Logosoft
Moderator: Benq
- Cracked
#3701 Re: Logosoft ALL ABOUT
jel jos uvijek vazi ono slanje email-a za ping? posto sam uklonio superTV pa me interesuje jel trebam sta mjenjati
- drugtito2011
#3703 Re: Logosoft ALL ABOUT
sta je sa sk prime?
-
@no403
#3704 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je li se meni čini ili su konačno popravili snimalicu
Maloprije gledam (posto je nisam koristio 7-8 dana posto je bila osakaćena) i vidim da su vratili opciju serijskog snimanja tj. ponavljanje snimanja a i u ova 2-3 sata sto sam je koristio nije se zaledila ili pravila probleme.
Evo kucam u drvo...
Maloprije gledam (posto je nisam koristio 7-8 dana posto je bila osakaćena) i vidim da su vratili opciju serijskog snimanja tj. ponavljanje snimanja a i u ova 2-3 sata sto sam je koristio nije se zaledila ili pravila probleme.
Evo kucam u drvo...
-
lajkujMe
#3705 Re: Logosoft ALL ABOUT
U zadnjih mjesec dana poslao sam 2 emaila, nisam dobio nikakav odgovorCracked wrote:jel jos uvijek vazi ono slanje email-a za ping? posto sam uklonio superTV pa me interesuje jel trebam sta mjenjati
-
Sakazulu
#3706 Re: Logosoft ALL ABOUT
E onda nazovi nekad je to brže!
- afannedim
#3707 Re: Logosoft ALL ABOUT
ima li ko problem sa SPORTKLUBOM non stop nektrzanja slike smetnje, SK+ radi bez problema.
-
Ammarzinho
#3708 Re: Logosoft ALL ABOUT
I meni stalno ledi slika na SPORTKLUB-U , i to baš sad kad je City-United ...
- karanana
#3709 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja bas htio da pitam ima li ko problem sa sportklubom. Roooooooneeeeeeeeyyyyyyyy
Koja zajebancija. Za vrijeme poluvremena ok slika. Cim je pocelo drugo poluvrijeme zapinje.
Koja zajebancija. Za vrijeme poluvremena ok slika. Cim je pocelo drugo poluvrijeme zapinje.
- Fuzzy Dunlop
#3710 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislis obrnuto? Meni u prvom trzalo, sad okkaranana wrote:I ja bas htio da pitam ima li ko problem sa sportklubom. Roooooooneeeeeeeeyyyyyyyy
-
zilog
#3711 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drugo poluvrijeme je bilo sve OK. U prvom je trzalo, pogotovo ono pred kraj prvog poluvremena.
- novi.dan.nova.nafaka
#3712 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od sutra kreće zamjena STB-ova (SD za HD) za trio paket. Šta ono treba ponijeti u Igmansku - jel samo STB, ili još koju karafeku !? 
- bankok
#3713 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uzeo si mi pitanje iz usta

- Frtalj_Duše
#3714 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemoj zaboraviti cenera "za kafu", da ti ne uvale kakav sa servisa!novi.dan.nova.nafaka wrote:Od sutra kreće zamjena STB-ova (SD za HD) za trio paket. Šta ono treba ponijeti u Igmansku - jel samo STB, ili još koju karafeku !?
- bankok
#3715 Re: Logosoft ALL ABOUT
Frtalj_Duše wrote:Nemoj zaboraviti cenera "za kafu", da ti ne uvale kakav sa servisa!novi.dan.nova.nafaka wrote:Od sutra kreće zamjena STB-ova (SD za HD) za trio paket. Šta ono treba ponijeti u Igmansku - jel samo STB, ili još koju karafeku !?
STOP KORUPCIJI U
- novi.dan.nova.nafaka
#3716 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne zaboravite scart kabl koji vodi od STB-a do TV-a. Ja ga zaboravio i vratiše me. Doduše, ionako nije bilo Suada koji radi zamjene - tete koje su u Igmanskoj ne mogu bez njega ništa.Frtalj_Duše wrote:Nemoj zaboraviti cenera "za kafu", da ti ne uvale kakav sa servisa!novi.dan.nova.nafaka wrote:Od sutra kreće zamjena STB-ova (SD za HD) za trio paket. Šta ono treba ponijeti u Igmansku - jel samo STB, ili još koju karafeku !?
Mogli su šta se sve vraća lijepo staviti na stranicu brate dragi, da ljudi ne gataju šta ide nazad a šta ne. I daljinski se vraća...
Od mene jedan minus...
-
Sakazulu
#3717 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hahaha šega zar ne hihi
- novi.dan.nova.nafaka
#3718 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obzirom da se naravno ne vraća sve što smo dobili (router na primjer), onda je jedino logično da se ti tu nemaš šta pravit' pametan. Ostalo se podrazumijeva.Lud i ponosan wrote:Nije da opravdavam bilo koga, ali je logicno da se vrati sve sto si dobio u paketu... Tu je bio STB, daljinski (i baterije su bile u njemunovi.dan.nova.nafaka wrote:Ne zaboravite scart kabl koji vodi od STB-a do TV-a. Ja ga zaboravio i vratiše me. Doduše, ionako nije bilo Suada koji radi zamjene - tete koje su u Igmanskoj ne mogu bez njega ništa.
Mogli su šta se sve vraća lijepo staviti na stranicu brate dragi, da ljudi ne gataju šta ide nazad a šta ne. I daljinski se vraća...
Od mene jedan minus...), te pripadajuci kablovi.
Nema se tu sta gatati...
-
Ammarzinho
#3719 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li zna neko ko ima trio+ paket, kada gledate na accountu pregled stanja bonusa, jel vam tokom mjeseca uvijek pokazuje 15.00 km preostalo, isto kao da nema bonusa sve se obračunava, ili oni to sve na kraju mjeseca odbiju :S
- novi.dan.nova.nafaka
#3720 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ama, koji je tebi više, dosado jedna dosadna !? Naravno da se praviš pametan: i ne samo to, počeo si ljude sa najboljim namjerama, poput harp-a (ako sam dobro potrefio nick) optuživati kako eto haman da laže o svojim problemima sa LOL-om. Nedaš nikome ništa napisati negativno. Zato bih te zamolio da popustiš malo jer postaješ smor na ovoj temi. Miješaš se u sve "ko punica" i zato prestani biti svakoj šerpi poklopac. LOL ima korisnika svih profila, koji se baš i ne razumiju u to šta ljudi imaju od opreme, dakle šta čemu služi.Lud i ponosan wrote:^^
Ne pravim se ja pametan, nego se ti pravis lud (uz duzno postovanje). Dakle, router naravno ostaje jer se on ne mijenja, nego se mijenja STB. Ako tebi nije logicno da vratis sve sto si dobio uz taj uredjaj (dakle STB, daljinski+baterije, te pripadajuci kablovi), onda oprosti na komentaru koji sam napisao.
Naravno, dežurni potrčko LOL-a će doći da opravda svaki potez, a kao što smo već poodavno zaključili, samo praviš antireklamu ljudima - sami zaposlenici LOL-a su se sa mnom složili da su ipak trebali na web stranicu staviti šta se mijenja, u kojim se terminima doći. A Boga mi, i pripremiti g-đe X i Y da bez Suada mogu uraditi bilo šta.
edit: Obzirom da si dežurni na temi, znat ćeš da sam onda ja, prema riječima zaposlenice LOL-a koja se bavi marketingom i priključenjem novih kupaca B.D., možda i najviše zaslužan što je LOL dobio mogućnost da se priključi na 2 zgrade sa 350-400 stanova na Dobrinji. Dakle, nemoj pametovat' ljudima koji su za LOL uradili više nego što ćeš ti trollovanjem na forumu, jer možeš od najvećeg prijatelja napravit nekoga ko će tražiti u jajetu trunku...
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 10/12/2012 20:09, edited 1 time in total.
- Neradnik
#3721 Re: Logosoft ALL ABOUT
Njihova fula sto sve nisu naveli ali opet mi bezveze sto su te vratili ako je pocela zamjena pa neces svaki dan ici gore dole dok ti ne zamjene? 
- novi.dan.nova.nafaka
#3722 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dakle, čak i da sam sve imao sa sobom, ovako je bilo: 11 sati, Igmanska, -8 napolju: oprostite, Suad nije tu, možete li doći za pola sahata (a tih pola sahata je vjerovatno i sahat) ? Pa nisam ja pingvin da stojim vani i čekam. A moram pola grada preći od mjesta stanovanja.Gospodin_bez_kravate wrote:Njihova fula sto sve nisu naveli ali opet mi bezveze sto su te vratili ako je pocela zamjena pa neces svaki dan ici gore dole dok ti ne zamjene?
Dakle, nije stvar radi koje se otkazuje usluga, ni blizu, ali brate dragi - ako nema Suad, neka bude makar Suada...
edit:

Radi ovog sam pisao dopise, maltretirao se mjesecima kako bi komšijama i sebi mogao priuštiti zadovoljstvo da mi domaća firma pruža možda i najbolju uslugu iz svog domena u čitavoj državi.
LOL-ovce: ako vas kritikujemo, to znači da želimo da budete još bolji....
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 10/12/2012 20:16, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#3723 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cuj postajenovi.dan.nova.nafaka wrote:Ama, koji je tebi više, dosado jedna dosadna !? Naravno da se praviš pametan: i ne samo to, počeo si ljude sa najboljim namjerama, poput harp-a (ako sam dobro potrefio nick) optuživati kako eto haman da laže o svojim problemima sa LOL-om. Nedaš nikome ništa napisati negativno. Zato bih te zamolio da popustiš malo jer postaješ smor na ovoj temi. Miješaš se u sve "ko punica" i zato prestani biti svakoj šerpi poklopac. LOL ima korisnika svih profila, koji se baš i ne razumiju u to šta ljudi imaju od opreme, dakle šta čemu služi.Lud i ponosan wrote:^^
Ne pravim se ja pametan, nego se ti pravis lud (uz duzno postovanje). Dakle, router naravno ostaje jer se on ne mijenja, nego se mijenja STB. Ako tebi nije logicno da vratis sve sto si dobio uz taj uredjaj (dakle STB, daljinski+baterije, te pripadajuci kablovi), onda oprosti na komentaru koji sam napisao.
Naravno, dežurni potrčko LOL-a će doći da opravda svaki potez, a kao što smo već poodavno zaključili, samo praviš antireklamu ljudima - sami zaposlenici LOL-a su se sa mnom složili da su ipak trebali na web stranicu staviti šta se mijenja, u kojim se terminima doći. A Boga mi, i pripremiti g-đe X i Y da bez Suada mogu uraditi bilo šta.
edit: Obzirom da si dežurni na temi, znat ćeš da sam onda ja, prema riječima zaposlenice LOL-a koja se bavi marketingom i priključenjem novih kupaca B.D., možda i najviše zaslužan što je LOL dobio mogućnost da se priključi na 2 zgrade sa 350-400 stanova na Dobrinji. Dakle, nemoj pametovat' ljudima koji su za LOL uradili više nego što ćeš ti trollovanjem na forumu, jer možeš od najvećeg prijatelja napravit nekoga ko će tražiti u jajetu trunku...
ja izbjegavam ovu temu odavno zbog takvih, a ne zato sto je sve kako treba... ping je i dalje cuna...
kad ce te nove brzine, rekose desetog, a neki su dobili i prije pola mjeseca...

Nikad nisam imao ni tih 18mbs... preko torrenta i rapidsharea skidam maksimalnom brzinom od 1,8MB/s
- Neradnik
#3724 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tacno tako.To si cudo mogao donjet naknado sto si zaboravio ali cekat jednog covjeka pored njih toliko mi je totalno bezveze.Nek makar navedu onda termin od kad do kad se moze doci a ne da se đabe smrzavate po minusimanovi.dan.nova.nafaka wrote:Dakle, čak i da sam sve imao sa sobom, ovako je bilo: 11 sati, Igmanska, -8 napolju: oprostite, Suad nije tu, možete li doći za pola sahata (a tih pola sahata je vjerovatno i sahat) ? Pa nisam ja pingvin da stojim vani i čekam. A moram pola grada preći od mjesta stanovanja.Gospodin_bez_kravate wrote:Njihova fula sto sve nisu naveli ali opet mi bezveze sto su te vratili ako je pocela zamjena pa neces svaki dan ici gore dole dok ti ne zamjene?
Dakle, nije stvar radi koje se otkazuje usluga, ni blizu, ali brate dragi - ako nema Suad, neka bude makar Suada...
edit:
Radi ovog sam pisao dopise, maltretirao se mjesecima kako bi komšijama i sebi mogao priuštiti zadovoljstvo da mi domaća firma pruža možda i najbolju uslugu iz svog domena u čitavoj državi.
LOL-ovce: ako vas kritikujemo, to znači da želimo da budete još bolji....
- Neradnik
#3725 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sto ti to ima bit neshvatljivo mozda je covjek mislio da ce mu to trebati za sljedeci uređaj pa nije ponjeo ili ko zna vec sto...u svakom slucaju bi vratio sljedeci put kad bi dolazio nije smak svijeta ali ovo vracanje-cekanje ben huraLud i ponosan wrote: Neshvatljivo mi je da ne vratis sve sto si dobio i tu se prica zavrsava. Cudi me i da si daljinski ponio sa sobom.