Hocel se i covke prikljuciti programskoj koaliciji
SDA-All about
-
ragib
#37001 Re: SDA-All about
Vlada nekakav fenomen svi protiv SDA, Evo i Čović se prikljucio..........
-
Novak20
#37002 Re: SDA-All about
Avaz ne posustaje.
https://avaz.ba/vijesti/bih/425666/baki ... -saveznike
https://avaz.ba/vijesti/bih/425666/baki ... -saveznike
Kako je „Avaz“ ranije objavio, Izetbegović je odbio uvrstiti u dnevni red jedne od nedavnih sjednica Predsjedništva memorandum o razumijevanju između BiH i SAD o razmjeni podataka u vezi sa sigurnosnim provjerama o terorizmu, koji je u proceduru uputilo Ministarstvo sigurnosti BiH. Pravi razlozi Izetbegovićevog odbijanja ovog iznimno značajnog dokumenta zvanično nisu poznati.
- DaffyDuck
#37003 Re: SDA-All about
Jel joj snaha prosla?Labirint wrote:Izgleda da nam je prošla i Alma Čolo, ona vrsna "pravnica iz bh telekoma", doduse kompenzacijski ali paušalu se ne gleda u zube
-
Heller
#37004 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ramiz-s ... /181023111
Tipična SDA kerina. Živi u Tz vjerovatno na crno dila i polovnu bijelu tehniku a potpredsjednik RS i još vjerovatno o povratnicima sere a on neće nazad nea boga.
Tipična SDA kerina. Živi u Tz vjerovatno na crno dila i polovnu bijelu tehniku a potpredsjednik RS i još vjerovatno o povratnicima sere a on neće nazad nea boga.
-
addy_sa
#37005 Re: SDA-All about
JeKo snaha?DaffyDuck wrote:Jel joj snaha prosla?Labirint wrote:Izgleda da nam je prošla i Alma Čolo, ona vrsna "pravnica iz bh telekoma", doduse kompenzacijski ali paušalu se ne gleda u zube
- seln
#37006 Re: SDA-All about
Jel cemu?addy_sa wrote:JeKo snaha?DaffyDuck wrote:Jel joj snaha prosla?Labirint wrote:Izgleda da nam je prošla i Alma Čolo, ona vrsna "pravnica iz bh telekoma", doduse kompenzacijski ali paušalu se ne gleda u zube
- kmirsad
#37007 Re: SDA-All about
Nije lud da živi u RS... pa znaš da su tamo bošnjacima ugrožena sva ljudska prava...Heller wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/ramiz-s ... /181023111
- Styling
#37008 Re: SDA-All about
Svojim primjerom bas pokazuje povratnicima kako se treba ponasati.kmirsad wrote:Nije lud da živi u RS... pa znaš da su tamo bošnjacima ugrožena sva ljudska prava...Heller wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/ramiz-s ... /181023111
-
muzicar_iz_parka
#37009 Re: SDA-All about
Jadan Ramiz, sigurno mu zločinci nisu htjeli plaćati naknadu za odvojen život niti dati policijsko obezbjeđenje koje ga slijeduje (?)kao potpresjednika RS.kmirsad wrote:Nije lud da živi u RS... pa znaš da su tamo bošnjacima ugrožena sva ljudska prava...
A možda mu ni platu ne isplaćuju?
- kmirsad
#37010 Re: SDA-All about
Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
-
muzicar_iz_parka
#37011 Re: SDA-All about
Jadan Ramiz, već drugi mandat za redom.
Kako će mu biti kad bude penziju obračunavao?
Kako će mu biti kad bude penziju obračunavao?
- Styling
#37012 Re: SDA-All about
kmirsad wrote:Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
Morao bi biti prijavljen u RS-u i tamo da se placaju doprinosi. Ne bi se mogao na izborima kandidovati u RS-u ako tamo nije prijavljen. On je sluzbenik RS.
- drug_profi
#37013 Re: SDA-All about
I on moze da se lijeci na teret ZZO RS.
Naprimjer, pacemaker bi dobio besplatno, a u federaciji ces ga platiti 3 i po milje minimalno. Spravu koja spasava zivot. Ako nemas, sori vise srece drugi put.
Ili najnoviju onkolosku terapiju koju u FBIH dobijas uz gutu love, tamo u RS uz knjizicu.
RS je meni mrska i rado bih je ukinuo, ali nisam ja pozvan da to radim. ONo sto bih prdlozio je da malo bolje pogledamo kako su tamo rjesene te neke stvari koje su u interesu obicnog naroda, a kako u SDA/HDZ feudima.
Hvala narocito dr.Sjebiji sto nam je bolnicu svela na nivo ambulante, ali je ustedila pare, sto jes-jes.
Nema veze sto se meni odbije 300 maraka za ZZO svaki mjesec. I sto to profuckaju negdje a ja idme privatno internisiti svaki mjesec. 30-50-90 maraka kako kad.
Naprimjer, pacemaker bi dobio besplatno, a u federaciji ces ga platiti 3 i po milje minimalno. Spravu koja spasava zivot. Ako nemas, sori vise srece drugi put.
Ili najnoviju onkolosku terapiju koju u FBIH dobijas uz gutu love, tamo u RS uz knjizicu.
RS je meni mrska i rado bih je ukinuo, ali nisam ja pozvan da to radim. ONo sto bih prdlozio je da malo bolje pogledamo kako su tamo rjesene te neke stvari koje su u interesu obicnog naroda, a kako u SDA/HDZ feudima.
Hvala narocito dr.Sjebiji sto nam je bolnicu svela na nivo ambulante, ali je ustedila pare, sto jes-jes.
Nema veze sto se meni odbije 300 maraka za ZZO svaki mjesec. I sto to profuckaju negdje a ja idme privatno internisiti svaki mjesec. 30-50-90 maraka kako kad.
-
Heller
#37014 Re: SDA-All about
Pa jes prijavljen a živi u Tuzli, kad bi se svi ko Ramiz i popisali i bili prijavljeni u Tuzli Tuzla bi imala 130-140k a ne 115k stanovnika.Styling wrote:kmirsad wrote:Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
Morao bi biti prijavljen u RS-u i tamo da se placaju doprinosi. Ne bi se mogao na izborima kandidovati u RS-u ako tamo nije prijavljen. On je sluzbenik RS.
-
Nivelacija
#37015 Re: SDA-All about
netacno to se moze vidjeti po broju rodjenihi trenunoj demografskoj slici gdje tuzle nema u prvih 5 gradova po novorodjenim.. sklopljenim brakovima, skolarcima upisanim itd..Heller wrote:Pa jes prijavljen a živi u Tuzli, kad bi se svi ko Ramiz i popisali i bili prijavljeni u Tuzli Tuzla bi imala 130-140k a ne 115k stanovnika.Styling wrote:kmirsad wrote:Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
Nema vitalnog stanovnistva uopste..
- kmirsad
#37016 Re: SDA-All about
Mislim da se po zakonu, u nekom roku... ne znam kojem... mora napraviti privremena odjava/prijava prebivališta/boravišta...Styling wrote:kmirsad wrote:Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
- kmirsad
#37017 Re: SDA-All about
I Ahmetović je u Tuzli... Viđam ga svaki dan
- Styling
#37018 Re: SDA-All about
Sto bi on ista dirao. Zivi na budzetu RS.kmirsad wrote:Mislim da se po zakonu, u nekom roku... ne znam kojem... mora napraviti privremena odjava/prijava prebivališta/boravišta...Styling wrote:kmirsad wrote:Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
- Styling
#37019 Re: SDA-All about
Pa i sve "zene Srebrenice" zive u Vogosci a prijavljene u Srebrenici.kmirsad wrote:I Ahmetović je u Tuzli... Viđam ga svaki dan
- kmirsad
#37020 Re: SDA-All about
Styling wrote:Sto bi on ista dirao. Zivi na budzetu RS.Styling wrote:kmirsad wrote:Gdjeli mu se uplačuju doprinosi... zdravstvo, pio... tamo gdje radi ili tamo gdje živi...
Pa ja... hoče finansijski da ih unište i dokinu...Styling wrote:Pa i sve "zene Srebrenice" zive u Vogosci a prijavljene u Srebrenici.kmirsad wrote:I Ahmetović je u Tuzli... Viđam ga svaki dan
-
muzicar_iz_parka
#37021 Re: SDA-All about
Salkić samo vraća one pare koje RS dobije od FBiH prilikon raspodjela taksi, akciza, poreza, itd.

- Styling
#37022 Re: SDA-All about
Zavjera. Nema dalje. Uzimati nasitno, ali konstantno.kmirsad wrote: Pa ja... hoče finansijski da ih unište i dokinu...
- kmirsad
#37023 Re: SDA-All about
Glođati ih dok ne izdahnu...Styling wrote:Zavjera. Nema dalje. Uzimati nasitno, ali konstantno.kmirsad wrote: Pa ja... hoče finansijski da ih unište i dokinu...
-
Heller
#37024 Re: SDA-All about
Evo ti za popis, ja sam u starom dijelu grada gdje uopšte nema puno Podrinjaca, tri porodice u mom popisnom krugu, dvije nisu htjele otvoriti, mi se popisali u Bratuncu. I the end.Nivelacija wrote:netacno to se moze vidjeti po broju rodjenihi trenunoj demografskoj slici gdje tuzle nema u prvih 5 gradova po novorodjenim.. sklopljenim brakovima, skolarcima upisanim itd..Heller wrote:Pa jes prijavljen a živi u Tuzli, kad bi se svi ko Ramiz i popisali i bili prijavljeni u Tuzli Tuzla bi imala 130-140k a ne 115k stanovnika.Styling wrote: Morao bi biti prijavljen u RS-u i tamo da se placaju doprinosi. Ne bi se mogao na izborima kandidovati u RS-u ako tamo nije prijavljen. On je sluzbenik RS.
Nema vitalnog stanovnistva uopste..
Ja ne mislim na ove sto se danas rađaju, nego na one koji su se doselili 1992-95 i sad se popišu tamo odakle su. Ljudi rade samnom, žive u Simin Hanu, a prijavljeni u RS, ne odu tamo par puta godišnje. Po popisu u SH živi 2500 a živi dosta više.
-
Nivelacija
#37025 Re: SDA-All about
Ma nebitno samo ti kazem sta je pokazatelj trenutnog stanja, to je broj rodjenih, broj brakova, broj upisanih u prvi razred i broj skolaraca saveukupni.
Kada to malo pregledas bice ti jasno o cemu govorim za Tz.
Kada to malo pregledas bice ti jasno o cemu govorim za Tz.