Bodkin wrote:Nemaju sta. Srusili su vecspreca wrote:ode srce srbije skupa sa Peckom Patrijarsijom ....moRel se sad s vizom tuDam....nadam se da albanci to nece rusiti kao srbi dzamije i katolicke crkveJavor wrote:217 beogradskih džamija čeka na obnovu. Aneksom VII Daytonskog sporazuma svako može da se vrati na svoje, pa tako i familija Izetbegović u svoj rodni grad.
Dešavanja u Srbiji
- spreca
#37226 Re: Dešavanja u Srbiji
- Young Erotica
#37227 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije porušeno ono sto je pod zastitom UNESKO-a ali tu veliku zahvalnost dugujemo pripadnicima KFOR-a iz Italije koji su stali u zastitu naroda i imovine sto se ne moze reći za ostale.spreca wrote:ne vjerujem....Pecka stoji kao sto je i stajala uvijek...mozda je bila ostecena ali ne i srusena i da je vec davno popravljena
- LBVIEW
#37228 Re: Dešavanja u Srbiji
Cekaj, zar Srbija nije bila protiv odluke o zastiti kulturnohistorijskih spomenika od strane UNESKO?Young Erotica wrote:Nije porušeno ono sto je pod zastitom UNESKO-a ali tu veliku zahvalnost dugujemo pripadnicima KFOR-a iz Italije koji su stali u zastitu naroda i imovine sto se ne moze reći za ostale.spreca wrote:ne vjerujem....Pecka stoji kao sto je i stajala uvijek...mozda je bila ostecena ali ne i srusena i da je vec davno popravljena
Sto se ovih rusenja tice, kako to da te crkve nisu rusene do Balkanskih ratova? Ono, ako znamo kakvi su Albanci, po srpsko verziji historije, sto ih ne srusise?
- Young Erotica
#37229 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma da lazem ja.
- LBVIEW
#37230 Re: Dešavanja u Srbiji
Procitati ponovo, s razumijevanjemYoung Erotica wrote:Ma da lazem ja.
- spreca
#37231 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Nije porušeno ono sto je pod zastitom UNESKO-a ali tu veliku zahvalnost dugujemo pripadnicima KFOR-a iz Italije koji su stali u zastitu naroda i imovine sto se ne moze reći za ostale.spreca wrote:ne vjerujem....Pecka stoji kao sto je i stajala uvijek...mozda je bila ostecena ali ne i srusena i da je vec davno popravljena
- Young Erotica
#37232 Re: Dešavanja u Srbiji
Sa tobom ne moze da se razgovara normalno, jednostavno ti u svemu vidis velikosrpsku zaveru sta god ja rekao tebe to ne zanima, mi smo ih zapalili eto ako ti je lakse.LBVIEW wrote:Procitati ponovo, s razumijevanjemYoung Erotica wrote:Ma da lazem ja.
- LBVIEW
#37233 Re: Dešavanja u Srbiji
Niste, samo nisu ni oni stotinama godina, zasto nisu tad, a nedavno jesu?Young Erotica wrote:Sa tobom ne moze da se razgovara normalno, jednostavno ti u svemu vidis velikosrpsku zaveru sta god ja rekao tebe to ne zanima, mi smo ih zapalili eto ako ti je lakse.LBVIEW wrote:Procitati ponovo, s razumijevanjemYoung Erotica wrote:Ma da lazem ja.
- Young Erotica
#37234 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisu oni upravljali Kosovom nego Turci, u to vreme su bili nategnuti odnosi između Rusije i Turske, turci su albance tolerisali I zatvarali oci na napade i pljačke o kojima postoje spisi, mene iskreno mrzi da kopam po internetu ali imas sigurno, na insistiranje ruskog konzula otomani su morali da obuzdaju albance i o tome postoje pisani dokazi. Sad ako si dokon toliko ti trazi, meni ne pada na pamet da trošim vreme na to.LBVIEW wrote: Niste, samo nisu ni oni stotinama godina, zasto nisu tad, a nedavno jesu?
- LBVIEW
#37235 Re: Dešavanja u Srbiji
Jah, postoje spisi za sve osim za vas. Balkanske ratove, I Svjetski, te tretiranje Albanaca od strane srpske vojske u istim, cemo, naravno, zaboraviti.Young Erotica wrote:Nisu oni upravljali Kosovom nego Turci, u to vreme su bili nategnuti odnosi između Rusije i Turske, turci su albance tolerisali I zatvarali oci na napade i pljačke o kojima postoje spisi, mene iskreno mrzi da kopam po internetu ali imas sigurno, na insistiranje ruskog konzula otomani su morali da obuzdaju albance i o tome postoje pisani dokazi. Sad ako si dokon toliko ti trazi, meni ne pada na pamet da trošim vreme na to.LBVIEW wrote: Niste, samo nisu ni oni stotinama godina, zasto nisu tad, a nedavno jesu?
A ruski konzuli su mogli samo prditi pod prozor sultanu prije 19-og vijeka, ko ih je dotad obuzdavao?
- Young Erotica
#37236 Re: Dešavanja u Srbiji
Jeste vikipedija I pitanje je koliko je merodavno,ali otprilike mozes da vidis da su nam odnosi burni od kako zivimo jedni pored drugih, no sve to nije bila tema ni povod zasto su u martu 2004 godine albanci zapalili 35 manastira, 800 srpskih kuća i proterali 4 hiljade i kusur ljudi. Sa ovim postom završavam svoje odgovaranje tebi iz navedenih razloga par postova iznad, srećno sa paranojom I ako dodje do doktora imam jednog dobrog da preporučim.
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Srpsko-albanski_sukob
-
Bodkin
#37237 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto si mis i ne napises da je to sve zasluzeno i opravdano zbog srpskog ponasanja na kosovuLBVIEW wrote:Jah, postoje spisi za sve osim za vas. Balkanske ratove, I Svjetski, te tretiranje Albanaca od strane srpske vojske u istim, cemo, naravno, zaboraviti.Young Erotica wrote:Nisu oni upravljali Kosovom nego Turci, u to vreme su bili nategnuti odnosi između Rusije i Turske, turci su albance tolerisali I zatvarali oci na napade i pljačke o kojima postoje spisi, mene iskreno mrzi da kopam po internetu ali imas sigurno, na insistiranje ruskog konzula otomani su morali da obuzdaju albance i o tome postoje pisani dokazi. Sad ako si dokon toliko ti trazi, meni ne pada na pamet da trošim vreme na to.LBVIEW wrote: Niste, samo nisu ni oni stotinama godina, zasto nisu tad, a nedavno jesu?
A ruski konzuli su mogli samo prditi pod prozor sultanu prije 19-og vijeka, ko ih je dotad obuzdavao?
- LBVIEW
#37238 Re: Dešavanja u Srbiji
Kome treba doktor, vidjeli smo iz tvojih komentara na bljuvotinu one Vjeverice, samo bojim se da za to od cega ti bolujes nema lijeka.Young Erotica wrote:Jeste vikipedija I pitanje je koliko je merodavno,ali otprilike mozes da vidis da su nam odnosi burni od kako zivimo jedni pored drugih, no sve to nije bila tema ni povod zasto su u martu 2004 godine albanci zapalili 35 manastira, 800 srpskih kuća i proterali 4 hiljade i kusur ljudi. Sa ovim postom završavam svoje odgovaranje tebi iz navedenih razloga par postova iznad, srećno sa paranojom I ako dodje do doktora imam jednog dobrog da preporučim.
Sto se proterivanja i paljevine tice, za osudu, samo nije pocelo tad, sto naravno presucujute - za druge vas nije briga, a kad vas pukne po labrnjama kmecite.
-
swanfilter
#37239 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Jeste vikipedija I pitanje je koliko je merodavno,ali otprilike mozes da vidis da su nam odnosi burni od kako zivimo jedni pored drugih, no sve to nije bila tema ni povod zasto su u martu 2004 godine albanci zapalili 35 manastira, 800 srpskih kuća i proterali 4 hiljade i kusur ljudi. Sa ovim postom završavam svoje odgovaranje tebi iz navedenih razloga par postova iznad, srećno sa paranojom I ako dodje do doktora imam jednog dobrog da preporučim.
Ni manje, ni vise, okruglo 800 kuca. 800 iljada, bre. Vas da nema, trbalo bi vas izmisliti. Vasa svakodnevnica je morbidna, da pas maslo ne bi mogao ...
- LBVIEW
#37240 Re: Dešavanja u Srbiji
Nista nije zasluzeno ni opravdano, cak ni kad je protiv Srba, vjerovao ti meni ili ne.Bodkin wrote: Sto si mis i ne napises da je to sve zasluzeno i opravdano zbog srpskog ponasanja na kosovu
Samo, nije sve, kako ti cesto znas reci, pocelo tad i tad, "'nate ima historijat", naravno kad je Srbima u korist -inace napises ovakav post poput ovog gore upucenog meni- i to ovakvima poput ovog "dobronamjernika" treba jasno podcrtati. Urbicid su srpska vojska i policija napravili gdje god su prosli, no o tome bolid koji bi se, btw. cjenkao oko karaktera genocida u Srebrenici, cuti.
Sto se ovih srpsko- albanskih "igara bez granica" tice, Srbi su, konacno, dobili dostojnog suparnika, sve sa "historijskom krivicom" , "ko se ne osveti taj se ne posveti", koje su primjenjivali prema drugima, prvenstveno Bosnjacima - svojevrsna ironija historije.
- Young Erotica
#37241 Re: Dešavanja u Srbiji
@lbview kojih mojih komentara?
Jesam li rekao da to sto je ona izjavila u najmanju ruku bolesno i nehumano ali izjava pojedinca, ali ti i većina ovde bi da to prišijete celom narodu, kao i taj genocid. Zadojen si mrznjom nema razlike između tebe i onog sa kokardom na glavi druze samo zastupate druge strane.
Tako su i oni isto pravdali svoja sranja dahijama, jasenovcem itd.
@swanfilter rekao sam odokativno, podatke je lako proveriti cak i na YouTube pa eto javi mi tačan broj.
Pozdrav filantropi.
Jesam li rekao da to sto je ona izjavila u najmanju ruku bolesno i nehumano ali izjava pojedinca, ali ti i većina ovde bi da to prišijete celom narodu, kao i taj genocid. Zadojen si mrznjom nema razlike između tebe i onog sa kokardom na glavi druze samo zastupate druge strane.
Tako su i oni isto pravdali svoja sranja dahijama, jasenovcem itd.
@swanfilter rekao sam odokativno, podatke je lako proveriti cak i na YouTube pa eto javi mi tačan broj.
Pozdrav filantropi.
- studiorum_tuzlaensis
#37242 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije mi jasno zašto se uopšte u temi "Dešavanja u Srbiji" spominje Kosovo. Klasični offtopic.
Ima druga tema u podforumu politika:

- Young Erotica
#37243 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovim samo opravdavaš ove koji govore da oni ne zive u bosni. Tvoja zemlja nije priznala nezavisnost Kosova stoga ne znam čemu tema.studiorum_tuzlaensis wrote:Nije mi jasno zašto se uopšte u temi "Dešavanja u Srbiji" spominje Kosovo. Klasični offtopic.
- studiorum_tuzlaensis
#37244 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja sam samo dao sugestiju, Kosovo je nezavisno bratko moj. Wake up!
- Young Erotica
#37245 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako za koga, za tvoju zemlju to je još uvek deo Srbije bratko moj.studiorum_tuzlaensis wrote:Ja sam samo dao sugestiju, Kosovo je nezavisno bratko moj. Wake up!
-
Fudo387
#37246 Re: Dešavanja u Srbiji
Tako je, jedva cekam da opet posaljete voz dole, ili kakvog ministra.Young Erotica wrote:Kako za koga, za tvoju zemlju to je još uvek deo Srbije bratko moj.studiorum_tuzlaensis wrote:Ja sam samo dao sugestiju, Kosovo je nezavisno bratko moj. Wake up!
Bude dobra emisija o kosovskim specijalcima koji nelegalno pendrece legalne predstavnike.
- Young Erotica
#37247 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta ti misliš amerikanac, bez NATO aviona koliko vremena bi im trebalo da ukapiraju da im je mnogo lepše u matičnoj zemlji?Fudo387 wrote: Tako je, jedva cekam da opet posaljete voz dole, ili kakvog ministra.
![]()
Bude dobra emisija o kosovskim specijalcima koji nelegalno pendrece legalne predstavnike.
-
Fudo387
#37248 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam, mislim da bi vam sljedeci put udarili rampu kod Kragujevca.Young Erotica wrote:Sta ti misliš amerikanac, bez NATO aviona koliko vremena bi im trebalo da ukapiraju da im je mnogo lepše u matičnoj zemlji?Fudo387 wrote: Tako je, jedva cekam da opet posaljete voz dole, ili kakvog ministra.
![]()
- Young Erotica
#37249 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo do čačka da ne dodju, to bi im preselo.
-
Fudo387
#37250 Re: Dešavanja u Srbiji
Jarane, izdrapise vam igrace u sred Beograda a ho’s na Kosovo, aj bizi.
jos zastave dronovima zuje.