Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nece covjek uci u skupstinu. Dosta je lose rangiran na listi, a nema dovoljno glasova da bi izbacio nekog sa liste. Mislim da mora imati oko 20 posto glasova stranke.
Izdali su ga
Ali nema veze, bit će Zaha i dalje na TVSA i dijeliti nam moralne lekcije.
Cherry-Cherry wrote:Stvarno nisi u stanju napisati post iz kojeg ne izbija malograđanština
Forumasica sadie_forever je cura/zena porijeklom sa sela, iz provincije.
Udala se i otisla u inostranstvo, ali malogradjanstina i dalje ostaje.
Ako ne poznajes mentalitet i svjetonazor seljaka, ljudi koji su odrasli na selu, ne mozes ni razumjeti kako oni razmisljaju..
Medja je Bog u odnosima sa ljudima, islam i SDA ne izlazi iz usta, samo grabe sebi i samo sebi, zavidni i mnogo ljubomorni..
Da te vidi da popijes litar katrana, uzeo bi i on od muke da ti ne popijes vise od njega..
Ja dajem ruku ako je neko od forumaša s raznoraznih foruma ikad otišao na selo od muke..
Ma šuplja priča. Sve kao: evo sve bi odjebao i otišao na Bjelašnicu da čuvam ovce, bla bla... A da mu ponudiš posao pastira sa dobrom platom i plaćenim stažom, naravno da ne bi otišao.
kudrilo wrote:Izdale ga "mašalah inšalah brude", ostali su očito na tepanju gaziji, zaha begu, sultanu...
Ma nisu... Fazon je što nema toliko bruda koliko njemu treba... Za stariju populaciju (a takva je krucijalno značajan dio SDA glasačkog tijela), on je relativno nepoznat... Šta dede i nene znaju šta je SPUS...
Cherry-Cherry wrote:Stvarno nisi u stanju napisati post iz kojeg ne izbija malograđanština
Forumasica sadie_forever je cura/zena porijeklom sa sela, iz provincije.
Udala se i otisla u inostranstvo, ali malogradjanstina i dalje ostaje.
Ako ne poznajes mentalitet i svjetonazor seljaka, ljudi koji su odrasli na selu, ne mozes ni razumjeti kako oni razmisljaju..
Medja je Bog u odnosima sa ljudima, islam i SDA ne izlazi iz usta, samo grabe sebi i samo sebi, zavidni i mnogo ljubomorni..
Da te vidi da popijes litar katrana, uzeo bi i on od muke da ti ne popijes vise od njega..
potpis.
A oni tekbirdzije i vatromedzije u nedelju navece... sve je to doslo sa sela, gluho bilo da bi FGR birala SDA.
I Zahiragic je, naravno, dosao sa sela.
seln wrote:
A oni tekbirdzije i vatromedzije u nedelju navece... sve je to doslo sa sela, gluho bilo da bi FGR birala SDA.
a kad sam cuo one tekbire na presici SDA krmadi , meni se iskreno povracalo ......koja stoka......dali oni svi zajedno imaju skole za jednog zidra ....jos kad neko kaze koje neprijatelj BiH a na prvo mjesto ne stavi SDA e taj isti kao SDA
seln wrote:
a kad sam cuo one tekbire na presici SDA krmadi , meni se iskreno povracalo ......koja stoka......dali oni svi zajedno imaju skole za jednog zidra ....jos kad neko kaze koje neprijatelj BiH a na prvo mjesto ne stavi SDA e taj isti kao SDA
seln wrote:
seln wrote:
Dobro reče Rasim Kadić malo i ljut u nedjelju kod Senada kada su počeli da dijele glasove na ruralne i urbane...šta je samo moje selo Sarajevu dalo doktora, umjetnika, zvučnih imena....
Kad je Šefik mog'o dočekat' da postane prIJesednik, može i Zaha. Ovo je bilo vatreno krštenje (pu, pu, pu), već na idućim izborima eto njega u nekoj skupštini.
seln wrote:
Dobro reče Rasim Kadić malo i ljut u nedjelju kod Senada kada su počeli da dijele glasove na ruralne i urbane...šta je samo moje selo Sarajevu dalo doktora, umjetnika, zvučnih imena....