supercali wrote:zdruzdjo wrote:supercali wrote:Ja sam znao zana licno i bio je super momak al ga nisam poznavao u miljeu tih trkanja cuniranja i sl
Bezobzira sto je ovako bio super momak ne opravdavam ovo sto je radio u autu
Ma buraz ima snimaka na yt koliko hoces.
Ne sumnjam da je bio ok privatno bez auta. ali jarane nosila se glava u torbi stalno i sebi i ljudima oko njega koji su vozili hodali.....ma bjezi ba. Porodice mi je iskreno zao. Izgubili djete. Ali sam sebi grob iskopao.
Jos kad vidjeh slike spomenika. Usisna grana, DOHC......ma daaaaaj ba. Upoznavanje sa "njom" mu i doslo glave.
ja ga znam dok nije imao auta i te stvari nisam se s njim druzio zato i govorim znao sam ga i bio je super momak ovako
kakav je bio i kakva mu je prica bila ne znam jer se nisam druzio s njim i kao sto rekoh ovo sto je radio aludirajuci na snimke koje sam gledao je da ne opravdavam to uopste
ta neka trkanja ganjanja klinci palci
Odmah da kazem - ne branim nikoga, znam Zana onako iz grada i sa street race takmicenja, ali ljudi grijese malo sa pricama o Zanu...
Zan, u trenutku smrti, nije uopste divljao, niti vozio (pre)brzo. Udario ga je drugi lik koji se trkao sa jos jednim autom, zanio mu auto i poslao ga bocno u banderu...Zan uopste nije bio sa svojim autom...
Naravno, posto je volio trke i brzinu, bilo tona njegovih snimaka po internetu, javnost je odmah osudila i zakljucila da je poginuo jer je divljao, a nije...
I ta prica sa spomenikom ima svoju pozadinu... Da je Zan mogao birati, toga sigurno ne bi bilo... I tu su drugi ljudi napravili cirkus...
A druga je prica sto danas gradski "trkaci" koriste datum njegove smrti, pa prave cirkus po gradu, pod opravdanjem da mu odaju pocast, a u stvari mu samo kaljaju ime...