Ovaj poduhvat sinoc definitivno zasluzuje jedan ep
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#37101 Re: Liverpool FC
Steta sto je Homer umro.
-
tibetanac
#37102 Re: Liverpool FC
Drago mi je zbog Suareza bas je pogan lik. Klop nevjerovatan trener i dosta zreliji u odnosu na vrijeme kada je tek dosao. Sjecam se da je bila prica kao Buvac je pametna glava tu i da ce se raspasti i Klop bez njega, a boga mi kako on ode Klop dosta pametnije igra. Mnogo bolja kontrola tempa i nije vise samo trci naprijed, kada dodju do zeljenog rezultata znaju umiriti igru. Kada neko krene naprijed rizikuje silovanje od tranzicije i to je ocito Klop usavrsio. Pored toga jednostavno covjek pase stadionu i navijacima, podudara se ta energija i dobije se povratak velikana u vrh fudbala. Jos jedan primjer kako ekipa nije samo onih 11 na terenu, nego i ostatak koji i ne igra cesto, a sinoc Saciri i Origi uletise u sastav i razbise Barsu. Cini se da je i hemija u ekipi na velikom nivou.
Mislim da se smijesi i titula prvaka Engleske, mozda ne ove godine,ali mora doci brzo jer onakva igra mora donjeti rezultat. Ne sumnjam i da ce ekipa u narednu sezonu uci jos nabrijanija kada se sve kockice posloze sto se vidjelo i na Fabinju sinoc. Na pocetku gotovo da nije ni igrao vec se pricalo o promasenom transferu, a onda odjednom proigra covjek. Isto ocekujem i od Keite.
Mislim da se smijesi i titula prvaka Engleske, mozda ne ove godine,ali mora doci brzo jer onakva igra mora donjeti rezultat. Ne sumnjam i da ce ekipa u narednu sezonu uci jos nabrijanija kada se sve kockice posloze sto se vidjelo i na Fabinju sinoc. Na pocetku gotovo da nije ni igrao vec se pricalo o promasenom transferu, a onda odjednom proigra covjek. Isto ocekujem i od Keite.
- HarunKovac
#37103 Re: Liverpool FC
Da hoće Ajax proc pa da ih natamburamo u finalu, jer onda De Beek i/ili LIGT nece dvaput razmišljat (ako dobiju ponudu) 
- ljevoruki
#37104 Re: Liverpool FC
Jos ne mogu da vjerujem, ovo je najveci povratak u istoriji LP.
Bez Salaha i Firmina, Fabinho 80 minuta igra sa zutim kartonom, izgubis lijevog beka na poluvremenu i opet slozis cvrku velikoj Barci i potpuno iskljucis Mesija iz igre, nevjerovatno.
Klopp - zadnja izmjena, ja ocekujem Lovrena i da pojaca odbranu, on uvodi Sturidga
Bravo majstore, najbolji si, jedan jedini i neponovljivi.
Nadam se Ajaxu u finalu i vrhunskom fudbalu i pobijedi Liverpoola, zasluzili su taj trofej, nije ove godine niko bio bolji od njih.
Bez Salaha i Firmina, Fabinho 80 minuta igra sa zutim kartonom, izgubis lijevog beka na poluvremenu i opet slozis cvrku velikoj Barci i potpuno iskljucis Mesija iz igre, nevjerovatno.
Klopp - zadnja izmjena, ja ocekujem Lovrena i da pojaca odbranu, on uvodi Sturidga
Bravo majstore, najbolji si, jedan jedini i neponovljivi.
Nadam se Ajaxu u finalu i vrhunskom fudbalu i pobijedi Liverpoola, zasluzili su taj trofej, nije ove godine niko bio bolji od njih.
- SmokingMan
#37105 Re: Liverpool FC
Kada bi sada gledali iz perspektive grupne faze,malo bi ko očekivao finale. 
-
°u°
- AmiĐa_Idriz
#37107 Re: Liverpool FC
Još uvijek pokušavam procesirati šta se jebeno sinoć desilo. Nada kao nada navijačka je uvijek prisutna naravno, ali je, bar meni pred sinoćnju utakmicu bila srozana na minimum. Negdje u sebi sam svakako zamišljao kakve bi to scene bile, ali stalno bi to odbacio od sebe u momentu. Pogotovo nakon Salahove povrede.
Kakva partija, od Kloppa, Pepa, Petera, Andreasa koji je već drugu godinu u nizu odradio i spremio takve pripreme da (mislim) nakon ovakve sezone niti jedan jebeni hamstring nismo imali.
Od ekipe ne želim nikoga izdvajati, svi ulaze u legende. Pričaće se o ovome timu još, ovo je tek početak.
Kakva partija, od Kloppa, Pepa, Petera, Andreasa koji je već drugu godinu u nizu odradio i spremio takve pripreme da (mislim) nakon ovakve sezone niti jedan jebeni hamstring nismo imali.
Od ekipe ne želim nikoga izdvajati, svi ulaze u legende. Pričaće se o ovome timu još, ovo je tek početak.
“I have to say, this remontada (comeback) has one name, Jurgen. I think this was not about tactics or philosophy but heart and soul and empathy that he created with this group of players.”
- Jose Mourinho on Jurgen Klopp
Mourinho: "Even people not in love with that club have to admit it is a magnificent club, incredible stadium and one of the best atmospheres."
- AmiĐa_Idriz
#37108 Re: Liverpool FC
Još uvijek pokušavam procesirati šta se jebeno sinoć desilo. Nada kao nada navijačka je uvijek prisutna naravno, ali je, bar meni pred sinoćnju utakmicu bila srozana na minimum. Negdje u sebi sam svakako zamišljao kakve bi to scene bile, ali stalno bi to odbacio od sebe u momentu. Pogotovo nakon Salahove povrede.
“I have to say, this remontada (comeback) has one name, Jurgen. I think this was not about tactics or philosophy but heart and soul and empathy that he created with this group of players.”
- Jose Mourinho on Jurgen Klopp
Mourinho: "Even people not in love with that club have to admit it is a magnificent club, incredible stadium and one of the best atmospheres."
-
Mustang1
#37109 Re: Liverpool FC
Jesam se nadao ali nisam vjerovao
Nadao sam se brzom golu da bi bilo sta bilo moguce. Kad se to desilo poceo sam i vjerovati.
- HarunKovac
#37110 Re: Liverpool FC
Ovo je Barcelona koja zbog godišta svojih nositelja ne može parirati atomskom nogometu koji se igra u završnici Lige prvaka. Koja Messijevu i Suarezovu ravnodušnost za igranjem obrane mora kriti četvrtim veznim igračem i dubokim blokom. Koja zbog toga ne može kolektivno napadati niti se može kolektivno braniti.
Najbolji citat. Vratilo se nekad šetanje po terenu u fazi odbrane moj Leo
Kad vidim kako kod nas napadaci igraju defanzivno kad treba
Bobby, mo, sadio. Svi k'o jedno
Kad vidim kako kod nas napadaci igraju defanzivno kad treba
- King_Kenny
#37111 Re: Liverpool FC
Navikao da ide mnogo toga kontra Liverpoola (posebno u prvoj tekmi s Barcom), prepao sam se neke frljoke, nekog gola pred kraj tekme. I da, skoro sam lipsao kad je Messi imao slobodnjak; rekoh: evo ga opet.
No, "hope in your heart" je sinoć bila glasnija od svake navijačke zebnje. Vjerujem da na Anfieldu, u onakvoj atmosferi na tribinama, niko nije sumnjao da će se čudo dogoditi.
No, "hope in your heart" je sinoć bila glasnija od svake navijačke zebnje. Vjerujem da na Anfieldu, u onakvoj atmosferi na tribinama, niko nije sumnjao da će se čudo dogoditi.
-
todd_smith
#37112 Re: Liverpool FC
malo glupa analiza kada je Messi sinoc rezao liverpul pasovima kao vrel noz kroz puterHarunKovac wrote:Ovo je Barcelona koja zbog godišta svojih nositelja ne može parirati atomskom nogometu koji se igra u završnici Lige prvaka. Koja Messijevu i Suarezovu ravnodušnost za igranjem obrane mora kriti četvrtim veznim igračem i dubokim blokom. Koja zbog toga ne može kolektivno napadati niti se može kolektivno braniti.
Kad vidim kako kod nas napadaci igraju defanzivno kad treba![]()
to sto Suarezu treba 9543049 prilika da 1 zabije, to je druga prica
- AmiĐa_Idriz
#37113 Re: Liverpool FC
Babo, živ nam bio još 100 godina.
-
Mustang1
#37114 Re: Liverpool FC
Hajmo sad dalje, prvo nocas pa i zadnje kolo. Ja mislim da mogu u finalu pobjediti obe ekipe, ali navikli smo mlatiti Tottenham. Ajax nam je nepoznanica.
- AmiĐa_Idriz
#37115 Re: Liverpool FC
Bazinga1234 wrote:Povrijedi se Hendo... Al' nastavlja igru
For those who ever doubted Jordan Henderson: He could barely walk at half time v Barca, went into the dressing room and said this to the doc:
"Just give me everything. A jab, tablets. Both. Everything."
That is leadership #LFC
Meni vala svejednoMustang1 wrote:Hajmo sad dalje, prvo nocas pa i zadnje kolo. Ja mislim da mogu u finalu pobjediti obe ekipe, ali navikli smo mlatiti Tottenham. Ajax nam je nepoznanica.
- AmiĐa_Idriz
#37117 Re: Liverpool FC
Nego red je i da se zahvalimo dobrim forumašima kojima nam sinoć u onom ludilu čestitaše na historijskom podvigu.
Pogotovo da se zahvalim ovima koji se sjetiše mene
ali Bogam i svih nas sa ove teme koji svakodnevno pišemo, duramo veselimo se i ljutimo. Neki će reći da nismo normalni, ali samo ono sinoć je dokaz zašto volimo i živimo ovo sve. Ko bi rekao u vakat pljuvanja Rodgers dokle će se doći, vala smo zaslužili, još da nas zrakne na kraju trofej...
Ma kakvi, iznenadio bi se koliko sam moran bio. Više neka nevjerica nego šok.

Sretna amajlijo

Pogotovo da se zahvalim ovima koji se sjetiše mene
jasko_ba wrote:Amidza i ekipa, cestitke!!!
East_side wrote:Idemedosumom wrote:@Amiđa čestitam brate, uživaj
pridruzujem se
skafiskafsnjak wrote:Cestitke za Amidjunadam se da ga nije srce opalilo
Ma kakvi, iznenadio bi se koliko sam moran bio. Više neka nevjerica nego šok.
MarlboroGold wrote:Šta sam reko amiđa. Jašta nego možete. Sila ekipa
Čestitke
bhnapoleon1 wrote:svaka čast![]()
Idemedosumom wrote:@Amiđa čestitam brate, uživaj
Tomahawk11 wrote:![]()
Sretna amajlijo
Teufik wrote:Cestitam vam svima.
Svi smo mi, vjeruj misve_ovo_ja wrote:Allaha mi meni zbog @Amiđe najviše drago, zaslužio je
Bez ikakvevicious wrote:KAPA DOLE, REDSI!!!!![]()
Klopp je najbolji trener na svijetu, bez dileme.
Znaš šta kaže Alisson sinoć u mix zoni Italijanskim novinarima, "poznato mi je ovo odnekud"Romanista 101% wrote:ZasluzenoCestitke dobri ljudi
tuzlak1212 wrote:Zasluženo i čestitam navijačima Liverpoola![]()
![]()
doboj71 wrote:Amidza ,cekamo izvinjenje ,i to velikim slovima .
Hvala omarlo u ime svih nas, i vratiće se Pep jednog danaomar little wrote: svaka cast, cestitam.
p206 wrote:uživajte ljudi, zasluzili ste
da nije vas zbog kojih mi je drago večeras od neke muke zbog ovih idiota koji se ne bore ne bi mogao zaspati
Nadam se da si vidio rezultate glasanjaBHF_Manijak wrote:
Amidja idi u qrac, odstupi od pravila - CITAVOJ EKIPI PO 5 BODOVA!!!
animals wrote:Cestitke Kloopu I Liverpool..
nadam se da ce osvojiti..
ljudi igrali srcem I pobijedili..
Origi I Sachiri junaci..
Logovan wrote:Svaka čast Liverpoolu!!!![]()
![]()
Obrisana, zvanično.King_Kenny wrote:Obrisati tabelu za flopa sezone... Nije niko flop. Ovakvu sezonu ima Liverpool, a mi sastavili listu flopova. Nema smisla.
Point. wrote:Čestitke svim navijačima i simpatizerima Liverpoola
Skakao sam nakon svakog gola ko da mi je Lazio igrao. Forza Liverpool!
Uh brate...Bosanski_kralj wrote:U nedjelju Liverpool osvaja EPL, inšallah. Poš`ajte šta vam kažem.
burgundy wrote:Bravo svaka čast nisam mogao pratit tekmu.
Živsumirprimus wrote:jel ziv amidja?
omar little wrote:evo ga ziv!
- AmiĐa_Idriz
#37118 Re: Liverpool FC
zomri wrote:
Jimbo u elementu![]()
![]()
Nego Dudek sinoć prevrtao stolove na Poljskoj državnoj televiziji

- HarunKovac
#37119 Re: Liverpool FC
Nema to veze. U modernom fudbalu moras doprinosit defanzivi,bar u jednom polufinalu lige šampiona. Činjenica je da Barsa u snu nije mislila da im se sprema jos jedna REMONTADAtodd_smith wrote:malo glupa analiza kada je Messi sinoc rezao liverpul pasovima kao vrel noz kroz puterHarunKovac wrote:Ovo je Barcelona koja zbog godišta svojih nositelja ne može parirati atomskom nogometu koji se igra u završnici Lige prvaka. Koja Messijevu i Suarezovu ravnodušnost za igranjem obrane mora kriti četvrtim veznim igračem i dubokim blokom. Koja zbog toga ne može kolektivno napadati niti se može kolektivno braniti.
Kad vidim kako kod nas napadaci igraju defanzivno kad treba![]()
to sto Suarezu treba 9543049 prilika da 1 zabije, to je druga prica
Messi je uz Ronalda najbolji u historiji , nema sumnje ali imao je sansi i on. Sjeti se onog pokusaja driblinga u petercu bulvalno, umjesto da suta odmah.
- veella
#37121 Re: Liverpool FC
Citajte momci i ucite od Veelleveella wrote:Klopp vjeruje u momke i prolaz. On zna kako naloziti ekipu, za njega je 0:3 nista to on za 6 min moze stici. Sjeti se one tekme Liverpool- BVB i preokreta za par minuta![]()
![]()
Ja vjerujem u prolaz ko god bude igrao za Liverpool veceras. Sretno i uz vas sam veceras
- MarlboroGold
#37122 Re: Liverpool FC
joj ove dvojice
- AmiĐa_Idriz
#37123 Re: Liverpool FC
veella wrote:Citajte momci i ucite od Veelleveella wrote:Klopp vjeruje u momke i prolaz. On zna kako naloziti ekipu, za njega je 0:3 nista to on za 6 min moze stici. Sjeti se one tekme Liverpool- BVB i preokreta za par minuta![]()
![]()
Ja vjerujem u prolaz ko god bude igrao za Liverpool veceras. Sretno i uz vas sam veceras
- AmiĐa_Idriz
#37124 Re: Liverpool FC

Dva asistenta od sinoć.
A quick-thinking ballboy who helped Liverpool score their fourth goal has been revealed as a 14-year-old club academy player.
Oakley Cannonier was called the real man of the match last night by fans, as the Reds took on Barcelona in the Champions League Semi final.
- Idemedosumom
#37125 Re: Liverpool FC
Samo da prenesem selame raji od towelie-a:
Dobio sam trajni ban na drugom pdf-u još pre godinu i više, ali i dalje redovno pratim temu. Pozdrav svim navijačima, zbog večeri kao od one sinoć se i voli ovaj klub. Kako god da se završi sezona, ponosan sam na momke.
YNWA