Jel opet neki vjetar ili los teren
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#37151 Re: UEFA Champions League
Koji je sad izgovor Jirgena Floppa ?
- luckylaka
#37152 Re: UEFA Champions League
Sto bi jedan rekao nebitno takmicenje kada ga moni ne uzmu..Bila mi interesantnija utakmica Sarajevo- Velez
-
kakabanja213
#37153 Re: UEFA Champions League
Nije valjda trebao krenuti u trku sa ovim atleticarima. Sve je skolski odradio.p206 wrote: ↑29/05/2022 00:00doduše ne sviđa, ne mogu lagati, navijam za Barcelonu 20 godina
al respekt za Real za ligu prvaka, sto jest jest najbolji su... samo razočaran sam Carlom.. volio sam njegov Milan, al večeras je izbjegao da se fajta sa Liverpoolom a mogao je sa Cityem pogotovo u gostima, znači da je imao ekipu za to
- Logovan
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#37155 Re: UEFA Champions League
Dok je jedan izbacivao Inter, Benficu, Villarreal drugi je izbacivao PSG, Chelsea i City 
- turbofolk
#37156 Re: UEFA Champions League
Gadna, a ujedno i uspješna sezona za Liverpool. I stvarno šteta za njih. Veliki pozdrav ide za ekipu sa Liverpoolove teme i isto bih reko da su večeras pobijedili.
Thibaut je i večeras, kao i protiv Chelsea-ja i City-ja bio prevaga. Al ne mogu se oteti utisku da je Liverpool bio nedovoljno opasan. Bez namjere da ikog omalovažavam, Real bi se večeras više namučio protiv Villareala.
Thibaut je i večeras, kao i protiv Chelsea-ja i City-ja bio prevaga. Al ne mogu se oteti utisku da je Liverpool bio nedovoljno opasan. Bez namjere da ikog omalovažavam, Real bi se večeras više namučio protiv Villareala.
-
Zoooka
#37157 Re: UEFA Champions League
Liverpoolova sezona je itekako uspjesna. Vjerujem da ce biti tu u vrhu i naredne sezone zajedno sa Cityem za razliku od Uniteda ili Barcelone npr
- MarlboroGold
#37158 Re: UEFA Champions League
Kao što je evropska liga Unai Emery liga tako je i liga prvaka Don Carlo liga
Sa penzionerima u veznom pokori Evropu
-
Zoooka
#37159 Re: UEFA Champions League
Tako je. Mozemo li reci da je Carlo Ancelotti najbolji trener svih vremena?MarlboroGold wrote: ↑29/05/2022 00:13 Kao što je evropska liga Unai Emery liga tako je i liga prvaka Don Carlo liga
- Romanista 101%
#37160 Re: UEFA Champions League
Top5 sigurnoZoooka wrote: ↑29/05/2022 00:15Tako je. Mozemo li reci da je Carlo Ancelotti najbolji trener svih vremena?MarlboroGold wrote: ↑29/05/2022 00:13 Kao što je evropska liga Unai Emery liga tako je i liga prvaka Don Carlo liga
- darius_maximus
#37161 Re: UEFA Champions League
Real je kao dijete koje samo majka može voljeti.p206 wrote: ↑29/05/2022 00:00doduše ne sviđa, ne mogu lagati, navijam za Barcelonu 20 godina
al respekt za Real za ligu prvaka, sto jest jest najbolji su... samo razočaran sam Carlom.. volio sam njegov Milan, al večeras je izbjegao da se fajta sa Liverpoolom a mogao je sa Cityem pogotovo u gostima, znači da je imao ekipu za to
Fascinantni utoliko što su osvojili Ligu prvaka:
- a sutra nijedna jedina ekipa neće poželjeti nekog njihovog igrača u svojim redovima (osim Courtoisa)
- a nijedna ekipa neće poželjeti da igra kao oni (da golman bude najbolje ocijenjeni igrač i da imaju jedan šut u okvir gola u 85. minuti)
- a (skoro) nijedno dijete neće sutra poželjeti da na terenu bude kao Vinicius, Ceballos, Rodrygo ili Valverde
Jednostavno, ekipa u kojoj ćeš za godinu-dvije zaboraviti ko je uopšte bio na terenu.
Efikasna, a totalno nepamtljiva i bezlična, što je fascinantno postignuće.
- JohnnyS
#37162 Re: UEFA Champions League
darius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:29Real je kao dijete koje samo majka može voljeti.p206 wrote: ↑29/05/2022 00:00
doduše ne sviđa, ne mogu lagati, navijam za Barcelonu 20 godina
- a sutra nijedna jedina ekipa neće poželjeti nekog njihovog igrača u svojim redovima (osim Courtoisa)
- a nijedna ekipa neće poželjeti da igra kao oni (da golman bude najbolje ocijenjeni igrač i da imaju jedan šut u okvir gola u 85. minuti)
- a (skoro) nijedno dijete neće sutra poželjeti da na terenu bude kao Vinicius, Ceballos, Rodrygo ili Valverde
Jednostavno, ekipa u kojoj ćeš za godinu-dvije zaboraviti ko je uopšte bio na terenu.
Dovoljno će djece širom svijeta poželjeti igrati za Real. Puno više nego za City ili PSG
- Distortion
#37163 Re: UEFA Champions League
Nema se tu sta puno pricati, Kurtoa je igrac utakmice i covjek koji je donjeo titulu svojim odbranama. Real je imao jednu jedinu sansu gdje je lopta nekako dosla do Vinicijusa koji je zabio. Liverpool je izdominirao ali nisu pogadjali zahvaljujuci golmanu. Real je imao i previse srece ove sezone iako kvalitetom nije bio bolji od engleskih klubova.
Treba im cestitat, valja na ovaj nacin uzet ligu prvaka
Treba im cestitat, valja na ovaj nacin uzet ligu prvaka
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- darius_maximus
#37165 Re: UEFA Champions League
Dobro, "puno" više je malo pretjerano.JohnnyS wrote: ↑29/05/2022 00:30darius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:29
Real je kao dijete koje samo majka može voljeti.
Dovoljno će djece širom svijeta poželjeti igrati za Real. Puno više nego za City ili PSG
City i PSG su također u međuvremenu postali ogromni brendovi, pogotovo City.
Međutim, to nema nikakve veze.
Poželjet će djeca igrati i za Barcu, a ona ispala nekad u Evropskoj Ligi, ima mjesec.
Ja govorim o tome kako smo svi kao djeca htjeli biti neki (trenutno) najbolji igrač, a sumnjam da će ijedno dijete sutra htjeti biti npr. Vinicius.
-
Project Lucian
#37166 Re: UEFA Champions League
Znaš kako kažu svi drugi igraju fudbal a njemačka samo pobjeđujedarius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:39Dobro, "puno" više je malo pretjerano.
Poželjet će djeca igrati i za Barcu, a ona ispala nekad u Evropskoj Ligi, ima mjesec.
Ja govorim o tome kako smo svi kao djeca htjeli biti neki (trenutno) najbolji igrač, a sumnjam da će ijedno dijete sutra htjeti biti npr. Vinicius.
E tako i svi drugi igraju ligu šampiona al samo real osvaja
- Logovan
#37167 Re: UEFA Champions League
Duplo vise od ekipe koja je druga po broju trofeja.
-
Zoooka
#37168 Re: UEFA Champions League
Razocaran utakmicom. Previse sam ocekivao. Jos se kladio da Benzema daje gol i da Real uzima 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#37169 Re: UEFA Champions League
Jok, pozeljet ce da budu Manedarius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:39Dobro, "puno" više je malo pretjerano.
- East_side
#37170 Re: UEFA Champions League
Samo mala ispravka, Bayern isto ima 6 klempi
Ma šta reći, koliko mi kao klub nisu dragi toliko ih s druge strane poštujem.
Kako i ne bih. Od 98. do danas su igrali 8 finala i ostvarili isto toliko pobjeda.
Nekad u knap, nekad rutinski razvale protivnika, nekad se iščupaju u zadnjim sekundama pa u produžecima završe posao, pa nekad na penale, pa ovako, pa onako...
Svejedno, na kraju uvijek uzmu klempu. Što već rekoh, moguće ih je pobijediti ali u finalu UCL NE.
Carlo je svjesno izabrao podređenu ulogu u ovom finalu, s pristupom bez imalo rizika. Čekali jedinu pravu priliku i dočekali je.
To opet nije bilo dovoljno da budu 100% sigurni ali je tu bio Curtois koji je definitivno bio igrač utakmice i to je to.
Iako su bili bolji večeras od Reala, ipak sam očekivao malo više od Liverpoola. Malo više zrelosti u zadnjoj trećini.
Ma šta reći, koliko mi kao klub nisu dragi toliko ih s druge strane poštujem.
Kako i ne bih. Od 98. do danas su igrali 8 finala i ostvarili isto toliko pobjeda.
Nekad u knap, nekad rutinski razvale protivnika, nekad se iščupaju u zadnjim sekundama pa u produžecima završe posao, pa nekad na penale, pa ovako, pa onako...
Svejedno, na kraju uvijek uzmu klempu. Što već rekoh, moguće ih je pobijediti ali u finalu UCL NE.
Carlo je svjesno izabrao podređenu ulogu u ovom finalu, s pristupom bez imalo rizika. Čekali jedinu pravu priliku i dočekali je.
To opet nije bilo dovoljno da budu 100% sigurni ali je tu bio Curtois koji je definitivno bio igrač utakmice i to je to.
Iako su bili bolji večeras od Reala, ipak sam očekivao malo više od Liverpoola. Malo više zrelosti u zadnjoj trećini.
- darius_maximus
#37171 Re: UEFA Champions League
Začuđujuće, ali da.sime_cipol wrote: ↑29/05/2022 00:52Jok, pozeljet ce da budu Manedarius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:39
Dobro, "puno" više je malo pretjerano.
Ja govorim o tome kako smo svi kao djeca htjeli biti neki (trenutno) najbolji igrač, a sumnjam da će ijedno dijete sutra htjeti biti npr. Vinicius.![]()
Prije će poželjeti biti i Mane i Salah, nego Vinicius.
To je opet možda i kompliment Realu, jer su im sve zvijezde iz doma penzionera, slično npr. Milanu od prije 10-15 godina.
Samo kažem da je fascinantno da nemaju ni poželjne igrače, ni igru, ni karizmu, a imaju rezultate.
Nije to baš svakodnevna pojava.
- darius_maximus
#37172 Re: UEFA Champions League
To su rekli, ja mislim, Englezi, koji se Švaba boje i na slici.Project Lucian wrote: ↑29/05/2022 00:45Znaš kako kažu svi drugi igraju fudbal a njemačka samo pobjeđujedarius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:39
Dobro, "puno" više je malo pretjerano.
E tako i svi drugi igraju ligu šampiona al samo real osvaja![]()
Jasno je meni da Real dobro igra turnire, ali nije to bila poenta.
- rovac13
#37173 Re: UEFA Champions League
Liverpool mi je drag i volio bih da su osvojili........ali jos vise od toga volim doci na klix i citat kako navijaci barcelone i slicni njima traze dlaku u jajetu......obicno traze greske u sudjenju........sad kad su sudije ostetile real sad im ne gledljiva utakmica
.......a ruku bi dali da su njihovi ljubimci osvojili ne gledljivom utakmicom 
- Point.
#37174 Re: UEFA Champions League
Simpatizere Reala ne doživljavam ozbiljno. Ko nafurana djeca na wikipediji nađu trofejni klub i fol navijaju i busaju se u prsa trofejom.iz 1962 godine.
- ultima_palabra
#37175 Re: UEFA Champions League
Ubjedljivo najbolji igrac na svijetu ove sezone igra za Real.darius_maximus wrote: ↑29/05/2022 00:39Dobro, "puno" više je malo pretjerano.