Young Erotica wrote:Ali sta očekuješ ti da kazu?
Ako mislis da na ceo jedan narod treba staviti etiketu genocidni onda ne znam o čemu pričamo.
Politika je kurva pričaju ono sta im pali glasače, da smo normalna drzava ti ljudi bi bili crna mrlja naše istorije.
A radi statistike vucic je izabran sa 2m glasova da ti ne pričam kakvi su to ljudi ne bi zalio sekunde da ih sve pobiju, skart.Dačic je imao 8 posto ne znam tacno koji je to broj, a Vulina sem blize rodbine ne glasa niko on je u sastavu snsa.
Ne mislim da na cijeli srpski narod treba staviti etiketu - genocidni.
Vučić dobije preko 50% na izborima za predsjednika, Dačić 8%, razni Vulini, Šešelji, Dveri, nekakve Palme i slični hibridi zajedno 5-10%. U BiH Dodik dobije skoro 50%, a ovi drugi, koji isto negiraju genocid, drugu polovinu. Jebi ga, šta nam to onda govori?
Meni nadu održava činjenica da cca. 40% ljudi ne glasa. Opet, pitam se zašto se ne bune na takve bolesne konstrukcije koje navedeni plasiraju. Jebote, danas fašist Rajko Vasić, donedavni sekretar Dodikove stranke na twiteru objavi da Bošnjaci vole genocid i da će ga onda ponovo imati. Ko se ogradio od tih bolesnih fašističkih bljuvotina?
Znam da ćeš sada reći da se nigdje na prostoru bivše države ljudi ne bune zbog kriminala vlasti. Samo, ovdje ne govorimo o tome kako je neko klepio pare za autoput, sjebao fabriku ili je diler kokaina, nego o stvarima koji se tiču osnovnih ljudskih postulata, nekog jebenog humanog i moralnog temelja da bi uopće mogao normalno egzistirati na planeti, ako me razumiješ.
Ovo što piše fašist Vasić, normalan čovjek ne može pomisliti ni o brojlerima koji su uzgojeni da ih se pokolje da bi mi mogli jesti piletinu, a niko da kaže riječ. Kako jebemu mater? Kako?