Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

johnnykola

#37077 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by johnnykola »

Odličan, baš za filmoljupce, Pink World Cinema 13.00:

Image

Odlična komedija iznenadio sam se u 19.55 na FOX Movies:

Image

HRT3 22.45:

Image

Prvi i posljednji su prikazani na SFF-u. Potonji u Open airu,
a kineski u Panorami onomad.
Donnie Smith

#37078 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Donnie Smith »

triconja wrote:Gledao sam film 127 ojri

Image

Film preporucujem jer je realan do srzi i pokazuje da covjek je onakav kakav jeste, bez ikakvih moralnih i ostalih sranja. Sad da ne spojlerisem, gledajte film pa uvjerite se i sami.

127 sati sam pogledala prije par godina, odličan film, bez zamjerke, i inače volim filmove snimljene po istinitim događajima, čini mi se da je ovaj film tako i nastao, da ne guglam sad, never mind, uglavnom, u životu me handri empatija pa kad je krenuo sam sebi ruku da reže, morala sam popiti leksilijum, toliko sam se nasikirala, i danima kasnije me proganjala scena iz onog kanjona...ali dobro, to sam opet ja. :-?

U isto vrijeme sam nekako odgledala i Triangle, gore ga neko pomenu, samo mi je uvod ostao u dobrom sjećanju, napeto, stravično, ono, baš kul, kasnije se, koliko se sjećam, može biti da i griješim, radnja odvijala baš debilno, sve neke infantilne scene, fantaziranje i slično, ali, baš ću ga za vikend pokušati odgledati ponovo, da osvježim pamćenje, bio je to period kad sam imala jako puno vremena, kao sad @johnnykola, pravooo se puno filmova gledalo, pa se malo pomiješaju, a kokad su i sve isti, haman, pa se nije teško zbuniti, a i godine sustižu :oops:
Uglavnom, otompotom.
omar little

#37079 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by omar little »

djizs krajst.

filmofili su ljudi koji vole, prate i gledaju filmove, bez obzira na zivotni period.
triconja

#37080 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by triconja »

Donnie Smith wrote:
triconja wrote:Gledao sam film 127 ojri

Image

Film preporucujem jer je realan do srzi i pokazuje da covjek je onakav kakav jeste, bez ikakvih moralnih i ostalih sranja. Sad da ne spojlerisem, gledajte film pa uvjerite se i sami.

127 sati sam pogledala prije par godina, odličan film, bez zamjerke, i inače volim filmove snimljene po istinitim događajima, čini mi se da je ovaj film tako i nastao, da ne guglam sad, never mind, uglavnom, u životu me handri empatija pa kad je krenuo sam sebi ruku da reže, morala sam popiti leksilijum, toliko sam se nasikirala, i danima kasnije me proganjala scena iz onog kanjona...ali dobro, to sam opet ja. :-?

U isto vrijeme sam nekako odgledala i Triangle, gore ga neko pomenu, samo mi je uvod ostao u dobrom sjećanju, napeto, stravično, ono, baš kul, kasnije se, koliko se sjećam, može biti da i griješim, radnja odvijala baš debilno, sve neke infantilne scene, fantaziranje i slično, ali, baš ću ga za vikend pokušati odgledati ponovo, da osvježim pamćenje, bio je to period kad sam imala jako puno vremena, kao sad @johnnykola, pravooo se puno filmova gledalo, pa se malo pomiješaju, a kokad su i sve isti, haman, pa se nije teško zbuniti, a i godine sustižu :oops:
Uglavnom, otompotom.
Film je bukvalno onakav kako bi svako od nas uradio na tom mjestu, prikazuje sve primarne nagone bez ikakvog holivudskog cenzurisanja.

Ja u zadnje vrijeme nemam nikakve empatije ni prema kome, pa onaj dio gdje sjece ruku mi je bio smjesan. :-)
madesa

#37081 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by madesa »

Haris033 wrote:Image

Kakav film :thumbup:
Hvala na preporuci :)
vrh :thumbup: :thumbup:
simonese

#37082 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by simonese »

pirpa wrote:
:thumbup: kad sam bio malo veci klinac furali smo se na Cheech Marina i Thommy Chonga
triconja

#37084 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by triconja »

simonese wrote:
pirpa wrote:
:thumbup: kad sam bio malo veci klinac furali smo se na Cheech Marina i Thommy Chonga
Cini se prejak, na plejlisti je. :bih:
Raigor Stonehoof

#37085 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Raigor Stonehoof »

:lol: a ja danas gledam epizodu simpsona sa ovom dvojicom, nisam ni pomislio da su stvarni likovi
šef_svima

#37087 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by šef_svima »

madesa wrote:
Haris033 wrote:Image

Kakav film :thumbup:
Hvala na preporuci :)
vrh :thumbup: :thumbup:
Moze info gdje ste gledali ovaj film ? Moze i na pp. Nasao sam na torrentima samo jedan losije kvalitete..

Hvala.
dulekrele

#37088 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by dulekrele »

i meni treba. Nasao sam online ako te zanima.
Donnie Smith

#37089 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Donnie Smith »

triconja wrote:
Donnie Smith wrote:
triconja wrote:
Ja u zadnje vrijeme nemam nikakve empatije ni prema kome, pa onaj dio gdje sjece ruku mi je bio smjesan. :-)
A zakon karme je kučka. :-)
vicious

#37090 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by vicious »

Ja nađoh
Contratiempo (Proper) [BluRay Rip][AC3 5.1 Español Castellano][2017]
ne znam da li je fake, veličina je 1.9 GB
ali znamo da je piraterija zabranjena :D
dulekrele

#37091 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by dulekrele »

vicious wrote:Ja nađoh
Contratiempo (Proper) [BluRay Rip][AC3 5.1 Español Castellano][2017]
ne znam da li je fake, veličina je 1.9 GB
ali znamo da je piraterija zabranjena :D
Nasao i ja :D
last mohicans

#37092 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by last mohicans »

Imate ga na gledalici i na sličnim, s prijevodom. Odličan je snimak. Cim se pojavi na torentima, online ga mozete pronaci. Ovaj je također dobar, slična tematika, igra uma.

http://www.imdb.com/title/tt3720058/
triconja

#37093 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by triconja »

Donnie Smith wrote: A zakon karme je kučka. :-)
:roll: . Karma je izmisljena stvar da prepadne ljude koji vjeruju u to. Dobijes ono sto u tom trenutku lutrija zivota izbaci, a to naravno zavisi i od pocetnih uslova.

Covjek iso po brdima, zavlacio se po klisurama, bilo je samo pitanje vremena kad ce se nesto dogoditi. Da ga je zmija safatala, i to bi bilo zanimljivo i realno :D

Nedavno sam se brijo (gore ako koga zanima) i u trenutku nepaznje posjecem se po usni. Radis opasne stvari, imas rizike koje prihvatas i to je to.
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#37094 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by markioni »

triconja wrote:
:roll: . Karma je izmisljena stvar da prepadne ljude koji vjeruju u to. Dobijes ono sto u tom trenutku lutrija zivota izbaci, a to naravno zavisi i od pocetnih uslova.

Covjek iso po brdima, zavlacio se po klisurama, bilo je samo pitanje vremena kad ce se nesto dogoditi. Da ga je zmija safatala, i to bi bilo zanimljivo i realno :D

Nedavno sam se brijo (gore ako koga zanima) i u trenutku nepaznje posjecem se po usni. Radis opasne stvari, imas rizike koje prihvatas i to je to.

8)
Donnie Smith

#37095 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Donnie Smith »

markioni wrote:
triconja wrote:

8)
Moj komšija uzeo mačiće i ubacio ih u bure sa katranom, kaže, neka se podavi gamad. Osam mačića, maleckih :sad:
Bilo je to pred rat, ja dijete bla bla. Okolina se zgražavala nad njegovom okrutnošću. U ratu, u krugu Žice čini mi se, tj. pred sam kraj rata, preživio lik ranjavanje, granatiranje, zarobljavanje, sto čuda, i popne se uz neke stepenice i upadne u kotao u kojem se isto nalazio rastopljeni katran. Nije mu bilo spasa. Što posiješ to ćeš požnjeti, nema druge. Riječi su opasne kao i djela, vidjećeš kako će nadrljati ovi što čestite forumaše nazivaju trolovima i šizofreničarima, ne gine im Jagomir u najmanju ruku :lol:
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#37096 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by markioni »

triconja

#37097 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by triconja »

Donnie Smith wrote: Moj komšija uzeo mačiće i ubacio ih u bure sa katranom, kaže, neka se podavi gamad. Osam mačića, maleckih :sad:
Bilo je to pred rat, ja dijete bla bla. Okolina se zgražavala nad njegovom okrutnošću. U ratu, u krugu Žice čini mi se, tj. pred sam kraj rata, preživio lik ranjavanje, granatiranje, zarobljavanje, sto čuda, i popne se uz neke stepenice i upadne u kotao u kojem se isto nalazio rastopljeni katran. Nije mu bilo spasa. Što posiješ to ćeš požnjeti, nema druge. Riječi su opasne kao i djela, vidjećeš kako će nadrljati ovi što čestite forumaše nazivaju trolovima i šizofreničarima, ne gine im Jagomir u najmanju ruku :lol:
Pusti, covjek bolestan u glavu. Poznajem nekoliko starijih ljudi takvih kao on, ljudi furaju svoj fazon, boli ih briga sta drugi o njima misle. Moj djed je ubijao macice i kucice na taj nacin nekad davno. Sad ima problema raznih (ima 80+ godina) i neko ce rec to mu je od toga :) . Ima i ljudi koji u zivotu nisu mrava zgazili a gore imaju probleme.

Da ne skrecem sa teme, nedavno sam gledao filmove semum i jos neke. Toliko su dobri da sam gledajuci svaki zaspao. Ono sto sam gledao sam crkavao od smijeha, komedija odlicna.

Image

Edit: nije na identican nacin, samo cu reci ovo prut, vrat, rijeka.
BJB

#37098 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by BJB »

Dasi wrote:
markioni wrote:Miss Sloane (2016)
http://www.imdb.com/title/tt4540710/

Image
Da podebljam :thumbup:
Hvala na preporuci.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ne sjecam se kad sam zadnji put pregledala bilo koji film u cugu, bez prekida.
Kraj sam pregledala dvaput..
Odlican film..
nema me tamo

#37099 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by nema me tamo »

Donnie zvana napisacu roman šuplje price.
Donnie Smith

#37100 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Donnie Smith »

nema me tamo wrote:Donnie zvana napisacu roman šuplje price.
Drži se filmova, mani se forumaša i mahalanja, barem na ovoj temi. Šta te briga ko je kakav, ti Bogami ko da te plaćaju da opisuješ forumaše, ovaj vaki, onaj naki. .
Post Reply