Pricas o ekipi koja je od zadnjih 9 liga sampiona osvojila 5
Tebe bas to boli
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zar navijaci Barse nisu otisli spavati u 21 ?rovac13 wrote: ↑29/05/2022 03:05 Liverpool mi je drag i volio bih da su osvojili........ali jos vise od toga volim doci na klix i citat kako navijaci barcelone i slicni njima traze dlaku u jajetu......obicno traze greske u sudjenju........sad kad su sudije ostetile real sad im ne gledljiva utakmica.......a ruku bi dali da su njihovi ljubimci osvojili ne gledljivom utakmicom
![]()
Naravno... Sjećamo se kako je sa Evertonom pokorio sveZoooka wrote: ↑29/05/2022 00:15Tako je. Mozemo li reci da je Carlo Ancelotti najbolji trener svih vremena?MarlboroGold wrote: ↑29/05/2022 00:13 Kao što je evropska liga Unai Emery liga tako je i liga prvaka Don Carlo liga
Sa penzionerima u veznom pokori Evropu
Treba imat' muda pa otic' u Everton i Napoli, a ne k'o neki treneri uzimat' poslove samo kod evropske kreme sa milijarderskim vlasnicima, i onda se tapsu po ramenu kad uzmu ligu.
slicno kao 1991. Zvezda Olimpik, nikad dosadnije finale skoro, ali se pobjednik pamti...sto kaze Murinjo " Finala se ne igraju , finala se dobijaju "....poostar wrote: ↑29/05/2022 07:02 Još jedno finale u nizu dosadnih finala. Ovo sinoć je moglo samo napeto biti za simpatizere Liverpoola i Reala i čisto razočarenje za neutralnog gledaoca.
Svako finale evropskog kupa ove godine je bilo odron za gledati gdje možda Frankfurt protiv Rangersa bilo najzanimljivije.
Bljak
Ja samo želim reći da se trenere ne može procjenjivati po onome što su osvojili, jer je to puno više do ekipe i para koje su imali na raspolaganju, nego do njihove kvalitete...Tito_i_Partija wrote: ↑29/05/2022 06:59Treba imat' muda pa otic' u Everton i Napoli, a ne k'o neki treneri uzimat' poslove samo kod evropske kreme sa milijarderskim vlasnicima, i onda se tapsu po ramenu kad uzmu ligu.
Carlo je dobio PSG, Chelsea, City, i Liverpool, i to sa veznim redom koji je star k'o babin zub. Jel mu se to stvarno ima sta rec'?
Da, samo mi je drago da je riješeno u regularnih 90 minuta , bez sranja sa produžecima i penalimapoostar wrote: ↑29/05/2022 07:02 Još jedno finale u nizu dosadnih finala. Ovo sinoć je moglo samo napeto biti za simpatizere Liverpoola i Reala i čisto razočarenje za neutralnog gledaoca.
Svako finale evropskog kupa ove godine je bilo odron za gledati gdje možda Frankfurt protiv Rangersa bilo najzanimljivije.
Bljak
Bas takozenit dozic wrote: ↑29/05/2022 09:52I jos taj isti var ponisti cist gol.
Sto bi rekli stari ne pravi pitu ko ima nego ko je naucio![]()

Ja boljeg nisam gledao. Sad ako je neko bio prije bolji od starijih igraca…vaučer wrote: ↑29/05/2022 10:30 Kad je odigrao taj pas (nakon što je izjebao presing tri igrača Liverpoola) rekao sam evo gola. To je ono što su cijelu utakmicu pokušavali i poklopilo se. Prolazak kroz visok presing, precizna lopta u prostor Viniciusu i neposložena odbrana Liverpoola.
O Luki je suvišno išta govoriti. Najveći ikad igrač s ovih prostora.
Hoce od levata koji ne znaju sta je fudbal, onih koji padnu pod utisak hypea i naravno od strane hejtera._BataZiv_0809 wrote: ↑29/05/2022 10:13 Pisao sam bas na Liverpulovoj temi, nije zgorga ponoviti. Meni je ova Realova titula najbolja bas iz razloga sto je osvojena u eri VAR-a.
Nad Zidaneovim titulama ce uvijek lebditi aura sudijskih poguranaca (mada ne uzimaju se 3 zaredom SAMO zbog toga), a nad ovom Carlettovom ne. Ovo je pobjeda cistog sampionskog mentaliteta.
Svaku tesku situaciju su okrenuli u svoju korist, vracali se iz mrtvih doslovno i sto je najfascinantnije-nalazili su nacina da pobijede u utakmicama u kojima su bili losiji od suparnika.
O ovom Realu ce se pjevati u desetercu u narednim decenijama.