Nije valjda ovako nesto izjavio??jethro wrote:ŽELI OSTATI U ROMI Džeko: Bit će bolje sljedeće sezone
Bh. reprezentativac Edin Džeko ne želi napustiti Romu na kraju sezone, te obećava da će iduće sezone biti bolji.
- Život ovdje je divan, ali prva godina je teža nego što sam očekivao. U prvim sezonama u Njemačkoj i Engleskoj također sam imao, ne mogu reći probleme, ali trebalo mi je vremena da se priviknem. Isto je ovdje - rekao je napadač Rome i reprezentacije BiH.
Podsjetio je da su do kraja italijanskog prvenstva Romi preostale tri utakmice koje, kako je naveo, "Vučica" želi riješiti na najbolji mogući način.
- Siguran sam da će puno bolje biti sljedeće sezone - dodao je Džeko.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#37201 Re: Edin Džeko
- BarbaDue
#37202 Re: Edin Džeko
Ni ja ne vjerujem da je to njegova izjava!
- jethro
#37203 Re: Edin Džeko
Pa, dao je takvu slicnu izjavu prije par sedmica ovde u ovom poduzem intervjuu:
http://www.espnfc.com/club/as-roma/104/ ... rting-spot
"It's very difficult to deal with being on the bench," Dzeko said after the derby. "It would be better to have the trust of the coach and Spalletti knows that.
"It's true that I've made mistakes but I need to be able to show what I'm capable of, like I did today. I want to stay here and being on the bench doesn't change that."
http://www.espnfc.com/club/as-roma/104/ ... rting-spot
"It's very difficult to deal with being on the bench," Dzeko said after the derby. "It would be better to have the trust of the coach and Spalletti knows that.
"It's true that I've made mistakes but I need to be able to show what I'm capable of, like I did today. I want to stay here and being on the bench doesn't change that."
- Drvosjeca iz Dejcica
#37204 Re: Edin Džeko
Hajmo malo naruziti Edina, ne zbog lose igre vec zbog jedne druge stvari. Edin i Amra cesto stave sliku sa djetetom, mislim da se zove Una, i naravno tu nema nista lose. I sam sam roditelj i svaki roditelj voli svoje dijete naravno, medjutim koliko znam Amra ima dijete iz prvog braka i nigdje jos ne vidjeh to dijete zajedno sa njima? Pa misa mu i to je njeno a boga mi i njegovo dijete bez obzira sto on nije bioloski otac. Pa zar niko od tih porodica nema da posavjetuje roditelje, da kaze da i to dijete ukljuce jer ovako iz daljine izgleda otuzno i jadno kada je jedno dijete u fokusu a drugo izgleda zapostavljeno.insomnia78 wrote:
Ja sam ubjedjen da se on manje sikira za svoju formu i status nego viì
Joj, moram vam ispricati ovo
Sinoc ja poslije posla odem u prodavnicu da kupim neke glupsosti. I sad ima tu neka arapska porodica. Otac mati, dvoje, troje djece
Djeca se uzjebala, pogotovo ovaj malac od jedno 10-ak godina. Kad u jednom trenutku babo dreknu, Dzeko ostavi to
![]()
![]()
![]()
Sta ba reko, kako?
Ka'e, gledali tekme i svidja im se Edin, malcu pogotovo, on trenira fudbal i zovu ga Dzeko
Oplako sam
- mO k3
#37205 Re: Edin Džeko
@drvosjeca
U sustini me ne zanima njegov privatni zivot , niti bi da tematiziram ,ali nije do njega to sto njegova bolja polovica krije drugo dijete
U sustini me ne zanima njegov privatni zivot , niti bi da tematiziram ,ali nije do njega to sto njegova bolja polovica krije drugo dijete
- Drvosjeca iz Dejcica
#37206 Re: Edin Džeko
Edina Džeku poštujem kao sportistu i jednog od naših najboljih fudbalera ali mi sa pozicije oca zasmeta taj detalj koji primjetih. Da izaberem ženu koja već ima dijete to dijete bi bilo svakodnevni dio mog života kao i rođeno dijete.mO k3 wrote:@drvosjeca
- mO k3
#37207 Re: Edin Džeko
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Edina Džeku poštujem kao sportistu i jednog od naših najboljih fudbalera ali mi sa pozicije oca zasmeta taj detalj koji primjetih. Da izaberem ženu koja već ima dijete to dijete bi bilo svakodnevni dio mog života kao i rođeno dijete.mO k3 wrote:@drvosjeca
Sigurno ti i ja tako mislimo , ali vecina balkanaca misli drugacije
Ali smijem biti iskren njih dvoje ne pasu nikako zajedno najvise za 3-4 godine svako ce ici svojim putem
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#37208 Re: Edin Džeko
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Hajmo malo naruziti Edina, ne zbog lose igre vec zbog jedne druge stvari. Edin i Amra cesto stave sliku sa djetetom, mislim da se zove Una, i naravno tu nema nista lose. I sam sam roditelj i svaki roditelj voli svoje dijete naravno, medjutim koliko znam Amra ima dijete iz prvog braka i nigdje jos ne vidjeh to dijete zajedno sa njima? Pa misa mu i to je njeno a boga mi i njegovo dijete bez obzira sto on nije bioloski otac. Pa zar niko od tih porodica nema da posavjetuje roditelje, da kaze da i to dijete ukljuce jer ovako iz daljine izgleda otuzno i jadno kada je jedno dijete u fokusu a drugo izgleda zapostavljeno.Sramota, ne ide to tako.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#37209 Re: Edin Džeko
Hm "trcanje pred rudu" je poznata BiH disciplina...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo malo naruziti Edina, ne zbog lose igre vec zbog jedne druge stvari. Edin i Amra cesto stave sliku sa djetetom, mislim da se zove Una, i naravno tu nema nista lose. I sam sam roditelj i svaki roditelj voli svoje dijete naravno, medjutim koliko znam Amra ima dijete iz prvog braka i nigdje jos ne vidjeh to dijete zajedno sa njima? Pa misa mu i to je njeno a boga mi i njegovo dijete bez obzira sto on nije bioloski otac. Pa zar niko od tih porodica nema da posavjetuje roditelje, da kaze da i to dijete ukljuce jer ovako iz daljine izgleda otuzno i jadno kada je jedno dijete u fokusu a drugo izgleda zapostavljeno.Sramota, ne ide to tako.

- klavirdžija
#37210 Re: Edin Džeko
Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
Drugi relevantan faktor (teledirigovani) je da to bude u što mondenskijem gradu, jerbo kompleksi ipak nisu mala stvar. Inače bi zbog ovog prvog davno klisnuo u Kinu.
Sve ostalo, uključujući i vaše kmečanje za što više golova i u timu i u repki, je tu apsolutno nebitno.
Drugi relevantan faktor (teledirigovani) je da to bude u što mondenskijem gradu, jerbo kompleksi ipak nisu mala stvar. Inače bi zbog ovog prvog davno klisnuo u Kinu.
Sve ostalo, uključujući i vaše kmečanje za što više golova i u timu i u repki, je tu apsolutno nebitno.
- mO k3
#37211 Re: Edin Džeko
Svako ima svoje prioritete tako i on , zapravo sta tebe briga sta je njegov prioritet??klavirdžija wrote:Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
Sta nas uopste briga ... ako imas sta reci onda na njegovu katastrofalnu igru onda je ok , sve ostalo mani se
- klavirdžija
#37212 Re: Edin Džeko
Evo baš sam tebe krenuo pita šta smijem a šta ne smijem napisati, jer si mi jako bitan u životu. Otprilike kao i njemu tvoji komentari o "igri".mO k3 wrote:Svako ima svoje prioritete tako i on , zapravo sta tebe briga sta je njegov prioritet??klavirdžija wrote:Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
Sta nas uopste briga ... ako imas sta reci onda na njegovu katastrofalnu igru onda je ok , sve ostalo mani se
- hrasno38
#37213 Re: Edin Džeko
Ali je kao bitno ono sto ti ovdje danima vec skrabas. Eto Edin je kompleksas a ti kao nisi....jerbo covjek obisao kompletnu zemaljsku kuglu...zivio u Njemackoj, Engleskoj, Ceskoj sada Italiji a za tebe sumnjam da si otisao dalje od Donje Drozgometve. Sta si ti neki prprok pa si dosao da nas prosvjetlis da progfesionalni fudbaler igra za $$$.....taman se odstrani jedan a ono se zaljepi drugi sveznajuci specijalac kojem je najveci uspjeh u zivotu ovdje napisati kako je Edin Dzeko karanana....nista novo tipicno Balkanski!!!klavirdžija wrote:Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
- klavirdžija
#37214 Re: Edin Džeko
Evo i glavnog apologete, mada se izgleda baš podobro naljutio. Amra, jesi li to ti?hrasno38 wrote:Ali je kao bitno ono sto ti ovdje danima vec skrabas. Eto Edin je kompleksas a ti kao nisi....jerbo covjek obisao kompletnu zemaljsku kuglu...zivio u Njemackoj, Engleskoj, Ceskoj sada Italiji a za tebe sumnjam da si otisao dalje od Donje Drozgometve. Sta si ti neki prprok pa si dosao da nas prosvjetlis da progfesionalni fudbaler igra za $$$.....taman se odstrani jedan a ono se zaljepi drugi sveznajuci specijalac kojem je najveci uspjeh u zivotu ovdje napisati kako je Edin Dzeko karanana....nista novo tipicno Balkanski!!!klavirdžija wrote:Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
Gdje sam ja hodao ti ne bi znao ni pokazati na karti. Doduše, ne bi ti ni miljenik, a on je došao malo dalje od Gornjeg Vakufa, omiljenog vam utočišta.
- hrasno38
#37215 Re: Edin Džeko
Hoces da provjeris licno......samo trebas da se dobro sagnes!!!!! Ja se tesko ljutim na takve slucajeve kao sto si ti vise imam neko zaljenje i prigovor majci prirodi!!! I dobro si rekao tamo gdje si ti hodao nema ni na karti.....takve vukojebine se ne biljeze!!!klavirdžija wrote:Evo i glavnog apologete, mada se izgleda baš podobro naljutio. Amra, jesi li to ti?hrasno38 wrote:Ali je kao bitno ono sto ti ovdje danima vec skrabas. Eto Edin je kompleksas a ti kao nisi....jerbo covjek obisao kompletnu zemaljsku kuglu...zivio u Njemackoj, Engleskoj, Ceskoj sada Italiji a za tebe sumnjam da si otisao dalje od Donje Drozgometve. Sta si ti neki prprok pa si dosao da nas prosvjetlis da progfesionalni fudbaler igra za $$$.....taman se odstrani jedan a ono se zaljepi drugi sveznajuci specijalac kojem je najveci uspjeh u zivotu ovdje napisati kako je Edin Dzeko karanana....nista novo tipicno Balkanski!!!klavirdžija wrote:Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
Sve ostalo, uključujući i vaše kmečanje za što više golova i u timu i u repki, je tu apsolutno nebitno.![]()
Gdje sam ja hodao ti ne bi znao ni pokazati na karti. Doduše, ne bi ti ni miljenik, a on je došao malo dalje od Gornjeg Vakufa, omiljenog vam utočišta.
- klavirdžija
#37216 Re: Edin Džeko
Očito danas nisi popio lekić, pa da te potsjetim da je tema o Džeki, a ne tvojim vjerovatno višekratno zasluženim kompleksima i dijagnozama.
- hrasno38
#37217 Re: Edin Džeko
hheeheheh evo keksic za duhovitost...samo skoci!!klavirdžija wrote:Očito danas nisi popio lekić, pa da te potsjetim da je tema o Džeki, a ne tvojim vjerovatno višekratno zasluženim kompleksima i dijagnozama.
-
s@mson
#37218 Re: Edin Džeko
E moj @klavirdžija, ja sam sve to pisao prije godinu i više, još uvijek je Edin igrao u manjem klubu iz Mančestera, i tada su me poklopili ovdje na forumu samo tako, mislim da sam i neki ban popio zbog toga što sam rekao da se Edin dočepao pi*ke i više ne misli o fudbalu ali jbg ima ovih dežurnih koji samo čekaju nešto što se ne uklapa u njihov stav...
Mogao je biti dobar fudbaler ali sjeba ga naš mentalitet a bilo ko da kaže drugačije nema pojma o ljudima...
Mogao je biti dobar fudbaler ali sjeba ga naš mentalitet a bilo ko da kaže drugačije nema pojma o ljudima...
- insomnia78
#37219 Re: Edin Džeko
Ma to je njegov izbor
Al nemoj mi prodavati muda za bubrege i praviti od njega novog Ibrahimovica, samo neshvacenog od strane trenera, saigraca, navijaca...
Al nemoj mi prodavati muda za bubrege i praviti od njega novog Ibrahimovica, samo neshvacenog od strane trenera, saigraca, navijaca...
- hrasno38
#37220 Re: Edin Džeko
Jel se vi onako pomalo zajebavate ili stvarno mislite ovo sto napisetes@mson wrote:E moj @klavirdžija, ja sam sve to pisao prije godinu i više, još uvijek je Edin igrao u manjem klubu iz Mančestera, i tada su me poklopili ovdje na forumu samo tako, mislim da sam i neki ban popio zbog toga što sam rekao da se Edin dočepao pi*ke i više ne misli o fudbalu ali jbg ima ovih dežurnih koji samo čekaju nešto što se ne uklapa u njihov stav...
* Najbolji strani igrač češke lige.
* 8 nominacija u timu kola u Prvoj češkoj ligi.
* Drugi najbolji strijelac češke lige.
* Proglašen za najboljeg napadača jesenjeg dijela njemačke Bundeslige (2007/2008) od strane njemačkog internet portala sportal.de.
* Sa VfL Wolfsburgom u sezoni 2008/09. osvojio prvenstvo, postigavši 26 golova, čime je postao drugi strijelac lige. On i Grafite postigli su 54 gola u toj sezoni, čime su postali rekorderi Bundeslige.
* Izabran od njemačkih profesionalaca za najboljeg igrača Bundeslige u 2009. godini[5].
* Najbolji strijelac DFB-Pokala 2008/2009.
* Drugi strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. sa 9 golova.
* Najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola u sezoni 2009/2010.
* Idol nacije 2009. i 2010. godine po izboru portala SportSport.ba[6].
* Osvojio engleski FA Cup s Manchester Cityjem u sezoni 2010/2011.
* "Etihad igrač mjeseca" - januar i august 2011.
* Igrač mjeseca engleske Premier lige - august 2011.
* Dobitnik je Šestoaprilske nagrade Sarajeva za 2013. [7]
* dva naslova prvaka sa MC
* za BIH odigrao 75 utakmica i dao 45 golova i neca ga niko stici za jos dva zivota
* za Wolfsubrg odigrao 142 utakmice i dao 85 golova
* za MC odigrao 189 utakmica i dao 72 gola
i sta kazes MOGAO BITI DOBAR FUDBALER!!! za ulazak na forum bi trebalo polagati kao prijemni za fakultet.....ovo gore napisano i jedan i drugi stavite iznad kreveta umjesto Titine slike i ucite svako vece prije spavanja!!!
- hrasno38
#37221 Re: Edin Džeko
Naravno Ibrahimovic je jedan jedini kao sto su i Ronaldo i Mesi i oni su neka druga galaksija i ti sto kazu da je Edin ko Ibrahimovic su isti kao ovaj sto je napisao da je "Edin mogao biti dobar fudbaler"insomnia78 wrote:Ma to je njegov izbor
- drug_profi
#37222 Re: Edin Džeko
Tema već podobro zrela za ključa. Odavno se nema šta pročitati.
- mO k3
#37223 Re: Edin Džeko
Nigdje ja nisam rekao sta ti smiješ pisati a sta ne , sta te briga o njegovom privatnom životu molim lijepoklavirdžija wrote:Evo baš sam tebe krenuo pita šta smijem a šta ne smijem napisati, jer si mi jako bitan u životu. Otprilike kao i njemu tvoji komentari o "igri".mO k3 wrote:Svako ima svoje prioritete tako i on , zapravo sta tebe briga sta je njegov prioritet??klavirdžija wrote:Izgleda da, pored već napisanog, nikako ne kontate još jednu važnu činjenicu: otkako se "udao" prioriteti su mu se debelo promijenili, ili tačnije sada su puno jasnije na strani izvlačenja što više $$$ po svaku cijenu.
-
dezurni_ucenik
#37224 Re: Edin Džeko
Najjaca tema na forumu
. Pokazuje pacenicko stanje duha bosanskog drustva. Nevjerovatno 
Za doktorske disertacije.
- hrasno38
#37225 Re: Edin Džeko
UPRAVO TAKO!!! Jebo te onaj se zamara sto Edin ne izbacuje slike sa kcerkom iz prvog Amrinog braka (Sofijom) a da pri tome se sekunde nije potrudio da provjeri na internetu.dezurni_ucenik wrote:Najjaca tema na forumu. Pokazuje pacenicko stanje duha bosanskog drustva. Nevjerovatno
Ovaj @leskov klon ko Frojd .....ma ludilo