danas ce se uzet cim nema kockastih,polako,fino skontaj.ja vam juce govorim ne igrajte debile svaku su nas zajebali al vi dzaba.PriNc_ba wrote:i da se zaokruzi crni dan fino
na jednom ginobili over za 60 na 3 markice i na drugom denver under 220i naravno padne 220 koseva
za 105 markica na petaka... a prvobitno je bilo da stavim dankana,duranta i kusinsa ispod i ibaku preko na 11 ali onda malo pogledas tudje prijedloge i pojebes sve sebi u glavi
al ajde valjda je takav trebao da bude jucerasnji dan
mozda je ovo samo da me izbace iz ravnoteze ali nema toga
ako stignem danas opalim kakvu "analizu" za rukometase mada mi se iskreno nakon onog jucer nikako ne pregledava nista ali ajd... ako nista 2-3 "sigurna" da izvucemo danas
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Ljakan
#37176 Re: Kladionica - vol. 2
- jasko_ba
#37177 Re: Kladionica - vol. 2

Dosta nba utakmica danas u "evropskom" terminu
- Ljakan
#37178 Re: Kladionica - vol. 2
Hoces nam sta prostudirat jale da odigramo?
Sta mislite u 12 je ovaj tenis tr2 igrat radwansku ova muguruza je zeznuta??
Sta mislite u 12 je ovaj tenis tr2 igrat radwansku ova muguruza je zeznuta??
- camparinho
#37179 Re: Kladionica - vol. 2
mozes li ikako nekih 5/6 parova do 4jasko_ba wrote:
Dosta nba utakmica danas u "evropskom" terminu
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
- burek_in_space
#37180 Re: Kladionica - vol. 2
Poshto vidim da je tema pochela odmicati od svoje osnovne namjere zbog koje je i pokrenuta, da upozorim sve koji su tu da bi se prepucavali umjesto da razmjenjuju mishljenja o kladionici, bez vrijedjanja, da drugog upozorenja nece biti!
- vjesnicar
#37181 Re: Kladionica - vol. 2
16:00 Island (-28,5+) OVER @ 1.75 Wwin
Danas su na rasporedu druge utakmice grupe 1 a ja sam se odlucio za duel Island-Makedonija. Svoj danasnji tip zasnivam prvenstveno na onome sto sam vidio do sada na ovom prvenstvu od pbje ekipe a onda i na statistici koja ide u prilog. Dakle igram da ce Island postici najmanje 29 golova protiv slabasne Makedonije koja je na ovom prvenstvu pokazala zaista puno manje od onoga sto sam ocekivao. Njihova odbrana ne lini na odbranu koju smo navikli gledati a to je ona jaka 6-0 odbrana koja je zaustavljala i najbolje. Na suprotnoj strani imamo razigrani Island koji me poprilicno iznenadio sa svojom brzom ali i efikasnom igrom imajuci u vidu da su podmladili tim i da se jos uvijek uigravaju. Postizali su redom Norveskoj 31, Madjarskoj 27, Spancima 28 i u proslom kolu Austriji 33 sto me dovodi da igram ovaj over jer su jos vise dali gas kad je najpotrebnije a to je danas itekako potrebno. Jako su raspolozeni na bekovskim linijama Palmarsson i Hallgrimsson, na golu je sjajni Gustavsson koji ce sigurno baciti 3-4 kontre odlicnom Sigurdssonu koji je na ovom prvenstvu neumoljiv sa linije 7m koji ce doprinjeti nasem prolazu. Po svemu sudeci ne vidim nacin na koji bi nezainteresovani i vjerovatno u mislima vec kuci, Makedonci mogli zaustaviti nabrijane Islandjane da danas ne zabiljeze ubjedljivu pobjedu sa 30+ postignutih golova. Sretno!
20:30 G.Csaszar (-4,5+) OVER @ 1.85 Wwin
Od igraca sam se odlucio na Gabora Csaszara, Madjara koji igra na poziciji srednjeg beka, clana PSG-a i koji u prosjeku igra 35+ minuta po utakmici na ovom prvenstvu. Prvi je izvodjac sedmeraca sto jako utice na moj odabir s tim da je izvanredan u realizaciji istih kako prvenstvo odmice. Redom je pucao 1/2, 2/3, a onda dva puta izvanrednih 4/4. Iz igre uzme 4-5 suteva sto je nama dovoljno ukoliko budu bar 3-4 sedmerca, u sta ne sumnjam, koje ce on sigurno realizovati jer bez obzira koliko je Landin sjajan golman nije dobar po pitanju branjena sedmeraca te ga cesto u tom slucaju mijenja drugi golman Green. Reci cu i da Danci igraju jako grubu odbranu koja donosi jako puno sedmeraca a to pokazuje i podatak da su u zadnjoj utakmici protiv Spanije napravili cak 9 komada!! Sve u svemu smatram da je granica od 4,5 gola za Gabora niska granica uzmemo li u obzir dosadasnju njegovu formu i statisticke podatke koji nam itekako idu u prilog! Sretno!
Danas su na rasporedu druge utakmice grupe 1 a ja sam se odlucio za duel Island-Makedonija. Svoj danasnji tip zasnivam prvenstveno na onome sto sam vidio do sada na ovom prvenstvu od pbje ekipe a onda i na statistici koja ide u prilog. Dakle igram da ce Island postici najmanje 29 golova protiv slabasne Makedonije koja je na ovom prvenstvu pokazala zaista puno manje od onoga sto sam ocekivao. Njihova odbrana ne lini na odbranu koju smo navikli gledati a to je ona jaka 6-0 odbrana koja je zaustavljala i najbolje. Na suprotnoj strani imamo razigrani Island koji me poprilicno iznenadio sa svojom brzom ali i efikasnom igrom imajuci u vidu da su podmladili tim i da se jos uvijek uigravaju. Postizali su redom Norveskoj 31, Madjarskoj 27, Spancima 28 i u proslom kolu Austriji 33 sto me dovodi da igram ovaj over jer su jos vise dali gas kad je najpotrebnije a to je danas itekako potrebno. Jako su raspolozeni na bekovskim linijama Palmarsson i Hallgrimsson, na golu je sjajni Gustavsson koji ce sigurno baciti 3-4 kontre odlicnom Sigurdssonu koji je na ovom prvenstvu neumoljiv sa linije 7m koji ce doprinjeti nasem prolazu. Po svemu sudeci ne vidim nacin na koji bi nezainteresovani i vjerovatno u mislima vec kuci, Makedonci mogli zaustaviti nabrijane Islandjane da danas ne zabiljeze ubjedljivu pobjedu sa 30+ postignutih golova. Sretno!
Od igraca sam se odlucio na Gabora Csaszara, Madjara koji igra na poziciji srednjeg beka, clana PSG-a i koji u prosjeku igra 35+ minuta po utakmici na ovom prvenstvu. Prvi je izvodjac sedmeraca sto jako utice na moj odabir s tim da je izvanredan u realizaciji istih kako prvenstvo odmice. Redom je pucao 1/2, 2/3, a onda dva puta izvanrednih 4/4. Iz igre uzme 4-5 suteva sto je nama dovoljno ukoliko budu bar 3-4 sedmerca, u sta ne sumnjam, koje ce on sigurno realizovati jer bez obzira koliko je Landin sjajan golman nije dobar po pitanju branjena sedmeraca te ga cesto u tom slucaju mijenja drugi golman Green. Reci cu i da Danci igraju jako grubu odbranu koja donosi jako puno sedmeraca a to pokazuje i podatak da su u zadnjoj utakmici protiv Spanije napravili cak 9 komada!! Sve u svemu smatram da je granica od 4,5 gola za Gabora niska granica uzmemo li u obzir dosadasnju njegovu formu i statisticke podatke koji nam itekako idu u prilog! Sretno!
-
LosaKopija
#37182 Re: Kladionica - vol. 2
Ako nekog banuju na ovoj temi hadalji smo svi odreda.
-
Nuken
#37183 Re: Kladionica - vol. 2
Koliko će još puta odgoditi početak meča Radwanska-Muguruza ? 
-
LosaKopija
- camparinho
#37185 Re: Kladionica - vol. 2
http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _393225255
ako ovo ne prođe, kladionico vidimo se nikad eto raja
ako ovo ne prođe, kladionico vidimo se nikad eto raja
- vjesnicar
#37186 Re: Kladionica - vol. 2
Ovome bi dodao POKLON DANA koji nazalost nisam vidio ranijevjesnicar wrote:16:00 Island (-28,5+) OVER @ 1.75 Wwin
Danas su na rasporedu druge utakmice grupe 1 a ja sam se odlucio za duel Island-Makedonija. Svoj danasnji tip zasnivam prvenstveno na onome sto sam vidio do sada na ovom prvenstvu od pbje ekipe a onda i na statistici koja ide u prilog. Dakle igram da ce Island postici najmanje 29 golova protiv slabasne Makedonije koja je na ovom prvenstvu pokazala zaista puno manje od onoga sto sam ocekivao. Njihova odbrana ne lini na odbranu koju smo navikli gledati a to je ona jaka 6-0 odbrana koja je zaustavljala i najbolje. Na suprotnoj strani imamo razigrani Island koji me poprilicno iznenadio sa svojom brzom ali i efikasnom igrom imajuci u vidu da su podmladili tim i da se jos uvijek uigravaju. Postizali su redom Norveskoj 31, Madjarskoj 27, Spancima 28 i u proslom kolu Austriji 33 sto me dovodi da igram ovaj over jer su jos vise dali gas kad je najpotrebnije a to je danas itekako potrebno. Jako su raspolozeni na bekovskim linijama Palmarsson i Hallgrimsson, na golu je sjajni Gustavsson koji ce sigurno baciti 3-4 kontre odlicnom Sigurdssonu koji je na ovom prvenstvu neumoljiv sa linije 7m koji ce doprinjeti nasem prolazu. Po svemu sudeci ne vidim nacin na koji bi nezainteresovani i vjerovatno u mislima vec kuci, Makedonci mogli zaustaviti nabrijane Islandjane da danas ne zabiljeze ubjedljivu pobjedu sa 30+ postignutih golova. Sretno!![]()
C.Mortensen (Danska) (-3,5+) UNDER @ 1,7 Wwin
Povratkom velikog majstora "dede" Eggerta lijevo krilo Danske reprezentacije zna se za koga je rezervisano
- KAMI666
#37187 Re: Kladionica - vol. 2
Zasto uzimas ove kvote od 1.10 ili 1.20 i igras sve kao sistem, to te samo izadje vise mogucih kombinacija koje moras da platis a dobit na te kombinacije je mizerna?camparinho wrote:http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _393225255
ako ovo ne prođe, kladionico vidimo se nikad eto raja![]()
- CP3
#37188 Re: Kladionica - vol. 2
Mortensenvjesnicar wrote:Ovome bi dodao POKLON DANA koji nazalost nisam vidio ranijevjesnicar wrote:16:00 Island (-28,5+) OVER @ 1.75 Wwin
Danas su na rasporedu druge utakmice grupe 1 a ja sam se odlucio za duel Island-Makedonija. Svoj danasnji tip zasnivam prvenstveno na onome sto sam vidio do sada na ovom prvenstvu od pbje ekipe a onda i na statistici koja ide u prilog. Dakle igram da ce Island postici najmanje 29 golova protiv slabasne Makedonije koja je na ovom prvenstvu pokazala zaista puno manje od onoga sto sam ocekivao. Njihova odbrana ne lini na odbranu koju smo navikli gledati a to je ona jaka 6-0 odbrana koja je zaustavljala i najbolje. Na suprotnoj strani imamo razigrani Island koji me poprilicno iznenadio sa svojom brzom ali i efikasnom igrom imajuci u vidu da su podmladili tim i da se jos uvijek uigravaju. Postizali su redom Norveskoj 31, Madjarskoj 27, Spancima 28 i u proslom kolu Austriji 33 sto me dovodi da igram ovaj over jer su jos vise dali gas kad je najpotrebnije a to je danas itekako potrebno. Jako su raspolozeni na bekovskim linijama Palmarsson i Hallgrimsson, na golu je sjajni Gustavsson koji ce sigurno baciti 3-4 kontre odlicnom Sigurdssonu koji je na ovom prvenstvu neumoljiv sa linije 7m koji ce doprinjeti nasem prolazu. Po svemu sudeci ne vidim nacin na koji bi nezainteresovani i vjerovatno u mislima vec kuci, Makedonci mogli zaustaviti nabrijane Islandjane da danas ne zabiljeze ubjedljivu pobjedu sa 30+ postignutih golova. Sretno!![]()
Od igraca sam se odlucio na Gabora Csaszara, Madjara koji igra na poziciji srednjeg beka, clana PSG-a i koji u prosjeku igra 35+ minuta po utakmici na ovom prvenstvu. Prvi je izvodjac sedmeraca sto jako utice na moj odabir s tim da je izvanredan u realizaciji istih kako prvenstvo odmice. Redom je pucao 1/2, 2/3, a onda dva puta izvanrednih 4/4. Iz igre uzme 4-5 suteva sto je nama dovoljno ukoliko budu bar 3-4 sedmerca, u sta ne sumnjam, koje ce on sigurno realizovati jer bez obzira koliko je Landin sjajan golman nije dobar po pitanju branjena sedmeraca te ga cesto u tom slucaju mijenja drugi golman Green. Reci cu i da Danci igraju jako grubu odbranu koja donosi jako puno sedmeraca a to pokazuje i podatak da su u zadnjoj utakmici protiv Spanije napravili cak 9 komada!! Sve u svemu smatram da je granica od 4,5 gola za Gabora niska granica uzmemo li u obzir dosadasnju njegovu formu i statisticke podatke koji nam itekako idu u prilog! Sretno!![]()
![]()
Povratkom velikog majstora "dede" Eggerta lijevo krilo Danske reprezentacije zna se za koga je rezervisanozato sam uvjeren da Mortensen danas ide u debeli UNDER pa mozda da ni ne uputi udarac u gol kao sto je bio slucaj protiv Spanaca jer je nastupio SAMO 8 minuta!! koliko je i nama danas dovoljno da udje pa da nam tip prodje. Mislim da je ovo poklon danas i da ga treba objerucke iskoristiti i nadati se da ce Wilbek bar nekoliko minuta odmoriti sjajnog Eggerta! Sretno!
-
Senad_Duster
#37189 Re: Kladionica - vol. 2
Mersin IY-Orduspor 2/1 32,00
-
snake c3
#37190 Re: Kladionica - vol. 2

screenshot software
Raja moze li ovo proci,ima li neko da me prosvijetli?(zadnje pare sa racuna su u pitanju)
I sta mislite jos BErdych -Ferrer 1, da dodam ?
-
rokan
#37191 Re: Kladionica - vol. 2
ne ispalti se nervirati za tako male kvote, po meni su tu nesigurne i ana i na li, rukomet ne znam kome sta treba i mozda neko bude kalkulisao...snake c3 wrote:
screenshot software
Raja moze li ovo proci,ima li neko da me prosvijetli?(zadnje pare sa racuna su u pitanju)
I sta mislite jos BErdych -Ferrer 1, da dodam ?
- Partijaner
#37192 Re: Kladionica - vol. 2
Ja cu danas jedan rekreativni, ko mu jebe mater.

-
betontennis
#37193 Re: Kladionica - vol. 2
betontennis wrote:Veceras na AO cetri muska i cetri zenska meca. Pa neka bude ladies first.Imamo cetri veoma zanimljiva susreta a jedino se onako na prvi pogled po pokazanom na ovogodisnjem AO Azarenka istice kao apsolutni favorit.
Sharapova-Cibulkova Tr2 1.8
Sinocnim ispadanjem S.Wiliams sigurno su porasli apetiti popularne Mase.Triumfovala je ona vec jednom u australiji 2008 i sigurno je da je igracica sa najvise iskustva od preostalih dama.Dome ili Domenika Cibulkova je samim plasmanom u 4. kolo izjednacila svoj dosadasnji najbolji rezultat na AO.Sharapova je dosla do 4 kola pobjedama nad Mattek-Sands,Knapp i Cornet.
Gledao sam je u mecevima protiv Knapp i Cornet i imala je dosta problema cak je italijanka Knapp bila na dva poena od izbacivanja Marije. Cibulkova je sigurno u top formi, prosetala se do cetvrtog kola a zrtve su bile Schiavone,Voegele i Carla Suarez Navaro. Cinjenica da su Stefanie Voegele I Navaro uzele zajedno svega dva gema sve govori.U medjusobnim duelima je 3-2 za sharapovu. Dakle Cibulkova je vec dva puta uspijela savladati Sharapovu pa bi ovde minimalno mogla do seta.
Halep-Jankovic ZG2
Lagan je bio put i jedne i druge u cetrvrto kolo. Halep je eliminisala Piter,Lepchenko i Diyaz a Jelena je kako sama kaze igrala Japan Open. Izbacila je tri japanke Doi,Moritu i Naru. Nisu me impresirale ove dvije igracice do sada. Halep je odigrala jedan cudan mec protiv lepchenko na kraju slavila sa 2-1 ni protiv Diyaz nije blistala. Jelenu sam gledao protiv Nare i dosta se patila narocito na svoju servu. na kraju ipak slavila na izgled glatko 2-0 u setovima.
Medjusobni duel je 2-1 za Halep.Sva tri odigrana meca isla su u tri seta, i ovaj put mi se to namece kao najlogicnije 21.5 je granica.
Azarenka-Stephens tip1
A.Radwanska-Muguruza tip1
-
betontennis
#37194 Re: Kladionica - vol. 2
betontennis wrote:Muskarci Tip 1
Dimitrov-Bautista
Sigrno je ovo najbolji turnir koji su odigrala do sada ova dva igraca u njihovim karijerama. I ako ce to za Bautistu biti jedan od vecih uspjeha u karijeri siguran sam da cemo Dimitrova gledati i sa pobjednickim peharom u buducnosti. Bautista je sokirao tenisku javnost izbacivsi Del Potra vec u drugom kolu a dobio je jos Smyzeka i Pairea. Dimitrov je savladao Klahna,Lua i Raonica.Igrali su oni vec tri puta i Bautista je slavio u dva meca. Dimitrov je igrac velikog potencijala. Ima sve udarce i sigurno je pred njim lijepa karijera.Njegov najveci problem je u glavi i sto prije to sredi to prije ce i napredovati dalje na AtP ljestvici.Bautista je ovdje vec izbacio Del Potra cija je igra slicna Dimitrovoj.Dosta toga govori da bi mozda pametan izbor bio Bautista jer ovo je njegov trenutak. Ipak ja idem sa Dimitrovim zbog toga sto je sigurno kvalitetniji teniser i vjerujem da ce potpuno skoncentrisan odnjeti pobjedu veceras.
Federer-Tsonga tip 1
Nadal-Nishikori tip 1
Murray-Robert tip 1
-
betontennis
-
promaha
#37196 Re: Kladionica - vol. 2
Senad_Duster wrote:Mersin IY-Orduspor 2/1 32,00
objasnjenje?
- Ljakan
#37197 Re: Kladionica - vol. 2
javio mu cistas wc-a iz mersinapromaha wrote:Senad_Duster wrote:Mersin IY-Orduspor 2/1 32,00
objasnjenje?
dajte ba ljudi malo ozbiljnosti.
- makse seljanko makse
#37198 Re: Kladionica - vol. 2
@Princ jarane ocekivao sam nakon onih analiza koje su dobre bas bile da ces makar 1 zeleni imati
Ja izaberem onog Voria retarda i on me samo obori,a inace ne igram 2 igraca iz iste ekipe skoro nikad al jbg.Aj i za danas nesto stavi
@bettontennis hocel biti nesto za danas? svaka cast za ovo sinoc
Mak-Isl , Makedonija under 24,5, under 53,5
Makedonija se proslu utakmicu debelo zajebala kad je prihvatila Madjarski ritam i nas povalila sa 25 golova.Ako i danas tako krene ne gine im debakl,jer cim oni krenu brzo da igraju izgledaju ko muha bez glave.Upravo im je odbrana najjace oruzje i to moraju forsirati,takodjer mislim da ce igrati duze napade i da nece preci ovu granicu.Od igraca ocekujem Palmarsona over 4,5 jer im je on najbolji igrac na turniru,proslu utakmicu je zabio 2 ili 3 tako da bi danas trebao preci ovo.
Spa-Aus Spanija over 29,5
Austriju sam gledao i kod njih se nikad ne zna,hoce da igraju brzo al imaju previse gresaka i fulaju dosta prilika,u odbrani i nisu nesto tako da ocekujem Spaniju na nekih 30-tak golova.
Uzimam i ovog Mortensena sto je Vjesnicar postavio
@bettontennis hocel biti nesto za danas? svaka cast za ovo sinoc
Mak-Isl , Makedonija under 24,5, under 53,5
Makedonija se proslu utakmicu debelo zajebala kad je prihvatila Madjarski ritam i nas povalila sa 25 golova.Ako i danas tako krene ne gine im debakl,jer cim oni krenu brzo da igraju izgledaju ko muha bez glave.Upravo im je odbrana najjace oruzje i to moraju forsirati,takodjer mislim da ce igrati duze napade i da nece preci ovu granicu.Od igraca ocekujem Palmarsona over 4,5 jer im je on najbolji igrac na turniru,proslu utakmicu je zabio 2 ili 3 tako da bi danas trebao preci ovo.
Spa-Aus Spanija over 29,5
Austriju sam gledao i kod njih se nikad ne zna,hoce da igraju brzo al imaju previse gresaka i fulaju dosta prilika,u odbrani i nisu nesto tako da ocekujem Spaniju na nekih 30-tak golova.
Uzimam i ovog Mortensena sto je Vjesnicar postavio
- champion2
#37199 Re: Kladionica - vol. 2
Jos da ga ima u ponudivjesnicar wrote:Ovome bi dodao POKLON DANA koji nazalost nisam vidio ranijevjesnicar wrote:16:00 Island (-28,5+) OVER @ 1.75 Wwin
Od igraca sam se odlucio na Gabora Csaszara, Madjara koji igra na poziciji srednjeg beka, clana PSG-a i koji u prosjeku igra 35+ minuta po utakmici na ovom prvenstvu. Prvi je izvodjac sedmeraca sto jako utice na moj odabir s tim da je izvanredan u realizaciji istih kako prvenstvo odmice. Redom je pucao 1/2, 2/3, a onda dva puta izvanrednih 4/4. Iz igre uzme 4-5 suteva sto je nama dovoljno ukoliko budu bar 3-4 sedmerca, u sta ne sumnjam, koje ce on sigurno realizovati jer bez obzira koliko je Landin sjajan golman nije dobar po pitanju branjena sedmeraca te ga cesto u tom slucaju mijenja drugi golman Green. Reci cu i da Danci igraju jako grubu odbranu koja donosi jako puno sedmeraca a to pokazuje i podatak da su u zadnjoj utakmici protiv Spanije napravili cak 9 komada!! Sve u svemu smatram da je granica od 4,5 gola za Gabora niska granica uzmemo li u obzir dosadasnju njegovu formu i statisticke podatke koji nam itekako idu u prilog! Sretno!![]()
![]()
Povratkom velikog majstora "dede" Eggerta lijevo krilo Danske reprezentacije zna se za koga je rezervisanozato sam uvjeren da Mortensen danas ide u debeli UNDER pa mozda da ni ne uputi udarac u gol kao sto je bio slucaj protiv Spanaca jer je nastupio SAMO 8 minuta!! koliko je i nama danas dovoljno da udje pa da nam tip prodje. Mislim da je ovo poklon danas i da ga treba objerucke iskoristiti i nadati se da ce Wilbek bar nekoliko minuta odmoriti sjajnog Eggerta! Sretno!
- duminjo
#37200 Re: Kladionica - vol. 2
Kako mi se danas ne razraduje. Da mi je prepisat sta do kvote tri elham 
Edit: NBA veceras ranije, da se ko ne zajebe ko ja neki dan pa na sve okasnio.
Znaci, fudbal+NBA+rukomet+tenis+NHL = 2 tiketa po kvotu od 3
Edit: NBA veceras ranije, da se ko ne zajebe ko ja neki dan pa na sve okasnio.
Znaci, fudbal+NBA+rukomet+tenis+NHL = 2 tiketa po kvotu od 3
Last edited by duminjo on 20/01/2014 14:37, edited 1 time in total.