Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
clio_dci120 wrote:Zakljucak: kako se jadni Tempo pojavio na forumu, svi su postali stari zenicani, te poceli da psuju.
a stvarno, koje je tvoje porijeklo? veci gradovi od Zenice su bili Banja Luka i Sarajevo. Sarajevo je oduvijek bila kasaba. mozda Banja Luka?
koja je, doduse, jos veca kasaba i obicni svinjac od rata pa na ovamo.
Mostar nije veci od Zenice, Tuzla?
clio_dci120 wrote:Zakljucak: kako se jadni Tempo pojavio na forumu, svi su postali stari zenicani, te poceli da psuju.
a stvarno, koje je tvoje porijeklo? veci gradovi od Zenice su bili Banja Luka i Sarajevo. Sarajevo je oduvijek bila kasaba. mozda Banja Luka?
Ako sam dobro upratio napisao je da su mu roditelji dosli iz veceg grada van Bosne..Znaci, Nis, Novi Sad, Beograd, Zagreb, Split, Ljubljana, Skoplje..
Tko kaze da sam iz BiH rodom!?
Da sam Sandzklija, ubio bi se davno...
A ima i ona mjesta da grad ne cine ulice, nego ljudi. Moet spomenu BL, pa eto to moze biti dokaz. Lijep grad, hodas, kontas vidi kako je fino sredjena i naletis u po grada na majice raznih ratnih zlocinaca, od 40-ih pa na ovamo.
Tako ne zelim vjerovati da je Tempo primjer pravog autohtonog zenicanina, jer ako jeste, zaista zalosno i tuzno...
Kakanj jeste bio kasaba zesca do 2010 ili 11...Da se promjenio infrastrukturno, mora se priznati da jeste. Jedan fin gradic, ziv, imaju fine place, pocev od Heidelberga, pa do TE, jak lobi imaju. Uzmi Zenicu, ko je predstvalja i gdje!? Pivke kao nekakav zamjenik, to nam je mjera...
Navedi nekog drugog na nekoj poziciji da je iz ZE!? Ako ne racunate Dzaferovica
Tko kaze da sam iz BiH rodom!?
Da sam Sandzklija, ubio bi se davno...
A ima i ona mjesta da grad ne cine ulice, nego ljudi. Moet spomenu BL, pa eto to moze biti dokaz. Lijep grad, hodas, kontas vidi kako je fino sredjena i naletis u po grada na majice raznih ratnih zlocinaca, od 40-ih pa na ovamo.
Tako ne zelim vjerovati da je Tempo primjer pravog autohtonog zenicanina, jer ako jeste, zaista zalosno i tuzno...
te majice su gotovo benigne u odnosu na stvarne probleme uzurpacije koje su tamo od rata na ovamo.
mada se Banja Luka pocela vidno mijenjati jos nakon zemljotresa koncem sezdesetih i pocetkom sedamdesetih. no s ratom se zapecatilo, i ljudi koji su poceli naseljavati i nacin na koji su tjerali, ponizavali, okupirali prostore je bilo jezivo.
pokusali su zadrzati taj njen sjaj, ali nema ga. mozda ih zavarava sjaj tog novog shopping malla.
Zenica je imala neku energiju koju je volio i Juraj. i sada kad gledam gradove koji su kapitalno jaki, ali njenog su obima i slicnu istoriju imaju.
da nije bilo rata, grad bi imao potencijala da bude atraktivan. no prekjucerasnji konjanici su zabetonirali. doduse, bilo je epizoda kada su oni
sto su hodili prema Ajvatovici pa su pravili cirkus po fakultetskoj ulici.
clio_dci120 wrote:Kakanj jeste bio kasaba zesca do 2010 ili 11...Da se promjenio infrastrukturno, mora se priznati da jeste. Jedan fin gradic, ziv, imaju fine place, pocev od Heidelberga, pa do TE, jak lobi imaju. Uzmi Zenicu, ko je predstvalja i gdje!? Pivke kao nekakav zamjenik, to nam je mjera...
moet-perignon wrote:
te majice su gotovo benigne u odnosu na stvarne probleme uzurpacije koje su tamo od rata na ovamo.
mada se Banja Luka pocela vidno mijenjati jos nakon zemljotresa koncem sezdesetih i pocetkom sedamdesetih. no s ratom se zapecatilo, i ljudi koji su poceli naseljavati i nacin na koji su tjerali, ponizavali, okupirali prostore je bilo jezivo.
pokusali su zadrzati taj njen sjaj, ali nema ga. mozda ih zavarava sjaj tog novog shopping malla.
Zenica je imala neku energiju koju je volio i Juraj. i sada kad gledam gradove koji su kapitalno jaki, ali njenog su obima i slicnu istoriju imaju.
da nije bilo rata, grad bi imao potencijala da bude atraktivan. no prekjucerasnji konjanici su zabetonirali. doduse, bilo je epizoda kada su oni
sto su hodili prema Ajvatovici pa su pravili cirkus po fakultetskoj ulici.
clio_dci120 wrote:Kakanj jeste bio kasaba zesca do 2010 ili 11...Da se promjenio infrastrukturno, mora se priznati da jeste. Jedan fin gradic, ziv, imaju fine place, pocev od Heidelberga, pa do TE, jak lobi imaju. Uzmi Zenicu, ko je predstvalja i gdje!? Pivke kao nekakav zamjenik, to nam je mjera...
De ne zahebaji
Sta sam pogresno napisao!?
Sada nemas covjeka iz Zenice da obavlja neku bitnu funkciju, sto je dokaz kapaciteta nase intelektualne elite.
BTW, je li istina sto se suska da bi Sedad Dedic mogao biti vas kandidat za gradonacelnika!? Navodno ga podrzava Dizdarevic. Navodno Kaknjo opet ne zeli prihvatiti kandidaturu.
Ako sam dobro upratio napisao je da su mu roditelji dosli iz veceg grada van Bosne..Znaci, Nis, Novi Sad, Beograd, Zagreb, Split, Ljubljana, Skoplje..
Sve da su sa Manhattana, sve dok su ti metrike uspjeha ko voda Ramajanu i ko voza koje auto, ostaješ seljačina.
De ne zahebaji
Sta sam pogresno napisao!?
Sada nemas covjeka iz Zenice da obavlja neku bitnu funkciju, sto je dokaz kapaciteta nase intelektualne elite.
BTW, je li istina sto se suska da bi Sedad Dedic mogao biti vas kandidat za gradonacelnika!? Navodno ga podrzava Dizdarevic. Navodno Kaknjo opet ne zeli prihvatiti kandidaturu.
Koliko ja znam,celave budale iz Starine ce kandidovati Čizmu
Ne vjerujem da moze dobiti Dofua...
Po mome misljenju jedino Kaknjo moze biti pravi izbor, ostalo sve pise sa kao i Naidinu, s tim da su i Cizmo i Kaknjo dosta bolji izbor nego Naidin. Naidinu cak i Bake nije pridavao paznju tako sto bi mu makar ime upamtio.
Pa ne bi bilo lose da zeleni predloze Ramu. Mislim da bi i on prihvatio kandidaturu, ustvari on ce svakako biti kandidat. Da imaju zajednickog kandidata, sto da ne?!
clio_dci120 wrote:Pa ne bi bilo lose da zeleni predloze Ramu. Mislim da bi i on prihvatio kandidaturu, ustvari on ce svakako biti kandidat. Da imaju zajednickog kandidata, sto da ne?!
Pa bice Ramo
Ali Pivic
Zamjenit ce Cizmino ime dan pred kandidature opet
channel10 wrote:Stvar je u tome da koga god da stave, izgubit ce
Da izvuku Smajlovica ili Aliju iz mezara(tobe stakvirla ), opet ce izgubiti.
Ne voli ih narod to stoji, ali misljenja sam da bi ga Kaknjo porazio.
Fudo i nema nekih djela da se moze kazati zasluzio je novi mandat iako cu opet njemu dati glas ako bude borba kontra SDA ljakova izuzev Kaknje.
Dovoljno se vidjelo sta su ovi ljakani radili kontra Fude i da ih je bolio qrc za narodom i da su gledali samo da njemu belaj naprave, bez obzira sto je to na ustrb naroda i grada.
Zato su gamad vjerovatno ebana za sva vremena. Oni i dalje ne vide da i dalje padaju i gube podrsku na svim nivoima. Tu vidis kakve budale vode tu stranku.