Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kada dođe amidža sa Bosfora zna se da će se Bošnjaci ponovo okrenuti jedinoj državotvornoj stranci.
„No, mi kao Turska, odnosno Republika Turska, od vas, kao naše braće, imamo jednu zamolbu: Nemojte se dijeliti. Budite jedinstveni, budite postojani i budite čvrsti i pravdeni".
moje mišljenj je isto kao i poslije opštih izbora prije dvije god.
tada sm rekoa "teško nama, teško nama,jadni mi sa njima, tek čemo sad da najebemo" rezultat znam osve se raspada na svim nivoima samo se "rekonstrujišu"
Sad poslije ovih lokalnih kažem "sad smo konačno sjebani do kraja "
Redžep Tajip Erdoan wrote:Kada dođe amidža sa Bosfora zna se da će se Bošnjaci ponovo okrenuti jedinoj državotvornoj stranci.
„No, mi kao Turska, odnosno Republika Turska, od vas, kao naše braće, imamo jednu zamolbu: Nemojte se dijeliti. Budite jedinstveni, budite postojani i budite čvrsti i pravdeni".
Tahta wrote:moje mišljenj je isto kao i poslije opštih izbora prije dvije god.
tada sm rekoa "teško nama, teško nama,jadni mi sa njima, tek čemo sad da najebemo" rezultat znam osve se raspada na svim nivoima samo se "rekonstrujišu"
Sta kukate, ljudi su glasali za ljude koje znaju i sa kojima ce raditi u svojoj OPSTINI!!! U cemu je problem, valjda narod zna ko je iz njihove mahale dobar da im bude nacelnik. Svi eto ovdje na forumu pametniji od naroda koji je sebi birao predstavnike. Pateticno i jadno, ko nama daje pravo da sebe smatramo boljim od ostalih...
Tahta wrote:moje mišljenj je isto kao i poslije opštih izbora prije dvije god.
Sta kukate, ljudi su glasali za ljude koje znaju i sa kojima ce raditi u svojoj OPSTINI!!! U cemu je problem, valjda narod zna ko je iz njihove mahale dobar da im bude nacelnik. Svi eto ovdje na forumu pametniji od naroda koji je sebi birao predstavnike. Pateticno i jadno, ko nama daje pravo da sebe smatramo boljim od ostalih...
Upravo tako,samo ima i ona narodna:"niko te ne može zahebati ko što se sam možeš "
Ne znamo kakva bi izlaznost bila na opstim izborima, vjerujem bar 5-10% veca. Tako da bi i tu moglo da dodje do odredjenih oscilacija. Sigurno je da ce kampanje za te izbore biti ozbiljnije kod svih, da pokusaju animirati apstinente.
Posto nece biti dobro kao sto ni do sad nije, neka opcija koja ce ubijediti narod da dolazi kraj mukama bi mogla pobijediti. Slijedi nam dvije godine predizborne kampanje, i jos jedan dokaz da se izbori trebaju spojiti jer se mandatii trose na spletkarenje i predizbornu. Ovako bi makar 2-3 godine nesto konkretno radili.
Corto Maltese wrote:Mislim da je osnivanje SBB ubjedljivo najveći Tihićev politički uspjeh. Tako bezbolno se rješiti 90% stranačkog šljama, već graniči sa naučnom fantastikom.
Corto Maltese wrote:Mislim da je osnivanje SBB ubjedljivo najveći Tihićev politički uspjeh. Tako bezbolno se rješiti 90% stranačkog šljama, već graniči sa naučnom fantastikom.
Stvarno, ostale sve poštenjačine od Princa, Halida Čengića, preko Brankovića pa do Šaje i crnaca ....
Stvarno, ostale sve poštenjačine od Princa, Halida Čengića, preko Brankovića pa do Šaje i crnaca ....