Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#37201 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Ma kakav crni jednom SDA uvijek SDA. Svejedno je koja je stranka. Samo da je vlasti i slave. Jos o sebi pusta buhu da je plaho elokventan, a 200 rijeci okrece u krug. Privrede nije vidio, a KK Bosnu upropastio. Samo iz supljeg u prazno i da je sto vise kamere. Tesko nama sa Dinama. Segmedinama i drugim manekenima. Forto je bio u privredi. Na trzistu u privatnoj firmi i to mi daje neku nadu mada je koalicija toliko heterogena i toliko je tu samo pozude za vlasti radi privilegije da Forto nece moci puno promijeniti. Vuce se diskusijom pitanje "Zar ne zasluzuje sansu". Pa, ima sansu. Cemu to pitanje? Ovo je dobro jedino da SDA vidi da nisu pretplaceni na vlast i neka nastave kmecati. Nedostojanstveno, nisko. Treba znati izgubiti. Oni bas ne znaju. E, to je dobro povodom nove situacije u KS. A u boljitak vise ne vjerujem. Previse je SDA u vladinom i nevladinom sektoru, javnim i privatnim medijima, policiji, tuzilastvu, vodovodu i kanakizaciji. Svugdje. Kad SDA tuce borce, medijski se zataska. Suttra ce izvesti te iste borce da rusi vlast. A vlast(nova) ce biti zaokupljena grabljenjem kajmaka da se nece ozbiljno tim ni pozabaviti. Ali, o tom po tom....
detroit-mercy

#37202 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by detroit-mercy »

Control panel wrote:
Kikibombona wrote:
Control panel wrote:Eh vidi dvostrukoh arsina. Kad je kulturan, fin i blag a jos iz NS-a onda je to prednost, najbolje...
A kad je isti takav iz druge stranke e onda ne valja, baca suplju, populista, smotan, nilaka, nije on za politike...
Imali smo mi prije istih ko forto pa cak boljih ali ih je forumska masa pljuvala, razapinjala...
Da sad ne nabrajam ali bilo ih je nekoliko kojih sad i nema u politici.
Al eto oni ne valjaju i forto valja i bas eto bas takav nam treba. Fin, kulturan, blag al najvaznije je sto je iz NS-a, da nije bilo bi ...
Verbalna zestina i agresivnost je pokazatelj mentalne neuravnotezenosti, u gorem slucaju ozbiljnih psihickih problema. Verbalna agresija je pokazatelj intelektualne inferiornosti. Verbalna agresija je pkmazatelj primitivizma.

Dajte ljudi, ugledajmo se na razvijeni svijet, na njihove politicare, nisu nam daleko. Nemojte da uzor trazimo u Putinu, Erdoganu, Chavezu, Kastru, Gadafiju, Sadamu Huseinu, Duterteu i slicnim 'JAKIM' liderima.

Ko je premijer Danske? Niko ne zna. Zato cijela planeta zna za jebenog Madura. U Danskoj ne trebam govoriti kako je dok u Venecueli nema secera i soli u prodavnicima. Al' zato je Maduro jak govornik i karizmaticna licnost. Zajebi.

Nama treba SISTEM a ne lideri. Nije ovo boks mec vec politika.
Ahaha jaki ste vi iz NSa.
Polako. Vidjecete vi sta je politika. Samo kad vam sda prvi put nadigne borce, taxiste, grasovce...
Pitat cu vas onda jel box mec ili je politika neka kulturna predstava.
Najbolje onda ostaviti SDA da vjecno vlada :mrgreen: oni znaju sa borcima, taxistima, grasovcima i sl :skoljka:.
madner

#37203 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Ma Kiki je izgubljen u prostoru.
Control panel

#37204 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

Kikibombona wrote:
Control panel wrote:
Thorgerson wrote: Pa dobro zar ne zasluzuje sansu?
Pa dobro zar i drugi ne zasluzuju sansu?

A sahranjeni su od takvih kao ti. Jer dobro je samo ono sto je iz NS.
SDP je imao veliki broj sansi. Svaki put su pucali dva metra iznad precke. U Tuzli vlada SDP - u Zenici SDA. Zalosna je istina da nema skoro nikakve razlike.
O ljudima ja govorim ne o strankama. Ljudima kulturnim i finim iz drugih stranaka.
Hakiz

#37205 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Kikibombona wrote:
Control panel wrote:Eh vidi dvostrukoh arsina. Kad je kulturan, fin i blag a jos iz NS-a onda je to prednost, najbolje...
A kad je isti takav iz druge stranke e onda ne valja, baca suplju, populista, smotan, nilaka, nije on za politike...
Imali smo mi prije istih ko forto pa cak boljih ali ih je forumska masa pljuvala, razapinjala...
Da sad ne nabrajam ali bilo ih je nekoliko kojih sad i nema u politici.
Al eto oni ne valjaju i forto valja i bas eto bas takav nam treba. Fin, kulturan, blag al najvaznije je sto je iz NS-a, da nije bilo bi ...
Verbalna zestina i agresivnost je pokazatelj mentalne neuravnotezenosti, u gorem slucaju ozbiljnih psihickih problema. Verbalna agresija je pokazatelj intelektualne inferiornosti. Verbalna agresija je pkmazatelj primitivizma.

Dajte ljudi, ugledajmo se na razvijeni svijet, na njihove politicare, nisu nam daleko. Nemojte da uzor trazimo u Putinu, Erdoganu, Chavezu, Kastru, Gadafiju, Sadamu Huseinu, Duterteu i slicnim 'JAKIM' liderima.

Ko je premijer Danske? Niko ne zna. Zato cijela planeta zna za jebenog Madura. U Danskoj ne trebam govoriti kako je dok u Venecueli nema secera i soli u prodavnicima. Al' zato je Maduro jak govornik i karizmaticna licnost. Zajebi.

Nama treba SISTEM a ne lideri. Nije ovo boks mec vec politika.
Sistem nam možda treba, ali ga ne želimo.
Hajvan

#37206 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

Hakiz wrote:

dok ga vi ne zelite, ovi sto zele odlaze…

kad vecina ovih koji zele (sistem) odu, ostacete sami u paklu…

:lol:
Hakiz

#37207 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Hajvan wrote:
Hakiz wrote:

dok ga vi ne zelite, ovi sto zele odlaze…

kad vecina ovih koji zele (sistem) odu, ostacete sami u paklu…

:lol:
A što ti onda brineš našu brigu?

Solidarišeš se, baš ti hvala.
Hakiz

#37208 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

KatarinaKosaca wrote:Ma kakav crni jednom SDA uvijek SDA. Svejedno je koja je stranka. Samo da je vlasti i slave. Jos o sebi pusta buhu da je plaho elokventan, a 200 rijeci okrece u krug. Privrede nije vidio, a KK Bosnu upropastio. Samo iz supljeg u prazno i da je sto vise kamere. Tesko nama sa Dinama. Segmedinama i drugim manekenima. Forto je bio u privredi. Na trzistu u privatnoj firmi i to mi daje neku nadu mada je koalicija toliko heterogena i toliko je tu samo pozude za vlasti radi privilegije da Forto nece moci puno promijeniti. Vuce se diskusijom pitanje "Zar ne zasluzuje sansu". Pa, ima sansu. Cemu to pitanje? Ovo je dobro jedino da SDA vidi da nisu pretplaceni na vlast i neka nastave kmecati. Nedostojanstveno, nisko. Treba znati izgubiti. Oni bas ne znaju. E, to je dobro povodom nove situacije u KS. A u boljitak vise ne vjerujem. Previse je SDA u vladinom i nevladinom sektoru, javnim i privatnim medijima, policiji, tuzilastvu, vodovodu i kanakizaciji. Svugdje. Kad SDA tuce borce, medijski se zataska. Suttra ce izvesti te iste borce da rusi vlast. A vlast(nova) ce biti zaokupljena grabljenjem kajmaka da se nece ozbiljno tim ni pozabaviti. Ali, o tom po tom....
99.
Hajvan

#37209 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

Hakiz wrote:
A što ti onda brineš našu brigu?

Solidarišeš se, baš ti hvala.
a sto da Vam smisleno odgovrim na tako pauslanu i veoma licnu konstataciju?

gdje je ta studija i rezultati iste iz koje ste izvukli podataka po kojoj ljudi ne zele sistem?

a solidarnost?

solidarisem se i participiram te trosim svoje resurse za zajednicu, ali ne dozvoljava mi nagon za samoodrzanjem da se solidarisem s grupama koje sisaju zivot iz mene- dakle, sa (tzv) “borcima”, grasovcima i inim budzetlijama… sitan sicar, majko...
Hakiz

#37210 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ljude koji sistem žele u njega ne moraš tjerati, sami će ga organizovati. A onda ga formalizovati.

Kako to jedan moj prijatelj objašnjava:

Ako se ponašamo po pravilima, čekaš svoj red pa si 5. u redu kod doktora, 12. u opštini, 2. negdje treće, 20. negdje četvrto.

Ako se ne ponašemo po pravilima 5. si u redu kod doktora a uđeš 10. jer je preko štele prije tebe ušlo 5 drugih, a ti štelu nemaš. Ali si 12. u redu u opštini, a ući ćeš prvi jer u opštini ti imaš štelu.

A svako se nada ili zna da će negdje imati štelu pa da će je iskoristiti i tada mu ne odgovara ponašanje po pravilima.

Ali, da se odmaknemo od ponašanja koje smo usvojili zato što nas sistem zeza pa mu se ovako "svetimo". Evo primjer nečega što je refleksno ponašanje, nešto šta možemo sami popraviti, ali ne želimo:

Najbanalnije: Ulazak, izlazak i ponašanje u vozilima gradskog prevoza. Ponašanje u redovima. Odnos prema obavezama, radnim ili administrativnim. Parkiranje automobila na stajalište gradskog autobusa umjesto na parking "Samo da sredim nešto u banci za 5 minuta" ili na trake za ulaz u parking tržnih centara umjesto na sam parking tržnog centra. Parkiranje automobila na trotoare ili pred ulaze institucija pa da ni zdrav čovjek, a pogotovo u invalidskim kolicima ne može proći. Itd. I da, zaboravih, poštovanje kućnog reda u zgradama. Za to nam ne treba naredba, treba nam samo malo manje sebičnosti i više empatije. A toga nemamo, pa ni sistem koji će nam ljudskost i empatiju "narediti" ili nas kazniti ako je ne pokažemo, ne želimo.

I na takvim stvarima ti se može dokazati.
kmirsad

#37211 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

KatarinaKosaca wrote:Ma kakav crni jednom SDA uvijek SDA. Svejedno je koja je stranka. Samo da je vlasti i slave. Jos o sebi pusta buhu da je plaho elokventan, a 200 rijeci okrece u krug. Privrede nije vidio, a KK Bosnu upropastio. Samo iz supljeg u prazno i da je sto vise kamere. Tesko nama sa Dinama. Segmedinama i drugim manekenima. Forto je bio u privredi. Na trzistu u privatnoj firmi i to mi daje neku nadu mada je koalicija toliko heterogena i toliko je tu samo pozude za vlasti radi privilegije da Forto nece moci puno promijeniti. Vuce se diskusijom pitanje "Zar ne zasluzuje sansu". Pa, ima sansu. Cemu to pitanje? Ovo je dobro jedino da SDA vidi da nisu pretplaceni na vlast i neka nastave kmecati. Nedostojanstveno, nisko. Treba znati izgubiti. Oni bas ne znaju. E, to je dobro povodom nove situacije u KS. A u boljitak vise ne vjerujem. Previse je SDA u vladinom i nevladinom sektoru, javnim i privatnim medijima, policiji, tuzilastvu, vodovodu i kanakizaciji. Svugdje. Kad SDA tuce borce, medijski se zataska. Suttra ce izvesti te iste borce da rusi vlast. A vlast(nova) ce biti zaokupljena grabljenjem kajmaka da se nece ozbiljno tim ni pozabaviti. Ali, o tom po tom....
Precjenjena je ta priča o izlasku boraca, taksista, grasovaca...i sličnih. Od nabrojanih, jedini koji nešto mogu su borci. Ali borce SDA ne može podiči. Ako bi i mogli, morali bi protiv sebw i Bukvaraviča... dakle federalni nivo.
Forto je pametan i ispoštovar će borce i više nego što je nadležnost kantona. dati im više nego što traće, prečešljr registre... Hem pravedno, hem korisno... imat će borce iz KS uvijek na svojoj strani, uz to pitat će se borci iz drugih kantona... kako to... u KS imaju, a mi ovdje jedemo govna... SDA-u su odani jedono Udruženja...a taksisti, grasovci... ma to je gomila ... ma da šutim... daj mi par jakih, ja ću ih riješiti... ma neče ni izać... kad novo rukovodstvo Grasa počne roviti personalne kartone i počnu jedni druge izdavati šta je ko tamo ukrao, i počnu stizati pozivi za iformativne razgovore... nače im biti ni do kakvog štrajka... jer Gras su pokrali solidarni i proporcionalno... ljudi iz Grasa...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#37212 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

taksiste kontrolira i kontrolirat će kifla. :wink:
KatarinaKosaca

#37213 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kmirsad wrote: Forto je pametan i ispoštovar će borce i više nego što je nadležnost kantona. dati im više nego što traće, prečešljr registre... Hem pravedno, hem korisno... imat će borce iz KS uvijek na svojoj strani, uz to pitat će se borci iz drugih kantona... kako to... u KS imaju, a mi ovdje jedemo govna... SDA-u su odani jedono Udruženja...a taksisti, grasovci... ma to je gomila ... ma da šutim... daj mi par jakih, ja ću ih riješiti... ma neče ni izać... kad novo rukovodstvo Grasa počne roviti personalne kartone i počnu jedni druge izdavati šta je ko tamo ukrao, i počnu stizati pozivi za iformativne razgovore... nače im biti ni do kakvog štrajka... jer Gras su pokrali solidarni i proporcionalno... ljudi iz Grasa...
Hans Cristian Andersen.
kmirsad

#37214 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

KatarinaKosaca wrote:
kmirsad wrote: Forto je pametan i ispoštovar će borce i više nego što je nadležnost kantona. dati im više nego što traće, prečešljr registre... Hem pravedno, hem korisno... imat će borce iz KS uvijek na svojoj strani, uz to pitat će se borci iz drugih kantona... kako to... u KS imaju, a mi ovdje jedemo govna... SDA-u su odani jedono Udruženja...a taksisti, grasovci... ma to je gomila ... ma da šutim... daj mi par jakih, ja ću ih riješiti... ma neče ni izać... kad novo rukovodstvo Grasa počne roviti personalne kartone i počnu jedni druge izdavati šta je ko tamo ukrao, i počnu stizati pozivi za iformativne razgovore... nače im biti ni do kakvog štrajka... jer Gras su pokrali solidarni i proporcionalno... ljudi iz Grasa...
Hans Cristian Andersen.
Do jućer su mi ovdje gotovo svi govorili to isto i ismijavali se, kada sam tvrdio da će NS postči baš ovaj i ovakav rezultat na izborima...
KatarinaKosaca

#37215 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kmirsad wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Hans Cristian Andersen.
Do jućer su mi ovdje gotovo svi govorili to isto i ismijavali se, kada sam tvrdio da će NS postči baš ovaj i ovakav rezultat na izborima...
sve je ukazivalo na ovaj rezultat u KS. Svaka logika. Iznenadjenje je, eventualno, rezultat na drzavnom nivou. A ti si ovdje nadrobio takve fantazije i bajke, da mi se ne da razlagati jer bi potrajalo. Primjer... "dace borcima vise od ovlasti".. dakleN, radice nezakonito :D
kmirsad

#37216 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Lapsus, izvinjavam se...nisam na to mislio, mislio sam... dati im više nego što traže u okviri nadležnosti kantona... pisao sam u brzini...traže dvesta od Kantona... daj im 250... ipak je milijarda buđet...
Hakiz

#37217 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

kmirsad wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Hans Cristian Andersen.

Daklem, izađu grasovci na štrajk, kantonalna Vlada predvođenja Fortom krene stopama Margaret Tačer, tvrdo i nepokolebljivo. Čvrsto odlučna da riješi situaciju za sva vremena i upristoji taj GRAS.

Onda 300.000 ljudi u gradu počne da se nervira. Sa jedne strane GRAS, sa druge Vlada, između građani kojima je gradski prevoz neophodan.

Šta misliš, kada tim građanima počnu šefovi prijetiti otkazima zbog kašnjenja na posao, koliko će imati razumijevanja za Vladu i njenu borbu?

Kao što ti Katarina reče, malo manje Andersena i braće Grim.
Hajvan

#37218 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

pa nista onda…

prepustiti se stihiji i pustiti da sve lagano propadne i nestane…. mislim na ovaj grad, kad kazem sve.
Hakiz

#37219 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Jesli li ikada čuo za Srđu Popovića i "Otpor"?
KatarinaKosaca

#37220 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Evo.. prvi potez. Ukinuli su onaj SDA lopovluk oko predocavanja dokaza o vlasnistvu nekretnine nastojniku. Nije to bila nikakva glupost kako su mnogi mislili, jer ZK izvadak kosta 10 KM x toliko nekretnina u KS= veliki parafiskalni prihod SDA nepismenim uhljupima. U tim parafiskalnim nametima su sampioni. Pogrijese ti u rodnom listu jer su neuki i nezainteresirani za posao, ti moras kopirati licnu. 20 feninga se cini nista, ali tih istih 20 feninga ti ne daju da zaradis, a otimaju kad njihovi pogrijese. Tako se mi kao gradjani redovno izvinjavamo Djuri sto nas je tukao tj placamo SDA koji nas unizava. Ovi i ovakvi sitni potezi su ujedno i ono sto ocekujem od nove vlade. Jer, ponavljam, SDP je hronicno krvozedan vlasti i SDA mantre vladanja, Faho jednako, tako da NS da je sveta, a nije, nece moci puno vise..
DaffyDuck

#37221 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaffyDuck »

KatarinaKosaca wrote:Evo.. prvi potez. Ukinuli su onaj SDA lopovluk oko predocavanja dokaza o vlasnistvu nekretnine nastojniku. Nije to bila nikakva glupost kako su mnogi mislili, jer ZK izvadak kosta 10 KM x toliko nekretnina u KS= veliki parafiskalni prihod SDA nepismenim uhljupima. U tim parafiskalnim nametima su sampioni. Pogrijese ti u rodnom listu jer su neuki i nezainteresirani za posao, ti moras kopirati licnu. 20 feninga se cini nista, ali tih istih 20 feninga ti ne daju da zaradis, a otimaju kad njihovi pogrijese. Tako se mi kao gradjani redovno izvinjavamo Djuri sto nas je tukao tj placamo SDA koji nas unizava. Ovi i ovakvi sitni potezi su ujedno i ono sto ocekujem od nove vlade. Jer, ponavljam, SDP je hronicno krvozedan vlasti i SDA mantre vladanja, Faho jednako, tako da NS da je sveta, a nije, nece moci puno vise..
:thumbup:

Jel iko vise dolazi iz NS na forum?
Interesuje me "kapitalni projekat" u budzetu za iducu godinu- plinifikacija Bjelasnice. Zasto bi mi placali dovođenje odredjenoj interesnoj skupini vlasnika apartmana na planinu pored toliko problema u gradu?
Hakiz

#37222 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

KatarinaKosaca wrote:Evo.. prvi potez. Ukinuli su onaj SDA lopovluk oko predocavanja dokaza o vlasnistvu nekretnine nastojniku. Nije to bila nikakva glupost kako su mnogi mislili, jer ZK izvadak kosta 10 KM x toliko nekretnina u KS= veliki parafiskalni prihod SDA nepismenim uhljupima. U tim parafiskalnim nametima su sampioni. Pogrijese ti u rodnom listu jer su neuki i nezainteresirani za posao, ti moras kopirati licnu. 20 feninga se cini nista, ali tih istih 20 feninga ti ne daju da zaradis, a otimaju kad njihovi pogrijese. Tako se mi kao gradjani redovno izvinjavamo Djuri sto nas je tukao tj placamo SDA koji nas unizava. Ovi i ovakvi sitni potezi su ujedno i ono sto ocekujem od nove vlade. Jer, ponavljam, SDP je hronicno krvozedan vlasti i SDA mantre vladanja, Faho jednako, tako da NS da je sveta, a nije, nece moci puno vise..
Ja odnio sudsko rješenje o pravu na uknjižbu, ljudi u kancelariji prepisali potrebne podatke u kompjuter i gotovo. I svi koje znam su nosili to rješenje, niko nije donio ZK izvadak, pogotovo ovaj novi sa onim nekakvim kockicama po papiru.

A i grešku u rodnom listu sam imao... :evil:

Sa suštinom tvog posta se, naravno, slažem.

Prave nas budalama, a mi to rado prihvatamo.

I ja kao i ti očekujem da NS i građanski blok urade ono šta im ne iziskuje puno novca, ali traži slamanje otpora, a to je da građanina umjesto uposlenika administracije postavi na prvo mjesto. Otpor će biti žestok, svaka birokratija prirodno povećava i komplikuje procedure jer time sebi čuva poziciju. Kada bi za nešto trebala 2 papira koja dobiješ za 15 minuta umjesto 10 papira koja ganjaš mjesecima, onda bi i broj uposlenika u nekoj instituciji administracije i njihov osjećaj važnosti bio manji. A birokratija to sebi ne može dozvoliti i zato će svaki pokušaj pojednostavljivanja, ubrzavanja i pojeftinjenja potrebnih administrativnih procedura naići na žestok otpor.

A ja to od NS-a i građanskog bloka očekujem da počne u prvih 100 dana. Naravno da neće moći obaviti u 100 dana, ali da izađe sa planom i metodologijom pojednostavljivanja, ubrzavanja i pojeftinjenja potrebnih administarativnih procedura u institucijama na onim nivoima na kojima imaju uticaj ili vlast. Pod administracijom podrazumijevam i zdravstvo i njhiovu administraciju od uputnica do lutrije da li će negdje prihvatiti elektronsku knjižicu itd.

I zakonski regulisati radno vrijeme tako da se može neki papir dobiti ili zahtjev za njega predati i poslijepodne, dakle da ljudi koji rade do 17 mogu barem do 19 stići nešto obaviti.

Ovo izgleda nebitno među mnogim problemima, ali nije. To bi značilo da je korisnik usluge najvažniji, a to znači i promjenu ponašanja i korisnika i uposlenih u administraciji, pa bi se to prenijelo i na promjenu sistema vrijednosti, ako ne drugdje, onda u odnosu vlast-građanin. Mijenja se perspektiva i ono šta nam je NS obećavao godinama, događa se promjena paradigme.

Ako NS i građanski blok na nivoima na koijma će imati vlast to ne mogu uraditi, kako da im vjerujem da su sposobni za komplikovanije poslove i poslove u kojima će se moćnicima smanjiti prihodi za milione ili oduzeti imovina nelegalno stečena, dakle da urade stvari zbog kojih se stavljaju bombe u automobile?
Capsicum

#37223 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Capsicum »

DaffyDuck wrote:

Interesuje me "kapitalni projekat" u budzetu za iducu godinu- plinifikacija Bjelasnice. Zasto bi mi placali dovođenje odredjenoj interesnoj skupini vlasnika apartmana na planinu pored toliko problema u gradu?
Obećao Dino da će "završit"?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#37224 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Capsicum wrote:
DaffyDuck wrote:

Obećao Dino da će "završit"?
Šta je sa 200 amandmana koje je Fabrika propisa NS-a putem Sabine Ćudić podnijela Konakoviću u protekle 4 godine ?
Da li su i oni uvršteni u koalicioni dogovor ?
madner

#37225 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Tsk, vidim ljudi nisu bas za turizam. To je ekoloski dosta prihvatljiva opcija da se zarade pare. :D
Locked