Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zajebajete malo i vi. Malo vise, zapravo.
Nije Grbavica, tj. zemljiste za stadion s neba spalo
Al je problem da se i FKS dodijeli isto.
Pazi,nemam problem da FKS trazi zemlju,da mu se ista dodijeli (ako ce te mene poslusati,trazite zemlju u Kampusu) i da se na njemu napravi neki stadioncic od 15k mjesta.
Imam problem da nesto sto nije tvoje i sto ti ne pripada govoris da ti pripada.
mali_milojica wrote:
Pazi,nemam problem da FKS trazi zemlju,da mu se ista dodijeli (ako ce te mene poslusati,trazite zemlju u Kampusu) i da se na njemu napravi neki stadioncic od 15k mjesta.
Mislis na Kosevo?
Nisam ni ja da se Kosevo dodijeli FKS. Nije to to. Ne vidim kako ga FKS moze odrzavati niti njegovu isplativost.
A jasno je svima da FKS samo koristi Kosevo, ne i da je u vlasnistvu FKS.
Pusti ti neke inicijative, bas mislis da ce CSR dati Kosevo FKS. Nema od tog nista.
mali_milojica wrote:
Mislis na Kosevo?
Nisam ni ja da se Kosevo dodijeli FKS. Nije to to. Ne vidim kako ga FKS moze odrzavati niti njegovu isplativost.
A jasno je svima da FKS samo koristi Kosevo, ne i da je u vlasnistvu FKS.
Pusti ti neke inicijative, bas mislis da ce CSR dati Kosevo FKS. Nema od tog nista.
Ne samo FKS,nego bilo ko. Nesto sto je vlasnistvo sviju nas,dati nekome,pokloniti.
Moze se traziti neperspektivna zemlja,pa pravi sebi sta zelis,trazi donacija,zajam,vlasnistvo na odredjeni period,npr 50 godina i sl. Ali nekome,bilo kome,nesto poklanjati za sva vremena? Ni govora.
divovi ne mole,divovi ne traze, divovi pogledaju divovi dobiju!
salu na stranu, ono zemljiste treba dat fks, srusit onaj stadion i napravit neki rentabilniji.
isto i pod bb
isto i na tusnju.
grbavica ako ih dzo kol ispostuje, s dozvolama, istok ako spoje sa sjeverom i jugom kuces bolje...
jos samo da se neko sjeti terene promijenit.
Grupa navijaca trazi zemljiste na kojem bi klub izgradio svoj stadion. Kosevo je olimpijski stadion i on ce vjecno ostati u vlasnistvu opcine Centar. Lokacija koju mi trazimo jeste klizalistw kod Zetre. Kampus nema sanse dobiti, ono je dole suho zlato
ibizza wrote:Grupa navijaca trazi zemljiste na kojem bi klub izgradio svoj stadion. Kosevo je olimpijski stadion i on ce vjecno ostati u vlasnistvu opcine Centar. Lokacija koju mi trazimo jeste klizalistw kod Zetre. Kampus nema sanse dobiti, ono je dole suho zlato
Kad se male arapske ruke sloze,
sve se moze,sve se moze
Dogovorite se sa Al Shidijem,on pogura kod Bakira novi stambeno-poslovno-sportski objekat u krugu kampusa i eto zemlje,stadiona. FKS sigurno gubi barem 1000 gledalaca zbog polozaja Koseva,isto bi bilo i sa klizalistem.
Izadjes sa megalomanskim prijeslogom,a zadovoljis se klizalistem
pa to se i u svijetu radi.
sta fali stambeno poslovno sportskom objektu ako ce bit sve kako je bog zapovidio?
da se popravi ta infrastruktura kad tad bi se i liga popravila.