gledao sam ovo 2008 i ne sjećam se skoro ničega 7/10
sad mi pade na pamet na one likove što kupe ljude s aviona
i onda ih kofol razvoze po gradu 1 2 3 a znaš da je horor/triler u planu na kraju bude tvist
ne mogu se sjetiti imena
Moderator: _BataZiv_0809
gledao sam ovo 2008 i ne sjećam se skoro ničega 7/10
Gledao još dok je bio dvdscr snimak. Odličan, James McAvoy razvalio. Koja transformacija. Momak je zaslužio koju nagradu za feneomenalnu glumu. Doduše ove curice u filmu su zakazale, pa je i njegova gluma došla u prvi plan. Mada mi je Room puno bolji od ovog, iste tematike. Ali ide preporuka za oba.ciza_bliza wrote:http://www.imdb.com/title/tt4972582/ Izašao je HDRip, nisam još pogledao ali sumnjam da će me ovaj režiser iznevjeriti...

fino i ljubazno te molim za link u PPciza_bliza wrote:http://www.imdb.com/title/tt4972582/ Izašao je HDRip, nisam još pogledao ali sumnjam da će me ovaj režiser iznevjeriti...

Ma to svakako da se ponavljaju, al' kad vidi da se ponavljaju ne mora pisat u 20 dana 15 iste preporuke..vicious wrote:Ne ponavlja se on nego tv program
Ne znam vala ni ja ne kontam ove što rondaju na ove preporuke, čak mislim da je baš korisno znati da ima nešto da se pogleda. Ja tv inače ne gledam skoro nikako (osim utakmica)a kad ovako znam da ima kakav dobar film, okrenem i pogledam. Kome ne valja, preskoči i gotovo.
vala bas. i nije se pretvorila ni sekunde u tv program naprotiv, njegovi postovi daju specifican smek ovoj temi ako mogu tako da se izrazim i ima moju punu podrsku. mnogima je ovdje mrsko sliku postavit ili link za film kamoli sta drugo, a on za svaki i par crtica napise o cemu se radi a gdje je ostali info? i tako svaki dan. jos mene to pretjerano ne interesuje ali ima ljudi kojima je to korisno. neka te johnny pusti sitne duse...i ne pravdaj im se.omar little wrote:po koji je ovo put da se povlaci ova prica?covjek preporuci film i nadoda jos par ideja od glumca, redatelja, vatever, oces ga gledat na tv ili skidat s neta, kakve veze ima? ako ti ne pase nijedan, preskoci, ne tjera lik toljagom da gledas sta posta. pobogu.
markioni wrote: sok i nevjerica.