Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- 512MB
#37001 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma i Dodo se uzjoguni ko tele kad mu Bake treba potpisat kredu, samo zakamuflira to malo bolje preko domaćih medoja. Ovi u federaciji su pak na direktnom udaru muĐahedina i nije im lahko 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37002 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
O FORMIRANJU VLASTI
Čović nakon susreta s Izetbegovićem: Između SDA i HDZ-a ima hemije, kao i između HDZ-a i SNSD-a
- General War
#37003 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović nakon susreta s Izetbegovićem: Između SDA i HDZ-a ima hemije, kao i između HDZ-a i SNSD-a
Bas su se svi iznenadili
Bas su se svi iznenadili
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#37004 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović nakon susreta s Izetbegovićem: Između SDA i HDZ-a ima hemije, kao i između HDZ-a i SNSD-a :

- SaraFina
#37005 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stožernik puko ko' fosna! Čuj hemija! Allahsellamet. Topla braća trio?
- 512MB
#37006 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Fali još hemije za kvalitetan grupnjakpici wrote:O FORMIRANJU VLASTI
- Styling
#37007 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaci oni se volu.pici wrote:O FORMIRANJU VLASTI
-
baglama
#37008 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sta se ovde kuha da mi je znati
Kako su se ovdje klali krstovi ja ne znam da li je sramota ovoga barbe sto je otvorio temu.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/121 ... omeli.html
Stidi se bobane udbasu s kim si se ti dogovarao
Kako su se ovdje klali krstovi ja ne znam da li je sramota ovoga barbe sto je otvorio temu.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/121 ... omeli.html
Stidi se bobane udbasu s kim si se ti dogovarao
- armin071
#37009 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.facebook.com/10000034504911 ... 74&sfns=mo
Ah ti dragi „evropejci“ rodila ih „kraljica“ Kolinda...
Ah ti dragi „evropejci“ rodila ih „kraljica“ Kolinda...
- Point.
#37010 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta hoćeš, poruke mira, tolerancije i eUropskih vrijednosti. Uznici su to.
- House
#37011 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
evropska uljudbaPromocija knjige Martine Mlinarević izbačena s festivala u Čitluku, ona poručuje: Ćeraćemo se još

-
Hafis
#37012 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne dao Bog da nekog sarajevskog novinara, autora ili bilo koju drugu sarajevsku javnu ličnost Dodik imenuje za ambasadora. Dobro bi se i taj delegat nasudjelovao po festivalima.
Nije mi jasno kako ima uopće obraza pojaviti se u Čitluku. Ta nisu se ni Živko Budimir ili Zubo iz HSP baš nešto plaho vrtili po manifestacijama dok su radili za ondašnju platformu.
Vego, tišu i beri ambasadorsku plaću kad ti je bog dao...a sve će se zaboraviti nekada...valja živjeti sa svojim narodom.
Nije mi jasno kako ima uopće obraza pojaviti se u Čitluku. Ta nisu se ni Živko Budimir ili Zubo iz HSP baš nešto plaho vrtili po manifestacijama dok su radili za ondašnju platformu.
Vego, tišu i beri ambasadorsku plaću kad ti je bog dao...a sve će se zaboraviti nekada...valja živjeti sa svojim narodom.
- vatrogasac
#37013 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel' ovo istina?
Dok...Na zgradi ambulante u mjesnoj zajednici Dokanj, udaljenoj pet kilometara od centra Tuzle, postavljena je zastava propale paradržavne UZP tvorevine ”Herceg-Bosne”.
No, osim zastave ”Herceg-Bosne”, nalazi se i zastava Bosne i Hercegovine, ali je ona danima, kako javljaju čitaoci “Avaza”, umotana u rolnu.
https://avaz.ba/vijesti/bih/509723/i-ov ... ase-drzave
Medžlis IZ-e Čapljina i Kulturno Društvo „Preporod“ u ovom gradu nemalo su uoči Bajrama bili iznenađeni odlukom Gradonačelnika Čapljine Smiljana Vidića da neće moći organizirati bajramski koncert ispred Osnovne škole na Domanovićima.
https://www.face.ba/vijesti/bih/gradona ... oN_23Bsqns
-
zrakomlat
#37014 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vraćam se kući, saltam radio stanice, naletim na radio hb, vesti na njemE. Voditeljica s iritantnim glasom radi prilog s više reakcija na izjavu Šefika Džaferovića da je i ARBiH učestvovala u odbrani Hr na način da je tri godine odolijevala chetama i tako im vezala hiljade vojnika i opreme koji bi inače senlucili po Hr. Čoek ništa slago nije. I onda nastupa reporter s melodijom i bojom glasa ko u svećenika na sahranama, i počinje zabava.
Kaže lik, ukratko, Hrvatska je obučila i konstantno naoružavala tzv armiju, ranjenike im liječila a izbjeglice smjestila u najelitnijim hrvatskim hotelima
a armija je 93 pokušala akcijom presjeći hrvatsku i uzeti dio obale
Što je najgolemije, ovakve stvari pišu djecurlija po fb, očito ih kući uče.
Kaže lik, ukratko, Hrvatska je obučila i konstantno naoružavala tzv armiju, ranjenike im liječila a izbjeglice smjestila u najelitnijim hrvatskim hotelima
Što je najgolemije, ovakve stvari pišu djecurlija po fb, očito ih kući uče.
-
dert
#37015 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Ne dao Bog da nekog sarajevskog novinara, autora ili bilo koju drugu sarajevsku javnu ličnost Dodik imenuje za ambasadora. Dobro bi se i taj delegat nasudjelovao po festivalima.
bobe mamlaze zemi ,bobe
ti bi to odredjivao gdje ko smije ici ...bobe ..drogerasu neizlijecni
- tandmand
#37016 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Smiljan Nevidić ovako samo daje povoda nekom Mlachi iz srednje Bosne, da ne dozvoli Božićni sajam.Medžlis IZ-e Čapljina i Kulturno Društvo „Preporod“ u ovom gradu nemalo su uoči Bajrama bili iznenađeni odlukom Gradonačelnika Čapljine Smiljana Vidića da neće moći organizirati bajramski koncert ispred Osnovne škole na Domanovićima.
-
zrakomlat
#37017 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čovjek je samo zabrinut za sigurnost posjetilaca jer je škola uz prometnu cestu. Jest da to nije njegova nadležnost nego MUPa, al svejedno je s ljudske strane zabrinut. Ma ko Incko.tandmand wrote:Smiljan Nevidić ovako samo daje povoda nekom Mlachi iz srednje Bosne, da ne dozvoli Božićni sajam.Medžlis IZ-e Čapljina i Kulturno Društvo „Preporod“ u ovom gradu nemalo su uoči Bajrama bili iznenađeni odlukom Gradonačelnika Čapljine Smiljana Vidića da neće moći organizirati bajramski koncert ispred Osnovne škole na Domanovićima.
-
Hafis
#37018 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Inače su Domanovići poznati po tradicionalnom održavanju bajramskih koncerta ispred Osnovne škole.
- armin071
#37019 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
euROPEJCIHafis wrote:Inače su Domanovići poznati po tradicionalnom održavanju bajramskih koncerta ispred Osnovne škole.
Martina STOP
Bajram STOP
Za dom spremni presudjeni rasisticki pozdrav DOBRODOSAO
-
Hafis
#37020 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I prošle godine je postojala namjera u Mostaru da se na sadašnjem privremenom parkingu iza nekadašne robne kuće Hit održi bajram namaz. Srećom, nije se puno mlatilo u medijima s tom zabranom. Vidio je i začetnik te ideje da stvarno nema smisla.
Valjda je to nekakvo pokazivanje mišića. Toga ranije nije bilo.
- vatrogasac
#37021 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čekaj malo. Bošnjak ne može jedan ili dva dana u godinii obilježiti svoj vjerski praznik na javnom prostoru, a ja trebam u javnom prostoru od Orašja do Livna gledati poredane duž svih ulica zastave sa šahovnicom. Koji vrhunac licemjerja i 'evropske uljudbe'. U prevodu..... 'zapišavanje teritorija' viđeno od Srba iz RS-a. Ni to nije originalno.Hafis wrote:I prošle godine je postojala namjera u Mostaru da se na sadašnjem privremenom parkingu iza nekadašne robne kuće Hit održi bajram namaz. Srećom, nije se puno mlatilo u medijima s tom zabranom. Vidio je i začetnik te ideje da stvarno nema smisla.
- moa
#37022 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bravo ovcice moje drage, tako je Vuk sit a ovce na broju.. 
-
Hafis
#37023 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma nigdje veze. Porediti zastave na banderama s održavanjem vjerskih manifestacija, da ne kažem rituala na javnim prostorima koji ne služe toj svrsi.vatrogasac wrote:Čekaj malo. Bošnjak ne može jedan ili dva dana u godinii obilježiti svoj vjerski praznik na javnom prostoru, a ja trebam u javnom prostoru od Orašja do Livna gledati poredane duž svih ulica zastave sa šahovnicom. Koji vrhunac licemjerja i 'evropske uljudbe'. U prevodu..... 'zapišavanje teritorija' viđeno od Srba iz RS-a. Ni to nije originalno.Hafis wrote:I prošle godine je postojala namjera u Mostaru da se na sadašnjem privremenom parkingu iza nekadašne robne kuće Hit održi bajram namaz. Srećom, nije se puno mlatilo u medijima s tom zabranom. Vidio je i začetnik te ideje da stvarno nema smisla.
Inače, na svaku sliku jedne takve zastave na banderi postavit ću ti pet fotografija zastava R Turske ...Na kojoj god hoćeš lokaciji...volja ti bandera, volja ti neki prozor na zgradi, sarajevska vijećnica, džamija, Stari most.... Meni je to isto toliko odbojno koliko i tebi ona šahara...i nije mi svejedno.
Hajde da je njemačka zastava, imalo bi smisla jer svi tamo hrle...ali turska
-
Company85
#37024 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
PostaviHafis wrote:Ma nigdje veze. Porediti zastave na banderama s održavanjem vjerskih manifestacija, da ne kažem rituala na javnim prostorima koji ne služe toj svrsi.vatrogasac wrote:Čekaj malo. Bošnjak ne može jedan ili dva dana u godinii obilježiti svoj vjerski praznik na javnom prostoru, a ja trebam u javnom prostoru od Orašja do Livna gledati poredane duž svih ulica zastave sa šahovnicom. Koji vrhunac licemjerja i 'evropske uljudbe'. U prevodu..... 'zapišavanje teritorija' viđeno od Srba iz RS-a. Ni to nije originalno.Hafis wrote:I prošle godine je postojala namjera u Mostaru da se na sadašnjem privremenom parkingu iza nekadašne robne kuće Hit održi bajram namaz. Srećom, nije se puno mlatilo u medijima s tom zabranom. Vidio je i začetnik te ideje da stvarno nema smisla.
Inače, na svaku sliku jedne takve zastave na banderi postavit ću ti pet fotografija zastava R Turske ...Na kojoj god hoćeš lokaciji...volja ti bandera, volja ti neki prozor na zgradi, sarajevska vijećnica, džamija, Stari most.... Meni je to isto toliko odbojno koliko i tebi ona šahara...i nije mi svejedno.
Hajde da je njemačka zastava, imalo bi smisla jer svi tamo hrle...ali turska
-
Hafis