Kontradiktoran,ingeniozan.
Idemo dalje
S obzirom da nas u NATO moraju uvesti gospoda Covic i Dodik, ocito je da od toga nema nista pa nema ni potrebe za velikom koalicijom. Egzaktnom logikom dolazimo do zakljucka da se mozemo baviti temama ekologije, kerova na cestama itd. a NATO i EU moraju sacekati zbog nasih federalnih i drzavnih partnera.bunk wrote:Za sve nas je najbolje da se napravi koalicija sdp i sda.
Da se napokon uozbilje i uvedu nas u NATO.
baxus wrote:Ujutro nova ofanzivna.
Ide tematika specijalni rat, raspad države, mračne slile i izdajnici.
Sve to na desetu potenciju ako se SDA skine s budžeta.
I SDA i SDP su kazna ovome drustvu ovakvi kakvi jesu, te dvije stranke koje su nosioc drzavotvornosti po onome sto su kroz rat uradili celnici obje stranke kroz ratno predsjednistvo, popisali su u miru, umjesto da su posluzili jedni drugima ko filter kada su se smjenjivali na vlasti i prociscavali jedni drugima redove kroz politiku morala i afirmacije pravne drzave, oni su se okrenuli vlastitim interesima i da jedni drugima oci ne kopaju za kriminal u njihovim redovima. I sad bi da pricamo o alternativama. Svaki normalan narod bi svaku losu vlast kaznio. Nisu morali biti jedni drugima koalicioni partneri, ali su mogli biti jedni drugima dobra opozicija, ali cak ni to nisu bili i zahvaljujuci njima tu smo gdje smo. Recimo SBIH koja i nije imala tako katastrofalne poteze, pa ni tako razradjenu stranacku semu te stranacki aparat koji djeluje kao privatna firma koja prisvaha drzavno ko babovinu, u onome svome periodu kada je bila najaca promrdala je taj mnopolisticki pristup vlasti, pa je na neku direktorsku poziciju znao sjesti i nestranacki kadar. Danas se i ne sjecamo kad je neko postao direktorom neke drzavne firme, a da nije imao neciju clansku kartu.Banksy wrote:'vrlo dobro zna ko je alternativa SDA- u 'bunk wrote:Alternative nema.Banksy wrote:
Ko?
Jedino rjesenje je sdp/ sda na svim nivoima.
Sve drugo je pisanje u vjetar( izvini na izrazu).
Jer vremena za gubljenje nemamo.
Procitala si post prije nego sam ga obrisao..
'Alternative nema'
'vremena za gubljenje nemamo.'
'Jedino rjesenje je sdp/ sda na svim nivoima'
ima li još kakve kontradikcije...
SDA je najveće zlo i treba ih se riješiti za sva vremena.bunk wrote:Ovdje uglavnom tipkaju gorljivi protivnici sda.
Iz svojih razloga.
Ja zivim u BiH i ako ne odpanem mislim tu i ostati.
I poprilicno znam s kime imamo posla i lihevi i desno a bgmi i sa derivatima.
Za sve nas je najbolje da se napravi koalicija sdp i sda.
Da se napokon uozbilje i uvedu nas u NATO.
A onda obecavam da cu glasat za nasu stranku, ekologe, kerove na cesti nebitno koga god treba.
Majkemi vi ko da ste operisani od stvarnosti.
Idiot i danas vise para usisa kroz svoje neke poteze u neke drzavne firme (tipa NI) kroz hodanje po svijetu nego sto usisaju neki delegati od stranackih direktora. Za ove iza njega akademik politike.drug_profi wrote:KAd pomeneš Stranku za BiH i njenog osnivača, ja hoću iz kože da iskočim.
Idiot koji nam je sjebao budućnost sa 100% BiH i odbacivanjem Aprilskog paketa.
Ima tu jedan problem koji je zadesio i SDA. Nije Alija doveo nekoliko hiljada Kineza pa napravio SDA nego od 'rukovodeći kadar' koji je zatekao tada u Bosni na funkcijama i samo im promijenio stranačku knjižicu što je vrlo uočljivo kada pogledaš biografiju ne samo političara SDA nego i HDZ, SDS, SNSD... Sada kada SDA više nije tako jaka proizvodi 'derivate' u obliku nezavisnih i malih stranaka koji preko noći više nisu 'najveće zlo' nego mogući koalicioni partneri. Od Kukića do Konakovića. Što reče....Better Man wrote: SDA je najveće zlo i treba ih se riješiti za sva vremena.
bunk wrote: Majke mi vi ko da ste operisani od stvarnosti.
Nero Histrion wrote:https://faktor.ba/vijest/formiranje-vla ... telja/9187
Ama jel ovo prpaaaa, ha?
Cek malo da i Stav okrenem.
Ili Klix.Nero Histrion wrote:https://faktor.ba/vijest/formiranje-vla ... telja/9187
Ama jel ovo prpaaaa, ha?
OTVORENA PONUDA
Osmanović: U ime SDA pozivam probosanske stranke da zajedno pravimo vlast
Nero Histrion wrote:
jel ovo prpaaaa, ha?
TEZU O PAPCIMA U SDA USPOSTAVIO JE ASFALTNI, LUZERSKI, ALKOHOLIČARSKI ČOPOR
http://stav.ba/tezu-o-papcima-u-sda-usp ... ski-copor/