Pristalica sam NS i SDP-a kao najbližih mom uvjerenju medjutim smatram da niste u pravu. Jako je bitno i da su ljudi kada je najteže bili učestvovali koliko su mogli. To mislim jer to dovoljno govori o karakteru osobe, nije fer da odredjene porodice su pobjegle , skolovale djecu i slicno i danas se hvale svim tim ( sto je u redu) dok neka djeca nisu imala tu priliku, ocevi su im izginuli da bi im mogli omoguciti skolovanje... ovakvih dosta medjutim ima upravo u redovima ove seljačke SDA stranke pa komentar nije dobar ali se slažem da si i to treba gledati.Danas imamo situaciju gdje neko ko je poslan u ratu da se obrazuje preko ledja sirotinje, preko stele pametuje ljudima koji tu sansu nisu ni imali ili su dali najvise...thekupus wrote:Tačno. SDAovcima je rat bukvalno jedino na što se mogu pozvati, iako dobar dio, kao ova štuka, nemaju veze s istim. Bukvalno nemaju ništa drugo što mogu spomenutimalakh wrote:da izvineš na izrazu, ali jebeš ti više priče o ratu. od rata do danas, mnogi smo se oženili, dobili djecu i samim tim stvorili novu generaciju, dobili unaprijeđenja na poslu ili otkaze, otišli u penziju i šta sve ne i da nas interesira ko je bio budala prije 26 godina.thekupus wrote: Kakva argumentacija, pa jedva je pročitala inicijativu onu, k'o da joj je ćirilicom napisana
mnogi danas na rat gledaju kao temu kada nemaju o čemu pričati sa sagovornikom, pa se uhvate te četiri godine i dobro ispričaju.
PS: nadam se da će mi se ispričati onaj kada sam svojevremeno rekao da će din biti premijer, dino predsjednik skupstine, mirvad ministar kulture i ostalo, kada me je pokušao diskreditovati mojim datumom registracije... sada se ispostavilo da je sve tačno.
drugo, ne vidim ovdje baš pretjeranih eksperata , kako su se hvalili ... veliko je pitanje imamo li ih uopšte...