lajt komediju koja je smještena u Dublin u osamdesetim:

Glazbe i šarma na pretek.<3
Moderator: _BataZiv_0809

Imaš par komentara na temi Posljednji odgledan film. Slični su tvom, Denzel ih smorio._BataZiv_0809 wrote:Je li ko gledao Fences?
Ja sinoc poceo pred spavanje nekih 20 minuta. Denzel nije usutio
I ja gledao 20 minuta i iskljucio, a to je sada furka cini mi se, mandown isto last minute twist ( a svidio mi se film pravo ).klixo wrote:Dobar twist na kraju , pogledaj do kraja mislim da neces zazaliti.Lincoln-Burrows wrote:Meni je to smor od filma.cassius wrote:
Jel Miss Sloane bas tako dobar film ? Nesto sam ga bio poceo gledat i stao na 20oj minuti
Helem, totalno beskorisna za normalan svijet.johnnykola wrote:Dektop aplikacija za traženje titlova:
https://getcaption.co/
Trenutno dostupna samo za macOS.
vicious wrote:Helem, totalno beskorisna za normalan svijet.johnnykola wrote:Dektop aplikacija za traženje titlova:
https://getcaption.co/
Trenutno dostupna samo za macOS.

johnnykola wrote:Bacite danas na Dan svetog Patrika oko na ovu
lajt komediju koja je smještena u Dublin u osamdesetim:
Glazbe i šarma na pretek.<3
Govoriš o meni?Tito_i_Partija wrote:Dalko, slabo haman picis filmove u zadnje vrijeme, samo dokumentarce. Sta se zbiva?
Ma znam ja tebe, odusevice te Paterson, bas onako k'o sto je i ultimu.dale cooper wrote: Kontam da skinem Patersona, iako znam da si rekao da te je ekstremno smorio.Ali jebiga volim Jarmuscha,
i po onome što sam čuo o njemu djeluje mi kao jedan od onih sporih, meditativnih filmova kao što je recimo
Boyhood. A nešto kontam da bi mi to baš leglo u ovom momentu.
Ne znam, cujem da su Get Out i Logan mnogo dobri.johnnykola wrote:A očito suša dobrih novih.
E ja bi sa druge strane morao pogledati taj Taboo, vidim da ga svi spominju.Tito_i_Partija wrote:Ma znam ja tebe, odusevice te Paterson, bas onako k'o sto je i ultimu.dale cooper wrote: Kontam da skinem Patersona, iako znam da si rekao da te je ekstremno smorio.Ali jebiga volim Jarmuscha,
i po onome što sam čuo o njemu djeluje mi kao jedan od onih sporih, meditativnih filmova kao što je recimo
Boyhood. A nešto kontam da bi mi to baš leglo u ovom momentu.![]()
Nemam nista protiv tog filma, naprotiv volim Jarmuscha, i mozda bi mi se u drugim okolnostima cak i svidio...al' valjda tada, u tom momentu, u tom trenutnom raspolozenju, nije mi ama bas nikako leg'o. Jebiga, kako starim, odmornost i raspolozene imaju sve vise uticaja na to da li ce mi se svidit' film. Kad sam bio mladji, filmove sam prakticno gut'o kad god sam stig'o. Any time, any place.![]()
Elem, ja poceh neki dan gledat' Stranger Things, znam da je se tebi svidila, evo dos'o sam do trece epizode i bas je dobra (bolja nego Taboo). Nego ja to 'nako ba, da se javim, vidim nema te na temi plaho ovih dana.
Hvala i takodjer.dale cooper wrote:E ja bi sa druge strane morao pogledati taj Taboo, vidim da ga svi spominju.Tito_i_Partija wrote:Ma znam ja tebe, odusevice te Paterson, bas onako k'o sto je i ultimu.dale cooper wrote: Kontam da skinem Patersona, iako znam da si rekao da te je ekstremno smorio.Ali jebiga volim Jarmuscha,
Boyhood. A nešto kontam da bi mi to baš leglo u ovom momentu.![]()
Nemam nista protiv tog filma, naprotiv volim Jarmuscha, i mozda bi mi se u drugim okolnostima cak i svidio...al' valjda tada, u tom momentu, u tom trenutnom raspolozenju, nije mi ama bas nikako leg'o. Jebiga, kako starim, odmornost i raspolozene imaju sve vise uticaja na to da li ce mi se svidit' film. Kad sam bio mladji, filmove sam prakticno gut'o kad god sam stig'o. Any time, any place.![]()
Elem, ja poceh neki dan gledat' Stranger Things, znam da je se tebi svidila, evo dos'o sam do trece epizode i bas je dobra (bolja nego Taboo). Nego ja to 'nako ba, da se javim, vidim nema te na temi plaho ovih dana.![]()
Samo se ti javi, imam možda 5-6 forumaša čije preporuke obavezno uvažavam, i ti si među njima.![]()
Da prvi putzdruzdjo wrote:Dosadno mii wrote: Bas si se fino potrudio da preporucis pa pogledah oba
Odlicni filmovi
Ako ti je prvi put da gledas prvi dio onda ti bas zavidim.
Ja sam morao cekati 21 godinu za drugi dio a ti si pregledao jedan za drugim.
Hvaladulekrele wrote:Nasao i javicious wrote:Ja nađoh
Contratiempo (Proper) [BluRay Rip][AC3 5.1 Español Castellano][2017]
ne znam da li je fake, veličina je 1.9 GB
ali znamo da je piraterija zabranjena

Ako si u svojim sve rjeđim pojavljivanjima odlučio da post iskoristiš za ovakvu preporuku ondaExNihilo wrote:Taboo čista poetika. 9/10.
Gledati Hardija kako osam sati luta ulicama predviktorijanskog Londona i pri tome ništa drugo ne radi - bilo bi dovoljno. I potencijalno prosvjetljujuće iskustvo.dale cooper wrote:Ako si u svojim sve rjeđim pojavljivanjima odlučio da post iskoristiš za ovakvu preporuku ondaExNihilo wrote:Taboo čista poetika. 9/10.
nema dileme da mi to valja pogledati.Teško da i ti i Tito možete fulnuti.