penzionišu da bi se modernizovali.
Meni danas ovdje na forumu zena mrtva ozbiljna kaze da treba ukinuti internet.biglebovski wrote: ↑18/03/2020 21:03Ne može to kod nas, ništa kompjuteri, nevalja to, a-a, a svijet debelo zagazio u doba interneta. Evo konkretno, koliko bi se muke i frke uštedilo da imaju kakvu aplikaciju za mobitele za ove recepte što se potpisuju, manje gužve po šalterima domova zdravlja i sve ostalo. Ali valja sačekat da se tri generacije penzionišu da bi se modernizovali.
Njoj i treba.Riddle wrote: ↑18/03/2020 21:10Meni danas ovdje na forumu zena mrtva ozbiljna kaze da treba ukinuti internet.biglebovski wrote: ↑18/03/2020 21:03Ne može to kod nas, ništa kompjuteri, nevalja to, a-a, a svijet debelo zagazio u doba interneta. Evo konkretno, koliko bi se muke i frke uštedilo da imaju kakvu aplikaciju za mobitele za ove recepte što se potpisuju, manje gužve po šalterima domova zdravlja i sve ostalo. Ali valja sačekat da se tri generacije penzionišu da bi se modernizovali.![]()
Rimski institut pregledao je medicinsku dokumentaciju za oko 18 posto smrtnih slučajeva od zaraze koronavirusom, prilikom čega je otkriveno da samo tri žrtve, odnosno, 0,8 posto od ukupnog broja, nisu imale prethodnu patologiju. Skoro polovina žrtava je patila od najmanje tri prethodna oboljenja, a otprilike četvrtina njih je imala jedna ili dva prethodna zdravstvena stanja.
Ja, i? Ako ti budes u tih 0,8% zaboli te sto je samo 0,8%...MorningStar wrote: ↑18/03/2020 21:12Rimski institut pregledao je medicinsku dokumentaciju za oko 18 posto smrtnih slučajeva od zaraze koronavirusom, prilikom čega je otkriveno da samo tri žrtve, odnosno, 0,8 posto od ukupnog broja, nisu imale prethodnu patologiju. Skoro polovina žrtava je patila od najmanje tri prethodna oboljenja, a otprilike četvrtina njih je imala jedna ili dva prethodna zdravstvena stanja.
Čovjek možda samo hoće reći da se fokus osim na smrt stavit i na druge aspekte.zubi wrote: ↑18/03/2020 21:22Ja, i? Ako ti budes u tih 0,8% zaboli te sto je samo 0,8%...MorningStar wrote: ↑18/03/2020 21:12Rimski institut pregledao je medicinsku dokumentaciju za oko 18 posto smrtnih slučajeva od zaraze koronavirusom, prilikom čega je otkriveno da samo tri žrtve, odnosno, 0,8 posto od ukupnog broja, nisu imale prethodnu patologiju. Skoro polovina žrtava je patila od najmanje tri prethodna oboljenja, a otprilike četvrtina njih je imala jedna ili dva prethodna zdravstvena stanja.