Demokratska fronta Željko Komšić

pemanapemani

#37026 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Nadam se da je žena našeg Predsjednika uspjela skuckati nešto love da plati račun i da kupi pekarski napuhani kruh od 0,5 KM, mlijeko u najlonskoj kesi i par listova Pilke da djetetu složi kakav sendvič za velikog odmora.

Ako me nešto izbaci iz cipela, onda je to muška suza, teška ko Trepča. Ova država zaista satire svoje najbolje sinove.

Vjerujem da crveni beg Zlatko razmišlja da onaj budući Zlatko Salkov sat (po)da drugu Željku da mu Toplane ne osjeku radijatore zbog duga.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#37027 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

Bosanski_kralj wrote:
Roccohljup wrote:Tuga brate.....cak se i fahro sa njim sprda :mrgreen:
Jesu to na vidiku prve nesuglasice u "patriotskom" bloku? :mrgreen:
Dnevni avaz odavno nije u vlasnistvu radoncica. Poslozile su se stvari tako da je sbb uspjela osvojiti naklonost dnevnog avaza ali to nema veze sa njihovim bivsim vlasnik a sadasnjim predsjednikom jedne stranke
drug_profi

#37028 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Nego ko je vlasnik Avaza?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#37029 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

drug_profi wrote:Nego ko je vlasnik Avaza?
Azra radoncic
drug_profi

#37030 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

izvrsni direktor wrote:
drug_profi wrote:Nego ko je vlasnik Avaza?
Azra radoncic
:lol:

ja kontao ti ozbiljan. :thumbup:
JThomas

#37031 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

kluz franjo wrote: Uz dužno poštovanje kolega, ali meni je to prejednostavno objašnjenje.
Milion od 1,67 mio važećih glasova...
Da ga hebem, nisu svi na budžetu.
Mene fakat interesuje onaj obični glasač recimo u Vitezu, koji je glasao za DF/HDZ/SDA/HDZ 90/SBB zbog nekog od gore pobrojanih obećanja.
Zatjera li on u pm i sebe i svoj izbor, ili se tiho odluči za odlazak?

PS: Može i bilo koje drugo mjesto u BiH, i druga kombinacija stranaka
na budžetu, u javnim preduzećima, u privatnim firmama koje pretežno prometuju sa budžetom i javnim preduzećima, u privatnim firmama pomognutim ili ucijenjenim od politike, u privatnim firmama koje ovise o dozvolama i certifikatima koji se izdaju sa presudnim uticajem politike - plus porodica i prijatelji...jedno osamsto hiljada mora biti. ako ne i cijeli milion.
kluz franjo

#37032 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Grupa TNT je ozbiljna organizacija u poređenju sa ovom drotovskom farsom...
http://fronta.ba/zlatko-miletic-upozori ... fIWftVuC6s
Generalni sekretar Demokratske fronte, Zlatko Miletić koji je cijeli radni vijek proveo radeći u policijskim agencijama obratio se Visokom predstavniku upozoravajući ga na aktivnosti Vlade Kantona Sarajevo koje pradstavljaju pokušaj da se Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo stavi pod političku kontrolu.
tovarish

#37033 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tovarish »

kluz franjo wrote:Grupa TNT je ozbiljna organizacija u poređenju sa ovom drotovskom farsom...
http://fronta.ba/zlatko-miletic-upozori ... fIWftVuC6s
Generalni sekretar Demokratske fronte, Zlatko Miletić koji je cijeli radni vijek proveo radeći u policijskim agencijama obratio se Visokom predstavniku upozoravajući ga na aktivnosti Vlade Kantona Sarajevo koje pradstavljaju pokušaj da se Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo stavi pod političku kontrolu.
Počeli su sa destrukcijom kantonalne vlade!
Banksy

#37034 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Očekivano, po nalogu SDA, Gnjidica frontalno udara na KS vladu.

A ima li boljeg da taj udar izvede od rashodovanog drota izabranog u Dom naroda na platu od 5 hiljada mjesečno upravo rukama ovih na koje danas udara (NS).

Puno smo se ološa nagledali u ovim poratnim godinama, ali od ove fukare nije bilo gorih.
Novak20

#37035 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

Jedan poznati demagog objašnjava političku situaciju u KS. :-) DF je ideološki čista stranka kao i NS i SDP. U KS pa je DF htjela da uvuče kompletan BH blok (SDP i NS) pod skute ili točnije u prkno SDA. S druge strane, Konaković je u stvari ideološki, konceptualno i stvarno SDA samo je iz nekog razloga ljut na SDA. Ispada da nema razlike između DF koaliranja sa SDA na nivou BiH i F BiH i koaliranja NS/SDP/DF/SBB sa nekim tko isto izgleda, radi i priča kao SDA. Ako netko izgleda, radi i priča kao SDA onda je original SDA demagogu svakako bolji i čišći. Da ne kažem komotniji za uvlačenje. :D

Demagog s početka teksta se u stvari pravda. Malo gazdi, malo gazdinim i vlastitim podanicima zbog suradnje sa "originalom" i "kopijom" SDA pod pritiskom stranih ambasada. Ako taj pritisak popusti, onda tko zna što će biti. Šansa Vladi KS je tu ali "treba vidjeti hoće li to uspjeti".

https://faktor.ba/vijest/komsic-tacno-j ... a-ks/38073
Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, potvrdio je sinoć na televiziji Hayat da "stranci lobiraju da se sačuva postojeća skupštinska većina i postojeća Vlada u Kantonu Sarajevo".

-Mi nećemo rušiti Vladu, pogotovo ne za ljubav SDA. To za strance je tačno, ali neću vam reći koji stranci - rekao je Komšić.
na pitanje šta je njihov motiv, odgovorio je:

-Da se pokaže da u Sarajevu može funkcionirati neki drugi koncept, mada je to sada po meni pitanje je li to drugi koncept, je li to čist koncept. Jer pazite, vi imate Vladu... Naša stranka, DF pa eto i SDP, jeste drugi koncept, ali ne možete to reći za Konakovića da je drugi koncept, on je ipak došao iz SDA i nije promijenio svoje političke stavove, svoju ideologiju u odnosu na SDA. On je samo ljut na SDA iz nekog razloga. Dakle, to je jedan čudan miks. Naša stranka ipak vodi tu Vladu, moje mišljenje je da joj treba dati šansu - rekao je Komšić i dodao da treba vidjeti hoće li to uspjeti.
JThomas

#37036 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

pa evo ne znam...
Banksy

#37037 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

:lol:
wewa

#37038 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by wewa »

ovo k'o iz dnevnika robija k. :-)
zippoo87

#37039 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

oj tugo moja...ovo nam PrecEdnik... :run:
gdje su sada oni sto su nam pricali da je on najbolji izbor...evo skoro godina od izbora,uradil se sta,osim onog sakrivanja zastave RSa na pocetku mandata
criticos

#37040 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by criticos »

zippoo87 wrote:
oj tugo moja...ovo nam PrecEdnik... :run:
gdje su sada oni sto su nam pricali da je on najbolji izbor...evo skoro godina od izbora,uradil se sta,osim onog sakrivanja zastave RSa na pocetku mandata
Ekrem Jevrić ga je u svomu refrenu opisao vrlo elegantno:

Kuća pos'o, pos'o kuća
kuća pos'o, pos'o kuća
eto, šta znam, a ništa ne znam
a đe da znam

:lol: :lol: :lol:
Leverage

#37041 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

To za pos'o nisam siguran... ne znam...
Styling

#37042 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Znaci , nisu vise “neke strane ambasade” stale uz Vladu KS, nego kompletan PIK. Zakucavanje! :thumbup:
strucnjakdemagog

#37043 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by strucnjakdemagog »

ima li iko na ovoj temi da jos podrzava ovog smecara iz naslova teme? bas me zanima kako opravdavaju njegove postupke? lik je dotakao dno dna.
drug_profi

#37044 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

To ne znam. A ne zna ni Željko.
Prpa.ba

#37045 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Styling wrote:Znaci , nisu vise “neke strane ambasade” stale uz Vladu KS, nego kompletan PIK. Zakucavanje! :thumbup:
Jedna od dobrih strana novog rukovodstva KS-a je sto sve udare odmah rjesavaju na licu mjesta, nijedna konstrukcija proBOSSanskog bloka SDA-DF nije imala upotrebni rok vrijednosti duzi od dan-dva. :-D
drug_profi

#37046 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

To je mislim ponajviše kiflino iskustvo.
Nivelacija

#37047 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nivelacija »

Sta ovo SDA i SBB skidaju DF sa pozicija u Zenici, smjenise im i predsjedavajuceg gradskog vijeca.
criticos

#37048 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by criticos »

Nivelacija wrote:Sta ovo SDA i SBB skidaju DF sa pozicija u Zenici, smjenise im i predsjedavajuceg gradskog vijeca.
Pa privjesak stavljaš i skidaš po potrebi. To ti je kao modni dodatak. :lol: :lol: :lol:
Nivelacija

#37049 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nivelacija »

criticos wrote:
Nivelacija wrote:Sta ovo SDA i SBB skidaju DF sa pozicija u Zenici, smjenise im i predsjedavajuceg gradskog vijeca.
Pa privjesak stavljaš i skidaš po potrebi. To ti je kao modni dodatak. :lol: :lol: :lol:
Pa nije ni cudo sto ovog Zeljka Komsica svi smatraju budalom i pijancem?
Leverage

#37050 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Biće da SBB bolje kotira u haremu.
Post Reply