Novi rat
-
PM72
#3726 Re: Novi rat
Zanima,kako me ne bi zanimalo.Valjda ćete nam odati tačan datum operacije "prdež" da se možemo na vrijeme spakovati pa alajhimanet Bosno.
- Mister Yes
#3727 Re: Novi rat
A ne vidiš ovaj lijepi grb sa ljiljanima na pečatuLakat Jebić wrote:@mister yes
ja ti na ove dvije slike nista ne vidim, osim da je neciji otac hajrudin

-
PM72
#3728 Re: Novi rat
Mogao si vala slikati i datum ovako mi je malo sumnjivo jer su se te i takve knjižice izdavale i poslije rata.Ništa nisi dokazao.
-
Fudo387
#3729 Re: Novi rat
Ne kontrolisu Banjaluku, ne lupetaj. Pitao si kako bi se snadbijevale snage lojalne vladi u Sarajevu, dobio si konkretan odgovor i nema potrebeHafis wrote:Pa kojeg će kurca onda ratovati kada sve kontroliraju.Fudo387 wrote:Do Bihaca preko teritorije koju kontrolisu snage Nato pakta, do Sarajeva od Bihaca preko teritorije koju kontrolisu snage Armije BiH.Hafis wrote:Znam ja da nisu opkoljeni, ali nisu plaho povezani. Kako bi dotjerao robu do Bihaća, a pogotovo iz Bihaća do Sarajeva?
Plus sarajevski aerodrom.
Dovoljan je samo jedan proglas da se pročita na FTV dnevniku i bila stvar.
za smijesnim pokusajima sarkazma. Jebo te ftv.
-
Hafis
#3730 Re: Novi rat
Majke mi, odoh po svoju čuvenu iskaznicu 
-
PM72
#3731 Re: Novi rat
"snage lojalne vladi"
kojoj vladi,kantonalnoj,federalnoj? Te snage mogu biti samo lojave...
-
Fudo387
#3732 Re: Novi rat
Izvini sto cu te razocarati, neces ti nigdje. Razumijem i razocarenje nakon proslog rata, kao i tvoju nesposobnost da obezbjedis licnu egzistenciju,PM72 wrote:Zanima,kako me ne bi zanimalo.Valjda ćete nam odati tačan datum operacije "prdež" da se možemo na vrijeme spakovati pa alajhimanet Bosno.
ali druze ti si za sistem u slucaju guzve samo broj i nista vise. Sto prije to shvatis lakse ce ti pasti da cumis u zemunici i gledas pravo. Nisi ti
stvoren za neke aman zaman ideje, suti, cuci i gledaj da te sta ne opauci u tu lubenicu na ramenima.
-
Hafis
#3733 Re: Novi rat
Ma piši propalo ako si se u tu rutu pouzdao.Fudo387 wrote: Ne kontrolisu Banjaluku, ne lupetaj. Pitao si kako bi se snadbijevale snage lojalne vladi u Sarajevu, dobio si konkretan odgovor i nema potrebe
U tom rasulu samo bi se UNHCR nekako dokuturao.
-
Bodkin
#3734 Re: Novi rat
E cuj 80%tandmand wrote:Mogu opstati u okviru Zajednice srpskih opština (tamo gje ih je > 80%), u kojima bi imali kulturnu autonomiju (školstvo, mediji ...) a nalazili bi se u državi Republici BiH, koja nema entitete i kantone.Mister Yes wrote:Bez RS-a Srbi dugoročno ne mogu opstati u BiH. Barem ne u velikom broju. Kao neka manjina možda. Isto kao što Hrvati bez entiteta neće dugoročno opstati u BiHDrugaGimnazija wrote: Ne RS, nego veliki broj Srba i Hrvata, medju gradjanima BiH. RS je teritorija nastala na zlocinu u kojoj i danas vlada aparthejd.
-
Itakoto
#3735 Re: Novi rat
Rekoh li ja da Mister Yes nije zdrav. Kompleks nize vrijednosti i manjak samopouzdanja u realnom zivotu jednostavno pokusava kompenzirati virtualno kroz provokacije i romane o "zlim" Bosnjama. Ne bi me cudilo da na pro-cetnickim i pro-ustaskim forumima radi slicne stvari.
Mister Yes, samo mi jos potvrdi da ti zena nije pristalica HRHB ili RS i potvrdicu ti diagnozu. Ima vas i takvih. Ih koliko ih je samo bilo u ratu. Najzesci medju zlocincima.
Mister Yes, samo mi jos potvrdi da ti zena nije pristalica HRHB ili RS i potvrdicu ti diagnozu. Ima vas i takvih. Ih koliko ih je samo bilo u ratu. Najzesci medju zlocincima.
-
Fudo387
#3736 Re: Novi rat
Imas li konkretan odgovor zasto ova ruta nije moguca?Hafis wrote:Ma piši propalo ako si se u tu rutu pouzdao.Fudo387 wrote: Ne kontrolisu Banjaluku, ne lupetaj. Pitao si kako bi se snadbijevale snage lojalne vladi u Sarajevu, dobio si konkretan odgovor i nema potrebe
U tom rasulu samo bi se UNHCR nekako dokuturao.
- tandmand
#3737 Re: Novi rat
Bošnjaci bi da žive u Republici BiH sa "ostalim poštenim srbima i Hrvatima" a ovi što žele da se grupišu na nacionalnoj osnovi - eto im Zajednica srpskih opština.Bodkin wrote: E cuj 80%jel i bosnjaci imaju zajednice bosnjackih opcina?
-
PM72
#3738 Re: Novi rat
Fudo387 wrote:Izvini sto cu te razocarati, neces ti nigdje. Razumijem i razocarenje nakon proslog rata, kao i tvoju nesposobnost da obezbjedis licnu egzistenciju,PM72 wrote:Zanima,kako me ne bi zanimalo.Valjda ćete nam odati tačan datum operacije "prdež" da se možemo na vrijeme spakovati pa alajhimanet Bosno.
ali druze ti si za sistem u slucaju guzve samo broj i nista vise. Sto prije to shvatis lakse ce ti pasti da cumis u zemunici i gledas pravo. Nisi ti
stvoren za neke aman zaman ideje, suti, cuci i gledaj da te sta ne opauci u tu lubenicu na ramenima.
Pogodio si k'o prstom u ...
A najbolji dio ti je onaj o nesposobnosti da obezbjedim ličnu egzistenciju.
Šta veliš,nisam stvoren za neke aman zaman ideje (srećom pa si ti tu) i da šutim i učim da me šta ne opali u lubenicu na ramenima.(i tu si u pravu - glava mi je pogolema)
E moj Fudo...
hajd nam iskreno reci (već sam pitao internet ratnike pa svi šute ko vagine) - smiješ li sam prespavati u planinarskom domu na Trebeviću ili na Romaniji? Imaš li testise?
-
Bodkin
#3739 Re: Novi rat
Hrvati isto jedva cekaju na taj scenariotandmand wrote:Bošnjaci bi da žive u Republici BiH sa "ostalim poštenim srbima i Hrvatima" a ovi što žele da se grupišu na nacionalnoj osnovi - eto im Zajednica srpskih opština.Bodkin wrote: E cuj 80%jel i bosnjaci imaju zajednice bosnjackih opcina?
- seln
#3740 Re: Novi rat
I ti si haman ucio srBsku istoriju.radostan dan wrote:seln wrote:Da te podsjetim, prvo je bio zavnobih, pa onda avnoj. federacija je gradjena od temelja, ne od krova.radostan dan wrote: a zavnobih bi postojao da srbih nije definisana kao dio fnrj?
glavni nosioci zavnobiha bi glasali za rbih?
Прво заседање Антифашистичког већа народног ослобођења Југославије одржано је у Бихаћу од 26. до 27. новембра 1942. године.
Prvo zasjedanje ZAVNOBiH-a počelo je u Mrkonjić Gradu 25. novembra 1943. u 19 sati. Završeno je iste noći (26. novembra) u 4 sata ujutro.
ja bih rekao da je građena od krova...
Na kojem zasjedanju avnoja su udareni temelji federativne Jugoslavije?
-
Fudo387
#3741 Re: Novi rat
Momak tema je jasna, ako zelis razgovarati o planinarstvu, turizmu, mogucim destinacijama u BiH, mislim da si na pogresnom pdf-u.PM72 wrote:Fudo387 wrote:Izvini sto cu te razocarati, neces ti nigdje. Razumijem i razocarenje nakon proslog rata, kao i tvoju nesposobnost da obezbjedis licnu egzistenciju,PM72 wrote:Zanima,kako me ne bi zanimalo.Valjda ćete nam odati tačan datum operacije "prdež" da se možemo na vrijeme spakovati pa alajhimanet Bosno.
stvoren za neke aman zaman ideje, suti, cuci i gledaj da te sta ne opauci u tu lubenicu na ramenima.![]()
![]()
![]()
A najbolji dio ti je onaj o nesposobnosti da obezbjedim ličnu egzistenciju.![]()
Šta veliš,nisam stvoren za neke aman zaman ideje (srećom pa si ti tu) i da šutim i učim da me šta ne opali u lubenicu na ramenima.(i tu si u pravu - glava mi je pogolema)![]()
E moj Fudo...
hajd nam iskreno reci (već sam pitao internet ratnike pa svi šute ko vagine) - smiješ li sam prespavati u planinarskom domu na Trebeviću ili na Romaniji? Imaš li testise?
- nosara
#3742 Re: Novi rat
Dofu ne smije prespavat ni u Sarajevu duze od par noci... Dofu ti je, defakto, rasijanje...PM72 wrote:Fudo387 wrote:Izvini sto cu te razocarati, neces ti nigdje. Razumijem i razocarenje nakon proslog rata, kao i tvoju nesposobnost da obezbjedis licnu egzistenciju,PM72 wrote:Zanima,kako me ne bi zanimalo.Valjda ćete nam odati tačan datum operacije "prdež" da se možemo na vrijeme spakovati pa alajhimanet Bosno.
stvoren za neke aman zaman ideje, suti, cuci i gledaj da te sta ne opauci u tu lubenicu na ramenima.![]()
![]()
![]()
A najbolji dio ti je onaj o nesposobnosti da obezbjedim ličnu egzistenciju.![]()
Šta veliš,nisam stvoren za neke aman zaman ideje (srećom pa si ti tu) i da šutim i učim da me šta ne opali u lubenicu na ramenima.(i tu si u pravu - glava mi je pogolema)![]()
E moj Fudo...
- seln
#3743 Re: Novi rat
Evo, citiracu ja.Bodkin wrote:Nema ko da citira. Pitaj mudraca i selna. Samo jos njih nijenosara wrote:Ed Fo...nemesisx wrote:Ovaj lucifer bas neki lik. Ne moze da prihvati da, ej, ljudi imaju drugacija misljenja o nekoj temi.
Koja ludnica, ovaj forum pun osoba sa ptsp-om. Bas je pun sebe.
Citirajte me, tako da mora vidjet...
Ajd, spasi Bog!
- Blek Stena
#3744 Re: Novi rat
ccc kako je krenulo bosnjaci ce postat nebeskiji narod od srba......dok ne nalete na dzombe na nebu pa naglo ne ateriraju ko braca srbi u njiha
add foe svima
add foe svima
-
PM72
#3745 Re: Novi rat
Dofu ne smije prespavat ni u Sarajevu duze od par noci... Dofu ti je, defakto, rasijanje...![]()
Bolje da ga je babo rasijao po pločicama,svijet bi lakše disao a Srbi ne bi strahovali od novog pogroma čiji je inicijator Fudo - kokošije ...Vidiš kako izbjegava odgovor na pitanje smije li zanoćiti na Trebeviću ili Romaniji.
-
Itakoto
#3746 Re: Novi rat
Vidim puna vam usta o pogromima nad Srbima i RS kao garantu sekularne BiH. Mislim, ko je ovdje ko? Cemu lazno predstavljanje?
-
Fudo387
#3747 Re: Novi rat
Trolate bezveze, ali kad ste vec navalili, ako sam mogao tarlahati po bespucima Kupresa dvije sedmice, nekih dvadesetak km u neprijateljskojnosara wrote:Dofu ne smije prespavat ni u Sarajevu duze od par noci... Dofu ti je, defakto, rasijanje...
pozadini i vratiti se u Bugojno sa njihovim radnim vodom i tri srpske motorke
da prespavam u Sarajevu?
- Ali Kemal
#3748 Re: Novi rat
Ipak nista dok ne pokaze čunuLakat Jebić wrote:@mister yes
ja ti na ove dvije slike nista ne vidim, osim da je neciji otac hajrudin
- nosara
#3749 Re: Novi rat
Blek Stena wrote:ccc kako je krenulo bosnjaci ce postat nebeskiji narod od srba......dok ne nalete na dzombe na nebu pa naglo ne ateriraju ko braca srbi u njiha![]()
add foe svima

I OVAJ ADD FOE NABIJEM ISTO NA KURAC...!
- tandmand
#3750 Re: Novi rat
Zašto da ne. Zajednica hrvatskih općina koju bi činila z. Hercegovina i prostor do Neretve + Neum.Bodkin wrote:Hrvati isto jedva cekaju na taj scenariotandmand wrote:Bošnjaci bi da žive u Republici BiH sa "ostalim poštenim srbima i Hrvatima" a ovi što žele da se grupišu na nacionalnoj osnovi - eto im Zajednica srpskih opština.Bodkin wrote: E cuj 80%jel i bosnjaci imaju zajednice bosnjackih opcina?
To je i Alija dav`o.