nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#3726 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

amar1994 wrote:nevjerovatno je kako barem moje mladje drustvo odma pocne napadati, kao sta ti znas, ti si paksun ........, bio dobar momak, covjek. :shock: :-)
Samo sto ne pocnu da dave i kolju :shock: , jer nije on kriv sto je vozio 150+ po gradu, kriv je covjek koji prelai ili stub koji se ziv nije pomjerio :-)
naslusao sam se tih prica hejbet....

slozicu se sa zdruzdjom po svim tackama
amar1994

#3727 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

+1 :thumbup:
supercali

#3728 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

Ja sam znao zana licno i bio je super momak al ga nisam poznavao u miljeu tih trkanja cuniranja i sl
Bezobzira sto je ovako bio super momak ne opravdavam ovo sto je radio u autu
O'zone
Globalni moderator

#3729 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

seoBIH

#3730 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by seoBIH »

Jesu ovo opet sjebali zeleni val? Krenes sa socijalnog, pa sve do otoke normala, ali 10 sekundi nakon sto se upali zeleno na otoci, kod remize se pali crveno i stajes. Krene od remize, normalnom voznjom bez gasanja stizes kod rtv doma i stajes na crveno i cekas 10tak sekundi za zeleno.

:run:
zdruzdjo

#3731 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

supercali wrote:Ja sam znao zana licno i bio je super momak al ga nisam poznavao u miljeu tih trkanja cuniranja i sl
Ma buraz ima snimaka na yt koliko hoces.
Ne sumnjam da je bio ok privatno bez auta. ali jarane nosila se glava u torbi stalno i sebi i ljudima oko njega koji su vozili hodali.....ma bjezi ba. Porodice mi je iskreno zao. Izgubili djete. Ali sam sebi grob iskopao.
Jos kad vidjeh slike spomenika. Usisna grana, DOHC......ma daaaaaj ba. Upoznavanje sa "njom" mu i doslo glave.
supercali

#3732 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

zdruzdjo wrote:
supercali wrote:Ja sam znao zana licno i bio je super momak al ga nisam poznavao u miljeu tih trkanja cuniranja i sl
Ne sumnjam da je bio ok privatno bez auta. ali jarane nosila se glava u torbi stalno i sebi i ljudima oko njega koji su vozili hodali.....ma bjezi ba. Porodice mi je iskreno zao. Izgubili djete. Ali sam sebi grob iskopao.
Jos kad vidjeh slike spomenika. Usisna grana, DOHC......ma daaaaaj ba. Upoznavanje sa "njom" mu i doslo glave.
ja ga znam dok nije imao auta i te stvari nisam se s njim druzio zato i govorim znao sam ga i bio je super momak ovako
kakav je bio i kakva mu je prica bila ne znam jer se nisam druzio s njim i kao sto rekoh ovo sto je radio aludirajuci na snimke koje sam gledao je da ne opravdavam to uopste
ta neka trkanja ganjanja klinci palci
zdruzdjo

#3733 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

supercali wrote: ja ga znam dok nije imao auta i te stvari nisam se s njim druzio zato i govorim znao sam ga i bio je super momak ovako
kakav je bio i kakva mu je prica bila ne znam jer se nisam druzio s njim i kao sto rekoh ovo sto je radio aludirajuci na snimke koje sam gledao je da ne opravdavam to uopste
Ma ne prebacujem ja tebi ili nesto slicno za tvoj komentar.
onako pricamo.
supercali

#3734 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

zdruzdjo wrote:
supercali wrote: ja ga znam dok nije imao auta i te stvari nisam se s njim druzio zato i govorim znao sam ga i bio je super momak ovako
Ma ne prebacujem ja tebi ili nesto slicno za tvoj komentar.
onako pricamo.
kad onako pricamo zovi pive ili neko drugo pice
bitanga_sa_otesa

#3735 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

seoBIH wrote:Jesu ovo opet sjebali zeleni val? Krenes sa socijalnog, pa sve do otoke normala, ali 10 sekundi nakon sto se upali zeleno na otoci, kod remize se pali crveno i stajes. Krene od remize, normalnom voznjom bez gasanja stizes kod rtv doma i stajes na crveno i cekas 10tak sekundi za zeleno.

jesu izgleda... oko 7 sati isao sa stupa do koseva 35 minuta :twisted: ,sad se vracao sa otoke do stupa na svaki semafor sam stao na crveno ,vozio 60 po ogranicenju :twisted:
nargila.ba

#3736 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nargila.ba »

-
Last edited by nargila.ba on 21/08/2016 22:36, edited 1 time in total.
holowey

#3737 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by holowey »

bitanga_sa_otesa wrote:
seoBIH wrote:Jesu ovo opet sjebali zeleni val? Krenes sa socijalnog, pa sve do otoke normala, ali 10 sekundi nakon sto se upali zeleno na otoci, kod remize se pali crveno i stajes. Krene od remize, normalnom voznjom bez gasanja stizes kod rtv doma i stajes na crveno i cekas 10tak sekundi za zeleno.

jesu izgleda... oko 7 sati isao sa stupa do koseva 35 minuta :twisted: ,sad se vracao sa otoke do stupa na svaki semafor sam stao na crveno ,vozio 60 po ogranicenju :twisted:
jbg, pojeftinilo gorivo pa da se potrosi vise od semafora do semafora :evil:
esso_sa

#3738 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

supercali wrote:
zdruzdjo wrote:
ja ga znam dok nije imao auta i te stvari nisam se s njim druzio zato i govorim znao sam ga i bio je super momak ovako
Odmah da kazem - ne branim nikoga, znam Zana onako iz grada i sa street race takmicenja, ali ljudi grijese malo sa pricama o Zanu...
Zan, u trenutku smrti, nije uopste divljao, niti vozio (pre)brzo. Udario ga je drugi lik koji se trkao sa jos jednim autom, zanio mu auto i poslao ga bocno u banderu...Zan uopste nije bio sa svojim autom...
Naravno, posto je volio trke i brzinu, bilo tona njegovih snimaka po internetu, javnost je odmah osudila i zakljucila da je poginuo jer je divljao, a nije...
I ta prica sa spomenikom ima svoju pozadinu... Da je Zan mogao birati, toga sigurno ne bi bilo... I tu su drugi ljudi napravili cirkus...
A druga je prica sto danas gradski "trkaci" koriste datum njegove smrti, pa prave cirkus po gradu, pod opravdanjem da mu odaju pocast, a u stvari mu samo kaljaju ime...
tempuser

#3739 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

esso_sa wrote:
Odmah da kazem - ne branim nikoga, znam Zana onako iz grada i sa street race takmicenja, ali ljudi grijese malo sa pricama o Zanu...
Zan, u trenutku smrti, nije uopste divljao, niti vozio (pre)brzo. Udario ga je drugi lik koji se trkao sa jos jednim autom, zanio mu auto i poslao ga bocno u banderu...Zan uopste nije bio sa svojim autom...
Naravno, posto je volio trke i brzinu, bilo tona njegovih snimaka po internetu, javnost je odmah osudila i zakljucila da je poginuo jer je divljao, a nije...
I ta prica sa spomenikom ima svoju pozadinu... Da je Zan mogao birati, toga sigurno ne bi bilo... I tu su drugi ljudi napravili cirkus...
A druga je prica sto danas gradski "trkaci" koriste datum njegove smrti, pa prave cirkus po gradu, pod opravdanjem da mu odaju pocast, a u stvari mu samo kaljaju ime...
Ja sam cuo drugu verziju, i to od drugarice neposrednog aktera, nije ga niko udario nego je preko mosta kod GRAS-a naletio na sudar sa debelo preko 100km/h. Pogledaj sta je ostalo od auta, svaka prica da nije vozio brzo, a kamoli prebrzo je smijesna
NHF, znam da nije svejedno kad nastrada neko koga znas ali niko ne grijesi sa pricama, mali jest bio rejser bez mozga i to mu je doslo glave, sreca u nesreci samo njegove... Kakva bi ti prica bila da je ubio jos nekog?
Ne treba bolji dokaz da li ljudi grijese ili ne:

https://www.youtube.com/watch?v=5fC87PsEcOo

https://www.youtube.com/watch?v=usorGnJN2PU

https://www.youtube.com/watch?v=cX9qFgz ... HOKiSgZvyg

https://www.youtube.com/watch?v=33pgRGbeACs

https://www.youtube.com/watch?v=jKqwGPjErKM

https://www.youtube.com/watch?v=8xD24Yw_6Uc

Sve u gradu i kroz saobracaj, izvini druze, ali za ovo ne postoji opravdanje...
esso_sa

#3740 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

Ne pravdam ja njega, niti koga drugoga. To sam ranije i naglasio... Na stazu pa divljaj. Ali treba da se zna da momak nije divljao u momentu kada je stradao...Nazalost, zbog ranije stecene reputacije, automatski je (logicno) zakljuceno da je garant vozio milion na sat, pa stradao...
Tako pricaju i za motoriste. Cim negdje strada motorista, automatski je on kriv jer "garant je jurcao motorom". A to sto je motorista ipak normalno vozio, a neki Passat lubenicar mu hladno oduzeo prednost i poslao ga u smrt, to je nebitno... Sto kazu : prvo ispeci, pa reci

Prije par mjeseci vozam svog keca po gradu i neka bula se sa Q7 hladno prestroji na mene. Nije hamsa uopste pogledala u retrovizor. Zamalo da i ja, ni kriv ni duzan, zavrsim u banderi, a vozio sam mozda 70 km/h... Da sam se skrsio, bila bi ista prica - divljao okolo, trkac, vozio 200...
Last edited by esso_sa on 24/02/2016 12:25, edited 2 times in total.
Bakir1

#3741 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

etiketiranje je opasno, mene izvrnuse policajci i specijalci u petak navecer na samousluznoj praonici, radi auta, nisu radi mene, i to se maksuz zavratise, jebo keljemendija
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#3742 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by konektovan »

Ja sam isto poznavao Zana, vise iz vidjenja, i ako smo stanovali blizu. Naslusao sam se raznih verzija, al' i ja nesto ne mogu povjerovati u verziju da je vozio sporo u momentu nesrece, a da se auto onako uvije oko stuba, i da je vatrogascima trebalo i sat vremena da ga izvade iz vozila. Razumijem, bio je u dvici, koja nije sigurna i cvrsta k'o danasnji automobili, al' opet........ :roll:
tempuser

#3743 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

@esso
Naravno da ne treba biti licemjer niti glumiti nevinasce, svi smo mi prosli fazu kad smo ga voljeli stisnuti na semaforu, ali nikom od nas to nije postala primarna stvar u zivotu ili smo to smatrali legitimnim hobijem u zivotu. Nisi ti napisao samo da nije divljao kad je nastradao, dok je do mene dosla suprotna informacija, koju snimci sa lica mjesta najbolje dokazuju, nego da ljudi malo grijese sa pricama o Zanu. Ne grijese nimalo, sto se saobracaja tice jest bio trkac bez mozga...
bitanga_sa_otesa

#3744 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

ja sam isto cuo da je u pitanju bio slalom izmedju auta 80 + km/h i da ga je taj pijani s hyundaiem dotakao i pirueta u drvo....
za takve se obicno zna i uvijek se znalo ...ko trazi qrca uvijek ga i nadje...svi koji divljaju prije ili kasnije zavrse slicno....nazalost...i moj dobar prijatelj je isto tako izgubio glavu.... :sad:
O'zone
Globalni moderator

#3745 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Hanuma danas oko 15:00 vozi suprotnom stranom od mosta na Skenderiji do zgrade Dvor popela se na trotoar panično kad je skontala da promet ide prema njoj. Na zalost uspio je u slikati tek na trotoaru

Image

E onda kad je sačekala da sva vozila prodju sišla je sa trotoara okrenula se i krenula u pravom smjeru i prošla kroz debelo crveno uopste ne gledajući

Image

Čak se na slici vidi koliko je udaljena od semafora i da je crveno na njemu ali opet prodje. Jbga nije zid....
amar1994

#3746 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

pjana,pospana,sms,viber,messenger,fb ili ??? :-) :-) :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#3747 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

amar1994 wrote:pjana,pospana,sms,viber,messenger,fb ili ??? :-) :-) :lol: :lol:
Kad se okrenula i krenula u pravom smjeru vidio sam da priča na mob.....A ko će ga znati. Zbog ovkavih koji uopšte ne gledaju oko sebe u prometu nevini ljudi stradaju....
amar1994

#3748 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

O'zone wrote:
amar1994 wrote:pjana,pospana,sms,viber,messenger,fb ili ??? :-) :-) :lol: :lol:
Kad se okrenula i krenula u pravom smjeru vidio sam da priča na mob.....A ko će ga znati. Zbog ovkavih koji uopšte ne gledaju oko sebe u prometu nevini ljudi stradaju....
znaci blizu sam bio, sta mi znamo, bitan je lajk na slici i dubmash u voznji, a tek sljafi :-) :lol: :lol: :evil:
Last edited by amar1994 on 24/02/2016 17:26, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#3749 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

Ima li kamera kod RTV-a,prema gradu?
amar1994

#3750 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

MOSALJOZE wrote:Ima li kamera kod RTV-a,prema gradu?
nema, ima prema elidzi :mrgreen: :wink:
Post Reply