Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

bonkla

#3701 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bonkla »

p206 wrote:
solidsnake wrote:

evo sve o novom gta iz game informera

mapa veca od rdr-a , gta 4 i san andreasa zajedno
evo gledam biće između 30-40 GB... kako prodaju takve igre? na 8 DVD-eva :mrgreen:
PS3 - blue ray i dual layered diskovi
PC - zna se
Xbos360 - eh tu ce biti problema :D
House

#3702 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

solidsnake wrote:

Hvala burazeru ;-)

ovo ce biti jebeno dobro :D
rajv0sa

#3703 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by rajv0sa »

p206 wrote:
solidsnake wrote:

evo gledam biće između 30-40 GB... kako prodaju takve igre? na 8 DVD-eva :mrgreen:
Ma kakvih 40GB ,ozbiljni kreatori to jako dobro kompresuju.
Hint:Skyrim.
House

#3704 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

bonkla wrote:
p206 wrote:
solidsnake wrote:

PS3 - blue ray i dual layered diskovi
PC - zna se
Xbos360 - eh tu ce biti problema :D

Xbox koristi dual layer diskove :D

2 DVD maksimalno
ek0

#3705 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 13:21, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH

#3706 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by KPNCTNJAH »

Daj boze da ja to na ovoj mojoj (gtx 550 ti) pokrenem kako treba... morat ce se i rama uzeti :mrgreen:
Layne

#3707 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Ma neću ja ovo ni igrat' :D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#3708 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

KPNCTNJAH wrote:Daj boze da ja to na ovoj mojoj (gtx 550 ti) pokrenem kako treba... morat ce se i rama uzeti :mrgreen:
Haha budi zadovoljan :D ja jos uvijek koristim 8800GT.
skafiskafsnjak

#3709 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Ja ako htio igrati ovo, ne gine mi nova konfa, hahahahahaha
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#3711 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Jucer na steamu bio popust za GTA 4 i GTA Episodes from Liberty City (2 expanzije).Oboje kupio za 10 eura.Evo sad gledam cijenu,35 eura za complete edition.Proso sam ko macija guza :lol:
Eborg

#3712 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

GTA V izgleda prebolesno. Bit ce interesantno vidjeti kako ce relativno zastarjele konzole izgurati sve ovo.
Quaresma

#3713 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

de spojlajte ovo u vezi gta 5, nije mi onda interesantno igrati kad izadje :-D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3714 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

čuj spojlati :D pa kako lanbo... :D
Mustang1

#3715 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Izasao FM za MAC OS X..Haman da radi .. Ako je nekome mrsko cekati odnosno toliko je lud za igrom da ne moze cekati eto nek pogleda ima valjda nacin da se programi za mac koriste na windowsu :D
Quaresma

#3716 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Chmoljo wrote:čuj spojlati :D pa kako lanbo... :D
damn, bar neka napisu boldanim slovima spoiler :D hbg nije interesantno igrati kad sve unaprijed znas, nije cejf, ljepse onako kad igras i otkrivas :-D
Pokerboy11

#3717 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

GTA 5 imati će najveći virtualni svijet koji je Rockstar ikada napravio, tri glavna lika, dinamične misije, a između ostalog moći ćemo i roniti. Imamo nove detalje i screenshote!

- Igra će sadržavati tri igriva lika koje ćete moći prebacivati gotovo u svakom trenutku, njihova imena su Michael, Trevor i Franklin, a kako izgledaju možete vidjeti na priloženoj slici (naslovnica GameInformera).

GTA 5 likovi

- Michael je onaj lik čiji ste glas čuli u prvom GTA 5 traileru. On je bivši pljačkaš banaka u četrdesetim godinama života koji je sada umirovljen nakon što je došao do dogovora s FIB-om. Ima dvoje djece u tinejdžerskim godinama i mrzi svoju ženu Amandu.

- Trevor je iskusan pilot, opisuje ga se i kao drogiranog psihopata, a inače je i bivši ratni veteran.
- Franklin je najmlađi od tri lika, mlad je i ambiciozan, a bavi se svojevrsnim utjerivanjem dugova.

- Svaki lik ima svoje posebne sposobnosti i zasebnu priču, ali sve tri priče će se međusobno ispreplitati. Kada želite promijeniti fokus s jednog lika na drugoga kamera se digne prema nebu dajući lagani uvid prema cijelom gradu i zatim spusti na željenog lika.

- Likovi će zajedno raditi tijekom nekih misija, a igrač će moći dinamično prebacivati uloge između trojice čak i tijekom misija. Spominje se primjerice kako ćete moći upravljati helikopterom za bijeg iz neke lokacije kao Trevor, zatim prebaciti na Franklina i snajperom skidati pilote u letjelicama koje vas prate ili pucati po njima jurišnom puškom u ulozi Michaela.

- Kada ih vi ne kontrolirate, likovi se samostalo kreću po gradu i bave "svojim poslom". "Mogli biste se iznenaditi u kakvim situacijama ćete pronaći pojedinog lika kada odlučite provjeriti čime se bavi i prebacite na njega", navodi GameInformer u svome članku

- Moći ćemo stvarati prijatelje i družiti se s određenim likovima u igri, slično kao što smo to mogli u GTA IV. To uključuje Michaelovu ženu Amandu i sina Jimmya, Franklinova "ludog prijatelja" Lamara i Trevorova prijatelja Rona.

- U igri će se pojaviti i određeni likovi iz GTA IV i Episodes From Liberty Citiy. Dan Houser iz Rockstara objasnio je da gledaju na GTA igre iz PS2 ere kao na poseban univerzum, nevezan za ovaj novi HD univerzum, stoga likove iz igara poput San Andreasa ili Vice Citya nećemo nikad vidjeti u GTA V i eventualnim ekspanzijama.

- Sustav nadogradnje likova nalik RPG igrama kakav smo vidjeli u San Andreasu neće biti prisutan u GTA V, ali moći ćemo kupovati novu odjeću za likove, što naravno vrijedi za svakog lika posebno. Također je uklonjena ona romantična komponenta viđena u GTA IV.

- Svaki lik će imati nekakav unikatni hobi što će se igraču manifestirati u obliku mini-igre. Svaki lik imati će jednu ili dvije takve "minigame" aktivnosti.

- Rockstar nije zaposlio neke velike glumce za glas glavnih likova.

SVIJET, AUTI I DETALJI
- Ako računamo interijere i eksterijere, kompletni svijet Grand Theft Auta 5 veći je čak i od spojenih svjetova Red Dead Redemptiona, San Andreasa i GTA IV.- Igrin grad Los Santos opisuje se kao ogroman i raznovrstan, a dizajniran je tako da kombinira velike otvorene terene poput onih kakve smo vidjeli u Red Dead Redemptionu s gusto naseljenim urbanim središtima poput onih u GTA IV. Lokacije će biti raznovrsne pa ćemo moći posjetiti plažu, otići u planine, u divljninu, a vidjeti ćemo i vojnu bazu te manje napučeno predgrađe. Nažalost, kuće nećemo moći kupovati.

- Očekujte i veliku raznolikost u popratnim misijama te sofisticiranije mini igre. To uključuje yogu, odlazak u teretanu, tenis, golf (puni teren za golf je u igri) pa čak i sudjelovanje u triatlonu. Možda najzanimljivije od svega, moći ćemo ići roniti duž obale Los Santosa!

- Na polju grafike igra će predstaviti velika poboljšanja kod osvjetljenja i shadera, kao i znatno veći draw distance. Gameinformer navodi kako je grad bogat detaljima pa će čak i obični pješaci na ulicama imati realne pokrete preuzete motion capture tehnikom, a rečeno je i kako ćemo s njima moći imati ponešto dublju interakciju.

- Automobili će bolje držati cestu zbog poboljšane fizike i modela vožnje, upravljanje automobilima djelovati će više poput iskustva kakvog obično imamo u pravim racing igrama. Igra će k tome imati i najveći broj vozila u GTA serijalu do sada no proizvođači vozila i dalje će biti fikcionalni. Voziti ćemo razne bicikle (BMX i mountain bike) i motore, automobile, kamione, helikoptere, avione te vozila poput ATV-a i jet skia. Čini se da će GTA 5 sadržavati i zračne borbe - jedan screenshot (pogledajte ga u našoj galeriji) prikazuje vojni avion, mlažnjak dok u pozadini eksplodira helikopter.

- Rockstar također navodi kako su poradili na pucanju i borbi jedan-na-jedan, odnosno popularno zvanom "šaketanju". Dan Houser pojasnio je doduše da im je pucanje uvijek bilo bitnije od "šaketanja" pa tu ne treba očekivati neka čuda.

- Mobitel koji je predstavio GTA IV vraća se i zu GTA V, ali u ponešto izmijenjenom izdanju - moći ćemo ga navodno koristiti za pristup internetu, no trenutno nismo sigurni u kojem obliku, na koji način i s kojom svrhom.

- Velika tema igre su pljačke, odnosno pljačke banaka.

- Osim što će glavne misije pokušati učiniti što raznovrsnijima, Rockstar će u GTA 5 dodati skrivene ili dinamične misije postavljene diljem svijeta u kojima ćemo moći sudjelovati po želji. Spominje se scenarij da odete u pustinjski dio igre, tamo naletite na parkirani auto i mnoštvo mrtvih tijela - tada je na vama je da istražite o čemu se tamo radi ukoliko to želite.

I to je sve za sada. Ne zaboravite nam javiti u komentarima kako vam se čine ove novosti. I naravno, pratite HCL ovih dana jer ćemo dodavati nove screenshote iz GTA 5, a 14. studenog budite ovdje prokomentirati taj drugi GTA 5 trailer s nama.

Kopirano!
Averus

#3718 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

toliko o ne-spoilanju igre :lol:
Chmoljo

#3719 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

:lol: :D

baš...

ali i kolega nas zeza, kako spojlati nešto što još nije izašlo :)
Averus

#3720 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Chmoljo wrote:ali i kolega nas zeza, kako spojlati nešto što još nije izašlo :)
Image
Chmoljo

#3721 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

radnja, tvistovi u priči, svi likovi itd... je l' spojler film u kojem znaš imena glumaca? :roll:
Averus

#3722 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

pa frajer napis'o o svakom liku ko je, šta je, čime se bavi itd. :oops:
'ebeš to, daj pusti me da sam skontam tokom igranja :roll:

fakat treba napraviti SPOILER tag, da to automatski eskiviramo :sax:
Chmoljo

#3723 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

a-a, jok. treba još i zbog tog da ljudi banove puše.

to što je frajer napisao saznaćeš u prvim satima igranja :roll: a sve što je naveo (primjer sa leševima u pustinji) naveo je kao mogućnost igrice. zato kažem da je glupo stavljati spojler tagove na nešto što će izaći za manje-više godinu dana, a pretrpit će milion modifikacija do tada.

ne mogu se porediti serije/filmovi sa igricama i tim spojlerima, jer svaki igrač doživljava/konzumira igru na svoj način, i pružena mu je takva mogućnost. kod ovih prvih nije.

jedino, JEDINO, što bi mi imalo opravdanje jeste postavljanje spojler tagova na walkthrough...
Quaresma

#3724 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

igra li iko nfs? ja konacno pronasao svoju ljepoticu :P
Image
Post Reply