Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DaysleepeR
#37076 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Što se tiče navijanja i navijača, naša zemlja je trenutno u Popunjen Profil statusu, ako nam nečega ne fali, to su navijači, što naši, što ljudi iz drugih zemalja. Tako da nam ne treba nikakvih ljugavaca da tobože navija za nas, sasvim je dovoljno prave raje.
- drug_profi
#37077 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja bih predložio da smanjite očekivanja, povećaćete tako sebi radost ako bude uspjeha, a izbeći ćete teško razočarenje.
Ovolika euforija je bemislena. U slučaju lošeg rezultata pašćete sa velike visine i od toga se možda nećete oporaviti.
Dakle ja se nadam pobjedi, priželjkujem je, vjerujem da možemo ne izgubiti večeras, ali isto tako i da možemo.
Pobjeda bi me jako obradovala, bod bi mi dao nadu da možemo dalje, a poraz bi bio očekivan djelimično, ali i razočaravajući.
Ovolika euforija je bemislena. U slučaju lošeg rezultata pašćete sa velike visine i od toga se možda nećete oporaviti.
Dakle ja se nadam pobjedi, priželjkujem je, vjerujem da možemo ne izgubiti večeras, ali isto tako i da možemo.
Pobjeda bi me jako obradovala, bod bi mi dao nadu da možemo dalje, a poraz bi bio očekivan djelimično, ali i razočaravajući.
- DaysleepeR
#37078 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja nisam optimista sekunde.
Noć poraza od Nigerije kao da mi je juče bila.
- mirota
#37079 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja prognoziram 0:0
- dembele
#37080 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pobjeda bi bila velika kao planina, ušli bi rasterećenije u preostale dvije utakmice. Neriješeno također ne bi bio loš rezultat. Poraz večeras bi prilično zakomplikovao našu situaciju.Dakle idemo na sve jer ništa već imamo 
- Edin H.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#37082 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kanada kvalitetna, igra se utakmica na otvaranju prvenstva, na domacem terenu...DaysleepeR wrote: ↑12/06/2026 13:24 Ja nisam optimista sekunde.
Zamisli da je svjetsko u bosni, i igramo protiv neke prosjecne ekipe na otvaranju, to nema sanse da bi izgubili..
poraz neki knap, nema nikakve veze. Ali nemoj crveni ili da grohnemo skroz, to bi me odma unistilo i za naredne dvije utakmice ustralo ćeif
- Logovan
#37083 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta si dobio kao građanin, pa dobio si to da si ponosan na reprezentaciju koja predstavlja tvoju državu, tu dolazi popularnost, drago ti bude što ljudi znaju za tvoju državu, itd. Ni mi ne bi dobili stadion kao Hrvati, nismo ga dobili ni nakon plasmana 2014. godine, nismo dobili ništa. Zato smo dobili ovo prije što sam napisao. I dobili smo sad opet, a možda dobijemo i više ovoga nego prošli put.dječak sa šibicama wrote: ↑12/06/2026 12:12 Nepopularno misljenje, euforija bez ikakvog temelja, i da osvojis SP sta si dobio kao gradjanin, nista. Dan dva slavlja i vracaj se u probleme.
Sjecam se hrvatske euforije, milion ljudi na ulicama padaju u nesvjest, obecavaju se kule i gradovi, novi stadion. Osam godina kasnije, nigdje novog stadiona, sve zaboravljeno pet dana kasnije.
"Eto malo zaboravimo na probleme" i jedino to. I ovdje se nakon Brazila najavljivalo "ulaganje premije u infrastrukturu" ja bukvalno povjerovao Begicu. Ni mjesec dana kasnije, sve pare isparile![]()
Jedino ce prodavci televizora i pive profitirati, i ovi kafici sa bimovima. Njima je ovo zlatna koka.
Isto tako reprezentacija je na dobitku jer dobiješ nove igrače, novog Edina, Esmira, Kerima, Nikolu, Nidala, itd. Nema plasmana, nema u kvalifikacijama nikakvih rezultata, nema ni igrača kvalitetnijih. Naravno ne igraju samo rezultati ulogu, ali utječu.
I da, treba nam nešto što bi nam skretalo pažnju od problema, od govana u politici pa nadalje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37084 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja imam očekivanja samo od pristupa naših. ako bude zakurac, jebaću im šta stignem. ako budu ginuli, biću zadovoljan makar izgubili.drug_profi wrote: ↑12/06/2026 13:23 Ja bih predložio da smanjite očekivanja, povećaćete tako sebi radost ako bude uspjeha, a izbeći ćete teško razočarenje.
ako pristup bude zakurac a opet pobijedimo, biće kratkog daha, jer će nas to sve stići u narednim utakmicama.
dakle, samo srce na terenu i to je to. ja zadovoljan. a to se uvijek može tražiti i sreća tu nije faktor i tu faktor nije sudija ili koji kurac - već stručni štab i igrači u svojim glavama.
- Logovan
#37085 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne vidim ni ja razloge da 24/7 pričaš oko problema u državi, da pričaš kako ništa ne valja, kako nema posla, kako je zdravstvo loše, pa eto jebi ga šta ću, u većini slučajeva bježim od ovakve priče. Radije padam u nesvjest zbog sporta. Nema ništa opipljivo, ali ima ono što spomenuh u prošlom komentaru.dječak sa šibicama wrote: ↑12/06/2026 12:34 Mozda meni nije lako ali ne vidim razloge za padanje u nesvjest zbog fcking sporta.
Sve se zaboravi za tri dana i nista opipljivo kao navijac ne dobijes. Navijati i uzivati naravno, ali dizati tudje sportske (ne)uspjehe na nivo histerije je besmisleno.
Imali su crkvu svetog Maradone u Napulju, koliko je to bolesno![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#37086 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Je li se meni cini ili je sad daleko veca euforija nego 2014?
Ili je to jednostavno sad moderno, daj 4 koncerta zaredom, daj 50 fan zona, daj 1000 dresova od 250 maraka....
Ili je to jednostavno sad moderno, daj 4 koncerta zaredom, daj 50 fan zona, daj 1000 dresova od 250 maraka....
- konoplja
#37087 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To je to. Nista se vise i ne moze ocekivati osim toga da daju sve od sebe, niti je vrijedno zivaca.Chmoljo wrote: ↑12/06/2026 14:04ja imam očekivanja samo od pristupa naših. ako bude zakurac, jebaću im šta stignem. ako budu ginuli, biću zadovoljan makar izgubili.drug_profi wrote: ↑12/06/2026 13:23 Ja bih predložio da smanjite očekivanja, povećaćete tako sebi radost ako bude uspjeha, a izbeći ćete teško razočarenje.
ako pristup bude zakurac a opet pobijedimo, biće kratkog daha, jer će nas to sve stići u narednim utakmicama.
dakle, samo srce na terenu i to je to. ja zadovoljan. a to se uvijek može tražiti i sreća tu nije faktor i tu faktor nije sudija ili koji kurac - već stručni štab i igrači u svojim glavama.
-
snijeg_led
#37088 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nevidjena euforija ovih sto prelaze okean i dolaze da navijajau.
Ima se moze se, a vi amerikanci crknite
Ima se moze se, a vi amerikanci crknite
- muha_sa
#37089 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne volim ovoliku euforiju 
-
zippoo87
#37090 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo da i igraci ne padnu pod euforiju. Za navijace se to podrazumjeva ali valja veceras pokazati muda i zube u utakmici i doci do bodova.
- N.N.
#37091 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Izvinite se hilmiji frlju, molit cu Vas
FTV prenosi tekme.
FTV prenosi tekme.
- muha_sa
#37092 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ostavit srce na terenu i to je to.
Ništa mrljavit i vracat ispred njihovog gola loptu našem golmanu il igrat više sa pomocnim sudijom nego naprijed
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#37093 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
https://www.klix.ba/sport/nogomet/feder ... /260612088
Šta sam vam rekao. Neka livada završio sa Vućićem svom pulenu utakmice. Pare nisu bile problem. Politika. Sve što je državno ne može. Samo fildžan
Šta sam vam rekao. Neka livada završio sa Vućićem svom pulenu utakmice. Pare nisu bile problem. Politika. Sve što je državno ne može. Samo fildžan
- muha_sa
#37094 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
https://www.klix.ba/sport/nogomet/feder ... /260612088
"Zahvaljujemo se generalnom direktoru Telekoma Srbije Vladimiru Lučiću i toj kompaniji na ustupanju prava za prijenos večerašnje, ali i predstojećih utakmica bh. reprezentacije", naveli su iz RTVFBiH.
"Zahvaljujemo se generalnom direktoru Telekoma Srbije Vladimiru Lučiću i toj kompaniji na ustupanju prava za prijenos večerašnje, ali i predstojećih utakmica bh. reprezentacije", naveli su iz RTVFBiH.
- hilmija frlj
#37095 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Što se ne zahvale Vučiću. 
- dječak sa šibicama
#37096 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisu dzaba ustupili, placeno je.
Kome smeta sto je Vucic prepustio prava, nek ide udarat sakom u zid.
-
NediM17
#37097 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vjeruj da mi to uopste nije drago, sve samo da sjebu BHRT.
- dječak sa šibicama
#37098 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Navodno je milion maraka rjesavalo problem, sto neko nije skupio, eto veliki navijaci, svako po deset maraka i BHRT bi imao pare za prenos.
Ali najlakse na internetu
Ali najlakse na internetu
- hilmija frlj
#37099 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemoj biti naivan.dječak sa šibicama wrote: ↑12/06/2026 14:35 Nisu dzaba ustupili, placeno je.
BHRT već godinama kupuje prava zajedno sa BHTelekomom. Ne moze FTV platiti koliko BHTelecom moze. Nije problem u parama. Fazon je da se ponizi država.
Trojka
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#37100 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da se Srbija plasirala prenosi bi bili na RTRS. Ovako, Bosna na Federalnoj
Drzava?
Drzava?