Ja ne mrzim nikoga pa nemam potrebe ni Zlatka. O njemu se više nema šta reći, čovjek je izuzetno inteligentan ali se ponaša kao dijete. Njegovo vrijeme je prošlo i biće arhiviran. Da je bogdo bio ministar vanjskih poslova, tu mu ne može niko parirati, a da nije predsjednik partije, vjerujem da bi sve išlo boljim tokom. Što se tiče Komšića, ja u njegove sposobnosti nikad nisam vjerovao. Ne padam na njegove uličarske priče, nerad, a još vjerujem da je na kraju ispao kukavica i zao. Nije imao muškosti da se bori za svoje mjesto pa je napravio privatnu stranku da se sveti. I neka, hajde ako je to njega zadovoljilo, ali stvari koje nastanu iz mržnje nikad dugo ne traju. Nije trajala SBiH, nije trajala SDU, neće trajati ni jedna druga stranka koja nastane iz nečijih ličnih frustracija i namjere da zaje3e nekog drugog. Pokazaće vrijeme svu impotentnost Komšića i njegovog projekta.Nomo wrote:jos samo da zamrzis zlatka kao i ja( a zavolis zeljka k ) mogli bi i jarani postati
SDP
- sebija
#37051 Re: SDP
-
Android Knego
#37052 Re: SDP
ako zele sebi dobro njega ce izabrati. jedino je pitanje moze li on iz Tuzle probiti barijeru zvanu "sarajevski klan"...zippoo87 wrote:i ja nesto tipujem na njegaAndroid Knego wrote:napisah vec, Jasmin Imamovic je gigant u SDP-u, ali to nije garancija da ce isplivati na vrh...daddy-kool wrote:Pobuna na brodu SDP, koliko god ZL bio omražen trenutno ne vidim neku harizmatičnu ličnost da ga zamijeni. Ovi što se guraju jednostavno neće uraditi posao jer im narod ne vjeruje.
posebno sto je danas dao onu izjavu koja nije svojevrsna SDPovim kadrovima
mislim da je on vec poceo pripemati teren i da je on jedan od kandidata
-
LSD
#37053 Re: SDP
Nomo wrote:alfakengurja ne znam sta znaci komunjara . to je neki termin koji koriste ustase cetnici i njihovi rodjaci iz sarajeva . nikad nisam uspio dokuciti misao tih fasista . a i kako bi kada se dubina misli jednog fasite moze izmjeriti jedino metkom . sto se tice alije on je pisao gluposti i zato je malo ohladio . svaka drzava na svijetu cuva svoj ustavni poredak teritorijlni integritet i slicno . alija nije imao pojma sta je to ( kako onda u jugoslaviji tako i jucer i danas u Bih ) i zato je zaribo u prdekani . Da je BiH bila prava i pravna drzava uhapsila bi aliju naMah jos 92 kada je poceo da se igra sa Ustavom R BiH . ali ti to ne razumijes kao sto rekoh . drzi se dzamije tamo vam pricaju da ne postoje drzavne granice . zato muslimani i njihove drzave dobro stoje . ko kamen na staklenim nogama . samo kihnes i srusi se drzava . koja god . samo pozeli .SDP je osnovao Durakovic koji je bio komunjara a SDA je osnovao Alija koji je robijao ni kriv ni duzan. Ogromna je to razlika koja itekako utice na karakter. I to je samo jedan primjer...
O toj razlici ja govorim.
a za podvuceno - ahaaaa, narocito Turska, Iran, Indonezija, Malezija, Pakistan itd
@Srbija....sve što je Fikret A. radio i govorio u svom životu je bilo po nalogu KOS-a (oni su ga i placali uostalom), on je bio decenijama dobro tovljeni trojanski konj u najboljim srbo-komunistickim ergelama i zadužen za razaranje bošnjaka iznutra
- Freamon Lester
#37054 Re: SDP
Sve mogu razumjeti ali sva ta dojenja teorijama zavjere fakat ne mogu niti cu ikad moci. Al fakat svaki segment drustva kod Bosnjaka je podmetnut kao da je jedan cijeli narod malo retardiran.LSD wrote: @Srbija....sve što je Fikret A. radio i govorio u svom životu je bilo po nalogu KOS-a (oni su ga i placali uostalom), on je bio decenijama dobro tovljeni trojanski konj u najboljim srbo-komunistickim ergelama i zadužen za razaranje bošnjaka iznutrasamo se cekao momenat kad ce ga kliknuti i to se desilo pocetkom 90-tih (baš kao što je bio kliknut da izroni kao nekakav "spasioc" u aferi Agrokomerc, zapravo da bi povalili braću Pozderac)....tako da je munafički tvrditi da je Alija kriv za cijepanje u Krajini i uspostavljanje autonomije....stidi se
Alija se zajebo sa Abdicem. To je jedina istina. Kakve gluposti KOS-ovske. Da je KOS tako mocan sad bi se zvali Velika Srbija i pisali bi ovo na cirilici. Svaki SDA zajeb se pravda neki podmetanjem. Umjesto da malo upalite kliker i skontate da je Alija popusio "pragmaticnu" pricu covjeka koji "hrani" Krajinu, a kad je trebalo zavrsiti posao jednostavno nije imao muda i prodao se linijom lakseg otpora. Klasicni oportunista i klasicni primjer zasto ekonomisti i privatniku nikad ne treba povjeriti vodjenje drzave.
Alija je odradio posao iznad svojih mogucnosti i to mu treba odati priznanje i zahvalnost, a da je imao pojedinih zajeba imao je.
-
LSD
#37055 Re: SDP
ne provaljuj se
Alija jeste griješio, zapravo promašio profesiju jer nikad nije ni bio za politike (koliko znam covjek je bio pravnik u nekoj građevinskoj firmi)....ali to što pokušavate da njemu pripišete stvaranje autonomije u krajini i podizanje autonomaša protiv 5.korpusa, pored živog Abdića - je dno dna, licemjerje na kub.
i da, Fikret je bio KOS-ov plejer, što ce se ispostaviti u ratu kad je postao direktni saucesnik Mladiću i Karadžiću...i to je poznato svakome ko iole poznaje BH historiju sa kraja 80-tih i pocetkom 90-tih....to što ti ne znaš ili nisi informisan o tome, to ne znaci da nije istina....i nema tu nikakvih teorija zavjere
najlakše je reci teorija zavjere, ismijati i ta prica, standardna matrica udbaša....e to je klasicna salonska politika (pošto vidim da koristiš rijec "klasicno")
Alija jeste griješio, zapravo promašio profesiju jer nikad nije ni bio za politike (koliko znam covjek je bio pravnik u nekoj građevinskoj firmi)....ali to što pokušavate da njemu pripišete stvaranje autonomije u krajini i podizanje autonomaša protiv 5.korpusa, pored živog Abdića - je dno dna, licemjerje na kub.
i da, Fikret je bio KOS-ov plejer, što ce se ispostaviti u ratu kad je postao direktni saucesnik Mladiću i Karadžiću...i to je poznato svakome ko iole poznaje BH historiju sa kraja 80-tih i pocetkom 90-tih....to što ti ne znaš ili nisi informisan o tome, to ne znaci da nije istina....i nema tu nikakvih teorija zavjere
najlakše je reci teorija zavjere, ismijati i ta prica, standardna matrica udbaša....e to je klasicna salonska politika (pošto vidim da koristiš rijec "klasicno")
- vee-jay
#37056 Re: SDP
dobro to sto su zasluzili, ali zasto su "pizde obicne" ako radeci jedinu logicnu stvar preuzimaju odgovornost?LSD wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-puca ... /141016159
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /141016163
rasulo i potop
ne valja se smijati tuđoj nesreci, pogotovu kad znamo da je zeleni virus pobjednik izbora i ostala nacionalisticka bagra...ali ovo su Narcisovi crveni kmeri definitivno zaslužili - samo zbog onog kurvanja sa SDA i blokade vlade.
kako miševi napuštaju brod koji tone![]()
sad se ispostavlja da su to pizde obicne
treba biti malo i perverzan i uživati u posmatranju ovog brodoloma, sjajan prizor
-
ljutiajvar
#37057 Re: SDP
Možeš ti biti "crven" koliko god hoćeš, ali si obični nacionalista.he he ja vjernik ja zeleni ......ja sam crveniji i od tita i od lenjina skupa olupino jedna demagoska a tvoj zlaja skupa s tobom nema karaktera .vi ste gladni vlasti i para . bosna vam nista ne znaci . dodiku tepate mico a on vas lupa po ledjima i smije vam se u lice . vi ste mocvara , polusvijet , ulica . blato . ljudi bez imena , ljudi bez kicme . vi ste gmizavci . puzete cetnicima kao crvi . zato vas je narod odjebo za sva vremena . cetnici vas nabijaju ko kante , djeca vam se smiju . vi bi za 100 maraka prodali mater . za fotelju bi dali bosnu . eto sta ste vi . SDA je dobio zadnju sansu da spasava bosnu i cast ovog naroda .
-
homar
#37058 Re: SDP
Ja smatram da Zlatko kalkuliše, jer nepodnosi ostavku, pravdajući to nekakvim procedurama. To je opsjednutost vlašću i narcisoidnošću, to jednom riječu predstavlja klasičnog diktatora.
Žašto tako nastupa Zlatko, zato da vrijeme učini svoje, da bi pripremio "malog zlaju" da preuzme partiju a da iz sjene rukovodi on tj.veliki vođa. Kompletno rukovodstvo od vrha pa do općinske organizacije treba dati ostavke. Formirati timove za pripremu kongresa, izmijeniti Statut partije, predvidjeti neposredni izbor predsjednika i to je kraj. Sve ostalo što predlaže veliki vođa je "mutljavina", treba tražiti odgovornost i čak ISKLJUČENJE IZ PARTIJE ZA SLIJEDEĆE: ZLATKO LAGUNDŽIJA, NERMIN NIKŠIĆ, DAMIR HADŽIĆ, LIDIJA KORAĆ, HAMDIJA LIPOVAČA, ZUKAN HELEZ, BESIMA BORIĆ, ONAJ MINĐUŠAR SELIMOVIĆ ...
Žašto tako nastupa Zlatko, zato da vrijeme učini svoje, da bi pripremio "malog zlaju" da preuzme partiju a da iz sjene rukovodi on tj.veliki vođa. Kompletno rukovodstvo od vrha pa do općinske organizacije treba dati ostavke. Formirati timove za pripremu kongresa, izmijeniti Statut partije, predvidjeti neposredni izbor predsjednika i to je kraj. Sve ostalo što predlaže veliki vođa je "mutljavina", treba tražiti odgovornost i čak ISKLJUČENJE IZ PARTIJE ZA SLIJEDEĆE: ZLATKO LAGUNDŽIJA, NERMIN NIKŠIĆ, DAMIR HADŽIĆ, LIDIJA KORAĆ, HAMDIJA LIPOVAČA, ZUKAN HELEZ, BESIMA BORIĆ, ONAJ MINĐUŠAR SELIMOVIĆ ...
Last edited by homar on 17/10/2014 09:04, edited 1 time in total.
- Pasiflora
#37059 Re: SDP
Djordje Balasevic: "Legenda o Gedi Gluperdi"
http://www.cafe . ba/tekstovi/4505_Djordje-Balasevic-Legenda-o-Gedi-Gluperdi.html
http://www.cafe . ba/tekstovi/4505_Djordje-Balasevic-Legenda-o-Gedi-Gluperdi.html
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37060 Re: SDP

JAzlaJA: ovo troje nemam pojma sto podnosi ostavke, mene je biro kongres a kongres sam JA...
nevjerovatno koja samodopadnost...pa on citavo vrijeme konta da SDP-eovci glasaju samo sto je ovaj bilmez na celu partije....hoCesl li se staljinisto visHe maknut pun te je QuJaC
- crvenebrigade
#37061 Re: SDP
Ako Nermin Niksic preuzme vodjenje SDP-a stranka ce dozivjeti konacan kraj.
Kakva je promjena ukoliko dodje kompromitovani Nermin Niksic umjesto Zlatka Lagumdzije?
Nermin Niksic zbog velikog broja afera sa kojima se povezuje njegovo ime mora biti iskljucen iz SDP-a.
Kakva je promjena ukoliko dodje kompromitovani Nermin Niksic umjesto Zlatka Lagumdzije?
Nermin Niksic zbog velikog broja afera sa kojima se povezuje njegovo ime mora biti iskljucen iz SDP-a.
- madner
#37062 Re: SDP
Jedan je Zlaja.pici wrote:
JAzlaJA: ovo troje nemam pojma sto podnosi ostavke, mene je biro kongres a kongres sam JA...
nevjerovatno koja samodopadnost...pa on citavo vrijeme konta da SDP-eovci glasaju samo sto je ovaj bilmez na celu partije....hoCesl li se staljinisto visHe maknut pun te je QuJaC
Izdrzi Zlaja, znamo da imas plan B.
- Mister Yes
-
VjecitiStudent
#37064 Re: SDP
Sinoć na Ekonomiji u Sarajevu dirljiva scena: Prof.dr. Zlatko Lagumdžija je nakon pet godina konačno prešao prag fakulteta na kojem sve ove godine ko fol radi.
Suze radosnice su tekle potocima.
Suze radosnice su tekle potocima.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#37065 Re: SDP
Kakav ego manijak.
- dustaban
#37066 Re: SDP
Nermin predsjednik, buraz Mirso podpredsjednik !crvenebrigade wrote:Ako Nermin Niksic preuzme vodjenje SDP-a stranka ce dozivjeti konacan kraj.
-
LSD
#37067 Re: SDP
nije to nikakvo preuzimanje odgovornost, da se ne lažemo....vec bježanija opšte prakse, miševi napuštaju brod koji tonevee-jay wrote:dobro to sto su zasluzili, ali zasto su "pizde obicne" ako radeci jedinu logicnu stvar preuzimaju odgovornost?LSD wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-puca ... /141016159
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /141016163
rasulo i potop
ne valja se smijati tuđoj nesreci, pogotovu kad znamo da je zeleni virus pobjednik izbora i ostala nacionalisticka bagra...ali ovo su Narcisovi crveni kmeri definitivno zaslužili - samo zbog onog kurvanja sa SDA i blokade vlade.
kako miševi napuštaju brod koji tone![]()
sad se ispostavlja da su to pizde obicne
treba biti malo i perverzan i uživati u posmatranju ovog brodoloma, sjajan prizor
da bi neko preuzeo odgovornost, treba imati cast, poštenja, dostojanstvo, moral - što naravno, ova bagra korumpirana nema
da su kojim slucajem dobili izbore (kao prije 4 godine), vidio bi ti entuzijazma kod istih i borbe za fotelje.....a sad kad su frontalno popušli kožnjake na svim nivoima, sad glume nekakvo preuzimanje odgovornosti
- Liberalism
#37068 Re: SDP
Nevjerovatno je kako ste optereceni Lagumdzijom. Vama nisu briga ni izbori, ni vlast, ni narod. Vama je dovoljna hrana da vidite kako drugi pate zar ne? Zato ste vi sretni zbog poraza SDP-a, ne zbog pobjede ovih drugih. Zalosno je kakvi ste vi ljudi.
- crvenebrigade
#37069 Re: SDP
GDJE JE NESTALO 57 MILIJUNA KM?
Uprava policije provesti će istragu u Vladi Federacije?
http://www.vecernji.ba/uprava-policije- ... ije-967517
Je li se zbog ovog lopovluka zuri Nerminu Niksicu da zasjedne u fotelju predsjednika SDP-a i pokusa se zastiti od krivicne odgovornosti?!
Ovakvi i slicni njima moraju nestati iz SDP-a za sva vremena.
Uprava policije provesti će istragu u Vladi Federacije?
http://www.vecernji.ba/uprava-policije- ... ije-967517
Je li se zbog ovog lopovluka zuri Nerminu Niksicu da zasjedne u fotelju predsjednika SDP-a i pokusa se zastiti od krivicne odgovornosti?!
Ovakvi i slicni njima moraju nestati iz SDP-a za sva vremena.
Last edited by crvenebrigade on 17/10/2014 09:36, edited 1 time in total.
- pici
#37070 Re: SDP
dustaban wrote:Nermin predsjednik, buraz Mirso podpredsjednik !crvenebrigade wrote:Ako Nermin Niksic preuzme vodjenje SDP-a stranka ce dozivjeti konacan kraj.
a tetici, amidzici i od strine mali kongresmeni...
-
LSD
#37071 Re: SDP
Liberalism wrote:Nevjerovatno je kako ste optereceni Lagumdzijom. Vama nisu briga ni izbori, ni vlast, ni narod. Vama je dovoljna hrana da vidite kako drugi pate zar ne? Zato ste vi sretni zbog poraza SDP-a, ne zbog pobjede ovih drugih. Zalosno je kakvi ste vi ljudi.
a mi ovdje perverzno uživamo u raspadu sistema kod crvenih mundira
- madner
#37072 Re: SDP
Normalno je likovati kada se ispostavi da si bio u pravu. 
- pici
#37073 Re: SDP
madner wrote:Normalno je likovati kada se ispostavi da si bio u pravu.
- madner
#37074 Re: SDP
Sto je najgore, mogli su imati i fotelje i renking, da su ostali na jednom kursu. Kakav god to kurs bio.
-
bella_ciao
#37075 Re: SDP
Mene samo interesuje hoce li nas SDPovci sad svakodnevno smarati naredne 4 godine? Postaju neinteresantni.
Pogotovo oni sto su zaduzeni za kampanju pisanja komentara na vijestima. Al smorise u pm. Mislio sam da ce nestati poslije izbora al eno ih sad jos gori.
Jebo vas SDP, idite lizite rane sta smarate vise.
Hvala
Pogotovo oni sto su zaduzeni za kampanju pisanja komentara na vijestima. Al smorise u pm. Mislio sam da ce nestati poslije izbora al eno ih sad jos gori.
Jebo vas SDP, idite lizite rane sta smarate vise.
Hvala