Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Idemedosumom wrote:Samo da prenesem selame raji od towelie-a:
Dobio sam trajni ban na drugom pdf-u još pre godinu i više, ali i dalje redovno pratim temu. Pozdrav svim navijačima, zbog večeri kao od one sinoć se i voli ovaj klub. Kako god da se završi sezona, ponosan sam na momke.
YNWA
Za sta se dobije trajni ban?
Zar se ne moze napravit drugi profil?
Idemedosumom wrote:Samo da prenesem selame raji od towelie-a:
Dobio sam trajni ban na drugom pdf-u još pre godinu i više, ali i dalje redovno pratim temu. Pozdrav svim navijačima, zbog večeri kao od one sinoć se i voli ovaj klub. Kako god da se završi sezona, ponosan sam na momke.
YNWA
Vjeruj mi baš neki dan naletih na neki njegov post dok sam tražio provale za Virgilov transfer i skontam da ga odavno nema. Drago mi je da je živ i zdrav, i nek pravi novi acc, treba regrutovati linije do finala
Ono sto je Liverpool sinoc pokazao se ne vidja cesto. Svojim igrama u ovoj sezoni su zasluzili barem trofej Lige prvaka.
Nadam se da ce sljedece sezone osvojiti i EPL
Naravno, ne treba se opustati jer je Ajax(po trenutnom rezultatu Ajax je drugi finalista) veoma opasna ekipa.
Cestitam jos jednom, svaka cast momci
East_side wrote:Amidja, mnogi su se ovdje sinoc brinuli za tebe
no_sekirli wrote:
Amidza, sinoc si bio trazen, haman ko cigara...
I ja sam sebe tražio
Leopard_SA wrote:Ono sto je Liverpool sinoc pokazao se ne vidja cesto. Svojim igrama u ovoj sezoni su zasluzili barem trofej Lige prvaka.
Nadam se da ce sljedece sezone osvojiti i EPL
Naravno, ne treba se opustati jer je Ajax(po trenutnom rezultatu Ajax je drugi finalista) veoma opasna ekipa.
Cestitam jos jednom, svaka cast momci
Ma mahalski gol pravi Ali ne bih ja sad pravio neku mega analizu od toga. Jednostavno poklopile se stvari, TAA-ova genijalnost i lucidnost i to je to, nikakve sad studije praviti i namjeru traziti.
Ko god dodje u finale sanse su 50-50. Iskren da budem prizeljkivo sam TOT zbog umora, u tom slucaju sanse za LIV bi bile 55-45%, ali ovo veceras kako stigose :O fkt ce biti jebeno kod god da nam dodje.
Ajax je brutalan, pomalo me i strah
BHF_Manijak wrote:Ma mahalski gol pravi Ali ne bih ja sad pravio neku mega analizu od toga. Jednostavno poklopile se stvari, TAA-ova genijalnost i lucidnost i to je to, nikakve sad studije praviti i namjeru traziti.
Nego furdo jedna(Amidja) gdje si to gled'o tekmu?
Ovdje je zanimljivije što je Barca vjerovatno izgubila finale zbog pretjeranog cviljenja sudiji...karmica
kazo wrote:Ko god dodje u finale sanse su 50-50. Iskren da budem prizeljkivo sam TOT zbog umora, u tom slucaju sanse za LIV bi bile 55-45%, ali ovo veceras kako stigose :O fkt ce biti jebeno kod god da nam dodje.
Ajax je brutalan, pomalo me i strah