Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spooky_bn wrote:Skupa mi je ta godisnja clanarina za PS plus, mozda ako naleti neko snizenje nekada. Inace, kako ide to sa gift card ? Gledao sam na Kinguin, ima ih raznih, za google play, amazon...moze li se s njima dopuniti wallet na PS store ili postoje neke samo za tu namjenu ? I jos nesto, ako recimo, kupim gift card od 50 dolara a igrica kosta 29, hoce li mi se onih 21 dolar vratiti u wallet pa da mogu trositi dalje ?
Izvinjavam se sto postavljam banalna pitanja
Kako skupo, pa dobio sam za dva mjeseca igre koje prebacuju tih 59,90 dolara
Pa isto kao i iz novčanika kad izvadiš 50 KM, potrošiš 29, ostane kusur 21 u novčniku.
beni-bu-man wrote:Dobro mozda lik jos nije skonto da svaki mjesec dobijes 2 igrice djaba
Pa eto, nek razmotri, juli - CoD 3 Black Ops, august Mafia 3 i bilo je još nekih par igara, sad septembar GoW 3 i klix 2, ako samo to ne vrijedi tih 60 dolara, onda ne znam.
A gdje je još narednih 10 mjeseci (CoD sam pokupio na trial ).
beni-bu-man wrote:Dobro mozda lik jos nije skonto da svaki mjesec dobijes 2 igrice djaba
Pa eto, nek razmotri, juli - CoD 3 Black Ops, august Mafia 3 i bilo je još nekih par igara, sad septembar GoW 3 i klix 2, ako samo to ne vrijedi tih 60 dolara, onda ne znam.
A gdje je još narednih 10 mjeseci (CoD sam pokupio na trial ).
Pozz ljudi,
Ne znam je li bilo pitanje,neda mi se čitati unazad pa ako netko zna evo ovako...
Hoću da kupim igre ali ne mogu karticom iz BiH,a PayPal opcija ne postoji na PSu,da li jos netko ima taj problem i kako ga riješiti?
sarkasticna wrote:Pozz ljudi,
Ne znam je li bilo pitanje,neda mi se čitati unazad pa ako netko zna evo ovako...
Hoću da kupim igre ali ne mogu karticom iz BiH,a PayPal opcija ne postoji na PSu,da li jos netko ima taj problem i kako ga riješiti?
Kupiš g2a kodove PayPalom i onda ili preko neta ili direktno sa Play Stationa kupuješ na Storeu. Dobiješ Redeem Code na mail kad kupiš g2a.
Pazi koje kupuješ, eure, funte ili dolare, tj. s kojeg ćeš storea poslije uzimati igru.
sarkasticna wrote:Pozz ljudi,
Nemozes kupovati s nasom karticom niti s Paypalom jer nase drzave nema na PSN-u, imas Hrvatsku, UK ili US.
Ja imam dva PSN naloga US i UK i kupujem PSN vaucere od 10,20,50,100 Dolara koje kasnije unesem na svoj PSN racun https://www.pcgamesupply.com/
Hvala vam,meni to sve komplicirano izgleda. Inače nemam pojma o tim stvarima,PS je od 9togodisnjeg sina,pa eto... Najlakše mi je otvoriti račun u HR izgleda.
sarkasticna wrote:Hvala vam,meni to sve komplicirano izgleda. Inače nemam pojma o tim stvarima,PS je od 9togodisnjeg sina,pa eto... Najlakše mi je otvoriti račun u HR izgleda.
Ne trebaš otvarati račun. Odeš na https://www.g2a.com/en-us/search?query=psn%20usd odabereš koji iznos kartice hoćeš, platiš PayPalom, dođe ti na mail, to otvoriš i dobiješ Redeem Code koji uneseš na wallet na Play Stationu, onda kupuj direktno sa Play Stationa na Storeu šta hoćeš.