animals wrote:sadie_forever wrote:Bogami ljudi imaju poslove radi tih arapa,pricala sam i kazu svaka njima cast da su crni cigani oni nama hljeb donose.U ostalom niko ih i ne mrzi osim mediji sto huskaju ali hvala Bogu ne uspjevaju
ti isti mediji koji se furaju na evropou a otvoreno promovisu rasizam
Ma jebo Evropu..
buducnost je Bliski Istok..
ma jebo Evropu , buducnost je Rusija..
svaka slicnost je slucajna..
Zasto ne poslovati i sa Bliskim Istokom i sa Rusima, nije u tome poenta. Turski turizam je zadnjih godina bio baziran na Rusima, no problem.
Zar ne vidis da ovdje neki stalno skrecu sa teme i prave se mutavi? Neka Arapa, u Sarajevu; Carsija, Bijambare, Muzeji, obilazak nekadasnjih linija fronta oko Sarajeva, posjeta Bjelasnici , Igmanu,( ali manje preko privatnih "posrednika", malo uz placanje poreza i registrovane vodice), ne da hajruju samo pojedinci, vec da osjeti i Kantonalni budzet, ne samo indirektno; sto ce ici u soping kupiti da jede i sl; nego i direktno: boravisna taksa, strucni vodic , placanje prevoza, ne samo na crno , malo preko fiskalnog, grebo turizam na crno? Ali to ovdje nekima ne pase, pa smo: forumasi Bosnjaci kao "balije", Srbi kao " cete" i ostali svi kao biznis "dusmanini"

!
Znaci, ulozi u turisticku ponudu umjesto da ti studentarija ili skorojevici ili wehabosi rade sa Arapima na crno, ponudi projekte umjesto sto im,( kao najveci izdajnik nudis i prodajes sopstvenu bosansku zemlju), a da , "ne moze", prekimplikovano je, " ma mojne mi toga , ovo je lakse , sta ce mi investitori i turisti, sta ce mi placanje poreza , grebo to" !