van Basten wrote:JThomas wrote:Opjevana gostovanja u Travniku i Trebinju sa Varesanovicem i to od strane HZ,ali jok - sami protiv svih.
kad im je odgovaralo za priču protiv zalizanog, te su utakmice bile namještene, a sada se samo želji sve šteli, sve i jedna utakmica...

nije tačno, i danas će naši navijaći reći kako su te pobjede "sumnjive" i sl, međutim ono što se potcrtava
jeste da je to radio zalizanoglu sa svojim jatom koje više ne obitava u klupskim nam strukturama. Sada je došla neka nova uprava, neki novi ljudi koji nemaju apsolutno nikakve veze sa prošlom i koji su javno rekli da im ne pada na pamet davati pare sudijama za "pošteno suđenje". Uzimajući to u obzir smješno je prizivati neke odluke u našu koirsti iz prošlih sezona, jer ova garnitura nema ništa s tim. Zato i imamo situaciju da ove sezone ni protiv Travnika kući nemamo naklonjeno suđenje a kamoli protiv miljenika komiteta tipa Široki.
Ovaj poništeni gol OlimpiCa zbog ofsajda je mislim prva ozbiljnija greška sudije u našu korist ove sezone.
Zato je vama jaka argumentacija za vaše poklone - čuj Gušo rekao da je frajer imao nijet baciti se pa zato nije penal

Znači da mu je opalio kružni u glavu mogao je reći - svakako se htio baciti, ja sam mu samo pomogao

Van Basten lupas ko Maksim po diviziji ili se namjerno pravis glup,pa nismo djeca.
Kada je Rizvanovic obiljezavao 100 dana na vlasti isao je Bordo fan,Mirza je zaredao sa nekim losim rezultatima (otvaranje polusezone gdje ste imali 4 gostovanja u prvih 6 utakmica) i BP 1946 su krenuli sa rusenjem.Sam sam procitao onaj clanak,bio je ovdje,"Lud,zbunjen,nenormalan" a covjek vas bukvalno sa svojim parama izmedju ostalog skinuo sa virsli,pa opet kad je zagustilo Skupstinu vam sastavljao da bi sa Svedjanima mogli igrati.
Benjo Isovic,covjek koji bi da se pita za nesto a da ne daje pare vam je mazao kolektivno oci i i sa Udruzenjem izdao taj magazin,pazi timeinga,bas pred derbi is eriju tih meceva kada se ocekivao rezultatski krah...I desilo se sta bse desilo,dobro ste priveli sezonu uz te gostujuce pobjede,a istovremeno tjerali Varesanovica govoreci da su namjestene utakmice i kolutalo ocima.
Tada je i bila ova garnitura,u stvari mozda grijesim,mozda se tada i Baljak pitao za nesta,ali uglavnom bio je Rizvanovic na koga je pokusan udar,pa onda kada je udar propao onda se Benjo ko zadnje govno oglasio poslije da BP 1946 podrzavaju predsjednika,a zapravo je neizvjesnost trajala sve dok se na onoj Skupstini nije osigurao kvorum iz ne znam kojeg puta.Ni danas nije sve ok,jer ovaj grad uvijek ima carsiju koja misli da je najpametnija,koliko samo danas likova u FCS ima koji zele mozda Pliseku lose rezultate pa da neko drugi uskoci.
Ali samo kazem,nije niko ovdje glup.I to je ono sto sve vrijeme govorim,nije liga pocela od prije mjesec dana i vasih ponistenih golova u Trebinju,ili od Suljicevog gola protiv SB,ja sam vidio go,ono je fakat smijesno,ali kazem ti,nije sve pocelo od prije mjesec dana pa vi cisti ko snijeg a mi svi ostali izasli iz kanalizacije.
Ja nisam ni spominjao Gusu i njegovo vidjenje kao neku argmentaciju,kazem sta je lik rekao.Mozda i jeste bio penal,ali kazem nije ovo od jucer.Mi smo na proljece kuci gubili haman svaku drugu tekmu,gubili od Slobode,SB i Borca koji je titulu slavio a
borili smo se za titulu.Jel bilo penala mozda nekih tada ili nekog proteziranja,navlacenja?Komitet nam obecao kup za nagradu mozda?
Ej ba,smijesno.