BAKIRE ODLAZI

Post Reply
Hajvan

#3726 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hajvan »

Bakir uzjaho na prelasku na 150. stranicu i 3725-om postu vlastite teme.
Baš me zanimaju brojke kad napokon i sjaše.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3727 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Od kako je otvorena tema je aktualna, Bakire odlazi iz 10000 razloga, jer si lažov

-Rekao si kreirati 100.000 radnih mjesta za godinu dana nisi kreirao ni 100, nisi ni vladu oformio
-Garantirao si Vučiću bezbjednost, pa se desio incident
-Zvao si ga nekoliko puta da dođe u Srebrenicu na dženazu (zašto????, zašto poslije veta i slavlja za veto), pa si onda na dženazi zarad nekoliko glasova, gledao u daljinu da ne pozdraviš onoga kog si nekoliko puta zvao
-Još nisi naučio pričati niti razlikovati č i ć, zašto te nisu odveli logopetu? Malo izvuci iz vreće za mog Bakira
-Unazađješ BIH svakim danom u svakom pogledu sve više, predstavljaš Bošnjake, a ipak taj narod nije tako glup, tup i lažljiv kao ti.
- Pred izbore za vrijeme poplava dok je tvoj narod bio u vrećama za spavanje, šatorima, jedo iz kazana, plakao za kućama , ti si odrješio kesu narodnu za predizbornu kampanju, istovremeno nemajući damu da se pojaviš u tv de3bati, niti jednoj
I na kraju, kopiraću post koji se tiče tvoje brige o tvom narodu, odnosno najsjetljivijem dijelu istog, povratnicima
Chisum wrote:Ako je ovo zaista istina, onda... jer ako jeste - ovdje prije svega BOLI TISINA!

Gdje je sad picketina Bakir, Snaga Bosne, da se jos jednom izvini Vucicu, oca mu jebem onog sto ga nam je ostavio u amanet.

Ovako se glave u Bosnjaka brinu o povratnicima i Bosni, jebem li im mezare u koje ce leci.

Odavno je njima Bosna onih par shopping centara i kuce na Poljinama, sa sve pripadajucom okucnicom, a od "Une do Drine" - Sarajevo pa sve do Zenice, i nazad... stoka piljarska, minderaska. Ili mozda cekaju da neko drugi odreaguje, Amerika, Njemacka, Turska, da se ogrebu za jos jedan kupon, a sve o istom trosku - moze Nerko jos koje "C" da primi, ima Nerko jos koze.

Ovaj narod ne zasluzuje ni ovo jada sto mu je ostalo.

I ne treba da cudi, jer...

Image

ZARA... jer - Bosna je sredstvo, a ne cilj

Mamu li im krvavu jebem, izdajnicku.
Patriotska_Liga

#3728 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Patriotska_Liga »

Šta hoćete, eto odlazi...

...u Karađorđevo.
KatarinaKosaca

#3729 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Više nije samo Bakir I, član predsjedništva BIH, postao je simbol za nepotizam, korupciju, nepoštenje, minder-politiku, nesposobnost, podobnost, laž, nemar, prezir prema vlastitom narodu, bruku za vlastiti narod, rijetko u jednoj osobi toliko negativnih simbola, ali fakat
Rahmetli mu je otac volio svoj narod, to se u svemu i uvijek vidjelo, ovaj prezire Bošnjake, ako mu nisu rod ili ulizice.
KatarinaKosaca

#3730 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

:-) :-) :-) :-) :-) :-)
IZETBEGOVIĆ: Zvao sam Aleksandra dva puta, ali mi se više ne javlja!?
Patriotska_Liga

#3731 Re: BAKIRE ODLAZI

Nek mu pokloni donji veš, s mojom bivšom je palilo. Povremeno.
Fudo387

#3732 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

Koliko me nertvira ovaj nesposobnjakovic i bilmez, toliko me sjebe kad skontam da se sve ove godine niko nije izborio i nametnuo da mu
bude alternativa. Logicno, zakljucim da su i ostali isti ili gori od ovog tupana.
KatarinaKosaca

#3734 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Fudo387 wrote:Koliko me nertvira ovaj nesposobnjakovic i bilmez, toliko me sjebe kad skontam da se sve ove godine niko nije izborio i nametnuo da mu
bude alternativa. Logicno, zakljucim da su i ostali isti ili gori od ovog tupana.
Ma, nisu. Ima dvije vrste birača, jedni su budžetlije paraziti koji su posao dobili preko njegovih sistema minder politike, najčešće nekvalificirani za mjesto koje imaju i plaću koju primaju. Sasvim dovoljan razlog da ga glasaju dok su živi. Drugi su ljudi senzibilni na oca mu rahmetli, krvave momente nastajanja naše mlade države i iz pieteta prema jednom i drugom glasaju ovog bilmeza. Kad se ove dvije kategorije saberu, + što ne štedi naše pare u biltenima, brošurama i izbornoj kampanji, ne može ga Čerčil lično pobjedit.
Fudo387

#3735 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

KatarinaKosaca wrote:
Fudo387 wrote:Koliko me nertvira ovaj nesposobnjakovic i bilmez, toliko me sjebe kad skontam da se sve ove godine niko nije izborio i nametnuo da mu
Ma, nisu. Ima dvije vrste birača, jedni su budžetlije paraziti koji su posao dobili preko njegovih sistema minder politike, najčešće nekvalificirani za mjesto koje imaju i plaću koju primaju. Sasvim dovoljan razlog da ga glasaju dok su živi. Drugi su ljudi senzibilni na oca mu rahmetli, krvave momente nastajanja naše mlade države i iz pieteta prema jednom i drugom glasaju ovog bilmeza. Kad se ove dvije kategorije saberu, + što ne štedi naše pare u biltenima, brošurama i izbornoj kampanji, ne može ga Čerčil lično pobjedit.
Ok, de sad konkretno neko ime koje sam ja ocigledno previdio.
Ko je taj?
KatarinaKosaca

#3736 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Fudo387 wrote:Ok, de sad konkretno neko ime koje sam ja ocigledno previdio.
Ko je taj?
Od svih kandidata sa liste za Bošnjačkog člana predjeništva nismo imali priliku da ih vidimo u toj ulozi. Mislim da je svaki od njih zaslužio šansu prije ovog čovjeka.
razonoda

#3737 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

:angry: sac'e @ pumica --da obrazlozi
KatarinaKosaca

#3738 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Da se vidi ;-)

Fudo387

#3739 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

KatarinaKosaca wrote:
Fudo387 wrote:Ok, de sad konkretno neko ime koje sam ja ocigledno previdio.
Ko je taj?
Od svih kandidata sa liste za Bošnjačkog člana predjeništva nismo imali priliku da ih vidimo u toj ulozi. Mislim da je svaki od njih zaslužio šansu prije ovog čovjeka.
Sve je to ok, a de bar jedno ime, karijeru, uspjehe...itd?
KatarinaKosaca

#3740 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

razonoda wrote::angry: sac'e @ pumica --da obrazlozi
I @HM 2011 :pisnula: :pisnula:
KatarinaKosaca

#3741 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Fudo387 wrote:Sve je to ok, a de bar jedno ime, karijeru, uspjehe...itd?
Bilo koje ime sa liste. Niti jednog babo nije pogurao od prvog do zadnjeg radnog mjesta, svaki je elokventniji i sposobniji od Bakira. Čak i Džebrail koji je ranjenik u ratu, patriota, čak i načelnik Breze (mada su oni bili Baketovi igrači) čak i Suljagić sa pjenom na ustima i nasilnik prema ženama, Fahro, svaki je bolji od Bakira niti jedan nije dobar, ali od ovoga kome je sve u životu bez zasluge, truda, preko babe, štele, mindera, bolji, svaki...
spreca

#3742 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

KatarinaKosaca wrote:
u zajednistvu je snaga :lol: :lol: :lol:
razonoda

#3743 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

[quote="Fudo387"]Koliko me nertvira ovaj nesposobnjakovic i bilmez, toliko me sjebe kad skontam da se sve ove godine niko nije izborio i nametnuo da mu
bude alternativa.

:shock: vidi OVOG
https://youtu.be/SA7AAbX4BXc
Fudo387

#3744 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

KatarinaKosaca wrote:
Fudo387 wrote:Sve je to ok, a de bar jedno ime, karijeru, uspjehe...itd?
Bilo koje ime sa liste. Niti jednog babo nije pogurao od prvog do zadnjeg radnog mjesta, svaki je elokventniji i sposobniji od Bakira. Čak i Džebrail koji je ranjenik u ratu, patriota, čak i načelnik Breze (mada su oni bili Baketovi igrači) čak i Suljagić sa pjenom na ustima i nasilnik prema ženama, Fahro, svaki je bolji od Bakira niti jedan nije dobar, ali od ovoga kome je sve u životu bez zasluge, truda, preko babe, štele, mindera, bolji, svaki...
U redu, hvala.
Mislim, znao sam, more of the same, al' dobro.
spreca

#3745 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

Ja bih uvijek radije dao glas onom Tesnjaku Mehmedovicu nego Bakiru sa Kalemegdana
razonoda

#3746 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

:lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#3747 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Iz standarda živvljenja koje je uveo proizilazi jedan potpuno novi naziv Bakirovština. Pripadnik Bakirovštine uzima pare sa budžeta, ali se podsmijava svom narodu, ne rješava stvari, podstiče korupciju i ima svoje inspektore, sudije, tužitelje itd. Primjer Šemso Mehmedović, čovjek koji uzima plaću sa budžeta, ali se najviše bavi gradnjom i dovođenjem zemljaka u Sarajevo. Famus gradnja mu je radno mjesto i samo oko njih brine. Za građane čini NIŠTA. Možete ga vidjeti ili na džumi petkom ili na gradilištu Famus gradnje, na radnom mjestu nikada... Isprdak Bakirovštine... Zaposlio je zemljake, familiju, namjestio tendere i poslove, zemljišta i inspektore. I takvih je puna Mehmeda Spahe..
zrakomlat

#3748 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by zrakomlat »

KatarinaKosaca wrote:
I ne samo oni Kate. Na svakog budžetliju imaš makar još 2-3 člana uže a uglavnom i 4-5 članova šire njegove porodice koji će također glasati za takve. Na svakog stranačkog aktivistu, koji je istobno i na nekoj funkciji, imaš glasača mali milion, jer svi kontaju ako su dobri s njim, i ako se aktiviraju u stranci, da će nekad upasti na budžet, itd, itd. Ogromna je to cifra, i dok postoje ovoliki broj budžetskih zaposlenika, uvijek će pobijeđivati isti.
hizo ramidovic

#3749 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

jedini kandidat za presjednistvo koi je zasluzijo da tuj ibude je bakir mogu zlobnici i sitne duse reknut stahoce al bosnjaci ne maju boljeg sposobnieg pametnieg kandidata nijemu babo pomogo nista mozda malo oko srednje skole fakulteta radnog mijesta ratnog angazmana i neki politicki veza ostalo je sve sam steko svojim znanjem viziom i strukom
Patriotska_Liga

#3750 Re: BAKIRE ODLAZI

KatarinaKosaca wrote:
Na svim nivoima :run:
Post Reply