Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo ste ljubomorni. Amel je dobar momak iz skromne porodice, ovo je vjerovatno nagovor Hife (obzirom da je sa njihovim autom kružio).
Helem nejse...
Tom prilikom je konstatovano da za vrijeme i nakon utakmice, na području Grada Zenica i stadiona Bilino Polje nisu zabilježeni bilo kakvi izgredi niti slučajevi ugrožavanja lične i imovinske sigurnosti navijača, stručnog osoblja i gostiju.
kamberovica polje wrote:Seljačko kurčenje, ukratko.
ne vjerujem da je kurcenje. samo je seljakluk u pitanju. i tukin i ovih koji imaju razumjevanja za takvo ponasanje. vidio sam juce neke konje kako paradiraju titovom, danas tu svadbu ne znajuci i kurac me boleci o kome se radi. oba puta sam od stida okrenuo glavu na drugu stranu. nisam imao osjecaj da se radi o razlicitim stvarima.
ne vjerujem da je kurcenje. samo je seljakluk u pitanju. i tukin i ovih koji imaju razumjevanja za takvo ponasanje. vidio sam juce neke konje kako paradiraju titovom, danas tu svadbu ne znajuci i kurac me boleci o kome se radi. oba puta sam od stida okrenuo glavu na drugu stranu. nisam imao osjecaj da se radi o razlicitim stvarima.
uz duzno postovanje prema Tuki, ali osobno mnogo kvalitetnih ljudi poznajem, i daju vazan doprinos drustvu na svoj nacin kao sto ni jedan sportas nece biti u mogucnosti. razlika je u tome sto njihova djela nisu medijski transparentna, a i ako jesu nisu u tim medijima za obican plebs, pa su opet skromni.
Tuka bi ostavio bi utisak na mene da je sve to uradio skromno, tiho i bez neke pumpe. tako bi postao uzor, pokazao novim klincima kako treba biti sofisticiran i kako je ispravno postupati u zivotu.
ovako prijeti da ce biti obican seljak, jer se povinovao kliki koja grama razuma nema, i obicni su prostaci.
boli me dupe za njegovo vjencanje, kao i bilo koje drugo.
uz duzno postovanje prema Tuki, ali osobno mnogo kvalitetnih ljudi poznajem, i daju vazan doprinos drustvu na svoj nacin kao sto ni jedan sportas nece biti u mogucnosti. razlika je u tome sto njihova djela nisu medijski transparentna, a i ako jesu nisu u tim medijima za obican plebs, pa su opet skromni.
Tuka bi ostavio bi utisak na mene da je sve to uradio skromno, tiho i bez neke pumpe. tako bi postao uzor, pokazao novim klincima kako treba biti sofisticiran i kako je ispravno postupati u zivotu.
ovako prijeti da ce biti obican seljak, jer se povinovao kliki koja grama razuma nema, i obicni su prostaci.
Svadba jeste bila krkanska, ali ono krkanska-light... nije džigara nego Ž. Vasić.
Tuka jeste skroman i fin momak, ergo ne pita se skromnog nego mladu. Zna se čija je u kući zadnja (da, draga).
Samo ne znam od kojih je Pivića mlada, novine pišu od notara, ali Nermina nije notar nego advokat?
Svadba jeste bila krkanska, ali ono krkanska-light... nije džigara nego Ž. Vasić.
Tuka jeste skroman i fin momak, ergo ne pita se skromnog nego mladu. Zna se čija je u kući zadnja (da, draga).
Samo ne znam od kojih je Pivića mlada, novine pišu od notara, ali Nermina nije notar nego advokat?[/quote]
nije u pitanju je li svadba light ili hard core, sta nas boli kurac. u pitanju je to sto to rade u centru grada. isto ko ovi janjicari na konjima. koji kurac dovode konje u centar grada? i ti navijaci... to je posebna vrsta socijalne bolesti.
Sto ne pisete od koje elite su sinoc auta bila parkirana duz trotoara pored hotela Dubrovnik!? Sve i jedan cenat oba trotoara bio je zauzet, a jos i policija pred hotelom. Ili namjerno nece ili prije ce biti ne smiju da pisu kazne...
Kako god, Tuka kao uzor mladim ljudima trebao je biti primjer po skromnosti i to sve na kulturan nacin odraditi, ovako...Doduse, ne znam sta svi krivite i mladu, kao da je Tuka iz centra Londona.
Ne umanjujem njegove sportske rezultate, ali svakako mi je pao u ocima svojim politickim angazmanom, koji ce biti vidljiv za tri godine, kako se vec prica...
Malo pretjerujete sa kritikama.
Tuka je svojim rezultatima zaslužio VIP tretman i neke povlastice u društvu.
Ako može neki beznačajni političar sa policijskom pratnjom da me gura sa ceste i da mi ugrožava život,.. ili svaki kriminalac da parkira gdje stigne,..
zašto i neko ko je pod BH grbom toliko znoja prolio ne bi mogao pola sata koristiti neke povlastice.
Mislim da i najobičniji čovjek koji ima par stoja viška može platiti policijsku pratnju i koristiti privilegije takve pratnje.
Takav je život,..
Daj da pišemo o pozitivnim stvarima da od pozitivnih pravimo grudvu a ne samo kritika, kritika,.. i kritika,.. i odlazak iz BiH.
Evo za sve koji su kritikovali ono smrdljivo cvijeće na mostovima da kažem da ovo jesenje, ne smrdi,..
Porezna uprava Federacije BiH, Kantonalni porezni ured Zenica, oglasio je prodaju zaplijenjene imovine radi namirenja dužnih poreza poreznih obveznika. Riječ je o prodaji Rudarskog hotela u KO Zenica I koji je u vlasništvu JP Elektroprivreda BiH.
Procijenjena vrijednost ukupne imovine je 3.160.000,00 KM.
Na prodaju je kuća i zgrada sa dvorište površine 4.386 m2 i Rudarski hotel, kafana površine 864 m2.
Prva javna aukcija će se održati dana, 29.10.2019. godine. Upozoravaju se kupci na aukciji da su dužni izvršiti uplatu razlike između položenog depozita i prodajne cijene u roku od pet dana od dana održavanja aukcije
Prejeftino...
Nadam se da ce biti konkretan investitor, pa da ce hotel ili obnoviti ili nesto drugo praviti. Onako je bas zalosno, nedavno sam bas parkirao auto u onoj ulici (sporedna prema hotelu) i bas zagledam hotel. Nije zgrada toliko ni grohnula, ali treba dosta ulaganja. Najbolja varijanta je bio studentski dom o cemu se pricali prije nekoliko godina, ali izgleda nista od toga, ukoliko se u pricu oko kupovine ne bi ukljucilo kantonalno ministarstvo obrazovanja sa unze.
Pa upravo je prije par godina (mozda i pet-sest godina) prodaju i zakocio spor izmedju JP Eltektroprivreda i radnika 21. decembar. Nisam siguran, ali mislim da su polako rijesavali neuvezani staz i doprinose za radnike, pa je vjerovatno sada hotel vlasnistvo EP BiH.
Takodjer, koliko znam 21. decembar je bila poslovna jedinica hotela Metalurg, tako nesto, koji je bio opet zavisno drustvo rudnika, koji je pod okriljem EP BiH.
Tu piše da je vlasnik EP BiH, a zapravo nije, vlasnik je rudnik i to je pokušaj naplate poreskih obaveza rudnika.
E sad možda uleti EP BiH pa uzme za ta tri miliona objekat i preuredi za svoje potrebe, ili je možda ipak namjenjeno nekom drugom.
Kako god, jedan od rijetkih primjera gdje su radnici 21. decembar bili slozni do kraja, pa zajednicki rijesili svoj problem.
Ne vjerujem da je EP BiH zainteresirana za kupovinu hotela.
Najbolja solucija bi bilo da uzme kandonatlno min. obrazovanja za potrebe unze , odnosno studentskog doma.
clio_dci120 wrote:Kako god, jedan od rijetkih primjera gdje su radnici 21. decembar bili slozni do kraja, pa zajednicki rijesili svoj problem.
Ne vjerujem da je EP BiH zainteresirana za kupovinu hotela.
Najbolja solucija bi bilo da uzme kandonatlno min. obrazovanja za potrebe unze , odnosno studentskog doma.
Da je pameti i poštenja bilo bi tako.
Ali naša vl0st tako ne razmišlja.
To ide Almiju, ITCu, Ekri, Arelu, Hifi i drugim sponzorima selj0čke vl0sti
I onda ce priuceni pseudonovinari pisati odé radosti, u fazonu dugogodisnje ruglo dobilo novo ruho zahvaljujuci hrabrosti i viziji Hifa, Almy, Arel.....posao za 20 mladih ljudi
A sta je sa onom kucom od EP BiH na Smetovima!? Proslog mjeseca bas isao gore i prohodam malo od parkinga do doma i koliko vidim i ta kuca propada, "zakatanceno" i stoji tako...tuga.
Kao i sa svim lokacijama koje se godinama pustaju zubu vremena da bi se onda prodale podobnom privatniku uz pricu "pa jel bolje da kupi Almy ili da ostane ono ruglo".
Svi koji su se obogatili na ratu su za mene ista govna i bagra, ali Ekro je neka nova dimenzija lopovskog seljakluka.
Da Hifa, Arel ili Almy kupe Rudar bar bi bilo 20% šanse da će ličit na nešto, ali ako ga Ekro kupi već vidim da bi "sređena" Zeničanka bila mila majka za to.
Napadne boje (zelena ponajviše), neon reklame i "disko klub" ne ginu.