FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- It_is_a_Leclerc
#3701 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pandurevićka je državotvorna ! 
- DoZeN
#3702 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad jeste bosnjacki nacionalista,ali opet u svojoj emisijama dovodi Sarovice,Dodike,Pandurevice i to je za pohvaliti 
- karanana
#3703 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta znaci biti bosnjacki nacionalista?
cisto da znam, pa da onda kazem da se ne slazem.
- DoZeN
#3704 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zato sto on zna mnogo mnogo vise nego sto govori u svojim emisijama,zato sto ne zeli da se njegova Tv kuca FACE TV bude popularna u RS jer ima stavove koji ne mogu biti prihvaceni u manjem BiH entitetu.karanana wrote:sta znaci biti bosnjacki nacionalista?
On je pametan I ne vjeruje u ono sto govori
- karanana
#3705 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nisam skontao definiciju bosnjackog nacionaliste. sta su odlike takvog nacionaliste?
na cemu je blazo da i ja sebi uzmem?
na cemu je blazo da i ja sebi uzmem?
- DaysleepeR
#3706 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
biće nova sezona namigivanjakaranana wrote:dobra emisija sinoc maximus olimpicus o velezovom igracu radiljevicu iz stare garde fudbalera 50-ih godina proslog vijeka.
hoce li biti nova sezona namigivanja zvijezdama i ima li se gdje pogledati stara sezona? senad je reko da nema repriziranja za sad, ne znam ima li gdje na sajtu ili na jubitubiju?
da malo ucimo i saznamo o velikim, a ne tako poznatim ljudima ove zemlje.
a ne da me filuju informacijama da je vucic iz bosne.
- BAN___KAI
#3707 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lol prebacio na nekoliko sekundi Face Tv vise puta i svaki put Marjan kaze "Jedini Hd kanal u citavoj Bosni".
I stvarno koji su kurac prikazivali ratne snimke ?
-
Kanotic
#3708 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj ove sramote večeras i meča, nije Fejsu trebalo ovo, da prenosi ovu birtijsku tuču. 
-
Iker C
#3709 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Denis sudiji :"Prekidaj,prekidaj,prekidaj!"Kanotic wrote:Joj ove sramote večeras i meča, nije Fejsu trebalo ovo, da prenosi ovu birtijsku tuču.
-
Kanotic
#3710 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dovoljno mi je bilo vidjeti samo kako se kreću, a ona naša mrcina od sala ne može nogu da digne, jednom je ustvari uspio i pao ko kruška, katastrofa.Iker C wrote:Denis sudiji :"Prekidaj,prekidaj,prekidaj!"Kanotic wrote:Joj ove sramote večeras i meča, nije Fejsu trebalo ovo, da prenosi ovu birtijsku tuču.
- simonese
#3711 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jos samo fali da Marjan prenosi i Bajramski programBAN___KAI wrote:Lol prebacio na nekoliko sekundi Face Tv vise puta i svaki put Marjan kaze "Jedini Hd kanal u citavoj Bosni".
- Havatar
#3712 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kanotic wrote:Dovoljno mi je bilo vidjeti samo kako se kreću, a ona naša mrcina od sala ne može nogu da digne, jednom je ustvari uspio i pao ko kruška, katastrofa.Iker C wrote:Denis sudiji :"Prekidaj,prekidaj,prekidaj!"Kanotic wrote:Joj ove sramote večeras i meča, nije Fejsu trebalo ovo, da prenosi ovu birtijsku tuču.Još na kraju sudija skoči na onog da ga guši, lafo da ih razdvoji i svira TKO, haha znači sudija ga ugušio.
![]()
- It_is_a_Leclerc
#3713 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad treba nešto naružiti, tu sam prvi. Ali i kad treba nešto pohvaliti.
Ovo večeras je trebalo prenositi i svi koji su htjeli mogli su pratiti jedan solidan borilački event. Marjan se puno popravio, nema silovanja fraza, gušenja u metaforama i idiotlucima. Plus, sukomentator mu je bio
. Možda bi mu trebalo dovesti nekog stručnjaka da mu i u fudbalskim utakmicama pomogne.
Face u zadnjih par dana !
Ovo večeras je trebalo prenositi i svi koji su htjeli mogli su pratiti jedan solidan borilački event. Marjan se puno popravio, nema silovanja fraza, gušenja u metaforama i idiotlucima. Plus, sukomentator mu je bio
Face u zadnjih par dana !
-
StupskaBitanga
#3714 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel bio okrsaj Pecanac i Miro L.?
-
crnoplavo
#3715 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
imal de snimak borilackog spektakla od veceras, nazalost nisam bio u mogucnosti pratit...
-
Chuckie
#3716 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imam ja na dreamboxu snimljeno sve. Ali treba mi 3 dana da uploadujem 3 gige.
Bit ce vjerovatno na jubitou.
- luckylaka
#3717 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I kakve to sve ima veze sa FacetvKanotic wrote:Dovoljno mi je bilo vidjeti samo kako se kreću, a ona naša mrcina od sala ne može nogu da digne, jednom je ustvari uspio i pao ko kruška, katastrofa.Iker C wrote:Denis sudiji :"Prekidaj,prekidaj,prekidaj!"Kanotic wrote:Joj ove sramote večeras i meča, nije Fejsu trebalo ovo, da prenosi ovu birtijsku tuču.Još na kraju sudija skoči na onog da ga guši, lafo da ih razdvoji i svira TKO, haha znači sudija ga ugušio.
![]()
-
crnoplavo
#3718 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Chuckie wrote:Imam ja na dreamboxu snimljeno sve. Ali treba mi 3 dana da uploadujem 3 gige.
valjda ce neko postavit...
- luckylaka
#3719 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
imas reprizu za jedno sahat-dvacrnoplavo wrote:imal de snimak borilackog spektakla od veceras, nazalost nisam bio u mogucnosti pratit...
-
Kanotic
#3720 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti gori od onog sudije, još i sam navodiš razloge.luckylaka wrote:I kakve to sve ima veze sa FacetvKanotic wrote:Dovoljno mi je bilo vidjeti samo kako se kreću, a ona naša mrcina od sala ne može nogu da digne, jednom je ustvari uspio i pao ko kruška, katastrofa.Iker C wrote: Denis sudiji :"Prekidaj,prekidaj,prekidaj!"Još na kraju sudija skoči na onog da ga guši, lafo da ih razdvoji i svira TKO, haha znači sudija ga ugušio.
![]()
Sto Denis ima 50 kg.viska,sto onaj drugi ima 10 god.vise,sto je sudija prekinuo borbu.A ja Face je kriv.Joooj logike
- luckylaka
#3721 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dovoljno mi je bilo vidjeti samo kako se kreću, a ona naša mrcina od sala ne može nogu da digne, jednom je ustvari uspio i pao ko kruška, katastrofa.
Još na kraju sudija skoči na onog da ga guši, lafo da ih razdvoji i svira TKO, haha znači sudija ga ugušio.
[/quote]
I kakve to sve ima veze sa Facetv
Sto Denis ima 50 kg.viska,sto onaj drugi ima 10 god.vise,sto je sudija prekinuo borbu.A ja Face je kriv.Joooj logike[/quote]
Jos jednom mozda se ukapira 
I kakve to sve ima veze sa Facetv
-
crnoplavo
#3722 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ko doceka (il se probudiluckylaka wrote:imas reprizu za jedno sahat-dvacrnoplavo wrote:imal de snimak borilackog spektakla od veceras, nazalost nisam bio u mogucnosti pratit...
valjda ce bit i po danu
hvala na infu sportoljupci
-
crnoplavo
#3723 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nesto sam pratio na kompu kad poce dnevnik, ko da cuh najavu, il nesto, a cini mi se da nije biloStupskaBitanga wrote:Jel bio okrsaj Pecanac i Miro L.?
al cini mi se da se nesto spominjalo, al eto do obracuna-pred kamerama ne dode
-
crnoplavo
#3724 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ustvari lazem, cuo sam nesto lazovic komsiccrnoplavo wrote:nesto sam pratio na kompu kad poce dnevnik, ko da cuh najavu, il nesto, a cini mi se da nije biloStupskaBitanga wrote:Jel bio okrsaj Pecanac i Miro L.?
al cini mi se da se nesto spominjalo, al eto do obracuna-pred kamerama ne dode
-
Kanotic
#3725 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:Dovoljno mi je bilo vidjeti samo kako se kreću, a ona naša mrcina od sala ne može nogu da digne, jednom je ustvari uspio i pao ko kruška, katastrofa.Još na kraju sudija skoči na onog da ga guši, lafo da ih razdvoji i svira TKO, haha znači sudija ga ugušio.
![]()
I kakve to sve ima veze sa FacetvSto Denis ima 50 kg.viska,sto onaj drugi ima 10 god.vise,sto je sudija prekinuo borbu.A ja Face je kriv.Joooj logike
Jos jednom mozda se ukapira

Kapiraš sad?