http://www.imdb.com/title/tt4540710/

Moderator: _BataZiv_0809

triconja wrote:Gledao sam film 127 ojri
Film preporucujem jer je realan do srzi i pokazuje da covjek je onakav kakav jeste, bez ikakvih moralnih i ostalih sranja. Sad da ne spojlerisem, gledajte film pa uvjerite se i sami.
Film je bukvalno onakav kako bi svako od nas uradio na tom mjestu, prikazuje sve primarne nagone bez ikakvog holivudskog cenzurisanja.Donnie Smith wrote:triconja wrote:Gledao sam film 127 ojri
Film preporucujem jer je realan do srzi i pokazuje da covjek je onakav kakav jeste, bez ikakvih moralnih i ostalih sranja. Sad da ne spojlerisem, gledajte film pa uvjerite se i sami.
127 sati sam pogledala prije par godina, odličan film, bez zamjerke, i inače volim filmove snimljene po istinitim događajima, čini mi se da je ovaj film tako i nastao, da ne guglam sad, never mind, uglavnom, u životu me handri empatija pa kad je krenuo sam sebi ruku da reže, morala sam popiti leksilijum, toliko sam se nasikirala, i danima kasnije me proganjala scena iz onog kanjona...ali dobro, to sam opet ja.![]()
U isto vrijeme sam nekako odgledala i Triangle, gore ga neko pomenu, samo mi je uvod ostao u dobrom sjećanju, napeto, stravično, ono, baš kul, kasnije se, koliko se sjećam, može biti da i griješim, radnja odvijala baš debilno, sve neke infantilne scene, fantaziranje i slično, ali, baš ću ga za vikend pokušati odgledati ponovo, da osvježim pamćenje, bio je to period kad sam imala jako puno vremena, kao sad @johnnykola, pravooo se puno filmova gledalo, pa se malo pomiješaju, a kokad su i sve isti, haman, pa se nije teško zbuniti, a i godine sustižu![]()
Uglavnom, otompotom.
vrhHaris033 wrote:
Kakav film![]()
Hvala na preporuci
pirpa wrote:
Cini se prejak, na plejlisti je.simonese wrote:pirpa wrote:kad sam bio malo veci klinac furali smo se na Cheech Marina i Thommy Chonga
Moze info gdje ste gledali ovaj film ? Moze i na pp. Nasao sam na torrentima samo jedan losije kvalitete..madesa wrote:vrhHaris033 wrote:
Kakav film![]()
Hvala na preporuci![]()
A zakon karme je kučka.triconja wrote:Donnie Smith wrote:triconja wrote:
Ja u zadnje vrijeme nemam nikakve empatije ni prema kome, pa onaj dio gdje sjece ruku mi je bio smjesan.
Nasao i javicious wrote:Ja nađoh
Contratiempo (Proper) [BluRay Rip][AC3 5.1 Español Castellano][2017]
ne znam da li je fake, veličina je 1.9 GB
ali znamo da je piraterija zabranjena
Donnie Smith wrote: A zakon karme je kučka.
triconja wrote:Donnie Smith wrote: A zakon karme je kučka.. Karma je izmisljena stvar da prepadne ljude koji vjeruju u to. Dobijes ono sto u tom trenutku lutrija zivota izbaci, a to naravno zavisi i od pocetnih uslova.
Covjek iso po brdima, zavlacio se po klisurama, bilo je samo pitanje vremena kad ce se nesto dogoditi. Da ga je zmija safatala, i to bi bilo zanimljivo i realno![]()
Nedavno sam se brijo (gore ako koga zanima) i u trenutku nepaznje posjecem se po usni. Radis opasne stvari, imas rizike koje prihvatas i to je to.
Moj komšija uzeo mačiće i ubacio ih u bure sa katranom, kaže, neka se podavi gamad. Osam mačića, maleckihmarkioni wrote:triconja wrote:Donnie Smith wrote: A zakon karme je kučka.. Karma je izmisljena stvar da prepadne ljude koji vjeruju u to. Dobijes ono sto u tom trenutku lutrija zivota izbaci, a to naravno zavisi i od pocetnih uslova.
Covjek iso po brdima, zavlacio se po klisurama, bilo je samo pitanje vremena kad ce se nesto dogoditi. Da ga je zmija safatala, i to bi bilo zanimljivo i realno![]()
Nedavno sam se brijo (gore ako koga zanima) i u trenutku nepaznje posjecem se po usni. Radis opasne stvari, imas rizike koje prihvatas i to je to.
Pusti, covjek bolestan u glavu. Poznajem nekoliko starijih ljudi takvih kao on, ljudi furaju svoj fazon, boli ih briga sta drugi o njima misle. Moj djed je ubijao macice i kucice na taj nacin nekad davno. Sad ima problema raznih (ima 80+ godina) i neko ce rec to mu je od togaDonnie Smith wrote: Moj komšija uzeo mačiće i ubacio ih u bure sa katranom, kaže, neka se podavi gamad. Osam mačića, maleckih![]()
Bilo je to pred rat, ja dijete bla bla. Okolina se zgražavala nad njegovom okrutnošću. U ratu, u krugu Žice čini mi se, tj. pred sam kraj rata, preživio lik ranjavanje, granatiranje, zarobljavanje, sto čuda, i popne se uz neke stepenice i upadne u kotao u kojem se isto nalazio rastopljeni katran. Nije mu bilo spasa. Što posiješ to ćeš požnjeti, nema druge. Riječi su opasne kao i djela, vidjećeš kako će nadrljati ovi što čestite forumaše nazivaju trolovima i šizofreničarima, ne gine im Jagomir u najmanju ruku

Dasi wrote:Da podebljam![]()
Hvala na preporuci.
Drži se filmova, mani se forumaša i mahalanja, barem na ovoj temi. Šta te briga ko je kakav, ti Bogami ko da te plaćaju da opisuješ forumaše, ovaj vaki, onaj naki. .nema me tamo wrote:Donnie zvana napisacu roman šuplje price.