Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

155_mm

#37151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Vizionar 1985 wrote:Sta rekose Wigermark i Covic. Prvo formiranje vlasti pa NATO. :?
pa ovako je i pelenkovic razgovarao sa makronom o problemima bh. hrvata.

dok nije stigao demant iz pariza.
155_mm

#37152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

u ovom slucaju vjerovatno nece biti nikakvog demanta jer vigemark vise nije u sluzbi.
BHCluster

#37153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

mO k3 wrote:
Novak20 wrote:Što se dijaspora dobro odmorila pa kevče umjesto da ozbiljno priča o politici. Žive i rade u uređenim državama koje su normalne ne njihovom zaslugom, a u interesu im je da se ovdje što više zakuha.

De ba, zakuhavajte malo po forumima država koje su vas primile jer će vam djeca tamo graditi budućnost.

Što se tiče Srba, nemam ništa protiv njih. A ni protiv Bošnjaka, Hrvata i Ostalih.
dijaspora :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e grdne rane na sta je bih spala kada mu clan hrvatske dijaspore u bih kaze da smo dijaspora :mrgreen:
I to kaze lik koji je dio tzv hrvatskog iseljenistva, kojeg trenutno okupljaju po Hercegovini da glasaju na izborima za predsjednika Hrvatske tj plavushu.
BHCluster

#37154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Novak20 wrote: :-)
Neću to reći.

Te godine je netko tvrdio da napad na bh Hrvate nije njegov rat.
A toliko je to Hrvate pogodilo da su jedva docekali da sa tim istim napadachima skoche u krevet (Karađorđevo i Graz). :oops:
mO k3

#37155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

BHCluster wrote:
mO k3 wrote:
Novak20 wrote:Što se dijaspora dobro odmorila pa kevče umjesto da ozbiljno priča o politici. Žive i rade u uređenim državama koje su normalne ne njihovom zaslugom, a u interesu im je da se ovdje što više zakuha.

De ba, zakuhavajte malo po forumima država koje su vas primile jer će vam djeca tamo graditi budućnost.

Što se tiče Srba, nemam ništa protiv njih. A ni protiv Bošnjaka, Hrvata i Ostalih.
dijaspora :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e grdne rane na sta je bih spala kada mu clan hrvatske dijaspore u bih kaze da smo dijaspora :mrgreen:
I to kaze lik koji je dio tzv hrvatskog iseljenistva, kojeg trenutno okupljaju po Hercegovini da glasaju na izborima za predsjednika Hrvatske tj plavushu.
karma ti je kurva :) dobro ovi wanabee hrvati iz hercegovine
Rampage

#37156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Rampage »

horkesh wrote:
Neću to reći.

Alija je tu rečenicu rekao kada je pozvao Bošnjake da se ne odazovu pozivu JNA za regrutaciju, kako bi ih poslali da ratuju u Hrvatskoj. Tada je, dakle, rekao da "to nije naš rat".

Siguran sam da si ovu ispravku tog netačnog propagandističkog navoda ovdje vidio već nekoliko puta, ali ti i dalje ustrajavaš.
Klasicna ADZ hinja čiji glavni posao je da petlja, laže i podvaljuje.

HDZ bot kojeg nimalo ne dotiče to što se svakodnevno ovdje raskrinkavaju njegove laži.
Hafis

#37157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Što je ovo? ' Izgleda sećija intelektualne forumske kreme pod radnim nazivom ''Mješalica 99'' :lol:
mO k3

#37158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Rampage wrote:
horkesh wrote:
Neću to reći.

Alija je tu rečenicu rekao kada je pozvao Bošnjake da se ne odazovu pozivu JNA za regrutaciju, kako bi ih poslali da ratuju u Hrvatskoj. Tada je, dakle, rekao da "to nije naš rat".

Siguran sam da si ovu ispravku tog netačnog propagandističkog navoda ovdje vidio već nekoliko puta, ali ti i dalje ustrajavaš.
Klasicna ADZ hinja čiji glavni posao je da petlja, laže i podvaljuje.

HDZ bot kojeg nimalo ne dotiče to što se svakodnevno ovdje raskrinkavaju njegove laži.
ali on je jevrej :mrgreen:
Maraschino

#37159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Ne kmeci, ruksak na ledja i pravac Grahovo, Glamoc i Drvar da zauzmes mjesto...ako smijes. :D
BHCluster

#37160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote:Što je ovo? ' Izgleda sećija intelektualne forumske kreme pod radnim nazivom ''Mješalica 99'' :lol:
Blizu, samo se zove ALUMINIJ 2019!
BHCluster

#37161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

mO k3 wrote: ali on je jevrej :mrgreen:
@Hafis je doktor a Covic je Hrvat... :lol:
mO k3

#37162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

BHCluster wrote:
Hafis wrote:Što je ovo? ' Izgleda sećija intelektualne forumske kreme pod radnim nazivom ''Mješalica 99'' :lol:
hahhahhhahhahahahahhahahahahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

You made my day :) sto mu ga suknu , mislim da nece ni skontati (nedostatk sivih celija) :mrgreen:

BHCluster wrote:
mO k3 wrote: ali on je jevrej :mrgreen:
@Hafis je doktor a Covic je Hrvat... :lol:

Covic je jugosloven :mrgreen:
Novak20

#37163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

:lol:

Ma obične minderpuze ali ovaj Klix filter nažalost ne funkcionira kako treba.
Hafis

#37164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Novak20 wrote:
:lol:

Ma obične minderpuze ali ovaj Klix filter nažalost ne funkcionira kako treba.
Bogami u mene fercera.
Nego vidim da su se dobro sjatili, pa kontam mora da je neko veliko saburli sećijanje :D
LBVIEW

#37165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:
:pisnuo:
Hafis

#37166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Stvarno na što dođe ovako časna i interesantna ali i poučna tema. Bježe ljudi od nje k'o od vraga.
Ja bih uveo mali test provjere temeljnog znanja za sve polaznike na ovoj temi. Barem minimum, recimo da znaju s kim BiH graniči ili npr. kod ispitivanja normalnosti raspodjele u kojem slučaju veličine uzorka se gleda rezultat Kolmogorov-Smirnov, a u kojem slučaju Shapiro-Wilk.
Inače, ugasi se tema, a šteta.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#37167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Neću to reći.

Alija Izetbegović je rekao nemojte se odazivati na mobilizaciju, pa je zabranio mobiliziranje bosanskih mladića za rat u Hrvatskoj. I kada je vojska shvatila da ne može doći do novih vojnika, onda je vojska sama pokušala uzeti mobilizacijske knjige i mobilizirati bosanske mladiće. Ali to se uglavnom nije dogodilo. Njima nije uspjelo u onome kako su željeli uplesti Bosnu i Hercegovinu – prisjeća se Mesić.

Nakon što Bosna i Hercegovina nije željela učestvovati u napadu na Hrvatsku, Srbija je izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu čije su odbrambene snage, snage Armije Republike BiH, odvukle gotovo polovinu snaga koje s napadale Hrvatsku na sebe i tako direktno pomogle Hrvatskoj u daljem toku rata. Da to Hrvatska nije nimalo cijenila, odnosno tadašnje rukovodstvo predvođeno Franjom Tuđmanom, govori i činjenica da je, odmah nakon agresije na Bosnu i Hercegovinu, Tuđman stupio u kontakt sa Miloševićem i počeo dogovarati prvo podjelu a onda i zajedničke napade na državu Bosnu i Hercegovinu.

Dogovor Milošević – Tuđman pa je u Karađorđevu, potvrđen dogovorom u Tikvešu a realizovan tokom čitavog vremena agresije na Bosnu i Hercegovinu. Sjećajući se dogovora o podjeli BiH predsjednik Mesić je kazao:

– Ali činjenica je da su Tuđman i Milošević ostali u komunikaciji. Iz Beograda je došla jedna delegacija koja je pregovarala o jednoj zajedničkoj komisiji koja bi se bavila granicama. U Hrvatskoj je Zvonko Lerotić bio predsjednik komisije, sveučilišni profesor. Bio je Dušan Bilandžić i još neki. A u Beogradu je vodila akademkinja Smilja Agramov. I te komisije počele su raditi na mapama za razgraničenje. Ja sam Dušku Bilandžiću rekao: „ Sluša Duško, ne znam da li su te obavijestili o čemu se radi, ali ja predpostavljam prema onome što je Milošević rekao Tuđmanu, da se ovdje radi o razgraničenju u Bosni – svjedoči predsjednik Mesić.

Predsjednik Mesić na kraju razgovora kaže da se podjela Bosne i Hercegovine nije dogodila, ponaprije zahvaljujući reakciji Armije Republike Bosne i Hercegovine koja je, zapravo, stala na put dogovoru Milošević – Tuđman, ali i nekim snagama unutar Bosne i Hercegovine koje su željele razgovarati o podjeli države. “Armija Republike Bosne i Hercegovine je bila činjenica otkada svijet počinje drugačije razmišljati”, zaključio je Mesić
tako je govorio Stipe akoga se sjecate to je onaj maHnitov koji je 10 godina bio predsjenik hrvatske a inace i blizak saradnik krivoustoG i jedan od celnika HDZa :oops:
Last edited by pici on 30/08/2019 10:31, edited 1 time in total.
Hafis

#37168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Neću to reći.

Alija Izetbegović je rekao nemojte se odazivati na mobilizaciju, pa je zabranio mobiliziranje bosanskih mladića za rat u Hrvatskoj. I kada je vojska shvatila da ne može doći do novih vojnika, onda je vojska sama pokušala uzeti mobilizacijske knjige i mobilizirati bosanske mladiće. Ali to se uglavnom nije dogodilo. Njima nije uspjelo u onome kako su željeli uplesti Bosnu i Hercegovinu – prisjeća se Mesić.

Nakon što Bosna i Hercegovina nije željela učestvovati u napadu na Hrvatsku, Srbija je izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu čije su odbrambene snage, snage Armije Republike BiH, odvukle gotovo polovinu snaga koje s napadale Hrvatsku na sebe i tako direktno pomogle Hrvatskoj u daljem toku rata. Da to Hrvatska nije nimalo cijenila, odnosno tadašnje rukovodstvo predvođeno Franjom Tuđmanom, govori i činjenica da je, odmah nakon agresije na Bosnu i Hercegovinu, Tuđman stupio u kontakt sa Miloševićem i počeo dogovarati prvo podjelu a onda i zajedničke napade na državu Bosnu i Hercegovinu.

Dogovor Milošević – Tuđman pa je u Karađorđevu, potvrđen dogovorom u Tikvešu a realizovan tokom čitavog vremena agresije na Bosnu i Hercegovinu. Sjećajući se dogovora o podjeli BiH predsjednik Mesić je kazao:

– Ali činjenica je da su Tuđman i Milošević ostali u komunikaciji. Iz Beograda je došla jedna delegacija koja je pregovarala o jednoj zajedničkoj komisiji koja bi se bavila granicama. U Hrvatskoj je Zvonko Lerotić bio predsjednik komisije, sveučilišni profesor. Bio je Dušan Bilandžić i još neki. A u Beogradu je vodila akademkinja Smilja Agramov. I te komisije počele su raditi na mapama za razgraničenje. Ja sam Dušku Bilandžiću rekao: „ Sluša Duško, ne znam da li su te obavijestili o čemu se radi, ali ja predpostavljam prema onome što je Milošević rekao Tuđmanu, da se ovdje radi o razgraničenju u Bosni – svjedoči predsjednik Mesić.

Predsjednik Mesić na kraju razgovora kaže da se podjela Bosne i Hercegovine nije dogodila, ponaprije zahvaljujući reakciji Armije Republike Bosne i Hercegovine koja je, zapravo, stala na put dogovoru Milošević – Tuđman, ali i nekim snagama unutar Bosne i Hercegovine koje su željele razgovarati o podjeli države. “Armija Republike Bosne i Hercegovine je bila činjenica otkada svijet počinje drugačije razmišljati”, zaključio je Mesić
tako je govorio Stipe akoga se sjecate to je onaj maHnitov koji je 10 godina bio predsjenik hrvatske a inace i blizak saradnik krivoustok i jedan od celnika HDZa :oops:
Stipe ustaša? Stari je to prevrtač :D
Jebe se njega, ode on na onaj svijet za godinu, dvije, a meni se i tebi moj kume valja još hrvati po ovom dunjaluku. Doduše, ja sam u logistici, tako da ide to pomalo, što bi rekli vi gore u Bosni - saburli.
pici

#37169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote: Stipe ustaša? Stari je to prevrtač :D
Jebe se njega, ode on na onaj svijet za godinu, dvije, a meni se i tebi moj kume valja još hrvati po ovom dunjaluku. Doduše, ja sam u logistici, tako da ide to pomalo, što bi rekli vi gore u Bosni - saburli.

naravno stasaU, izdajnik, četnik, jugosloven, pizda itd al ipak 10 godinsni preCednik lepe nasHe... sabur :bih:
Hafis

#37170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:

naravno stasaU, izdajnik, četnik, jugosloven, pizda itd al ipak 10 godinsni preCednik lepe nasHe... sabur :bih:
Pa šta, sposoban čovjek, zna sebi. Čak sam ga upoznao.
Uostalom, kakvi su se sve likovi u jedinoj našoj provrtili kroz predsjedništvo od 1991. do danas, Stipica je za njih Kenedi.
mO k3

#37171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Hafis wrote:
pici wrote:

Uostalom, kakvi su se sve likovi u jedinoj našoj provrtili kroz predsjedništvo od 1991. do danas, Stipica je za njih Kenedi.
hahahhahahha kitu si ti moju upoznao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lazes ko pas :D
pici

#37172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:

i ja sam sa njim popio kaHvu na carsiji... prijazan dedica, baci koju lovačku o ratu, valjda senilnost ga mlatnula pa poslo transkripte iz tudjmanova sefa u mrski antirvacki haag... jebiga godine nemre se covjek svega sjetiti... sabur :bih:
mO k3

#37173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Image

:mrgreen:

Ovako se tekstovi kradu :mrgreen:

moj @hafise nema te veceg lazova na forumu
Hafis

#37174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:[
i ja sam sa njim popio kaHvu na carsiji... prijazan dedica, baci koju lovačku o ratu, valjda senilnost ga mlatnula pa poslo transkripte iz tudjmanova sefa u mrski antirvacki haag... jebiga godine nemre se covjek svega sjetiti... sabur :bih:
Moram biti iskren, ali mi je jednom davno dok je bio predsjednik učinio jednu ogromnu uslugu, neprocjenjivu. Nije u pitanju nikakva materijalna korist ili tako nešto, ali za mene je u tom trenutku to bilo važnije od života. Zato mu i sad veliko hvala.
A o njemu kao političaru...ma takva su vremena bila, jednostavo stvari su išle svojim tijekom, i što može sam jedan čovjek ... gledaj da ti je fino, tebi i tvojima oko tebe. tako ti je to.
155_mm

#37175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Hafis wrote:
pici wrote:[
Moram biti iskren, ali mi je jednom davno dok je bio predsjednik učinio jednu ogromnu uslugu, neprocjenjivu. Nije u pitanju nikakva materijalna korist ili tako nešto, ali za mene je u tom trenutku to bilo važnije od života. Zato mu i sad veliko hvala.
A o njemu kao političaru...ma takva su vremena bila, jednostavo stvari su išle svojim tijekom, i što može sam jedan čovjek ... gledaj da ti je fino, tebi i tvojima oko tebe. tako ti je to.
ma ne moras. nemoj se sa tim jos opterecivati.
Post Reply