je li kandidati nose navedene kolace ili inspektorice/revizorke ?Euridika wrote: Jes', jes'... [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Poslano s Tapatalka
Poslano s Commodore 64
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
je li kandidati nose navedene kolace ili inspektorice/revizorke ?Euridika wrote: Jes', jes'... [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Poslano s Tapatalka
Nije svako u stanju izdefinirati 0, a referentna tacka je subjektivno odredjivana kod mnogh pa su i rezultati mjerenja upitniing-ecc wrote:E to je vec ispravno mjerenje, po inzinjerski, od strogo definisane nule.
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]djevojka bez imena wrote:Nije svako u stanju izdefinirati 0, a referentna tacka je subjektivno odredjivana kod mnogh pa su i rezultati mjerenja upitniing-ecc wrote:E to je vec ispravno mjerenje, po inzinjerski, od strogo definisane nule.
što se ova razumijedjevojka bez imena wrote:Nije svako u stanju izdefinirati 0, a referentna tacka je subjektivno odredjivana kod mnogh pa su i rezultati mjerenja upitniing-ecc wrote:E to je vec ispravno mjerenje, po inzinjerski, od strogo definisane nule.
Dobro je dok si MALO nestašna.Euridika wrote:Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...heat wrote:jel inspekcija/kontrola po sistemu slucajnog uzorka ili .... ?Euridika wrote: Malo sam bila nestašna danas...[emoji1] [emoji1]
Nismo se odavno bockali i pipkali...[WINKING FACE]
Centimetri su neprevaziđena tema... [emoji1], to i fi...[emoji1]
Ako si ti inspektor, ja ću biti revizor, dupla kontrola...[emoji38]
Kafa očito tek za 7-8 dana... [emoji17]
Poslano s Tapatalka![]()
Poslano s Commodore 64
Poslano s Tapatalka
Jesu li ukusne?heat wrote:![]()
ima baklava, a Bgm i ruzica![]()
Poslano s Commodore 64
Ovo se zove inicijativanuovavita wrote:
@heat Smatraj da ti je provjera najavljena
meni bjese ukusnanuovavita wrote:
Jesu li ukusne?
PS Interesantan avatar![]()
![]()
ne vjerujem dok se ne uvjerimnuovavita wrote:Dobro je dok si MALO nestašna.Euridika wrote: Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...
Poslano s Tapatalka![]()
Nema duple kontrole, gubimo vrijeme ponavljajući posaoKandidat ti, kandidat mi
![]()
@heat Smatraj da ti je provjera najavljena
A k'o da gledam, da ti priđemo, prep'o bi se i pobjeg'o koliko te noge nose...heat wrote:ne vjerujem dok se ne uvjerimnuovavita wrote:Dobro je dok si MALO nestašna.Euridika wrote: Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...
Poslano s Tapatalka![]()
Nema duple kontrole, gubimo vrijeme ponavljajući posaoKandidat ti, kandidat mi
![]()
@heat Smatraj da ti je provjera najavljena![]()
Poslano s Commodore 64
ma neeeee, vise provokacijaTomahawk11 wrote:Zenska inicijativa. Rijetko, ali
Sta ima ? Nisam vas prepoznaoEuridika wrote:@Klixoris & @Tomahawk11
Pa zar vas dvojica sumnjate u nas žene...![]()
? Mi smo sinonimi akcije...
Znas li ti onu....sa zenom moras pojesti vrecu soli da bi je upoznao....tako nestoEuridika wrote:@Klixoris & @Tomahawk11
Vidis ti, opet sam pao zelen i neiskusanheat wrote:ma neeeee, vise provokacijaTomahawk11 wrote:Zenska inicijativa. Rijetko, ali
Poslano s Commodore 64
E vala ako mi nismo izuzeci od svih pravila, ne znam ko jeste...klixoris wrote:Sta ima ? Nisam vas prepoznaoEuridika wrote:@Klixoris & @Tomahawk11
![]()
Cast izuzecima... rijetkim
Stipu ti vreću soli... po toj računici nećeš ženu upoznati nikad...Tomahawk11 wrote:Znas li ti onu....sa zenom moras pojesti vrecu soli da bi je upoznao....tako nestoEuridika wrote:@Klixoris & @Tomahawk11
![]()
Zato, iduci put ponesi vrecu solivaljda je mognemo pojesti
![]()
nikad na prvu nemoj vjerovati, sve dok se ne uvjerisTomahawk11 wrote:Vidis ti, opet sam pao zelen i neiskusanheat wrote:ma neeeee, vise provokacijaTomahawk11 wrote:Zenska inicijativa. Rijetko, ali
Poslano s Commodore 64
Prevest ćemo vas žedne preko vode...Tomahawk11 wrote:Znaci, predlazes da se opustimo ko na slaufu![]()
Dobro, nemoj nas samo navesti na kakve Nijagarine (ili Tarine) slapove....da ne izginemo mladi
ja ne prijetimklixoris wrote:@heat![]()