Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

HarunKovac

#37151 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

Ipak s kokoskama :izet:
kazo

#37152 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

skafiskafsnjak wrote:
kazo wrote:Ko god dodje u finale sanse su 50-50. Iskren da budem prizeljkivo sam TOT zbog umora, u tom slucaju sanse za LIV bi bile 55-45%, ali ovo veceras kako stigose :O fkt ce biti jebeno kod god da nam dodje.
Ajax je brutalan, pomalo me i strah :D
:-)
:? :?
Edin H.

#37153 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

HarunKovac wrote:Ipak s kokoskama :izet:
Ma bar znas na cemu si, ali mislim da je Tottenham ipak opasniji protivnik, ali u biti ne lezi im Liverpool.
East_side

#37154 Re: Liverpool FC

Post by East_side »

Bit ce ovo odlicno finale sigurno :thumbup: dueli Liverpoola i Tottenhama su uvijek zanimljivi i neizvjesni. I ove sezone su odigrali dvije zanimljive utakmice. Liverpool oba puta pobijedio ali vrlo tijesno.

Vjerujem da ce Liverpool biti na visini zadatka i zavrsiti ovo kako treba aBd :thumbup:

Vjerujem Kloppu, jako je mudar i nikoga NIKAD ne podcjenjuje. Svjestan je i on koliko su opasne ekipe koje na ovakav nacin dodju do finala, kao Tottenham sada. Bez obzira koliko se dobro poznaju iz domace lige.

Tottenham je jako, jako nezgodna ekipa. Nikad im ne znas ali bukvalno. Danas mogu dobit Man.City-a a sutra izgubiti od Brightona.

Ne bih da pehiram ali jako me podsjecaju na onog Chelsea koji se onda (u sjeni sve vrijeme) nekako provukao do finala i tamo dobio Bayerna na penale nakon sto su ih ovi samljeli u 120 minuta igre.

Tottenham se takodjer provukao protiv City-a, evo i sada protiv Ajaxa, bez obzira sto zasluzuju sve cestitke za nacin na koji su to izveli. Uglavnom, sve to mi se nimalo ne svidja... :roll:
HarunKovac

#37155 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

Nece dvaput zaredom izgubit finale :thumbup:
tuzlak1212

#37156 Re: Liverpool FC

Post by tuzlak1212 »

HarunKovac wrote:Nece dvaput zaredom izgubit finale :thumbup:
Image
no_sekirli

#37157 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Iskreno, ja bih više volio da je Ajax prošao u finale, nekako mi se čini da bi lakše s njima.

Ovako moramo protiv dajvera i to na neutralnom terenu :-D
SmokingMan

#37158 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Jedno je sigurno,da niko ne želi jeftino izgubiti utakmicu u Madridu,a pogotovo Liverpool.Teško je bilo šta predvidjeti,jednostavno,treba se prepustit užitku,i nadati se da će Liverpool ispraviti svoje greške iz prošlogodišnjeg finala,and make Amiđa happy and proud,and altogether. :thumbup:
stakasa

#37159 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

SmokingMan wrote:Nikada se ne zna sa Tottom,odjednom ožive,kao da su na drogama,bukvalno.
Vjeruj mi da sam sinoc pomislio da mozda stvarno nisu. Previse se puta dizu, i oni i proslo ljeto Hrvatska na Svjetskom da mi ne bi bilo sumnjivo
stakasa

#37160 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

East_side wrote:Bit ce ovo odlicno finale sigurno :thumbup: dueli Liverpoola i Tottenhama su uvijek zanimljivi i neizvjesni. I ove sezone su odigrali dvije zanimljive utakmice. Liverpool oba puta pobijedio ali vrlo tijesno.

Vjerujem da ce Liverpool biti na visini zadatka i zavrsiti ovo kako treba aBd :thumbup:

Vjerujem Kloppu, jako je mudar i nikoga NIKAD ne podcjenjuje. Svjestan je i on koliko su opasne ekipe koje na ovakav nacin dodju do finala, kao Tottenham sada. Bez obzira koliko se dobro poznaju iz domace lige.

Tottenham je jako, jako nezgodna ekipa. Nikad im ne znas ali bukvalno. Danas mogu dobit Man.City-a a sutra izgubiti od Brightona.

Ne bih da pehiram ali jako me podsjecaju na onog Chelsea koji se onda (u sjeni sve vrijeme) nekako provukao do finala i tamo dobio Bayerna na penale nakon sto su ih ovi samljeli u 120 minuta igre.

Tottenham se takodjer provukao protiv City-a, evo i sada protiv Ajaxa, bez obzira sto zasluzuju sve cestitke za nacin na koji su to izveli. Uglavnom, sve to mi se nimalo ne svidja... :roll:
Taj presing koji ce Liverpool napravit ce biti dotad nesto nevideno u svijetu fudbala. Znaci Oxlaid-Chemberlain lani protiv Cityja pa sve to puta dva
AmiĐa_Idriz

#37161 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nezgodno je uvijek igrati protiv ekipe iz Lige.

Još su nam utakmice sa njima otkako je Poch tu vazda tijesne. Iskreno i ja sam više Ajax priželjkivao ali hajde, idemo se potući.

Naša prednost bi mogla biti ta što imamo iskustva iz ovih utakmica, reče Bale da mu je Lallana rekao kako prošle godine nisu mogli spavati pred utakmicu. Nešto slično bi trebalo očekivati i od Spursa.

Vidjećemo, mislim i vjerujem da će dati sve od sebe zbog te prošle sezone a i činjenice da je ovo sezona gdje se zaista može i treba uzeti trofej.

Imamo zaista dobru priliku koju trebamo iskoristiti ali isto tako ako ne iskoristitimo, klanjati kolektivnu dženazu...
stakasa

#37162 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

AmiĐa_Idriz wrote:Nezgodno je uvijek igrati protiv ekipe iz Lige.

Još su nam utakmice sa njima otkako je Poch tu vazda tijesne. Iskreno i ja sam više Ajax priželjkivao ali hajde, idemo se potući.

Naša prednost bi mogla biti ta što imamo iskustva iz ovih utakmica, reče Bale da mu je Lallana rekao kako prošle godine nisu mogli spavati pred utakmicu. Nešto slično bi trebalo očekivati i od Spursa.

Vidjećemo, mislim i vjerujem da će dati sve od sebe zbog te prošle sezone a i činjenice da je ovo sezona gdje se zaista može i treba uzeti trofej.

Imamo zaista dobru priliku koju trebamo iskoristiti ali isto tako ako ne iskoristitimo, klanjati kolektivnu dženazu...
Kazem ti, taj pressing koji ce Liverpool napravit u Madridu ce biti nesto dotad nevideno
AmiĐa_Idriz

#37163 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Moguće, biće dosta odmora do tad, par dana Marbella :mrgreen: biće friški a i imaćemo full fit ekipu osim Keite nažalost.

Na početku ćemo ih vjerovatno stisnuti dok budu pod utiskom finala. Ali ono, sve je moguće u toj utakmici. Nadam se da će je dobro spremiti, generacijska će to utakmica biti.
zomri

#37164 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Sumnjam da će ići na neki pressing, ekipe se dosta dobro poznaju pa će prije ići na taktičko iznenađenje i kontrolisanu utakmicu. Čekaće se greška protivnika. No, ima još dosta do tekme, sačekajmo da vidimo ko će biti spreman pa ćemo onda u prave prognoze.

Ne sviđa mi se što smo favoriti :mrgreen:
stakasa

#37165 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

zomri wrote:Sumnjam da će ići na neki pressing, ekipe se dosta dobro poznaju pa će prije ići na taktičko iznenađenje i kontrolisanu utakmicu. Čekaće se greška protivnika. No, ima još dosta do tekme, sačekajmo da vidimo ko će biti spreman pa ćemo onda u prave prognoze.

Ne sviđa mi se što smo favoriti :mrgreen:
Meni se ne svida sto utakmica nije sutra, oni ce se dotad oporavit. Nevjerovatno je sta covjek isisaje iz njih
Tomahawk11
Globalni moderator

#37166 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

T....nema šta izgubiti, svakako ih bije etiketa luzerluka.
Valjda su nafaku potrošili.
Iza Liverpoola je iskustvo prošlogodišnjeg finala.
Mada, kad bolje, razmislim, T.... uzima :oops:
AmiĐa_Idriz

#37167 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma nije da ni oni ne znaju presing igrati, poslije nas i Citya najbolji u Premu su možda u tome.

Biće teška utakmica za gledati, užas.
Tomahawk11
Globalni moderator

#37168 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Jesu li provjerili onog Sissoka, jel dopingovan frajer :shock:
I Moura je letio sinoć :run:
Al ste i fakini, taman se ovi Clasico rivali ponadali, nema Reala, evo titule, kad :cry: :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#37169 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma čudan je Tottenham, imaju puno prelaza tokom utakmice. To što kažeš ko da su na drogama. Čas su pogubljeni čas ko, ne znam, najbolja ekipa svijeta.
AmiĐa_Idriz

#37170 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Jürgen Klopp will sign a new 5-year-contract at Liverpool in the next couple of weeks, with a record salary of €10M (£8.6M) per season plus bonuses. Juventus made an approach for Klopp earlier this season but he wouldn't negotiate due to his pact with #LFC.
:bih:
SmokingMan

#37171 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Njihovo ponašanje i prokrastinacija baca sumju na ishod finalnog meča. :D

PS:Uz klauzulu da može otiĆi kada mu dosadi u Liverpoolo. :D
King_Kenny

#37172 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

AmiĐa_Idriz wrote:
Jürgen Klopp will sign a new 5-year-contract at Liverpool in the next couple of weeks, with a record salary of €10M (£8.6M) per season plus bonuses. Juventus made an approach for Klopp earlier this season but he wouldn't negotiate due to his pact with #LFC.
:bih:
Čuj, Juventus hoće Kloppa. Što? kad nijedan trofej nije osvojio i gubitnik je. :D
AmiĐa_Idriz

#37173 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma ne znaju ovi iz Torina, trebaju se posavjetovati sa forumašima :mrgreen:

Elem, Robertson propušta Wolvese ali će biti spreman za finale.
Mustang1

#37174 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

AmiĐa_Idriz wrote:Ma nije da ni oni ne znaju presing igrati, poslije nas i Citya najbolji u Premu su možda u tome.

Mozda i nece. Moze biti najdosasnija ikad, a moze i najzanimljivija ikad. Kakva ce biti mislim da se najvise pita Klopp.
AmiĐa_Idriz

#37175 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Mustang1 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Ma nije da ni oni ne znaju presing igrati, poslije nas i Citya najbolji u Premu su možda u tome.

Mozda i nece. Moze biti najdosasnija ikad, a moze i najzanimljivija ikad. Kakva ce biti mislim da se najvise pita Klopp.
Pa meni će biti teška, ha bila dosadna ha zanimljiva :mrgreen:

Teška i užasna za živce :skoljka:
Post Reply