cassius wrote:kazu da slobodno paradiras
Industrialyzer wrote:Momci su se danas umorili, nije lako u njihovim godinama od vjecne vatre do parlamenta pjehe
Moderator: _BataZiv_0809
cassius wrote:kazu da slobodno paradiras
Industrialyzer wrote:Momci su se danas umorili, nije lako u njihovim godinama od vjecne vatre do parlamenta pjehe
I da niko legalno nece smjet pivo popitIndustrialyzer wrote:Sutra u 19h Jala organizovao neko neformalno druzenje sa rajom, slusanje novih pjesama i tako to. Smijem se kladiti da ce biti vise ljudi nego na obje parade
Hvala za review!Industrialyzer wrote:Eh evo ga, album preslusan pa da prenesem prvi utisak. Defitnitivno je ozbiljan tim ljudi iza ovoga i kao sto sam ocekivao kvalitet zvuka je na svjetskom nivou. Od pjesama su mi se def. izdvojile 99 i O.d.d.d (koliko skontah ovo bi znacilo Od Diadore Do Diora). Mogu samo zamisliti kakvi ce to bengeri biti. Tekstovi su ocekivani s tim da mi se u ovoj drugoj bas svidja onaj naizmjenicni rep Bube i Jale. Ali beat od 99 je mozda i najbolji beat u njegovoj karijeri. Ostale pjesme mi nisu toliko legle, vise sam ocekivao od saradnje sa Rafom, iskreno. Mozda nakon par slusanja ce da mi legne, ali sad mi je onako. Kad je krenuo Buba, ja mislio RafUgl. zasad na playlist idu O.d.d.d i 99
![]()
U svakom slucaju, bravo Jala, siguran si na sceni bar godinu dana
I zaboravih, Gasira je isto odlicna, te tri su mi bas fino legle.
Gdje se moze slusati imam yt music i deezerIndustrialyzer wrote:Eh evo ga, album preslusan pa da prenesem prvi utisak. Defitnitivno je ozbiljan tim ljudi iza ovoga i kao sto sam ocekivao kvalitet zvuka je na svjetskom nivou. Od pjesama su mi se def. izdvojile 99 i O.d.d.d (koliko skontah ovo bi znacilo Od Diadore Do Diora). Mogu samo zamisliti kakvi ce to bengeri biti. Tekstovi su ocekivani s tim da mi se u ovoj drugoj bas svidja onaj naizmjenicni rep Bube i Jale. Ali beat od 99 je mozda i najbolji beat u njegovoj karijeri. Ostale pjesme mi nisu toliko legle, vise sam ocekivao od saradnje sa Rafom, iskreno. Mozda nakon par slusanja ce da mi legne, ali sad mi je onako. Kad je krenuo Buba, ja mislio RafUgl. zasad na playlist idu O.d.d.d i 99
![]()
Deezer, Youtube i Spotify dostupno tek od sutra poslije promocija na Imperia TV kanalu. Danas je dostupno na Amazon, iTunes i Google play-u.kolegione wrote: Gdje se moze slusati imam yt music i deezer
Nema na toj stranici puno "pregleda" njihova publika ceka na youtube-u. Mogu mislit kakvi ce biti spotovi. Mislim nakon svega na ovoj temi da ce meni oprostiti sto ilegalno slusam.Industrialyzer wrote:Ja sam dobio u wav. formatu i rado bih fkt podijelio, ali nije fer, ipak ce vec sutra biti svuda. Treba podrzati i ispostovati svaciji rad![]()
Patek i Monika mi nikako nisu legli

Javi utiske kad preslušaš album.Point. wrote:Jebem ti temelj gledaj naziva pjesme "Od Diadore Do Diora", začinjeno sa pederušama. Bubo, Jalo i njihovi forumski fanovi danas direktno sa parade ponosa na benganje novog albuma koji grmi sav u duginim bojama. Bebo Gucci, imamo hit.
Mogu samo reći bolje da je metno brojku 69 kao naziv albuma nego 99. Paše im više uz taj imidž sa pederušama i nabrajanja parfema, torbica, markica a ionako se ne razdvajaju jedan od drugog ni u ćenifi, if you know what I meanZoya wrote:Javi utiske kad preslušaš album.Point. wrote:Jebem ti temelj gledaj naziva pjesme "Od Diadore Do Diora", začinjeno sa pederušama. Bubo, Jalo i njihovi forumski fanovi danas direktno sa parade ponosa na benganje novog albuma koji grmi sav u duginim bojama. Bebo Gucci, imamo hit.
Poy
Kakvo kidanje je o.d.d.dIndustrialyzer wrote:Eh evo ga, album preslusan pa da prenesem prvi utisak. Defitnitivno je ozbiljan tim ljudi iza ovoga i kao sto sam ocekivao kvalitet zvuka je na svjetskom nivou. Od pjesama su mi se def. izdvojile 99 i O.d.d.d (koliko skontah ovo bi znacilo Od Diadore Do Diora). Mogu samo zamisliti kakvi ce to bengeri biti. Tekstovi su ocekivani s tim da mi se u ovoj drugoj bas svidja onaj naizmjenicni rep Bube i Jale. Ali beat od 99 je mozda i najbolji beat u njegovoj karijeri. Ostale pjesme mi nisu toliko legle, vise sam ocekivao od saradnje sa Rafom, iskreno. Mozda nakon par slusanja ce da mi legne, ali sad mi je onako. Kad je krenuo Buba, ja mislio RafUgl. zasad na playlist idu O.d.d.d i 99
![]()
Nadam se da vizualni dio nece zaostajati sa navedenim pjesmama.cassius wrote: Kakvo kidanje je o.d.d.dsta je ovo bre ! poslije toga, Zove Vienna i 99 po kvaliteti , Monika i Gasira i na kraju Patek ,ona je definitivno najslabija.
Tezak je put od prosjaka do kralja, a ko je sada tu? Coby, Buba, Jalacassius wrote:Staa se pijeeee
ma ako sutra izlazi spot za Zove Vienna , trebala bi biti ludnica neka ! kidanje u najavi !MTV wrote:Nadam se da vizualni dio nece zaostajati sa navedenim pjesmama.cassius wrote: Kakvo kidanje je o.d.d.dsta je ovo bre ! poslije toga, Zove Vienna i 99 po kvaliteti , Monika i Gasira i na kraju Patek ,ona je definitivno najslabija.