Dešavalo se Liverpoolu svašta na putu do titule unazad x-godina.
Kontam i ja da će Leicester posustati, jer nemaju širinu u ekipi.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Meni je ovaj Leicester bolji od onog koji je uzeo titulu.skafiskafsnjak wrote: ↑09/12/2019 08:26 Kakav ba Lester...jeste ozbiljni?
To se desava jednom u 100 godina...i desilo se prije par godina![]()
Nazalost, ove godine nema ko Liverpoolu prismrditi ....
Ne otpisuj ih radi "to se dešava jednom u 100 godina".skafiskafsnjak wrote: ↑09/12/2019 08:26 Kakav ba Lester...jeste ozbiljni?
To se desava jednom u 100 godina...i desilo se prije par godina![]()
Nazalost, ove godine nema ko Liverpoolu prismrditi ....
ENGLESKA Hrvatski trener sjajan u Vest Bromviču
Slaven Bilić oborio rekord star 99 godina
Šesnaest utakmica WBA nije izgubio na svom terenu
Engleski drugoligaš WBA, kojeg vodi Slaven Bilić, nastavlja nizati pobjede u Čempionšipu. U susretu 20. kola drugog razreda engleskog nogometa WBA je na svom stadionu pobijedio Svonsi s 5:1 vrativši se na prvo mjesto na tabeli.
Bila je to već šesta uzastopna pobjeda Bilićevog tima, koja je već deset kola bez poraza. WBA prvi put od 2004. ima šest pobjeda zaredom. Srušio je Bilić još jedan rekord, a ovaj je star čak 99 godina! Naime, njegov WBA ima 16 utakmica bez poraza na domaćem terenu, što im je zadnji put uspjelo 1920. godine.
Slavni engleski klub na ovo je čekao skoro 100 godina. Sve dok nije došao Slaven Bilić.
Španci uvjereni da Marcelino preuzima.A feeling developing in the game is that Mikel Arteta now finds himself in pole position [for Arsenal’s hot seat] but the likes of Mauricio Pochettino, Patrick Vieira, Carlo Ancelotti and Roberto Martinez are still being mentioned [@David_Ornstein]
It is expected the committee [Raul, Vinai, Edu & Huss] will take two or three names to the Kroenkes before a final call is made [@David_Ornstein]
In the meantime Arsenal have total faith in Ljungberg as interim head coach. The preference is a swift conclusion, yet not at the expense of finding the best solution, which could delay matters [@David_Ornstein]
drug_profi wrote: ↑09/12/2019 09:58 Nije premiership, ali će izgleda dogodine biti:
ENGLESKA Hrvatski trener sjajan u Vest Bromviču
Šesnaest utakmica WBA nije izgubio na svom terenu
Engleski drugoligaš WBA, kojeg vodi Slaven Bilić, nastavlja nizati pobjede u Čempionšipu. U susretu 20. kola drugog razreda engleskog nogometa WBA je na svom stadionu pobijedio Svonsi s 5:1 vrativši se na prvo mjesto na tabeli.
Bila je to već šesta uzastopna pobjeda Bilićevog tima, koja je već deset kola bez poraza. WBA prvi put od 2004. ima šest pobjeda zaredom. Srušio je Bilić još jedan rekord, a ovaj je star čak 99 godina! Naime, njegov WBA ima 16 utakmica bez poraza na domaćem terenu, što im je zadnji put uspjelo 1920. godine.
Slavni engleski klub na ovo je čekao skoro 100 godina. Sve dok nije došao Slaven Bilić.
Imaju nekih trofeja:Romanista 101% wrote: ↑09/12/2019 10:23
Zanimljiva je zadnja recenica ''Slavni engleski klub''. Nisam znao da je WBA toliko slavan.
Ne nada se Logovan jer njemu ništa ne predstavlja titula Leicestera, niti Uniteda, itd, tako da Logovan nije opterećen nekakvim stranim ekipama na čije utakmice neće ni tri puta otići, kao što ni ti nećeš. Nemam ništa protiv da Liverpool osvoji titulu, a mogu i narednih 20 puta osvojiti što se mene tiče. Ne smaraj me djetinjastim postovima, napiši nešto normalno.
Ama citas li covjece sta pisem?Gerro wrote: ↑09/12/2019 17:49 Ja sam bio na utakmici Liverpoola više vec sad nego sto ces ti u zivotu otici na neku utakmicu Uniteda kao prvo.
Drugo, zanimljivo kako se uvijek pojavis na temi kad United nekom klepi bodove ili Liverpool kiksa (sto je vrlo rijetka pojava)![]()
Zamaraj se ti našom znj lopovskom ligom, a ja cu uzivati u carima Anfielda jer to sebi mogu priustiti jel. Ima se moze se![]()
Napisao si kao sto ni ti neces, dakle lazes u startu. Ne zamaras se kad United gubi, ali cim odigra nerjeseno ili pobjedi eto tebe na temi.Logovan wrote: ↑09/12/2019 17:59Ama citas li covjece sta pisem?Gerro wrote: ↑09/12/2019 17:49 Ja sam bio na utakmici Liverpoola više vec sad nego sto ces ti u zivotu otici na neku utakmicu Uniteda kao prvo.
Drugo, zanimljivo kako se uvijek pojavis na temi kad United nekom klepi bodove ili Liverpool kiksa (sto je vrlo rijetka pojava)![]()
Zamaraj se ti našom znj lopovskom ligom, a ja cu uzivati u carima Anfielda jer to sebi mogu priustiti jel. Ima se moze se![]()
Evo opet, nisam opterecen stranim ekipama na cije utakmice necu ni tri puta otici. Jesi li ti corav?
A postove uvijek pisem, vazda na forumu.
Smiri malo, zamaramo druge ljude po forumu sa glupom raspravom.